Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: BitFenix Raider märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 13:43:53 Ülevaade: BitFenix Raider vasta tsitaadiga


Esmalt avaldaksin tänusõnad BitFenix'ile, kes saatis mulle ülevaateks selle korpuse. BitFenix Raider on BitFenixi uus korpus, mida tutvustati 2011. novembris. Tegemist on MidiTower korpusega, millesse mahuvad kõik standardsed emaplaadid Mini-ITX'st kuni ATX'ni. Korpusesse on võimalik paigaldada ka kuni 5 ventilaatorit, ning pealmiselt paneelilt leiab sellel korpusel neli USB 3.0 pesa.



BitFenix Raider
Koduleht

Andmed:

Materjalid: Steel, Plastic
Mõõtmed: 210 x 500 x 493mm (ATX Mid Tower)
Toetatud emaplaadid: Mini-ITX, mATX, ATX
5.25" dokke: x 4
3.5" dokke: x 6
2.5" dokke: x 7
Cooling Front: 2 x 120mm (included) or 1 x 200mm (optional)
Cooling Rear: 1 x 120mm (included)
Cooling Top: 1 x 200mm (optional)
Cooling Bottom: 1 x 120mm (optional)
Laienduspesi: x 7
I/O: 4 x USB3.0, HD Audio
Power Supply: PS2 ATX (bottom, multi direction)

Pakendi sisu:

  • BitFenix Raider
  • Kasutusjuhend
  • 10 kaablivitsa
  • Palju erinevaid kruve
  • Kõlar



Pakend ja pakendi sisu:


Korpus on pakendatud pruuni pappkarpi, mis on musta värviga tagasihoidlikult kaunistatud. Ka spetsifikatsioonid on karbile lisatud. See on mõnevõrra harjumatu, kuna tavaliselt on sarnase hinnaklassiga testitud korpused olnud väga kirjudes pakendites. Kasti ühel laiemal küljel on tume korpuse pilt, kus kõrval on ka tähtsamad omadused. Teisel küljel on BitFenixi logo ja korpuse nimi - Raider.


Kitsamal küljel on samuti korpuse nimi - Raider. Teisel küljel asub korpusest pilt, ning lisaks sellele on seal kirjas ka korpuse spetsifikatsioonid. Huvitav on veel see, et on ära märgitud, et tegu on selle korpuse esimese versiooniga.


Korpus on karbi sees pakendatud omakorda veel ka kilekotti, kaitsmaks transportimisel kriimustuste ja vedelikukahjustuste eest. Karpi on korpus fikseeritud kahe penoplastitükiga.


Lisaks korpusele leiab karbist ka väikese pruuni karbi, kust leiab kümme kaablivitsa, kõlari ning palju erinevaid kruve. Lisaks tuleb korpusega kaasa ka kasutusjuhend, kus on kirjas instruktioonid arvuti kokkupanemiseks. Positiivse elemendina oli kruvikotti lisatud kruvi, millega on võimalik korpuse külge keerata stand-off kruvid, millele toetub emaplaat. Kruvikotis on veel ka palju pöidlakruve, millega kinnitada kasvõi toiteplokk.


Korpus väljast:


Korpus näeb välja kena ja soliidne. Korpuse servades on kasutatud BitFenixi SofTouch™ pinnatöötlustehnoloogiat. Tegemist on äärmiselt pehme pinnaga, mis ei korja sõrmejälgi ja välimuselt on samuti ilusam kui tavaline plastmass. Ülejäänud korpus on terasest, mis on lisaks alumiiniumile kõige tavapärasem lahendus. Alljärgnevalt tutvustan korpuse omadusi lähemalt.


Esipaneeli eemaldades on võimalik näha nelja 5.25" seadme ava, ning sealjuures on tootja poolt kõige ülemine kate juba ära võetud. Tootja poolt on ette paigaldatud ka kaks 120 mm ventilaatorit, mille saab soovi korral asendada 200 mm ventilaatoriga. Huvitava lahendusena ei ole ükski kaasasolevast ventilaatorist LED'idega, mis tähendab omakorda oluliselt tagasihoidlikumat ning soliidsemat välimust.


Siin on näha korpuse eestvaade, mis minu arvates näeb väga kena välja. Ees ei ole ainult plastmassvõrestik, vaid ääred on töödeldud BitFenix SofTouch™ tehnoloogiaga. Korpus ei ole teravate nurkadega, vaid hoopis ümaramatega, mis minu arvates mõjub välimusele hästi. Esipaneelil asub ka BitFenixi logo kuid õnneks või kahjuks see ei helenda. Näha on ka kohad kuni nelja 5.25" seadme jaoks, kuid kahjuks puudub taaskord väline 3.5" seadme koht. Korpuse esipaneeli tagumine külg, nagu ka ülejäänud korpuse õhu sissevõtuavad, on vooderdatud tolmufiltritega. Esipaneel ja pealmine paneel käivad äärmiselt lihtsalt ära, kui vaja näiteks filtreid tolmust puhastada.


Siin on toodud korpuse pealtvaade, millel on esipaneeliga sarnane sõrestik. Disainielemendina algab see sõrestik esiküljelt ning lõpeb korpuse peal. Ka paneeli alumise poole plastmassosa algab eest ning lõpeb samuti korpuse peal tagumises osas. Halb on tolmufiltrite puudus, kuid kuna tegu on üldjoontes enam õhu väljapuhumisavadega, siis ei ole see kriitilise tähtsusega. Pealmine paneel käib samuti lihtsalt ära, kuid ei tohi unustada juhmeid lahti ühendada. Korpuse ülemise paneeli all on näha trükkplaadid ning nendele kinnituvad juhtmed.


Mõnevõrra kummaline lahendus on ülemise paneeli juures see, et seal on avad ainult 200 mm ventilaatori paigutamiseks. Kuid need ei ole just eriti levinud - neid toodavad ainult mõned firmad, teiste hulgas küll ka BitFenix. Proovisin sinna paigutada 120 mm ventilaatori, mis õnnestus kinnitada küll kahjuks ainult kahe kruviga, ning ei ole seega eriti tugevalt kinni. Samas on laes piisavalt ruumi, et tehase poolt oleks võinud seal olla nende jaoks kinnitused.


Väliste seadmete lisaühendused asuvad mõnevõrra ebatüüpiliselt ülemisel paneelil, kuid võiksid asuda rohkem eespool - tavaliselt on korpused laua all ning nii on päris keeruline nende ühendustele ligi pääseda. Lähemalt vaadeldes on äärmiselt positiivne see, et 88€ maksval korpusel on neli USB 3.0 ühendust. Kuid sellega asjad piirduvad, sest lisaks on veel vaid kõrvaklappide- ja mikrofoniühendused. Positiivsena võib veel mainida, et USB 3.0 kaablid on varustatud ka vanema generatsiooni USB 2.0 pistikutega, mida on võimalik kasutada kui emaplaadil puuduvad USB 3.0 ühendused. Teisel pildil on näha ka sisselülitamisnupp ning äärmiselt pisike taaskäivituse nupp, mis võib tekitada probleeme suuremate sõrmedega inimestele. Lülitite kõrval on kõvaketta aktiivsust näitav tuluke ja ka voolu-LED. Last, but not least on seal olemas ka ventilaatorikontroller, mis töötab äärmiselt lihtsalt - lihtsalt nuppu edasi-tagasi lükates. Üks väga suur viga, mida tänapäeval korpuste tootjad teevad, on see, et tehakse valmis ülim korpus, millel on 10 ventilaatorikohta, kuid ei arvestata sellega, et emaplaadil on tavaliselt maksimaalselt kuskil 3-4 pistikut ventilaatorite jaoks.


Mainiksin kohe, et korpuse külgedest oli äärmiselt raske pilti teha, kuna need on lihtsalt musta värvi, ning fotokas ei taha seda fokuseerida. Mõlemad küljed on lihtsalt musta värvi, ilma aknata. Ka ei ole võimalik osta aknaga lisapaneeli. Võimalik muidugi, et kunagi lastakse ka selline versioon välja. Mainida võiks, et kaantele on tehtud kaks kõrgemat kohta, kust saab kinni võtta, et paneeli oleks lihtsam eemaldada.


Siin on näha korpuse tagumine külg. Eelmistelt piltidelt nähtud küljepaneelid kinnituvad siia pöidlakruvidega. Näha on ka ava, millest tõmmates on võimalik ülemine paneel eemaldada. Tagaküljel on ainult kaks ava vesijahutuse voolikute jaoks, kuid kuhu sellel korpusel vesijahutuse radiaator üldse panna, jääb küll mõistatuseks. Vesijahutuse avade juures on ka USB 3.0 juhtme jaoks ava, mille otstarve jääb samuti mõistatuseks, kuna nii USB 3.0 kui USB 2.0 ühendused on mõlemad sisemiste pistikutega. Veel leiab tagant MidiTower standardi puhul tavalised avad emaplaadi liideste jaoks ning 7 laienduspesa, ning lisaks neile veel koha 120 mm ventilaatori jaoks. Lisaks on veel ka väiksemad kohad 80 mm ventilaatori jaoks, kuigi seda iseenesest kodulehele märgitud pole. Kõige all on veel koht toiteploki jaoks.


Pildil on näha korpuse alumine külg ning sellel ka tootja poolt paigutatud jalad, mis tõstavad korpuse maast päris palju üles. See detail on oluline toiteplokki õhu sissevõtu jaoks. Jalad on sellisest kummisest materjalist, mis näiteks minul parketi peal eriti libiseda ei taha. Korpuse allküljel on veel ka kaks tolmufiltrit, üks toiteploki jaoks ning teine 120 mm lisaventilaatori jaoks, mida kahjuks küll kaasas ei ole. Filtrid on lihtsasti eemaldatavad ning nii ei ole vaja puhastamise ajaks arvutit välja lülitada ning toiteplokki lahti kruvida, nagu sageli teiste korpuste puhul. Korpuse jalgadel on külje peal veel ka dekoratiivne hõbedane osa, mida on näha ka korpuse püstises asendis.

Korpus seest:


Korpus näeb seest välja selline, ning mahutab standardse Mini-ITX, mATX või ATX emaplaadi. Kokku on neli auku kaablite vedamiseks, ning lisaks on veel kaks väiksemat auku veel toiteploki juures, ilmselt esipaneeli juhtmete vedamiseks. Korpus on seest üleni must, ning kaalub tühjana ligikaudu 8.5 kg. Tootja poolt pole kõiki emaplaadi stand-off kruve paigaldatud, kuid nagu eespool mainitud, on nende kruvimiseks kaasas spetsiaalne väiksem kruvi. ATX mõõdus emaplaadi korral ulatub plaadi parempoolne äär täpselt kaabli vedamiseks mõeldud avadeni.


Korpuse tagumisel küljel on suur ava, mis võimaldab protsessorijahuti paigaldada ilma emaplaati korpusest välja võtmata. Veel on näha ka kahte väiksemat auku, kust saab samuti kaableid läbi vedada. Esteetilisele küljele mõjub hästi see, et kõik eelinstalleeritud kaablid on samuti musta värvi.


3.5" kõvakettaid on võimalik paigaldada maksimaalselt kuus ning 2.5" kettaid seitse, sealjuures on seitsmes võimalik paigaldada korpuse põhja peale. Lisaks on korpuse ees veel kaks ventilaatorit, mis puhuvad õhku kõvaketastele. Mõnus lisaomadus on võimalus kõvakettaboks osaliselt eemaldada. See tähendab, et korpusesse on võimalik paigaldada kuni 380 mm pikk videokaart. Pidin ka ise selle boksi eemaldama, kuna muidu ei oleks videokaart ära lihtsalt mahtunud. Kui kõvakettad oled sahtlisse ära paigaldanud, tuleb sahtel lihtsalt oma kohale tagasi lükata, ning sahtel kinnitub automaatselt.


Siin on esitatud ka väikene võrdluspilt, kus ühes raamis on 2.5" SSD, teises 3.5" kõvaketas ja kolmas on tühi. 3.5-tollise kõvaketta paigaldus on ilmselt lihtsaim, kuna seda sahtlit tuleb ainult painutada, et kõvaketas sinna sahtlisse mahuks. 2.5" kettad tuleb nelja kruviga alt kinni kruvida.


Ühtegi 5.25" seadet ma enda arvutisse ei paigaldanud, kuna minu jaoks on need ennast ammendanud. Välja arvatud võib-olla ainult veel mõne ventilaatorikontrolleri jaoks. Aga nende paigaldus on igal juhul lihtne - tuleb lihtsalt nupp üles tõsta, seade paika panna, nupp alla tagasi lükata ja ongi kõik. Kõigest paari sekundi küsimus.


Siin ka korpuse lagi seestpoolt. Nagu eespool mainisin, on sinna võimalik paigutada ainult 200 mm ventilaator. Kuid soovi korral saab kahe kinnitusega ka 120 mm ventilaatori paigaldatud, kuigi tegu oleks mõnevõrra ebastandardse lahendusega. Erilisi võimalusi vesijahutuse jaoks sellel korpusel pole. Laes võiks olla siiski ka kaks korralikku 120 mm ventilaatori kohta.


Korpuse tagaküljelt leiab kolmanda ventilaatori, mis on BitFenixi enda Spectre seeriast. Tegemist on taas tavalise Spectre ventilaatoriga, ilma LED'ideta. Nagu varem mainitud, siis on siia võimalik paigaldada ka 80 mm ventilaator.


Kokku on seitse laienduspesa, mille katted on lihtsalt eemaldatavad ning taaspaigaldatavad. Kasutusel on pöidlakruvid, mis kokkuvõttes tähendab, et selle korpuse puhul tuleb kruvikeerajat kasutada ainult emaplaadi paigaldamisel. Pildil on näha ka toiteploki ava korpuse põhjas.


Korpusel on põhja peal veel omakorda ka väiksed toed, mille peale toiteplokk toetub. On näha ka kohta 120 mm ventilaatori jaoks. Mõnevõrra negatiivsema küljena ei saa kusagile paigaldada 140 mm ventilaatoreid, mis on levinumad kui 200 mm ja efektiivsemad kui 120 mm ventilaatorid.


Ülevaate alguses sai näidatud, et korpuse esipaneelil on ventilaatorite kiirusekontroller. Sellel pildil on näha otsikuid, kuhu saab ventilaatorid ühendada, kuid kahjuks ei ole sinna võimalik ühendada 4 kontaktiga ventilaatoreid. Kuid see eest on pistikuid kokku viis, mis tähendab, et kui korpusesse võimalikult palju ventilaatoreid paigaldada, saab neid kõiki kontrollida ühe nupuga.

Lõpptulemus:

Süsteem:

Emaplaat: Asus M4A89GTD PRO
Protsessor: AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz
Jahutus: Antec Kühler H20 620 (Push-pull, Gelid Wing 12 PL 120 mm @ 750 RPM ja Antec 120 mm)
RAM: G.SKill Sniper 8 GB DDR3 PC-12800 1600MHz
Videokaart: Asus HD 6870 DirectCU 1GB
SSD: Intel SSD 320 Series 120GB SSDSA2CW120G310
HDD1: Hitachi 250GB HDP725025GLA380 7200rpm SATA
Toiteplokk: Silverstone Strider Plus 500W ST50F-P
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
Korpus: BitFenix Raider


Esmalt tahaks mainida äärmiselt mugavat kaablimajandust, mis teeb silmad ette paljudele teistele korpustele. Emaplaadi taga on 27 mm ruumi, mis tähendab, et sinna taha võib üsna palju juhtmeid kuhjata. Lõpptulemus räägib ka enda eest, kuna korpus on juhtmetest eespool praktiliselt tühi, kui välja jätta ühenduspistikud. Sisu paigaldamist tuli alustada emaplaadi stand-off-kruvide paigaldamisest, mis oli tänu kaasolevale tööriistale väga lihtne. Osade korpuste korral oli vaja need kruvid tangidega kinni keerata, mis oli võrreldes käesolevaga äärmiselt ebamugav. Emaplaadi ja I/O-plaadi paigaldamine on tavapärane liigutus, ei midagi erilist. Ketaste paigaldamine võttis kõigest hetke, samuti videokaardi - kõik käis pöidlakruvidega. Toiteplokk oli samuti lihtsasti paigaldatav, kuna selle jaoks oli jällegi kaasas pöidlakruvid. Ainuke protseduur, mis rohkem aega võttis, oli kaablite vedamine ja peitmine. Siit pildilt on ka näha põhja all olevaid jalgu, mille hõbedane osa paistab korpuse alt välja. Kaasasolevad ventilaatorid on samuti väga vaiksed, isegi täispööretel ei ole neid praktiliselt kuulda.


Emaplaadi taha kogunes lõpuks päris palju juhtmeid. Lisaplussiks selle korpuse puhul on jällegi see, et 8-klemmise protsessoritoite vedamiseks on üles jäetud spetsiaalne koht, ning seepärast ei pea seda toiteploki pealt või mujalt veidrast kohast läbi vedama. Siit pildilt on ka hästi näha ka laialdane vaba ruum, mida võib vaja minna protsessorijahutuse paigaldamiseks. Samuti on kaablivitsade kinnituskohti väga palju. Pildilt võib näha, et protsessori toitepistik võib olla korpuse taga, ning küljekaas läheb endiselt peale.


Pildil on kõrvuti vasakul olev kõvaketta aktiivsuse LED ja paremal pool on LED, mis põleb, kui arvuti töötab. Kõvaketta-LED ei vilgu eriti eredalt, kuid power LED on päris silmipimestav. Aga samas - kui see peaks häirima, siis võib alati juhtme emaplaadi küljest ära võtta.

Lõppsõna:


thumbs_up.gif Hind
thumbs_up.gif 3 ventilaatorit kaasas
thumbs_up.gif Äärmiselt palju ruumi emaplaadi taga
thumbs_up.gif Kasutusel BitFenix SofTouch™ plastmasskate
thumbs_up.gif Hea kaablimajandusega korpus
thumbs_up.gif Neli USB 3.0 pesa
thumbs_up.gif USB 3.0 juhtmel ka USB 2 sisemised ühendused küljes
thumbs_up.gif SSD ketaste tugi
thumbs_up.gif Tolmufiltrid ees ja põhja peal
thumbs_up.gif Võimalik paigaldada kuni 380 mm pikk videokaart
thumbs_up.gif Kruvivaba 5.25 ja 3.5 tolliste seadmete/ketaste paigaldus
thumbs_up.gif Üleni musta värvi seest ja väljast
thumbs_up.gif Ventilaatori kontroller kuni 5 ventilaatori jaoks
thumbs_up.gif Võimalik paigaldada kuni 5 ventilaatorit
thumbs_up.gif Kaasasolevad ventilaatorid vaiksed
thumbs_up.gif Paigaldamine laienduspesadesse kiire ja lihtne



thumbs_down.gif Emaplaadi ümber pole just eriti palju ruumi
thumbs_down.gif Vesijahutusega süsteemi jaoks pole ruumi
thumbs_down.gif Laes võiks olla ka 120/140 mm ventilaatori kohad




Hind ja saadavus:

Hetkel on korpus saadaval ainult Arvutikeskuses, ning hinnaks on 88.50 €


viimati muutis K3ndu 25.02.2012 22:58:44, muudetud 7 korda
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
1dumbpcuser
HV Guru

liitunud: 05.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 13:46:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

thumbs_up.gif SSD ketaste tugi

Minu arvamus on, et kuna SSD-l pole liikuvaid osi ning seega vibratsiooni ega müra ei tekita, pole oluline, kas korpusel on 2,5" HDD koht või mitte kuna SSD võib niisama lahtiselt jätta või siis näiteks kahepoolse teibiga kuhugi kinnitada icon_rolleyes.gif

tsitaat:

thumbs_up.gif Kasutusel BitFenix SofTouch™ plastmass

Tegu pole mitte plastmassiga, vaid pigem katte(-materjali)ga:
tsitaat:
BitFenix SofTouch™ Surface Treatment Raider features signature BitFenix SofTouch™ Surface Treatment which gives an elegant matte finish and one-of-a-kind feel. Best of all, SofTouch™ even resists fingerprints and stains, keeping your Raider looking great.
http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/raider

Ülevaate kohta:
thumbs_up.gif Laialdane pildimaterjal
thumbs_down.gif Lauseehitus, ortograafiareeglite eiramine jne jne
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Miki-Hiir
HV veteran

liitunud: 04.03.2004




sõnum 24.02.2012 14:05:28 Re: Ülevaade: BitFenix Raider vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Pealt näeb korpus välja selline, ning esmalt vaatab jälle vastu võrestik. Mingil määral on see välimuselt hea, kuna see võrestik algab eest ja lõpeb korpuse peal ära. Kuid halb on jällegi see, et puuduvad siin tolmufiltrid, ning tolm vajub korpusesse.

Ülevalt ja tagant puhutakse õhku välja, väljuva õhu ette ei panda kunagi filtreid. Tolm ei vaju korpusesse, see puhutakse välja.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aix
HV Guru
Aix

liitunud: 02.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 14:05:56 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
Ülevaate kohta:
thumbs_up.gif Laialdane pildimaterjal
thumbs_down.gif Lauseehitus, ortograafiareeglite eiramine jne jne

Sekundeerin thumbs_up.gif
Korpus ise tundub ka täitsa asjalik, igatahes.
Kommentaarid: 397 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 332
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 14:07:46 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir, kui arvuti seisma paned, hakkab ikka mingil määral vajuma.

1dumbpcuser, eks ma üritan küll võimalikult hästi kirjutada, aga no ega seda eesti keele teadmist/kirjutamist üleöö rohkem pähe ei tule.icon_biggrin.gif

Ma unustasin kogemata Enermax Fulmo GT hinnangu, muutsin ära nüüd.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aix
HV Guru
Aix

liitunud: 02.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 14:11:39 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
1dumbpcuser, eks ma üritan küll võimalikult hästi kirjutada, aga no ega seda eesti keele teadmist/kirjutamist üleöö rohkem pähe ei tule.icon_biggrin.gif

Palu kedagi appi spellchecki tegema? icon_smile.gif
Võiks kasvõi ise huvipärast proovida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 397 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 332
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killerwave
HV Guru
Killerwave

liitunud: 05.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 19:07:17 vasta tsitaadiga

Näeb suht viisakas välja ja on rohkete võimalustega, eriti selle hinna eest.
Mulle endale muidugi ei sobi(ja ka teistele mitte kel arvuti laua all) et USB jm pesad on korpuse peal. thumbs_down.gif
LED ventilaatorite puudumine on SUUR pluss icon_idea.gif
Seda ei tohiks negatiivse punkti alla panna kuna igal inimesel on omad eelistused.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 19:25:00 vasta tsitaadiga

Killerwave, see on nagu umbes Apple VS PC teema. Aga neutraalsuse huvides võtsin ära selle negatiivsest, ning plussi samuti ei pane.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Killerwave
HV Guru
Killerwave

liitunud: 05.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2012 19:45:41 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Killerwave, see on nagu umbes Apple VS PC teema. Aga neutraalsuse huvides võtsin ära selle negatiivsest, ning plussi samuti ei pane.

Ma mõtlesingi et neutraalse alla panna. Osadele meeldib bling, teistele mitte. Toodet ennast ta otseselt halvemaks ei tee.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 24.02.2012 21:26:41 vasta tsitaadiga

LED ventilaatorid võivad olemas olla kuniks nende valgustus on välja lülitatav.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DVDRW
HV Guru
DVDRW

liitunud: 13.10.2003




sõnum 25.02.2012 10:22:00 vasta tsitaadiga

Suht sarnane Nexus Prominent R-ile
72€
Nexusel peal 3,5" Dock + eSATA, mis minul must have.
Täiega icon_cool.gif , et kaablid saab teisele küljele ära peita.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killerwave
HV Guru
Killerwave

liitunud: 05.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2012 13:20:04 vasta tsitaadiga

Jällegi sa ka endale tõestatud et rohkelt ruumi teise külje kaane vahel on oluline. Endal pidin kurja vaeva nägema ja ikka on tagumine kaas praktiliselt kummis. icon_confused.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2012 13:36:06 vasta tsitaadiga

Killerwave, minul oli ka Xigmatek Pantheon'iga kaan kummis. Nüüd selle korpusega läks täitsa vabalt kinni.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 25.02.2012 14:16:59 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Esmalt pean ära mainima, et korpuse külgedest oli äärmiselt raske pilti teha, kuna need on lihtsalt musta värvi, ning fotokas ei taha lihtsalt fokuseerida neisse.
Fokuseeri korpuse nurga pihta ja siis liiguta kaamera õigesse suunda icon_wink.gif

Ventilaatorikontrolleri ühenduste puhul oskaks nüüd aga eelistada Nexuse poolt jagatavat lahendust.

See slaider + Nexuse tüüpi connector oleks super.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2012 14:27:42 vasta tsitaadiga

mikk36, teine võimalus, mida netis nägin, et mingi objekt panna näiteks korpuse kaane juurde. Aga ei tahaks samas pilti ära rikkuda sellega.
Maitse asi jälle samuti, mulle meeldivad sellised ühendused rohkem, mis Raider'il on. Fulmo GT mis ma natuke aega tagasi testisin oli samasugused nagu sinul ära toodud. Ja sellega oli see ajuvaba, et pidi andma eraldi molexi voolu, ning esipaneel tahtis samuti. Siis oligi see, et mu praegusel toiteplokil ainult 3 molexit ja siis tekkis nendest puudus või ei ulatunud. Raider'il on algselt need ventilaatori juhtmed kõik koos, kuid need saab lahti tõmmata üksteisest ja siis vedada, kuhu vaja.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 25.02.2012 14:53:21 vasta tsitaadiga

Objektiga võid ka lahendada fokusseerimise abistamiseks, kuid muidu on fotokatel spetsiaalselt selletarvis kaheastmeline nupp, et esmalt fokusseerida ja valgussätted paika panna ja seejärel siis pilti teha sobival hetkel.

Kaks molexit ühe asja tarvis oleks muidugi kerge overkill ja seda paneeli annab ju korpuses seal mitmesse eri kohta liigutada et ulataks normaalselt kaabeldada. Lisaboonus on nii 3-pin kui 4-pin ühendamise võimalus.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2012 23:01:14 vasta tsitaadiga

mikk36, seda küll jah, et 3 ja 4 pinniseid saab kasutada. Xigmateki korpusega olid näiteks sellised otsad kohe, et ääri polnudki nii, et said 4 pinnised ka ühendada. Aga kes vähegi asjalikum, lõikab lihtsalt ääre ära.


EDIT: Suured tänud kasutajale Aix, kes käis teksti üle. Parandatud versioon nüüd ka ülal.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
von Wu
HV Guru
von Wu

liitunud: 12.10.2007




sõnum 25.02.2012 23:19:19 vasta tsitaadiga

Kas see SofTouch™ tõesti ei võta näpujälgi külge?
Piltidelt sarnaneb sellele materjalile, mis IBM/Lenovo Thinkpadide kaantel ja Logitech MX hiirte külgedel kasutusel ja millele jäävad näpujäljed väga kergesti ja maha saada on raske.

Protsessori toitepistiku jaoks jäetud auk tundub kahtlaselt keskel olevat. Paljudel emaplaatidel on see pesa vasakus servas, nii et juhe ei pruugi ulatuda. Kuidas sellega siis ikkagi on?
Kommentaarid: 865 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 653
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2012 23:34:08 vasta tsitaadiga

von Wu, selliseid näpujälgi ei jää, nagu tavaliselt muude materjaldiega jääb. Ilmselt kui näpud ikka rasvased jäävad nii või naa peale.
Ei saa aru eriti hästi, see auk on ju äärmiselt lai, nii, et olgu ta vasakul või paremal, peaks ta nii või naa ulatuma. Kuid siin tuleb ka mängu see, kui pikk toiteploki juhe on.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
von Wu
HV Guru
von Wu

liitunud: 12.10.2007




sõnum 25.02.2012 23:36:08 vasta tsitaadiga

Ahhaa, suure pildilt on nähe, et see auk on tõesti päris lai. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 865 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 653
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.03.2012 18:10:26 vasta tsitaadiga

... sai seesamune korpus ligi võetud ja esmapilgul polegi midagi, mille üle väga kriitiliselt norida. Loomulikult mõni nüanss siin-seal võiks ju olla natuke üht või teistmoodi, kuid siiamaani pole veel leidnud korpust, mis oleks 110% perfekte ja seda isegi, kui kordades rohkem raha maksta. Seega, mina olen rahul thumbs_up.gif välimus on väga kena, õhuvahetus on hea, pealt korpus sisuliselt lahtine, USB pesi piisavalt ja koos POWER lülitiga sobivas kohas. Suur videokaart mahub vabalt sisse ja üks esimene vent puhub otse peale, kui keskmised HD-sahtli komponendid välja võtta. Kaablid mahuvad kõik probleemideta MOBO taha või kõrvale, seega ette ei jää juhtmeid absoluutselt. Ketta bracket'id võiks olla ehk natuke paremast materjalist, tunduvad kuidagi haprad, kuid ühtegi pole veel hoolimata üsna robustsest kasutamisest ära lõhkuda suutnud. Ventilaatorid on üllatavalt vaiksed, varem vana toite venti ei kuulnudki, kuid nüüd ei kuule enam toite vendi hääle tagant midagi muud, tuleks vist välja vahetada icon_smile.gif
_________________


viimati muutis DigeBeni 21.03.2012 18:33:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.03.2012 18:24:37 vasta tsitaadiga

DigeBeni, siaamani on tegemist ühe minu lemmikkorpusega. Kuid niipalju kui ma olen testinud on jah kõigil omad plussid ja miinused.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: BitFenix Raider
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.