Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Scythe Setsugen 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 18:10:15 Ülevaade: Scythe Setsugen 2 vasta tsitaadiga


Esmalt tänan ma Scythe't kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga. Scythe Setsugen 2 on teine versioon Setsugen seeriast mis parandas ära enamus vead mis esinesid Setsugen 1'l. Tegemist on graafikakaardi jahutusega ja mis samas toetab väga palju erinevaid graafikakaarte ja mida me vaatame lähemalt selles ülevaates.



Scythe Setsugen 2
Koduleht

Üldndmed:

  • Model No.: SCVSG-2000
  • Mõõtmed: 176 x 33x 139 mm / 6.93 x 5.47 x 1.30 in
  • Kaal: 435 g / 15.34 oz.
  • SLI & CF tugi: Jah


Ventilaatori andmed:

  • Kaasas olev ventilaator: Scythe Slip Stream Slim 120 mm (with fan controller)
  • Ventilaatori mõõtmed: 120 x 120 x 12 mm / 4.72 x 4.72 x 0.47 in
  • Ventilaatori kiirus: 800 (± 30%) ~ 2,000 rpm (± 10%)
  • Müratase: 19.53 ~ 33.67 dBA
  • Õhuvool: 19.40 ~ 45.47 CFM


Toetatud videokaardid:

  • nVIDIA®: Geforce Fx5900 /6600 /6800 /7300 /7600 /7800 / 7900 /8500 /8600 /8800GTS (G92) /8800 GT (G92) 8800 (G80) /9600 GT /9600 GSO /9800 GT /9800 GTX /9800 GTX+ /GTS 250 /GTX 260 /GTX 275 /GTX 280 /GTX 285 /GTX 460 /GTX 465 /GTX 470

  • ATI®: 9*** /X*** /X1300 /X1600 /X1650 /X1800 /X1900 /X1950 /HD 2600 /HD 2900XT /HD 3650 /HD 3850 /HD 3870 /HD 4770 /HD 4830 /HD 4850 /HD 4870 /HD 4890 /HD 5750 /HD 5770 /HD 5830 /HD 5850 /HD 5870 /HD6950 / HD6970 (Note: VGA Heatsink compatible with HD 6850/6870,VRM Heatsink not included)


Pakendi sisu:

  • Scythe Setsugen 2
  • Termopasta
  • Kasutusjuhend
  • Vaskplaat
  • 8 kruvi
  • Väga palju erinevaid väikseid ja suuremaid radiaatoreid


Pakend ja pakendi sisu:


Peab ütlema, et tegemist on ühe kõige kirjuma ja natukene ka värvilisema pakendiga mida ma näinud olen. Kuna pakendil on ikka väga palju teksti igas kohas nii jaapani keeles kui ka inglise keeles. Pakendi esikülg ise on väga hea kuna pakendil on pilt suurelt missugune jahutus välja näeb ja mis võib aidata sind kui poes otsid jahutust videokaardile. Ees on veel ära seletatud, et tegemist on ideaalse jahutusega kui plaanis teha Crossfire või SLI'd kuna jahutus ise on kõigest 2 laienduspesa kõrge. Esiküljel on veel ära seletatud mis ventilaator on kaasas ja kui hea ta on ja lisaks on veel peale kleebitud kleeps, et sobib ka nVIDIA GTX 460'ga.


Tagumisel küljel on järjekordselt ikka väga palju teksti ja seda koguni kolmes keeles: jaapani, inglise ja saksa keeles. Pakendi tagumisel küljel on veel ära toodud pakendi sisu mis kõik kaasa saab ja mis tuleb samuti kasuks jälle kui poes otsid jahutust. Nagu näha siis on kaasas ikka väga palju väikseid radiaatoreid ja ei tohiks tulla probleemiks see, et ei ole piisavalt neid. Siitkohalt ka plusspunktid selle eest kuna pole ennem näinud ma, et oleks pakendil ära toodud mis kõik kaasas on.


Pakendi paremal küljel on ära toodud andmed kuues keeles mis on ka mul kirjas Andmete all. Siinkohal peaks ka ütlema, et on väga hästi ära kasutatud pakendi pinda kuna peaaegu, et kõik pakendi pind on mingit infot täis väljaarvatud pakendi põhi.


Pakendi vasakus küljes on ära toodud kõik videokaardid millele see jahutus peaks peale sobima ja mis on ka mul välja toodud Toetatud videokaardid all.


Ja viimaseks on pakendi ülemisse otsa ka pandud paar infokildu mis seletab ära selle, et kui videokaardi pikkus äärest tuumani pole piisavalt pikk võib tulla probleeme Crossfire või SLI'ga mis on järjekordselt tervitav nähtus. Kuna kui ikka otsid jahutust mis sobiks ka SLI või Crossfire'ga siis sellel on see hästi ära seletatud ja põhjendatud, et ei ostaks jahutust tühja kuna ei sobi SLI'le või Crossfire'le.


Siin on siis näha, et kaasas on ikka üllatavalt palju asju. Rääkides täpsemalt on kaasas videokaardi toite pikendusjuhe ja mis on selle jaoks hea, et ei peaks igakord toitejuhet videokaardi enda küljest ära kiskuma kui tahad videokaardi arvutist ära võtta kuna see on suhteliselt tüütu ja raskelt käiv. Kuid mis selle asja juures negatiivne on see, et kaasas on ainult üks juhe ja minu kaardil 4870 on kaks toitepesa ja siis ei ole erilist mõtet seda ühte toitepesasse panna. Kaasas on veel kaks kasutusjuhendit kus on erinev info ja ka termopasta mis on väikse kilekoti sees mis on jälle natukene halb kuna tuubi sees termopasta oleks hoopis parem olnud. Kaasas on ka 8 kinnituskruvi mida peab kasutama vastavalt sellele kas sa kasutad kaasas olevat vasest plaati. Ja lisaks siis veel radiaatorid mida on suurtes kogustes ja ka kinnitusplaadid.

Jahutus:


Võttes asjad pakendist välja leiame, et jahutus on eraldi ja radiaatorid ja muud sellised on omakorda pappkarbi sees kus nad on veel omakorda väikeste kilekottide sees. Jahutus ise ei ole mingi vahtkummi või sellise sisse pakendatud ja ka sellest on pakend ise väga väike ja minimaalne. Kuid minnes jahutuse juurde siis võttes jahutuse karbist välja tuleb ta kohe koos ventilaatori kontrolleriga mida ei saa küljest ära võtta kui on soovi. Kui siis ainult selle kaudu, et vahetad ventilaatori välja mis on võimalik kuna ventilaator on standardsuurusega 120mm. Kaalu poolest on jahutus suhteliselt tavaline kaaluga 435g ja peaks kaaluma vähem kui seda on stock jahutus.


Tagumisel küljel ei ole peaaegu, et midagi muud näha kui suur radiaator ise ja all väike tald millega videokaart kokku puutub. Ei ole ma sellest aru saanud, et miks ei võiks olla tald rohkem jahutuse keskel kuna videokaart muutub väga laiaks selle jahutuse tõttu kuna tald on all vasakus nurgas. Siit on ka veel väga hästi näha, et on kokku neli kuumustoru kuid mis jooksevad jahutuse tallast mõlemale poole ja sellekaudu jahutab paremini videokaarti. Radiaatori ribid on ise ka väga väikeste vahedega ja kui paigaldad videokaardile väikseid radiaatoreid ja nad põrkuvad jahutusega kokku ei taha nad just hästi suure radiaatori enda vahele minna.


Siit on näha jahutust ennast otsast ja nagu näha ei ole ventilaatorid kinnitatud mitte kruvidega vaid klambritega. Samuti paistab siit otsast välja ainult seitse kuumustoru kuid eelmisel pildil oli just näha, et neid on kokku 8 tükki.


Selline näeb välja jahutus kui võtta pealt ära ventilaator mis kaasas on. Nagu näha siis on kasutatud radiaatori ära maksimaalselt nõnda, et ka äärtes on radiaatorid püsti. Samuti aitab see kaasa ka sellele, et ventilaator püsiks kenasti omal kohal kuid kui tahad seda ventilaatorit ära vahetada mõne teise ventilaatori vastu ei ole seda ventilaatorit arvatavasti võimalik kinnitada klambritega. Kuna kaasasolev ventilaator on väga õhukene ja klambrid on tehtud spetsiaalselt selle ventilaatori jaoks. Mis huvitavat siin pildil veel näha on see, et ventilaator puhub otse tallale õhku peale mis puutub videokaardiga kokku ja seekaudu jahutab talda ka veel lisaks.


Külje pealt on veel omakorda näha selle jahutuse ribide vahesi mis on suhteliselt väiksed.


Kaasasolev ventilaator on ikka tõsiselt õhukene võrreldes teiste tavaliste ventilaatoritega. Kui olla täpsem siis on ta laiuseks kõigest 12mm mis on tõsiselt vähe. Nagu teisel pildil näha siis ventilaator kinnitub radiaatori külge selliste klambritega mis on küll mugavam lahendus kui kruvid kuid on äärmiselt raske eemaldada. Võrreldes klambritega eemaldamist Noctua NH-D14'ga on sellelt jahutuselt klambritega ventilaatori eemaldus mitu korda raskem kui seda on Noctua klambritega kuna süsteem on teistsugune ja keerulisem. Rääkides nüüd natukene ka ventilaatorist on tegemist Scythe Slip Stream Slim 120 mm ventilaatoriga mis pöörleb pööretel vahemikus 800 kuni 2000 pööret minutis ja teeb häält vahemikus 19.53 ~ 33.67 dBA mis peaks olema suhteliselt vaikne. Õhku liigutab ta vastavalt pööretele 19.40 kuni 45.47 CFM.


Kaasasolev ventilaatori kontroller on suhteliselt tavaline ja mitte midagi erilist. On ta keeratav nupust kas vaiksemaks või valjemaks ja selle jaoks on ka peale märgitud HIGH ja LOW mis siis on tõlkele vastav kõrged pöörded ja madalad pöörded. Samuti on küljes olev nupp väga kergesti eemaldatav kui on soovi nupp mingisuguse teise nupu vastu vahetada. Kuid eelkõige on see sellepärast, et kui seda korpusesse paigaldad ei mahu ta läbi nupu pärast ja sellepärast tuleb ta eemaldada.


Selline näeb siis jahutus välja teisest küljest kus pole näha seda talda külje pealt välja paistmas nagu seda oli jahutuse teisel küljel. Siit on näha ka veel omakorda, et jahutus ei ole just kõige paksem ja sellepärast on ka jahutus kõigest 2 laienduspesa kõrge.


Huvitavalt on kuumustorud tehtud nii, et tulevad need talla juurest ja tulevad korraks radiaatorist välja ja lähevad uuesti radiaatori sisse. Kuumustorud ise on vasest nagu tavaks ikka on selliste jahutite puhul kuid mis natukene stiili oleks lisanud kindlasti kui oleks kuumustorud nikliga kaetud.


Kui ma veel protsessori jahutitest ülevaateid tegin soovis üks inimene siit foorumist, et ma teeks ka jahutuse tallast pilti lähemalt. Algselt on tallale peale kleebitud kile, et tald transportimisel vigastada ja kriimustada ei saaks kuid enne kui jahutuse paigaldad tuleb see kindlasti ära eemaldada. Kuid üldiselt paistab, et tallaga on head tööd tehtud ja tald ise on väga sile ja lõppviimistlus on väga hea. Mida ma sellel jahutusel ei märka kuid osadel jahutitel olen märganud on see, et kuumustorud ei puutu otseselt kokku videokaardiga.

Paigaldus:


Selline näeb siis välja kui oled külge pannud kinnitused mis tuleb külge panna. Kokku lähevad need kinni nelja kruviga ja neid kinnitusplaate on kokku kaks tükki. Vastavalt sellele mis videokaart sul on tuleb kinnitusplaat külge panna ja täpsemalt saad sellest lugeda kasutusjuhendist mis kaasas on.


Siin ka väike demonstratsioon sellest mismoodi väikesed radiaatorid külge kinnituvad kiibile. Algselt on küljes väikene liimpaber või taoline asi ja kui selle ära eemaldad jääb radiaatori alla ainult liim ja ei mingeid termopatju või termoteipi. See peaks aitama kaasa sellele, et kuumuse ülekanne oleks veel parem võrreldes termopadja või termoteibiga.


Esmalt kui hakkad jahutust ennast peale panema tuleb peale panna väiksemad radiaatorid. Kaasas on ka õpetus mis ütleb kuhu peaks need väikesed radiaatorid paigaldama kuid see on nii segane ja nii ebamäärane, et sellest ei ole kohe absoluutselt abi. Kuid nagu näha sai kokkuvõttes päris paljud kivid radiaatoritega kaetud. Radiaatorite paigalduse kohapealt ei ole midagi keerulist kuid kindlasti oleks võinud kaasas olla 4870 VRM ala radiaator mille oleks saanud kruvidega paigaldada.


Nagu näha siis teeb jahutus videokaardi päris palju laiemaks ja kellel on ikka kitsas korpus võib tulla lausa probleemiks see, et ei lähe enam küljekaan kinni peale selle jahutuse paigaldamist. Videokaardi tagaumises osas on ka kinnitusplaat millel on erinevate videokaartide kinnitusaugud ja peab ütlema, et nende kruvide kinni keeramine on sellel jahutuse paigaldamise juures üks tüütumaid ja raskemaid asju. Miks ta nii on, on sellepärast, et kui sa seda kruvi keerad ei näe sa peaaegu, et üldse kuhu sa seda kruvi keerad ja on see põhimõtteliselt nagu loto mäng. Nii, et siinkohal oleks oodanud asjale natukene paremat lahendust kuid see, et nii paljusi kaarte toetab see jahutus maksab kätte.


Pealtvaates on siis jahutus peal selline ja nagu näha ei tohiks probleeme mul tulla Crossfire silla paigaldamisega kui mul selleks soovi on. Jahutus on ka sellise paigutusega, et puhub väikestele komponentidele vajavat õhku peale.


Siin ka pilt sellest, et jahutus ei ole tõesti kõrgem kui kaks laienduspesa mis on positiivne Crossfire ja SLI puhul.


See pilt on tehtud küll natukene varem kui sai veel hiljem osad radiaatorid peale pandud kuid nagu näha puhub ventilaator õhku peale kõikidele komponentidele mis seda vajavad. Kuid kaardi tagumine ots jääb isegi tühjaks ja sinna ei ulatu ventilaator mis puhuks õhku peale.


Selline on siis lõpptulemus, kui eemalt vaatad võib inimesed lausa ära petta, et sul on 4870'l peal passiivjahutus kuid kui lähemalt vaatad on aru saada, et tegu ei ole passiivjahutusega. Kuid rääkides lähemalt paigaldusest ja ventilaatoritest siis jahutuse paigaldamine on raskem kui seda oli Spire Slimod puhul. Kuna tuleb paigaldada esmalt jahutuse enda külge kaks plaati, siis veel radiaatorid mis ei ole küll rasked paigaldada. Kui need tehtud tuleb kas jahutus videokaardi peale panna või videokaart jahutuse peale. Ma ise eelistasin, et panen jahutuse maha ja siis tõstan videokaardi kruvi aukude kohale ja peale seda keerasin kruvid kinni kuid peab ütlema, et see kruvide keeramine on küll üks tüütu asi kuna sa ei näe eriti üldse kuhu sa kruvid kinnitad. Rääkides ventilaatorist oleks eelistanud pigem seda, et oleks olnud üleminekud 4 või 2 pinniseks kuna kaasasolev ventilaator on 3 pinnine. Samuti ei ole kaasas mingit molex üleminekut, et saaks 3 pinise teha ümber molexiks ja see tuleb muretseda ise kui ei ole enam emaplaadil otsi alles. Rääkides ka ventilaatori valjuse juurde on jahutus täiesti mahakeeratud ka täiesti vaikne kuid kui keerata ventilaatori kiirus põhja on ta juba kuuldav kuid kohe mitte nii lärmakas kui seda on stock jahutus.

Temperatuurid:

Kuidas ma testisin?


  • Kaardiks on Gigabyte Radeon HD 4870 512MB
  • Lasin Furmarkil töötada 1920x1080 resolutsioonil
  • MSAA Samples on 8X peal
  • Stability test ja Xtreme Burning Mode
  • Post FX sisse lülitatud
  • IDLE temperatuuri sain ma nõnda, et lasin seista 10 minutit töölaual
  • Temperatuure vaatasin ma GPU-Z'ga




Tuuma enda jahutamisel sai Scythe Setsugen 2 väga hästi hakkama nii täispööretel kui ka madalatel pööretel. Kuid võrrelda Spire Slimod'i ja Setsugeni on Slimod sama vaikne kui seda on Setsugen kõige madalamatel pööretel kuid Setsugen jääb temperatuuri poolest 3 kraadi alla. Kuid hetkel läheb meie testi juhtima ikkagist Setsugen täispööretel 16 kraadiga.



Järjekordselt on Setsugen siin testis parem Slimodist ja stock jahutusest ei tasu üldse rääkida kuna edestab stock jahutust 20 kraadiga. Siinkohal paistab ka, et madalatel pööretel Setsugen saab MEMIO ala jahutamisega paremini hakkama kui seda on Slimod.



Siinkohal jääb Setsugen kohe päris palju teistele jahutitele alla kuna kui jahutus töötab madalatel pööretel tõuseb VDDC temperatuur 123 kraadini mis muutub juba kahtlaseks ja ebausaldusväärseks kuna selliste kraadide juures peaks videokaart juba ennast välja lülitama kuid ei lülitu ega ei teki ka artifakte. Samuti peab siinkohal ära mainima, et selliseid kraade ei tohiks tegelikkuses üheski mängus näha kuna Furmark on juba selline programm mis hõivab kaarti niimoodi mida mängud ei suuda.


Lõppsõna:



thumbs_up.gif Korralik ja vaikne ventilaator kaasas
thumbs_up.gif Jahutab hästi
thumbs_up.gif Toetab väga paljusi graafikakaarte
thumbs_up.gif Palju väikseid radiaatoreid kaasas
thumbs_up.gif Võtab ainult 2 laienduspesa
thumbs_up.gif Ventilaator võimalik välja vahetada
thumbs_up.gif Videokaardi toitejuhtme pikendus kaasas



thumbs_down.gif VDDC temperatuur väga kõrge
thumbs_down.gif Väikeste radiaatorite liim nõrk
thumbs_down.gif Paigaldus tavalisest raskem ja tüütum
thumbs_down.gif 3 pinnine otsik ventilaatoril
thumbs_down.gif Kaasas ainult üks toitejuhtme pikendus




Rääkides hinnast siis Scythe Setsugen 2 on saadaval täitsa Eestis ja hinnaks on 54.90 €.
Vaata Hinnavaatlusest!


viimati muutis K3ndu 20.05.2011 18:22:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 20.05.2011 18:10:37 vasta tsitaadiga

Setsugen 2 parandas ära enamuse vigadest, mis esines Setsugen 2'l?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 19:11:55 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Setsugen 2 parandas ära enamuse vigadest, mis esines Setsugen 2'l?


Kogemata parandasin ennem valeks ja nüüd õige.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
1dumbpcuser
HV Guru

liitunud: 05.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 19:38:27 vasta tsitaadiga

2 kuud tagasi, kui alustasin uue jahutuse otsinguid, jäi endalegi silma ühe kandidaadina too jahutus, AK-st vastati, et nende kaudu saaks selle 49€ eest tellitud icon_wink.gif Ei tea muidugi, kas vahepeal midagi muutunud on...
tsitaat:

Scythe Setsugen 2 on teine versioon Setsugen seeriast mis parandas ära enamus vead mis esinesid Setsugen 1'l.

Selle lause peale eeldaks nagu mingit kirjeldust, mis vead ära parandati (ja mis veel alles on) icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif

_________________
M: AMD Ryzen 5 7600X Box

M: AMD Ryzen™ 9 7900X Desktop Processor
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 19:49:51 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
2 kuud tagasi, kui alustasin uue jahutuse otsinguid, jäi endalegi silma ühe kandidaadina too jahutus, AK-st vastati, et nende kaudu saaks selle 49€ eest tellitud icon_wink.gif Ei tea muidugi, kas vahepeal midagi muutunud on...
tsitaat:

Scythe Setsugen 2 on teine versioon Setsugen seeriast mis parandas ära enamus vead mis esinesid Setsugen 1'l.

Selle lause peale eeldaks nagu mingit kirjeldust, mis vead ära parandati (ja mis veel alles on) icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif


Üks mis suur viga oli esimesega, et tehase poolt oli ventilaator valetpidi pandud. Samuti oli probleeme osade kaartide peale paigaldamisega.
Samuti mitte vea parandus, aga toetatud videokaarte tuli juurde.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pealuu
HV veteran
pealuu

liitunud: 07.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 22:35:07 vasta tsitaadiga

ot: lihtsalt tähelepanek, et kas tõesti tootjad otse ISE varustavad sind selle kraamiga, millest ülevaateid kirjutad? noh see "Esmalt tänan ma (kirjuta siia tootja nimi) kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga" või on asjad ikka kuskilt müüjate/vahendajate/hulgimüüjate käest saadud ja tootjatele on rohkem tootmise au ning kuulsus jäänud?
mitte et norin vaid lihtsalt silma jäänud ja mõtlesin et küsin järgi kuidas täpselt icon_smile.gif
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 166
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 22:39:42 vasta tsitaadiga

pealuu kirjutas:
ot: lihtsalt tähelepanek, et kas tõesti tootjad otse ISE varustavad sind selle kraamiga, millest ülevaateid kirjutad? noh see "Esmalt tänan ma (kirjuta siia tootja nimi) kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga" või on asjad ikka kuskilt müüjate/vahendajate/hulgimüüjate käest saadud ja tootjatele on rohkem tootmise au ning kuulsus jäänud?
mitte et norin vaid lihtsalt silma jäänud ja mõtlesin et küsin järgi kuidas täpselt icon_smile.gif


ISE varustavad ikka, mitte vahelaod vms.icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CommandsRef
HV kasutaja

liitunud: 04.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2011 22:48:35 vasta tsitaadiga

Kohati jääb mulje, et sa tead komade olemasolust ja kasutamisvõimalusest:)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

liitunud: 03.05.2004




sõnum 21.05.2011 14:32:05 vasta tsitaadiga

Radikate all on siiski termoteip - olen täpselt sama Sekisui teibiga varemgi kokku puutunud ja on mõni tükk veel alles - teip on lihtsalt läbipaistev ja hästi õhuke, aga täiesti olemas seal liimikihtide vahel.
_________________
Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Terror
HV veteran
Terror

liitunud: 08.11.2001




sõnum 21.05.2011 17:11:36 vasta tsitaadiga

Mingi suurem VRM heatsink oli ka vist kaasas, kuid antud kaardile ei istunud? See VRM ongi muidugi paraku kõikide aftermarket jahutite probleemiks... Thermalright muidugi toodab VRM radikaid, kuid need pole universaalsed ning seal on juba vastupidi veidi üle pingutatud (kaalu ja suurusega).
_________________
Väiksemagabariidilised trei, frees ning keevitustööd. PS.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.05.2011 17:13:50 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:
Mingi suurem VRM heatsink oli ka vist kaasas, kuid antud kaardile ei istunud? See VRM ongi muidugi paraku kõikide aftermarket jahutite probleemiks... Thermalright muidugi toodab VRM radikaid, kuid need pole universaalsed ning seal on juba vastupidi veidi üle pingutatud (kaalu ja suurusega).


Ei sobi jah kahjuks, tegemist 5870 VRM ala jahutuseg ja on nihkes vaid paari millimeetriga. icon_sad.gif .
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 21.05.2011 18:52:18 vasta tsitaadiga

6970 kaardile asi küll ei paku huvi. Puuduvad isegi VRM jaoks jublakad. Ootame edasi. K3ndu, Seda pastat sa oled ikka tublisti pannud sinna. Kas sa talla lakkimisest ja krediit kaardist oled midagi kuulnud kuda pläga määrida. Sa oled ilge hunniku sinna ajanud lootes ,et läheb laiali ,aga see ei lähe ju. Kaart ka sul banaanis.
_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM


viimati muutis XeStAiSy 21.05.2011 19:00:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.05.2011 19:01:23 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
6970 kaardile asi küll ei paku huvi. Puuduvad isegi VRM jaoks jublakad. Ootame edasi. K3ndu, Seda pastat sa oled ikka tublisti pannud sinna. Kas sa talla lakkimisest ja krediit kaardist oled midagi kuulnud kuda pläga määrida. Sa oled ilge hunniku sinna ajanud lootes ,et läheb laiali ,aga see ei lähe ju.


See pasta on nii vedel, et seda kaardiga laiali ajada suht jama.
Ei ole seda pastat seal ka liiga palju kuna teistel testides samad temperatuurid 4870'ga ja samuti kui liiga vähe panna tõuseb MEMIO temperatuur kõrgeks kuna asub tuuma ääres. Kuigi jah nendele väikestele kividele on ka natukene pastat ja see on natukene üleliia, aga ega see midagi halvemaks ka ei tee.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Scythe Setsugen 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.