Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Santa Monica Networks sai esimese Balti IT-firmana Cisco kuldpartneri staatuse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2008 16:07:35 Santa Monica Networks sai esimese Balti IT-firmana Cisco kuldpartneri staatuse vasta tsitaadiga

link :: Santa Monica Networks


Pressiteade 8. september 2008 - Baltimaade suuremate IT-firmade hulka kuuluv Santa Monica Networks (SMN) sai esimese kohaliku IT-ettevõttena maailma suurima võrguseadmete tootja Cisco Systems kuldpartneri staatuse, mis loob ettevõttele rahvusvaheliselt kasvaval võrgulahenduste turul senisest veelgi edukama laienemise võimaluse, teatas Santa Monica Networks’i juhataja Margus Vaino.

Margus Vaino sõnul on Cisco kuldpartneri staatus ühelt poolt suur tunnustus SMNi poolt seni tehtud investeeringute ja panuse eest Cisco lahenduste müügil ja klienditoe organiseerimisel Eesti, Lätis ja Leedus. „ Teisalt on aga tegu pretsedendi ja verstapostiga kogu Baltikumi IT-tööstuse jaoks, sest esmakordselt kinnitas Cisco-sugune maailmafirma, et ühel siinsel IT-ettevõttel on olemas kogu vajalik kõrgtasemel väljaõppinud ja spetsialiseerunud personal, tehniline baas ja kogemused müümaks, installeerimaks ja hooldamaks ka kõige kõrgema keerukuskategooriaga Cisco võrgulahendusi,“ selgitas ta.

Vaino sõnul on Santa Monica Networks hoolimata suhteliselt kitsast spetsialiseerumisest viimastel aastatel hoogsalt kasvanud ja kinnitanud oma positsiooni nii Eesti kui Balti riikide kõige suuremate IT-firmade hulgas. „SMN grupi käive 2007. aastal oli 432 miljonit krooni, mis võrreldes aasta varasemaga tähendas 53% suurust kasvu. Tänavune kasv on küll pisut väiksem, kuid grupi käesoleva aasta käibenumbriks prognoosime ikkagi ca 560 miljonit krooni, nii et võrgulahenduste turul on kindel tulevik,“ kommenteeris Vaino.

Cisco Baltimaade müügijuhi Sergei Butenko sõnul on Cisco Gold Certified Partneri staatus tunnistuseks SMNi spetsialistide kõrgest tööalasest professionaalsusest ning on Cisco Systems ’i poolseks garantiiks SMN poolt loodud lahenduste töökindlusele. „Kuna Gold Certified Partner staatusega kaasneb ka suurenenud ligipääs Cisco tehnilistele ressurssidele ja programmidele, suudab SMN enda klientidele senisest veelgi paremini garanteerida kiirema ja professionaalsema Cisco toodete- ja tehnoloogiaalase toe saamise,“ märkis ta.

1992. aastal Eestis tegevust alustanud Santa Monica Networks on Baltikumi juhtiv andmeside integraatorfirma, millel on lisaks operatsioonidele Eestis, Lätis ja Leedus ka tütarettevõte Santa Monica Networks OY Soomes. Sarnaselt Balti tütarfirmadele keskendub SMN ka Soomes andmeside-, VoIP- ning IT turvalisustoodete ja teenuste pakkumisele.

Santa Monica Networks on oma tegevusaja jooksul keskendunud ennekõike turvaliste võrgulahenduste, turvaauditite ja VoIP teenuste ning nendega seotud kohapealsete professionaalsete tugiteenuste pakkumisele. Santa Monica Networks'i meeskonda kuuluvad oma ala parimad spetsialistid, kes omavad rahvusvaheliste sertifikaatidega kinnitatud tipptasemel kogemusi ja teadmisi.
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
janek87
HV kasutaja

liitunud: 13.08.2004




sõnum 08.09.2008 19:23:00 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Santa Monica Networks sai esimese Balti IT-firmana Cisco kuldpartneri staatuse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.