Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Microsoft peab IT Kolledžis avaliku loengu tarkvaraarendusest kolmapäeval, 26. märtsil kell 16.30 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
mati29
Kreisi kasutaja
mati29

liitunud: 23.03.2005




sõnum 24.03.2008 16:52:17 Microsoft peab IT Kolledžis avaliku loengu tarkvaraarendusest kolmapäeval, 26. märtsil kell 16.30 vasta tsitaadiga

Kolmapäeval, 26. märtsil kell 16.30 peab IT Kolledzi avalike loengute sarja raames Microsofti Visual Studio Team System tooterühma tegevjuht Andrew Kass loengu teemal „Väärtuse juhtimine tarkvaraarenduses (The Flow of Value in Software)”.

Tarkvaraarenduse töövahendid ja metoodika on viimaste aastakümnete jooksul pööranud väga palju tähelepanu kulude vähendamisele. Selle tulemusena on tehnoloogia ja tarkvarasüsteemide hinnad minevikuga võrreldes küll madalamad, aga projektide õnnestumise tõenäosuses ei ole fundamentaalseid muutusi olnud.

Andrew Kass räägib, mida selle valdkonna parendamiseks rakenduste elutsükli juhtimise (Application Lifecycle Management) abil saab ette võtta. Lisaks viimastele trendidele tutvustab ta Microsoftis kasutusel olevat „Value Up” paradigmat, mis keskendub väärtuse kliendile edasi andmisele. Vaatluse all on nii teooria kui lõpetatud projektide kogemused.

Ettekanne on inglise keeles ning toimub IT Kolledþi uues õppehoones Mustamäel, Raja 4c, ruum 314 (aula). Huvilistel palutakse registreerida e-postiga (malle@itcollege.ee) või telefonil 6285 800.

Esineja Andrew Kass on Microsofti Visual Studio Team System (VSTS) tooterühma tegevjuht. VSTS on Microsofti lahendus laiahaardelise rakenduste elutsükli haldamise metoodika kasutamiseks tarkvaraarenduses. Microsofti tuli Andrew Kass Ameerika juhtiva finantsvaldkonna tarkvaralahendusi pakkuva ettevõtte S1 asepresidendi kohalt, S1-s oli tema juhtida ka 400 inimesega India S1 tarkvaararenduskeskus. Enne S1-ga liitumist on Kass olnud asepresident firmades PeopleSoft ja Oracle. Kass on lõpetanud MIT arvutiteaduste erialal ning töötanud MIT Media Lab’is ja MIT arvutiteaduste laboris.

IT Kolledþi avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni vallast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Loengud ei ole mõeldud firma või toote tutvustusena ega marketingiüritusena. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele. Hiljem on võimalik jälgida loengu salvestust ka interneti kaudu (www.itcollege.ee).

IT Kolledþ on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis annab rakenduslikku kõrgharidust IT süsteemide arendamise, IT süsteemide administreerimise, Infosüsteemide analüüsi ja Tehnosuhtluse erialadel. 2007/2008 õppeaastal õpib IT KoIledþi neljal õppekaval päevases, õhtuses ja kaugõppes kokku üle 600 tudengi.

Lisainfo:
Kalle Tammemäe
Eesti Infotehnoloogia Kolledþ
Raja 4C, Tallinn
Tel: 6285 800
E-post: kalle.tammemae@itcollege.ee

Jaan Vare
Microsofti Eesti esindus
Avalike suhete juht
E-post: Jaan.Vare@microsoft.com

Registreerimine:
Malle Tragon
Tel 6285 800
E-post: malle@itcollege.ee

Teemakohased viited:
http://download.microsoft.com/download/2/6/0/26074d0c-6830-4308-bea4-b20afca777c9/06-242-MIC_VSTS_WhitePaper_0823.pdf
http://msdn2.microsoft.com/en-us/vsts2008/default.aspx
http://msdn2.microsoft.com/en-au/teamsystem/bb400737.aspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Application_Lifecycle_Management

_________________
Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu.
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Microsoft peab IT Kolledžis avaliku loengu tarkvaraarendusest kolmapäeval, 26. märtsil kell 16.30
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.