Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade - Lenovo X60s märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
nipi
HV vaatleja

liitunud: 04.11.2001




sõnum 18.08.2006 23:36:24 Ülevaade - Lenovo X60s vasta tsitaadiga


Lenovo X60s – esimesed kogemused - väike, kerge ja piisavalt kiire
1. Miks võimas, kerge ja väike?
- a. Põhiarvuti (kodused lauaarvutid on teiste pereliikmete poolt hõivatud)
- b. tihti vaja kaasas kanda (töötan kodus ja kontoris, suht tihti ka lennus) ja kasutada ka seminaridel-koosolekutel, kus laua pind on piiratud.
Selle arvuti lauapind on väiksem A4 lehest.
- c. Nii tööl kui kodus on vaba 17” või 19” CRT ka laua peal olemas

2. Mida õpetasid eelmised läpakad
- a. Läpparitega kokku puutund juba 94ndast, kuid ise läpparikeskne 2001 aastast. Varasem kasutajakogemus juhuslik ja pahatihti mitte eriti meeldiv – 1997-2000 vahes tuli tihti reisida 4 kilo läppariga. Ei taha nii rasket. Reisikotti peab ka muud mahtuma ja lühematele reisidele kohvriga ka ei taha minna.
- b. Fujitsu-Siemens Lifebook S5582 – 1,7 kg (pluss toide) sisaldas optilise komboseadme, flopi oli väline. Lagunes oma kolmeaastase garantiiaja jooksul põhjalikult ära, põhiveaks liialt pehme plastist korpus mistõttu emaplaat paindus ja pragunes. Ka klaviatuur ei kestnud üle aasta – lihtsalt tähestik kulus pealt ära. Samuti problemaatilised pistikupesade paigaldused korpuses – nii toitepesa kui klapipesa on emaplaadile joodetud ja kasutamisel murduvad lahti. Korra lendas ka kõvaketas. Samas tehnilise spetsifikatsiooni osas oli talle vähe ette heita. 2001 alguse masinas P3-650 ja 256M mälu, 40G ketast, optiline seade suutis lugeda vaid DVD- standardit (mitte DVD+). Dokk praktiline ja mugav. Aku kinnitus ja võimalus optiline seade varuakuga asendada väga teretulnud.
- c. Compaq Armada M300 (masin 2000 aasta lõpust, 320M mälu ja P3-500 prose, CD kirjutaja ja floppi dokkeris) oma metallkorpuses tunduvalt stabiilsem, selle mured enamjaolt akude ühendamisega seonduvad – aku paigutus varjab USB pesa ning mehhaaniliste mõjutuste tulemusena kipuvad aku kõrvad murduma. Antud mudelil häiris ka 800*600 ekraanilahutus. Lõpuks streikis ka PCMCIA pesa.
- d. Valikus oli ka teisi, Acer ja Sony ning ka Fujitsu-Siemens. Teistel oli hetkel raskusi kahetuumalise prose, gigase mälu (laiendatavus 2 gigani) ja 1,5 kilo kaalu piiridesse mahtumisega. Tõsised tegijad olnuks ka HP ja Dell. Valik sai tehtud ja ma ei kahetse.

3. Lenovo X60s tehniline konff – masina mudel 170255G
- a. Põhitehnika:
-- i . Protsessor Intel Dual Core L2400 - 1,66G (mitte veel Core2 – kuid lugedes viimaseid võrdlusteste selgub et suurt ei kaotandki, vahe mobiiliprotsessoritel Core2 üleminekul ei ole nii suur kui lauaarvuti omadel)
-- ii. Mälu standardis 512, lisaks 1GB. Ka see 512-ne annab välja vahetada teise gigase vastu nii et vajadusel saab mälu 2G-ni viia. 667MHz. Kuna GB soovisin siis oli variant kas asendada 512 gigasega või panna gigane lisaks – otsustasin viimase kasuks.
-- iii. Kõvaketas 80G/5400 (valida oli ka 100G/7200 ketas kuid kartsin natuke kas kiirem ketas teeb rohkem lärmi, eks hinnas ka mõningane vahe oli)
- b. Lisavidinad
-- i. Sõrmejäljelugeja on osutunud üllatavalt heaks ja praktiliseks – masina käivituse ja Windowsi logimise jaoks pole passworde vaja.
-- ii. SD-mälukaardi lugeja sees – et mu telefon kasutab ka sama kaarti, siis väga mugav inffi vahetada. Tõsi küll, ID kaardi lugemist ei ole.
-- iii. PCMCIA port on olemas, kuid seni veel ei ole vaja läind – eelmiste arvutite puhul oli seda vaja nii USB2 kui wifi jaoks, sellel on mõlemad sisse ehitatud.
-- iv. Teistest portidest – väike firewire, 3 USB2.0, audio ja mic, LAN ja modem ning VGA. Ei miskit liiaga ja põhiline vajaminev olemas. Ka sinihammas ja infrapunaliides.
-- v. Pointing device – trackpoint ehk kliitor – et eelmistel masinatel oli touchpad siis veidi tahab harjumist (seni on natsa ebamugav). Hiirenupud eraldi välja toodud, keskmist saab koos kliitoriga scrolliks kasutada.
- c. Toide, kaalud ja gabariidid
-- i. Lisaks sai võetud teine aku (8-cell) ja kombi toiteplokk (12/220). Põhiaku kestab – sõltuvalt tegevustest 2,5 kuni 3 tundi, asendusaku ca 6 tundi (Cneti test kinnitab küll üle 8 tunnist aega).
-- ii. Põhiakuga kaalu 1,37 kilo ja asendusega 200g rohkem. Põhiaku paigutus suurepärane väljaulatuvate osadeta. Lisaaku teeb arvuti allosa cm jagu paksemaks ja tolli jagu sügavamaks, samas ka selle kinnitused ja kujud on korralikult läbi mõeldud. Sügavus põhiakuga täpselt A4 paberi laius. Arvuti laius – tolli jagu vähem A4 kõrgusest (26,8). Seega mahub suurepäraselt dokumendimappi. Paks – 2 cm ei ole palju.
-- iii. Põhitoitekas on mõnusalt pisike ja kerge, kombitoitekas vastab eelmiste masinate toiteplokkide suurusele – ca kaks korda suurem kui see std plokk.
-- iv. Siin on kohe ka üks küsitavus – kas läpparil on ikka vaja maandusega toitejuhet, kas ei piisaks kahepulgalisest pistikust. Võrgujuhe seinast toitekasse on ka toiteka poolel kolmese pistikuga. Reaalselt võiksid mõlemas otsas kahesed olla.
- d. Graafika
-- i. kontroller – Intel Calisto (950), jagatud mälu kuni 128M.
-- ii. LCD 12,1” 1024*768 pix. Mugav mitme monitoriga kasutada, tihti on probleemiks esituste puhul olnud aja arvestus – ppt-s on suht raske kella alla tiksuma jätta. Nüüd saab rahus nt PPT esituse teisele ekraanile ehk projektorisse lasta ja hariliku desktopi koos kellaga ning muude spikritega läpparile. Eelmised arvutid pole toetand kahe monitori funktsioone kuigi siingi ei ole ju miskit väga erilist.
- e. Vista sobilikkus. Lasin läbi Vista advisori ja see soovitas Vista Ultimate ning kinnitas et masin selleks täiesti kõlbulik on. Mõned draiverid vajaksid vaid uuendamist ja Vista ise ei paku kõike, vaja tootjasaidist otsida. A sellega aega on kui üldse kunagi Vistale üle peaks minema.

4. Esimesed muljed
- a. Ainus seni tuntav puudus on optiline seade – seda peab välist kasutama (seni saan hakkama üle võrgu) – eks ta valiku kompromisside küsimus ole.
- b. Klaviatuur – nagu ka võrgust leida võib, kiidetakse seda väga. Põhjusega. Harjumatu on et ESC klahv ei ole teistega samas reas vaid vasakule üles üksi veetud. Harilikus konfis on ESC olnud varem F-klahvide reas, siin aga eraldi. Delete klahvi asukoht on juba meelde jäänud, kuigi päris alguses oli ka võõrastav. Audio nupud on eristatud, väga mugav et kui peaks lärmama hakkama, saab ühe nupuga vaigistada. Omaette nupule toodud ThinkVantage Productivity Center tundub päris mugav olema.
- c. Wifi lüliti – seda on mõnigi kasutaja sõimand, kuid mina olen rahul. Wirelessi ja muude ühenduste haldamine on päris normaalseks tehtud, WEP ja WPA ning ainult siis kui tunneb et turvaskeemid on piisavad, laseb ka sisevõrgu failide kallale. Tööl ja kodus on nii wifi kui LAN, süsteem suudab ise orienteeruda. Varasemates masinates on selle konfiga old probleeme – kus fix IP ja gateway, kus jälle mitte – siin jätab ilusti kõik erinevad meelde ja kasutab mida vaja on. Wifi ühenduse kvaliteet – kui seni kasutasin kas Avaya või Trendneti PCMCIA kaarte, siis nendega võrreldes on samades võrkudes levi üksjagu tugevam ja kindlam. Ilmselt on wifi antenn suurem, parem ja hea paigutusega.
- d. Pisimugavusi – klaviatuurivalgustus ekraani ülaservast – kui varasemates masinates pidi ekraani korraks kallutama et klahvi kirja näeks, siis nüüd seda vaja pole.
- e. Meeldib liideste asukoht – kõik liidesed külgedele toodud. Compaqi audio otsad olid ees, kuid ma kasutan läpakat palju ka süles, siis esipaneeli ühendused on väga ebameeldivad.

5. Soft - XP oli peale pandud , installikat kaasas pole sest pole ka optilist seadet – igaks juhuks tuleb installikas eraldi tekitada, proge selleks on peal. Softi osas on ühtteist ka liiaga. Picasa 2 ja Google Desktop said maha võetud. Symanteci viirustõrje on peal, eks paistab, kui selle aeg (3 kuud) otsa saab mis siis paneme

6. Testid ja pildid – Cnet on testinud ja võrreld http://reviews.cnet.com/Lenovo_ThinkPad_X60s/4505-3121_7-31786426.html?tag=lst ning PC Magazine http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1942268,00.asp on sama teinud ja ka PC World http://www.pcworld.com/product/specs/id,28227-c,notebooks/specs.html. http://www.pc.ibm.com/us/notebooks/thinkpad/x-series/index.html sisaldab Lenovo enda kirjeldused ja pildid. Et omal korralikku digifotokat hetkel pole, ei taha ka telefoni udupilte siia lisada, pealegi võrgus pilte piisab ja need miskit juurde ei annaks.
See Lenovo on praeguseks alla kuu käes old - õpin ja omandan ta eripärasid veel ja seetõttu ei ole ka käesolev ülevaade veel lõplik.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

liitunud: 29.10.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2006 23:53:29 vasta tsitaadiga

Asjalik ülevaade thumbs_up.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2006 16:21:28 vasta tsitaadiga

väga hea ülevaade thumbs_up.gif , lihtsalt väikeseks ääremärkuseks, et html koodi pole siin foorumis vaja tarvitada (eemaldasin selle) icon_wink.gif
_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hepman
HV kasutaja
hepman

liitunud: 06.07.2004




sõnum 20.08.2006 16:42:17 vasta tsitaadiga

Mis hinnaks?
31400.- Awerk-Data OÜ
Ongi selline killer hind? icon_biggrin.gif


/Ise leidnud hindu al 24k kuni 40k zebras :S
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
spekti
Kreisi kasutaja

liitunud: 17.05.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2006 16:42:19 vasta tsitaadiga

http://www.flex.ee/nbdetails.php?id=507

25 500.- flexis
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nipi
HV vaatleja

liitunud: 04.11.2001




sõnum 20.08.2006 17:37:51 vasta tsitaadiga

Tänan Tanel, alguses proovisin ilma html-ta, Wordist kopipasteerida ja reavahesid ei tuld üldse. Seepärast kippusin html kallale. Esimene tõsisem katsetus siinfoorumis, varem vaid kommenteerind.

Killer hind on niiehknaa, isikliku rahakoti najal sellist nagu ei ostaks, arvesta et mul olid lisad ka. Mälu juurde, suur aku ja kombitoide.
Kui ma oleks kindel old et FS on oma konstruktsiooni oluliselt parandand, võinuks ka sellele minna.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Speedee
HV kasutaja
Speedee

liitunud: 23.04.2003




sõnum 20.08.2006 19:58:21 vasta tsitaadiga

Asjalik ülevaade thumbs_up.gif. Mõõdud, mass ja väike laadija teevad kadedaks icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
cala
HV kasutaja
cala

liitunud: 21.05.2003




sõnum 20.08.2006 22:23:31 vasta tsitaadiga

mille sa aga täiesti tähelepanuta oled jätnud on klaverivalgustus. ise kasutanud isendit vist kolm kuud ja ilma klaverivalgustuseta enam ei tahaks olla:D

dvd kirjutaja saab dokiga kaasa osta. töölaua peal on mugav, kui välised klaver hiir moll jne seadmed on doki külge ühendatud, kui minema jalutad võtad ainult pisikese kaasa.

suure lisaakuga olen saanud tavapärast tööd tehes hommikul kella poole üheksast ühtu kella poole neljani, siis oli vaja laadija uuesti külge ühendada. suurt akut kasutades jõuab lennukis ilusti paar kahetunnist filmi ära vaadatud;)

väikese aku asukoha olen ära unustanud, suur aku ei tee teda nii väga raskemaks, et põdeda kaasastassimise raskuse pärast.

kuid mis minujaoks ebameeldiv on, on see, et combo toitekas, mida saad kasutada nii 220V peal kui autos 12V peal on keskmisest tublisti raskem. kaalu järgi tundub, et koos juhtmetega ta sinna kilo kanti kaldub....

PCMCIA pessa saab väga ilusti ära mahutada ID kaardi lugeja, ja täna enam seda pilli kasutades enam millestki tõsiselt puudust ei tunne. isegi vindi suurus on paras:D

_________________
Mobiilne multimeediakeskus - http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=55947
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
der hammer
HV Guru
der hammer

liitunud: 05.10.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2006 22:23:37 vasta tsitaadiga

Ülevaade tõesti üks parimaid mida ma siin näinud olen. Tubli töö.
_________________
Tere.
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nipi
HV vaatleja

liitunud: 04.11.2001




sõnum 20.08.2006 22:33:23 vasta tsitaadiga

cala, vaata p4d - klaverivalgustus täiesti märgitud. Mis dokki puutub, siis ma võtan pigem usb või firewire dvd kribaja - need maksavad oluliselt vähem lenovo oma dokist ehk siis dokiseadmest. Aga su märkus on pmst õige, mugavust see lisab küll. Eks ise ka mõtlesin dokile kuid kuna üldsumma oli piiratud, siis panin asjad prioriteedi järjestusse. USB pordilaiendaja istub laual, hiir ja klaver on seal taga.
combo toide - ma ise hoian seda pigem autos. Tööaja kestab pmst ilma laadijata küll ja kui vaja jõuab autost võtta. Ja tglt pole probleem ka kaht akut vedada. Siis on ka varu olemas.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers
 

liitunud: 21.03.2003




sõnum 21.08.2006 10:27:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Põhiakuga kaalu 1,37 kilo ja asendusega 200g rohkem



Selline kaal teeb lausa kadedaks icon_neutral.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K. Marx
HV kasutaja
K. Marx

liitunud: 10.10.2002




sõnum 22.08.2006 21:10:44 vasta tsitaadiga

Olen kah sama riista mõned kuud kasutanud ja oma kogemuse põhjal ütleks nii:

plussid:
mõnusalt väike, väga kerge, aku peab vastu 8h, klaviatuur on hea

miinused:
ekraan on vilets (õues aku pealt kasutada suht võimatu); ootamatult aeglane (vana lauaarvuti (Barton) on selle kõrval tõeline püss); wifi kaart kohati tõrgub; stabiilsus nõrk (minimaalselt kord nädalas jookseb põhjalikult kinni, isegi BSOD on paar korda ette tulnud; aku proge jookseb kokku ja sulgeb arvuti, sest aku on "tühi"); dokk on "poolkõva"; hiir tahab aeg-ajalt oma teed minna ja siis jääb peenemat tööd tehes näpp nibu mudimisest lausa kangeks

Ise küll selle läppariga rahul pole, vana T-klassi pill oli märksa parem tööriist.

_________________
Panna minema või minna panema, selles on küsimus icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

liitunud: 24.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2006 04:20:11 vasta tsitaadiga

Kas touchpadi igatsete väga? icon_rolleyes.gif
_________________
Tere hommikust! icon_smile.gif
Kommentaarid: 265 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
K. Marx
HV kasutaja
K. Marx

liitunud: 10.10.2002




sõnum 24.08.2006 12:06:40 vasta tsitaadiga

Mina mitte, mul oli vanal T-l see touchpad üldse deaktiveeritud, sest pöial kippus sealt üle libisema ja siis läks hiir tont teab kuhu.
Nibu/kliitori kasutamine on piisavalt mugav.

_________________
Panna minema või minna panema, selles on küsimus icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nipi
HV vaatleja

liitunud: 04.11.2001




sõnum 24.08.2006 19:13:19 vasta tsitaadiga

Ma ei ütleks et väga, kuid olla ta võiks. Ruumigi võiks olla sest sõrmejäljelugeja ei pea ju ees keskel olema, vaid võib ka natsa kõrval olla.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
233MMX
Kreisi kasutaja


liitunud: 19.02.2003




sõnum 16.02.2008 21:16:16 vasta tsitaadiga

sai just paar päeva tagasi ostetud see sama. praegu flexis hind 18490.-

koos logitech V470 bluetooth hiirega on võitmatu komplekt thumbs_up.gif

kiidaks kergust, väikest lambikest. sõrmejälje lugejat ja mugavust eelkõige.

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 17.02.2008 08:56:25 vasta tsitaadiga

ainuke asi mis on tüütu on CTRL ja Fn nupp vahetuses
kui ikka 6 aastat CTRL all vasakul olnud siis raske harjuda icon_lol.gif
läppariks T61 siin
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
taurip
HV kasutaja
taurip

liitunud: 10.02.2007




sõnum 28.02.2008 23:23:03 vasta tsitaadiga

kõigile kellele tundub ka 18k ääretult palju, siis veidikese lahjema configa 7k eest x41 oleks ka üsna hea diil
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2008 23:29:11 vasta tsitaadiga

taurip, X41 on palju nõrgem, eelkõige oma 1.8" ketta pärast. Ise jooksutan X60 tavaversiooni, mis on üsna põhjalikult uuendatud.
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 161
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Heins
HV veteran

liitunud: 03.07.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2008 22:35:50 vasta tsitaadiga

Sai endale ka X61s tööle ostetud.
http://www.zebra.ee/S2/Product.aspx?iShopID=10&iItemID=60857
See juba komplektne koos Docki ja DVD kirjutajaga.Lisaks ostsin juurde veel ühe 1gb mälu. Kokku läks maksma umbes 21000 kogu kupatus
Mina olen väga rahul masinaga igatahes.
Kontoris on docki küljes 20" Delli laiekraan monitor. Aga samas olen selle 12" ekraaniga 3 nädalaga nii ära harjunud, et kodus ei tahagi suuremat. Vana 15" ekraaniga läpakas ja 19" LCD monitor on niisama lauale tolmu koguma jäänud peale selle läpaka ostu.


viimati muutis Heins 01.04.2008 22:37:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 126
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
waux
HV Guru
waux

liitunud: 01.07.2006




sõnum 01.04.2008 22:36:20 vasta tsitaadiga

tee ülevaade siis.see siin on ju x60-ne mitte 61 oma.tahaks teada erinevusi jne.
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 01.04.2008 22:42:35 vasta tsitaadiga

42000 ja ei saa eesti klaviatuuriga ? icon_confused.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Heins
HV veteran

liitunud: 03.07.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2008 22:46:56 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
42000 ja ei saa eesti klaviatuuriga ? icon_confused.gif

Minumeelest pole ükski X seeria oma est klaveriga icon_razz.gif
Samas need 3 klahvi mis pmst "puudu" on ei ole minuarust nii määravad.
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 126
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
waux
HV Guru
waux

liitunud: 01.07.2006




sõnum 01.04.2008 22:49:04 vasta tsitaadiga

mikk36, mingi 6-70 eest saab est kleepsud juurde osta.
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 01.04.2008 23:04:29 vasta tsitaadiga

wfiles kirjutas:
mikk36, mingi 6-70 eest saab est kleepsud juurde osta.
jah, soliidne on küll siis
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade - Lenovo X60s mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.