Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech UltraX keyboard ning üldine arvutikasutaja mugavus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

liitunud: 12.06.2002




sõnum 02.05.2005 19:38:41 Ülevaade: Logitech UltraX keyboard ning üldine arvutikasutaja mugavus vasta tsitaadiga

link :: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CL/EN,CRID=1389,parentcrid=925,scrid=960,CONTENTID=7440

Kirjutasin stoori klaveriotsingutest (ettetulnud probleemidest jne) ning lühikese kuid konkreetse review
Logitech UltraX laptopi nuppudega klaviatuurist


Stoori arvutikasutaja mugavustest ning klaveriotsingutest (lugemine vabatahtlik - ei sisalda otsest reviewd)

Palju pööratakse tähelepanu 3dMark'i skooride jms peale, kuid unarusse on jäänud kasutaja enda mugavus. Ise olen selle 3dMarki haiguse samuti läbi põdenud icon_razz.gif
Viimasel ajal arvutit enamasti küll töövahendina pruukides, olen hakanud mõtlema silmadele, rühile jms.
CRT vahetasin juba TFT vastu (õnneks seda ise küll ostma ei pidanud.. aga õhtused peavalud ning silmakipitused on küll harvemaks jäänud) Kuigi CRT oli hea - 19" LG Flatron 915FT Plus

Nüüd siis erinevatest klaveritest ning nendest, mis minu käpa alt viimase aasta jooksul läbi on käinud.
Olen enamus ajast kasutan Compaq pehmete klahvidega klavereid - kõik rootsikeelsete klahvistikkudega.
Ükspäev tulin mõttele, et võiks oma vana hea Compaq'i klaveri lõpuks pensionile saata ja poest midagi kaasaegsemat (loe: meedianuppudega jms) hankida.
Hakkasin siis netist infot uurima, silma jäid mõningad MS'i ning Logitechi kallimad meedia klaverid ning Logitechi UltraX. Kuna olen avastanud, et läpaka nuppudega kirjutamine on mitukorda hõlpsam kui tavalise PC klaveriga (va see, et käed liiga koos on) otsustasin Logitech UltraX'i kasuks.. lugesin läbi kõik google.com'i poolt pakutavad kasutajate review'd ning jõudsin järeldusele, et peab thumbs_up.gif klaver olema.
Otsisin, helistasin ja kolistasin igavese posu Eesti arvutifirmasid läbi, kellelgi seda kohapeal ei ole.. ning ei tea ka millal tulla võib. Lubati erinevaid kuupäevi - ootasin nädala, ootasin kaks - EI HAISUGI icon_sad.gif Seejärel suures masenduses matsin selle klaveri mõtted tolleks hetkeks maha ning tellisin lolli peaga Microsoft Desktop Elite (Wireless keyboard + MS IntelliMouse Explorer 2 rott igast vingete tilt-skrollide ja viledega) - kui asja lõpuks kätte sain.. jõudsin selgusele, et see pole ikka minule (esiteks.. klaver oli liiga kõrge.. nupud kuidagi klõbisesid liiga palju.. INSERT nupp oli PrtScn-ga ühe nupu alla topitud.. et F1-F12 klahve kasutada.. pidid F Lock nupuga mässama jne.

Alguses pettusin oma ostus.. ning panin selle kogu komplekti Linuxi masina (loe: server mis töötab 24/7) taha.. kus on seda igati mugav eest ära tõsta.. vahel toa teisse nurka viia ja sealt XMMS'is lugusid vahetada jne..
Võtsin riiulist vana hea Compaq ja lasin sellega edasi.

Ükspäev sattusin Ordisse ning nägin seal üht Logitechi Internet Pro klaverit (tollel ajal maksis ~160kr).. piisavas koguses meedianuppu ja igati mõnusad pehmed nupud... lähemalt uurimata haarasin pangakaardi ja ostsin ära..
Hiljem kodus putty'ga linuxi masinasse ronides... avastasin OHOOO.. insert nupp üldse puudub, selle asemel on mingi nilbe pikk DEL nupp icon_rolleyes.gif
Kuigi klaveri nupud olid väga mugavad olin jälle sutsu oma ostus pettunud.... (kel INSERT nuppu otseselt vaja ei lähe.. soovitan seda klaverit soojalt)
samas kasutasin klaverit tema mugavate nuppude tõttu edasi.. ning pigistasin INSERT nupu kohapealt silma kinni ja selle vajaduselt võtsin NumLocki völja ja kasutasin 0'i all olevat INSERT'i (ebamugav.. aga sain hakkama)

Ükspäev eksisin Mikromaailma poodi (Pärnu mnt ääres.. Helmes'ega ühes majas) ning avastasin letilt enda üllatuseks Logitech UltraX'i, näppisin ja uurisin asja lähemalt.. vaatasin kõik eelnevalt ette tulnud probleemidele näkku ning sellel klaveril neid ei märganud... ostsin ära (leti hind oli ~350-400 kr)


Logitech UltraX Review

Logitech UltraX on täismõõduline PC klaviatuur kuid mõnusate pehmete ja madalate laptopi nuppudega.
OEM pruunis karbis on kaasas vaid USB -> PS2 üleminek.. pole eraldi driveri plaati ega midagi (sest, seda ei ole vajagi!)

thumbs_up.gif Plussid:
  • Pehmed ja madalad laptopi nupud
  • Klaveril on kõik nupud seal, kus nad olema peavad.. (insert ja delete on omas kohas jne)
  • Mõnus madal
  • Stiilne ning tagasihoidlik disain
  • Kõik vajalikud meedianupud (Media, Play/Pause, Mute, Favorites, E-mail, WWW)


thumbs_down.gif Miinused:
  • Halb kättesaadavus


Kel huvi, pöörduge Mikromaailma poole!


Kuna Logitechi enda lehel olid pildid üsna kesised, otsustasin isendist ise paar
klõpsu teha.. millest ühe panin siia icon_wink.gif


Link UltraX-i klaverile Logitechi ametlikult veebilehel

_________________
🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
deadmeat
HV kasutaja
deadmeat

liitunud: 05.12.2002




sõnum 02.05.2005 21:32:27 vasta tsitaadiga

Läppari klaviatuuri idee sai tegelikult alguse sellest, et kunagi paar aastat tagasi näppisin esimest korda laptopi ja hirmsasti hakkas meeldima selle klaviatuur ning tahtsin kaa endale kohe sellise pc'le, sest sellel on madalad-, pehmed ning vaiksed nupud, kuid jäi asi katki, sest mitte kuskilt mina teda Eestist ei leidnud. Kuid 4 kuud tagasi sai mu suur unistus lõpuks tõesks, kui ma endale Rootsist lan'ilt ostsin selle klaviatuuri 4 kuud tagasi. Siiamaani on töötanud klaviatuur nii nagu peab, mitte ühtegi viga ei ole täheldanud, st. nupud töötavad kõik nii nagu esimesel päeval ehk siis 100% icon_smile.gif Mustuse kohta ütleksin mina aga nii palju, et minu oma on selle ajal peale küll juba suhteliselt igast prahti täis, kuid see ei paista küll segavat klaviatuuri tööd ning ma ei näe põhjust selle puhastamiseks, kuid kui kunagi ei taha ta enam trükkida eks siis tuleb väike puhastus teha.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Faramir
HV kasutaja
Faramir

liitunud: 04.11.2001




sõnum 02.05.2005 23:05:39 vasta tsitaadiga

Oman seda klaverit kusagil pool aastakest juba ja tõesti minule meelepärane. Tänan siiani õnne, et klaverit ostma minnes juhtusin Ordis seda nägema, üks tüüp ostis just minu nina alt ära viimase. Õnneks leiti tagaruumist veel üks, kui olin juba poest väljumas. Disain just meeldibki, eriti hästi sobib hõbedaste lcd kuvaritega kokku nagu minu Samsung 710N. Igatahes soovitan soojalt thumbs_up.gif.
_________________
Need HV-lased on ikka hullud...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chill
HV kasutaja
chill

liitunud: 08.05.2002




sõnum 02.05.2005 23:23:55 vasta tsitaadiga

tellisin selle kunagi peebust

ainus mis mind alguses häiris oli see et... kui tyhikut pöidlaga vajutada, siis tuli klaveri enda "korpus" enne vastu (pöialt) kui klahv all oli. Istun suht madalal ja võibolla siis sellest ... aga enivei... sellega harjub ära ja juba mõne aja pärast ei pannud enam seda pisiasja tähele.

muidu jah stiilne klaver... eriti sobilik vast neile kes kasutavad läpparit ja lauaaevutit segamini/kordamööda.


viimati muutis chill 02.05.2005 23:24:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KeNtSiK
HV kasutaja

liitunud: 11.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.05.2005 23:24:05 vasta tsitaadiga

mul ka see klaviatuur, kõvasti parem kui mu eelmine a4tech. Pealegi sobib hästi mu lcd molu ja yldse töölauaga kokku thumbs_up.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDD
HV veteran
HDD

liitunud: 24.09.2003




sõnum 03.05.2005 03:51:43 vasta tsitaadiga

mängu poistele on see klaver natuke paha .... Kirjutamiseks ja niisama chatimiseks on see väga pro
_________________
The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it icon_smile.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sigakoer
Kreisi kasutaja

liitunud: 23.01.2004




sõnum 03.05.2005 09:29:04 vasta tsitaadiga

Ma ostsin Ordist omal ajal.

Lisaksin juurde märkusena, et see klaver on pigem mõeldud kirjutamiseks, mitte mängimiseks.

Esiteks on nupud läptopiklaveritega mitteharjunud inimestele libedad ja eriti alguses pole kerge õigeid nuppe pimesi tabada, teiseks on Esc ja F1-F12 nupud alamõõdulised ning muudele nuppudele pisut lähemal kui tavaliselt. Sõrmi ei saa numbrite ja F-nuppude vahelisele alale toetada ja õigete numbriklahvide pimesi leidmine pole lihtne. Seepärast näiteks World of Warcraftis, kus mul kõik WSAD, F1-F4, ~, 1-7, Q, E, Z, X, C jne nupud kasutusel, on selle klaviatuuriga märksa raskem. Ehkki kirjutada on jah juba mõne nädala pärast mõnus.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2005 09:57:04 vasta tsitaadiga

... endale meeldib samuti läpaka klaveril kirjutada, suurim lemmik on Compaq ARMADA M700 klaver, mille nupud on lausa jumalikult mõnusad kasutada, sellepärast sai ka teemakohane klaver endale soetatud. Kahjuks pole ma siiamaani suutnud ära harjuda ENTER klahviga, mis on mingi rõve pisike kriips, nagu harjupuspärastel klaveritel SHIFT, kui seda häda poleks ja tegemist oleks EST paigutusega, siis annaks klaverile küll vaat, et maksimumpunktid ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raiksman
HV veteran
raiksman

liitunud: 25.11.2003




sõnum 03.05.2005 10:01:57 vasta tsitaadiga

Oman seda klaverit eelmisest aastast ja soovitan thumbs_up.gif

Algul võtab harjumist kuna nupud nii madalal ( Esc nuppu vajutasin mööda icon_smile.gif )

Kurb on et Shut Down nupp on puudu icon_sad.gif


viimati muutis raiksman 03.05.2005 10:06:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 145
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eeroz
HV Guru
Eeroz

liitunud: 03.11.2003




sõnum 03.05.2005 10:20:34 vasta tsitaadiga

Oman ka samasugust ja olen asjaga rahul. Ostsin selle vähe üle aasta tagasi ordist vist umbes 400 krooni eest ja peamine põhjuseks KT800 väljavahetamiseks oli see et vana klaveri tugev klahviklõbin segas öösel ülejäänud pererahva und. UltraX on tunduvalt vaiksem ja mugavam.
_________________
O:/SS: Iidseid sülearvuteid (386 ja vanemad)
Kommentaarid: 282 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 243
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

liitunud: 12.06.2002




sõnum 03.05.2005 11:48:47 vasta tsitaadiga

võibolla tõesti on see klaver pimekirja meestele mõeldud.. Minul nuppude sassiajamisega küll probleemi eriti ei ole..
samuti mängin WOW'i ja FPS'e icon_wink.gif

Ning Enteri nupp on mul korralik täismõõduline.. pole küll EST layout.. SWE on.. aga mul pole selle vastu kunagi midagi olnud.. nupud ikka õiges kohas ju

_________________
🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2005 12:06:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ning Enteri nupp on mul korralik täismõõduline..


... kui ENTER klahv on samasugune, nagu teemas nähtaval pildil, siis pole see kohe mitte normaalmõõtu ...
tsitaat:

nupud ikka õiges kohas ju


... kõik nupud ei ole, võta mõni teine klaver kõrvale, kui ei usu ...

_________________


viimati muutis DigeBeni 03.05.2005 12:08:50, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

liitunud: 12.06.2002




sõnum 03.05.2005 12:07:39 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... kui sul on ENTER samasugune, nagu teemas nähtaval pildil, siis pole see kohe mitte normaalmõõtu ...


See mis üleval pildil on jah peenike, ma seda ennist tähele ei pannudki icon_razz.gif Aga minu oma on täitsa normaal mõõtu.. kahju, et mu enda pildi peal DOF nii suur on.. ei paista väljagi icon_wink.gif

Igastahes Mikromaailmas olid normaalse enteriga icon_biggrin.gif

_________________
🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2005 12:17:17 vasta tsitaadiga

... tjah, peenikese ENTER'iga on US paigutusega, normaalne ENTER on SV paigutusel ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vex
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2004




sõnum 03.05.2005 13:35:22 vasta tsitaadiga

endal sama klaver. ja muretsetud saigi ta selle pärast, et ta on madal mis mulle endale kõige rohkem meeldib. puudu on tal järgmise ja eelmise loo klahv kuid ka sellest murest on yle saadud kuna ei kasuta ise favorites klahvi ja selle alla sai siis pandud next track
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rutz
HV Guru

liitunud: 26.09.2004




sõnum 03.05.2005 14:48:12 vasta tsitaadiga

vex kirjutas:
endal sama klaver. ja muretsetud saigi ta selle pärast, et ta on madal mis mulle endale kõige rohkem meeldib. puudu on tal järgmise ja eelmise loo klahv kuid ka sellest murest on yle saadud kuna ei kasuta ise favorites klahvi ja selle alla sai siis pandud next track

Millega sa neid nuppe muudad?
Muidu ise oman ka seda klaverit, väga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 392 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 337
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vex
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2004




sõnum 03.05.2005 15:34:12 vasta tsitaadiga

see on mul winampist ära pandud. hotkeyde alt
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riivo
HV Guru
Riivo

liitunud: 23.02.2004




sõnum 03.05.2005 15:42:18 vasta tsitaadiga

kas mingit sarnast madalat klaviatuuri EST paigutusega ka on?
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wolfe
HV kasutaja
wolfe

liitunud: 01.07.2004




sõnum 03.05.2005 16:21:38 vasta tsitaadiga

Endale sai kah omal ajal Internet Pro Enterist hangitud, siis maksis UltraX flat veel 540.-, kirjutan praegu seda postitust sellega, teise arvuti taga. Kuna hiljuti märkasin, et UltraX flat hind on parajalt langenud ~350 kanti, läksin zebrasse ning vaatan, et neil jagub neid küllaga, veidral moel 4 varianti sh. 2 SKAND asetusega. Niisiis jõuab 3 päeva pärast kohale, on hoopis US klaver vene keelsete kleebistega. Ei saa ma eesti keeles sellisega kirjutada, sümbolid kah US klaveril liiga erinevates kohtades, et 7 aasta pärast ümber harjuda. Saatsin tagasi, ootasin, saadeti õige, läks 2 nädalat kuid lisakulusid sealhulgas tegema ei pidanud. Ahjaa mingi 400 läks kokku koos kohaletoimetamisega. Kiitus siinkohal Zebra klienditeenindusele, helistavad ja puha. thumbs_up.gif

Muidu on paar asja, mida Internet Pro ajast igatsen, heli kruttimis nuppe, mis töötasid isegi mängude ajal ning olen harjunud kõrge vasakpoolse CTRL klahviga mängides, käe kuju tõttu ei ulata ma vasaku väikse sõrmega teda vajutada, internet pro'l on hea kõrget nuppu mööda libistada lihtsalt, surudes ta alla. UltraX flat'i puhul ajan näpu klaveri äärest üle.

Mul alguses aitas sellega taasharjumine parandada mängu tulemusi, kuna keskendusin rohkem hiire tööle. UltraX tõstis igatahes minu võimekust näiteks. Soldat'is.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
borru
HV veteran
borru

liitunud: 21.12.2003




sõnum 03.05.2005 19:00:40 vasta tsitaadiga

birgit123 kirjutas:
see on minu tulevane klaver icon_razz.gif klaverid ei taha yldse kaua mul vastu pidada icon_neutral.gif kipuvad igate pidi katki minema icon_razz.gif
praegu on logi internet pro keyboard ja nupud sellel juba suht läbi kuigi asi 5 kuud vana icon_redface.gif

sai just hiljuti üks microlinki komplekt sisse häälestatud ja lisakse sellele, et kogu selle kuldkalli kehvade näitajatega masina masina põrgu põhja kirusin, ei saanud üle ega ümber sellest samast klaverist, mis sellega pakendis kaasa tuli ja mis klõbises ja ragises pea sama vägevalt kui mu 80ne eeksune defender. icon_mad.gif
- selle plastikjuraka puhul maksab ainult see nimi seal peal.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raul141
HV veteran
raul141

liitunud: 17.05.2003




sõnum 06.05.2005 14:09:57 vasta tsitaadiga

ZAndlamb, kuule kas va venekeelseid tähti ka kuskilt saab? ja kus müügil muidu
_________________
dell somm ding mi poi
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madfury
HV veteran
madfury

liitunud: 05.09.2004




sõnum 09.05.2005 11:48:30 vasta tsitaadiga

Ehh, soetasin ka Ordist endale sellise mingi aeg tagasi. Igati rahul olen, väike, mugav (alguses oli tiba harjumatu et nupud madalal jne) Ainuke puudus on see, et kui on eesti klavi, siis ei saa ma kuidagi |<> kätte (vasaku shifti ja z tähe vahelt klahv puudu). Ainult keykomboga. Ja noh, tage tehes igakord alt 060/062 kruttida ka ebamugav. See ongi ainuke miinus minu silmis... soovitan.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
borru
HV veteran
borru

liitunud: 21.12.2003




sõnum 09.05.2005 13:40:40 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Ehh, soetasin ka Ordist endale sellise mingi aeg tagasi. Igati rahul olen, väike, mugav (alguses oli tiba harjumatu et nupud madalal jne) Ainuke puudus on see, et kui on eesti klavi, siis ei saa ma kuidagi |<> kätte (vasaku shifti ja z tähe vahelt klahv puudu). Ainult keykomboga. Ja noh, tage tehes igakord alt 060/062 kruttida ka ebamugav. See ongi ainuke miinus minu silmis... soovitan.

kuramus.. siis ikka jääb endal ära vist kuna mul see ><| sama kulunud kui K ja L icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vex
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2004




sõnum 09.05.2005 14:41:01 vasta tsitaadiga

mul on skandinaavia asetusega ja <>| on täiesti olemas icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mati_p
Kreisi kasutaja

liitunud: 17.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2005 18:17:08 vasta tsitaadiga

jah, skandinaavia paigutusel on <>| olemas.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech UltraX keyboard ning üldine arvutikasutaja mugavus mine lehele 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.