|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
new1
HV kasutaja
|
10.01.2026 23:18:00
USB Wifi adapter |
|
|
| Mul on siin üks USB-sse käiv välise antenni võimalusega mingi odav wifi adapter alist kunagi tellitud, ent see on vist omadega õhtal, arvuti läheb lolliks selle taga, ei suuda välja lülituda, küll ei tööta usb klaviatuurid ja igast muud jamad, tuvastasin, et kui seda pulka ei kasuta, siis mõlemil lauaarvutil probleemid kaovad, seega ilmselt suure tõenäosusega asi selles. Vaatasin et aliexpressis neid soodsaid endiselt reas seal, kas võtta sealt näiteks selline link ligi ja võiks ehk kesta mõnda aega ja saaks veel bluetoothi ka kauba peale nagu aru saan seal selle pulgaga. Või on need aliexpressi omad kahtlased ja peaks kusagilt mujalt vaatama või siis aliexpressist mingit muud toodet, kui tahaks, et pidevalt järgi olles see asi ka toimetada suudaks?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 914 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
706 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
10.01.2026 23:50:06
|
|
|
| USB adapterid ongi jamad - töötavad/ei tööta. Kui võimalik siis võta pcie
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
11.01.2026 07:25:32
|
|
|
| Kasutasin ajutiselt QOLTEC 57001 (üle 6€) ja ei täheldanud probleeme.
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
11.01.2026 10:12:32
|
|
|
| Mul on üks ilma väliantenni võimaluseta variant ka, see toimib nii nagu peab mitu aastat juba ja probleeme pole, tahakski midagi sarnast aga väliantenni võimekusega, vahel võib ka läpaka jaoks vajalik see olla ja seega ei tahaks pcie variante.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
11.01.2026 13:09:29
|
|
|
| Mul tegelikult bluetoothi otseselt vaja polegi seal(mingi samasugune aliexpressi odav plönn on olemas ja senimaani veel toimib) aga mõtlesin, et kui juba külge on poogitud siis päris hea, saaks ühe usb pordi vabaks. Ent okei, see teisel lingil olev seade ka üsna hea hinnaga ja see ilmselt kestab paremini kui need aliexpressi tooted siis vast.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
11.01.2026 13:27:27
|
|
|
| new1 kirjutas: |
| Mul tegelikult bluetoothi otseselt vaja polegi seal(mingi samasugune aliexpressi odav plönn on olemas ja senimaani veel toimib) aga mõtlesin, et kui juba külge on poogitud siis päris hea, saaks ühe usb pordi vabaks. Ent okei, see teisel lingil olev seade ka üsna hea hinnaga ja see ilmselt kestab paremini kui need aliexpressi tooted siis vast. |
PCI-E adapter on PC-le kõige mõistlikum. Ei koorma USB kontrollerit ja töötab kindlasti paremini. SAad ka BT ja kõik asjad kenasti tööle.
_________________ --
Urmas |
|
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
11.01.2026 13:55:19
|
|
|
| ummiq kirjutas: |
| Mul tegelikult bluetoothi otseselt vaja polegi seal(mingi samasugune aliexpressi odav plönn on olemas ja senimaani veel toimib) aga mõtlesin, et kui juba külge on poogitud siis päris hea, saaks ühe usb pordi vabaks. Ent okei, see teisel lingil olev seade ka üsna hea hinnaga ja see ilmselt kestab paremini kui need aliexpressi tooted siis vast. |
PCI-E adapter on PC-le kõige mõistlikum. Ei koorma USB kontrollerit ja töötab kindlasti paremini. SAad ka BT ja kõik asjad kenasti tööle. |
Kas on pci-e adapterit kus bluetooth jaoks pole vaja ühendust pci-e kaardi ja emaplaadi usb 2.0 headeri vahel?
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
11.01.2026 16:09:29
|
|
|
| time123 kirjutas: |
Spoiler 
| ummiq kirjutas: |
PCI-E adapter on PC-le kõige mõistlikum. Ei koorma USB kontrollerit ja töötab kindlasti paremini. SAad ka BT ja kõik asjad kenasti tööle. |
Kas on pci-e adapterit kus bluetooth jaoks pole vaja ühendust pci-e kaardi ja emaplaadi usb 2.0 headeri vahel? |
Harv juhus vist.. Mul ühel emaplaadil oli vähe USB pesasid ja lahendus oli lõpuks eraldi USB hub masinasse
https://www.vortez.net/news_story/nzxt_presents_revised_internal_usb_hub.html
_________________ --
Urmas |
|
   |
179 |
|