Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 299, 300, 301
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.12.2025 14:08:11 vasta tsitaadiga

FIAT rahasüsteemi korraldajad ja pangad on nii kaabakateks muutunud, et maffia^2 ja nad hakkavad enda pettusi panema igasugustesse plokiahelatesse. Pange, kuid see, mida te teete on maffiapettus. Ja lähete põhja, raisad. Bitcoinist te jagu ei saa!
--
Reaalsus: solana ahel blackrockis [ https://solanacompass.com/projects/blackrock ] ja ripple külgahel pankades. Ja EU CBDC võtab ka ühe CEO firma ahela kasutusele digieuro jaoks. JA KÕIK NEED tolad, teevad bitcoini maha!!
Silmakirjateenrid. Oops! Ma kauplen ka BCH, mis on BTC fork. Kiidan mõlemaid, mitte ei tee maha. ripple võite endale p****! pista.

--
Bitcoin on puhtalt spekulatiivne vara ja sarnaneb kogumisobjektiks oleva mänguasjaga, ütleb John Ameriks, varahaldusettevõtte Vanguard kvantitatiivse omakapitali globaalne juht.

„Mul on raske mõelda Bitcoinist kui millegist muust kui digitaalsest Labubust,“ ütles Ameriks Bloombergi ETF-ide süvaanalüüsi konverentsil New Yorgis

https://cointelegraph.com/news/senior-vanguard-analyst-bitcoin-no-better-toy

Aga mille krd* päralt peaksid inimesed sellise jutu peale bitcoin-ETF ostma? Milleks on Vanguardi vaja? Teie Labubu pabereid omandada?
Piske see endale p***!

See on spekul. ja nüüd teie vaikselt ja salaja spekuleerige seda vara meie hoolduses - puhas spek. nagu blackrock seda teeb!!
Varsti näeme - inimesed tahavad panga pettuste tõttu ainult reaalset bitcoini. Bitcoin on labubu jah. Kui sul see on ikka enda kotis, mitte Vanguardi kotis. [vaadake mark mossi videosi, mis pangad ja need blackrockid teevad teie varaga, milliseid ilusaid asju nad välja spekuleerivad]

--
Osta ainult kasvõi 1 BTC - 1 fucking dollari eest!!
Spoiler Spoiler Spoiler

--
Ma ei tea, millega BlackRock talle (michael saylorile) maksab kui mees ei tunnista ise dollareid. Kuna tal on miljardi dollari väärtuses bitcoine oma isiklikus walletis.
Samas - kui Dubais bitcoinereid veel rohkem koguneb, siis on juba see üks eraldiseisev tõus bitcoinile.
--
1 Bitcoin = €77,096
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 13.12.2025 14:14:55 vasta tsitaadiga

Saylor on haritud inimene ja pole kindlasti loll mees. Seda enam tekitab kahtlust, et ta kõik ühele kaardile lajatab. Ok, võib hästi minna ja BTC saabki suureks varaklassiks. Samas ainult BTC'ile suurelt panustada, seda enam viitab sellele, et Saylori seljataga on veel keegi suurem kes ekstra talle mingid garantiid andnud, et mine ja vilista. Muidugi ei pruugi nii olla, aga kahtlane kogu see värk. Tüüp ujub pinnale oma ostusi kuulutama kui kaup minna ei taha, kui hind madal ja asi niigi ronib mööda graafikut üles siis pole tast suurt midagi kuulda.

viimati muutis Longero 13.12.2025 14:18:47, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
psauce
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.12.2025 14:17:06 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
psauce kirjutas:
Mul lendas just üks bitcoin üle maja katuse. icon_cool.gif

Hea, et nii läks ja sul katust vastu talve ää ei lõhkunud icon_lol.gif .

Vaatasin just niisama seda mitte vägauut videot, mulle too sell meeldib üldiselt. Eks kõik ju oletavad ja pakuvad midagi, aga ilmselt on tal üksjagu õigus. Vähemalt ütleb ta ausalt, et ei üritagi tuleviku hindasi ennustada. Seal videos ta üritab arvata kes oli see tundmatu vaal kes mingiaeg tagasi suure koorma maha pani.
The REAL reason Bitcoin is DUMPING is not what you think https://www.youtube.com/watch?v=2rj4OOTUZIE

Ma ise arvan, et ilmselt läheb palju rutsi krüptost lihtsalt mujale välja... mis iganes, kuld, hõbe, kaevandused jne.
Vaatan ise ka lihtsalt huvipärast neid videosi vahel.

Ma muidugi ei tea mida sellest tüübist arvata, aga huvitav vaatenurk igaljuhul, pikk video, aga ilmselt tasuks kogu video ää vaadata. Sama video kahe pealkirjaga kuid link sama.
"Luke Gromen: We Are Facing "The Mother of All Crises" (And It's Physical)"
VÕI
Luke Gromen: Why AI Capital Spending Will Break the US Treasury Market https://www.youtube.com/watch?v=xqtalk5v4ts

Seda minagi. icon_biggrin.gif

Juutuubi algoritmid on seda kanalit ka paar korda soovitanud. Vaatasin natuke. Pilgust näha, et vend on asjas sees. Peab natuke veel vaatama.

Longero
HV veteran

sõnum 13.12.2025 14:22:14 vasta tsitaadiga

psauce, kummat videot mõtlesid, esimest v teist pikka? Omamoodi on tüübid mõlemas videos asjaga "kodus".
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.12.2025 14:22:35 vasta tsitaadiga

Vähemalt Michael Saylor ja Davinci Jeremie on bitcoin white paperit uurinud. Ülejäänud massi kohta ma pole kindel nii väga.
tagasi üles
psauce
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.12.2025 14:24:31 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
psauce, kummat videot mõtlesid, esimest v teist pikka? Omamoodi on tüübid mõlemas videos asjaga "kodus".

Esimest - The REAL reason Bitcoin is DUMPING is not what you think.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.12.2025 14:51:07 vasta tsitaadiga

Huvitav võrdlus - BTC/labubu. BTC on bitcoin programmis - ahelas üks number koodis. Mida on kokku ligi 21 miljonit. Tegelikult on ta koguaeg ahelas. Ja ainus omandus on see kui sul on aadressile seda saadud või kaevandatud ja selle tõestamiseks on privaatvõti.
Labubu on ainult nukk. Mis on tehtud väljaspool ahelat. Bitcoin ei eksisteeri üldse väljaspool L1 plokiahelat. Ja privaatvõtit või seemnefraasi ei saa labubuks nimetada. Pigem on labubu pangakonto värgindus siis. Kas said tartu pangast labubu raha kätte?

Illusioon on FIAT raha ja panga "välimus" sulle. Reaalsus on bitcoin. Ehk siis bitcoin ja bitcoini plokiahel on rohkem reaalsem ja detsentraliseeritud selleks, et olla reaalsem ja sõltumatum kui FIAT raha tsentraalne kontroll.

Bitcoini enda tagatis on - terve open source programm, iga koodirida. Ka allkirjastatud OpenPGP võtmega, et midagi ei ole muudetud.
Bitcoinil on enda tagatiseks kõik noded ja PoW töötõendid. Ja isegi elekter.

Mis labubu? Ainus labubu on keskpanga juhi allkiri - paberile. Mida esindab FIAT raha. Ehk nad lollitavad inimmassi.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.12.2025 19:23:52 vasta tsitaadiga

Pole midagi öelda, Peter Schiff on vintske tüüp. Esitas väljakutse Trumpile peale seda kui too oma platvormil lällas. Schiff ütles, et saab aru kui president on hõivatud ja aega pole... saatku oma parteist siis mõni usaldusväärne inimene debatile icon_lol.gif

QE is Back! Cost of Living Will Soar. https://www.youtube.com/watch?v=ruEeMWx6OBY&t=2506s
41:46 Fox News Interview Fallout
46:20 Housing Market Reset
48:10 Trump's Reaction on Social Media
55:18 Debate Challenge to Trump

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.12.2025 12:01:55 vasta tsitaadiga

Ainus seaduslik maksevahend on El Salvadoris bitcoin. Ses mõttes, et teistes riikides veel ei ole bitcoin üks seaduslik maksevahend. See viga tuleb ära parandada. Eestil 0% maksud bitcoiniga ja bitcoin üks seaduslikuks maksevahendiks.
Spoiler Spoiler Spoiler

--
MichaelSaylor tahab. Aga pangad suudavad ainult seda - pakume sulle oma näite, aga reaalsed bitcoinid on panga omahoolduses. Nagu LHV. Seal on sul bitcoini aga panga käes on võtmed. EI - bitcoin on mõeldud omahooldusesse.

https://cointelegraph.com/explained/why-michael-saylor-wants-nations-to-build-bitcoin-banks
--
Multika põhine näide, kuidas bitcoini hindasi pankade poolt manipuleeritakse:
Spoiler Spoiler Spoiler

Omahoolduses olevad bitcoinid jäävad sellest jamast välja..
strategyl on 660 000 BTC ja tal on ostetud enamus madalama hinnaga kui praegu ja neil on endal suur krediidiriski kaitse - ainuke, kes hetkel peab.. [loodame ja mul ei ole strategy aktsiaid..]
--
Kui EU CBDC saab teoks, siis peab olema neil ikka mingisugune ülekanne bitcoini võimaldatud. Vastasel korral kukub nende süsteem maha või osad lähevad euroopast välja, koos bitcoiniga.

Siin nad arutasid seda (EKP) , et kui palju inimesel võib kontol eurosi olla. Mingid jumalad vist. Bitcoin on suurem. Neil, kel omahoolduses seda.
--
Robert Kiyosaki kutsub investoreid üles valmistuma pikaajaliseks majanduslanguseks, kasutades turukrahhe rahavoogu tootvate varade ja detsentraliseeritud väärtuse hoidlate kogumiseks, väites, et distsiplineeritud planeerimine ja bitcoini omamine võivad kasvatada rikkust, kui traditsioonilised süsteemid nõrgenevad.
https://news.bitcoin.com/et/robert-kiyosaki-hoiatab-et-ulemaailmne-krahh-lahtestab-vaartusi-kui-bitcoin-seisab-valjaspool-norgenevaid-susteeme/
--

📈 Hetke BTC hind (EUR):
€76,853
🔗 Võrgu olek:
Ühendatuid sõlmi: 24,320
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 299, 300, 301
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.