SKG kuna mul on täiesti suva sellest GTA'st (viimane mida sellest sarjast mängisin oli GTA 4) siis selle mängu probleemid ei morjenda mind. Kindlasti on mul olnud vahel harva probleeme aga hetkel ei meenu. Wolfenstein jooksis ka nagu probleemi vabalt jne.
Modi'de tugi on jätkuvalt parem PC peal ja sellest ma nüüd küll ei ole nõus loobuma, emulaaturoitest ei tasu mainidagi. Allahindlused on ka paremad, kui jõuad oodata (võtsin nüüd alles RDR2 ette, Steam'is oli allahindlus 12€ ja jookseb sujuvalt ilma probleemideta).
Ma olen rahul PC peal ja ootan heameelega Steam Machine. Ja sa oled konsooli usku ja sellega seonduvalt arvad, et see ongi maailma parim asi peale viilutatud saia. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG kuna mul on täiesti suva sellest GTA'st (viimane mida sellest sarjast mängisin oli GTA 4) siis selle mängu probleemid ei morjenda mind. Kindlasti on mul olnud vahel harva probleeme aga hetkel ei meenu. Wolfenstein jooksis ka nagu probleemi vabalt jne.
Modi'de tugi on jätkuvalt parem PC peal ja sellest ma nüüd küll ei ole nõus loobuma, emulaaturoitest ei tasu mainidagi.
Ma olen rahul PC peal ja ootan heameelega Steam Machine. Ja sa oled konsooli usku ja sellega seonduvalt arvad, et see ongi maailma parim asi peale viilutatud saia.
Ei mäleta, et oleks PC peal aastaid mingit probleemi olnud - rääkimata "pidevatest iseärasustest". Kõlab rohkem tihendi veana. Muul juhul sama siin - ei taha loobuda võimalusest modida, kasutada emulaatoreid ja omada pmst ligipääsu 99% mängudele mis ever tehtud ükskõik mis süsteemi peal. Lisaks endal juba ligi 30 aastat hobitegevuseks trainerite loomine ehk siis saada sada korda läbitehtud asja mängida teistmoodi ja nö. "what if" võtmes.
bugbrake, sa küsisid, mis need mänguvälised asjad on. Ma vastasin. Ei maksa mingitesse kindlatesse mängudesse kinni jääda, probleeme võib tekkida kõigiga, kuna PC ei ole üks kindel fikseeritud raud- ega tarkvara. Need konkreetsed olid minul ettetulnud seigad. Mis meenusid. Mitmest hüppasid sa üle. Personaalselt modid pole mind kunagi huvitanud, emulaatorid samuti mitte, sest eelistan originaalraual mängida. Allahindlused paremad? Ei saa nõustuda, sest neid on tihemini ja rohkem kui jõuaksin mänge läbi mängida. Ma ei hakkan neid digitaalseid oste omale kokku hoardima. Pseudoprobleem. Kui see, et ma ei soovi PC gamingu iseärasustega tegeleda, teeb mind "konsooli usku", no olgu siis nii.
No jah, eks alati leiab põhjuseid... mitte, et need sealjuures päris ei oleks.
Kui mul veel ps3 oli, siis mul olid ka koguaeg põhjused, miks asjad ei meeldi. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Alguses oli series konsoolide peal Ubi (samuti teiste tootjate) mängudega Quick Resume'i kasutades väga palju probleeme. Isegi vist save failid rikuti inimestel ära. Watch Dogs Legion endiselt peale kõiki neid aastaid suht PUPU. https://www.trueachievements.com/forum/viewthread.aspx?tid=1619759
Alguses oli series konsoolide peal Ubi (samuti teiste tootjate) mängudega Quick Resume'i kasutades väga palju probleeme. Isegi vist save failid rikuti inimestel ära. Watch Dogs Legion endiselt peale kõiki neid aastaid suht PUPU. https://www.trueachievements.com/forum/viewthread.aspx?tid=1619759
Ka vist tihendi viga.
Miks see mäng või selle tootja asjasse puutub kui Microsofti hotfix asja katki tegi. Enne seda toimis okei.
tsitaat:
Lower performance may be observed in some games after updating to Windows 11 October 2025 KB5066835 [5561605]
SKG, juhtub ikka ja juhtub ka edaspidi. Ka sinu kiidetud PS on olnud süsteemi uuendusega mõnel kasutajal probleeme, mõnede mängudega on olnud probleeme mis on täiesti katki olnud jne. Alati leiab mõne asja millel kallal nokida, eks sa tead seda ise nagunii. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG, juhtub ikka ja juhtub ka edaspidi. Ka sinu kiidetud PS on olnud süsteemi uuendusega mõnel kasutajal probleeme, mõnede mängudega on olnud probleeme mis on täiesti katki olnud jne. Alati leiab mõne asja millel kallal nokida, eks sa tead seda ise nagunii.
Kus ma PS kiitsin? Konsoolide tehnilised probleemid on mitu magnituudi harvemad nähtused kui PC-l, sest võimalikke raua ja tarkvara variatsioone on viimasel miljon. Pole asjad, mida võrrelda. _________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS)
SKG, mänge on ma mustmijon vähem nii et tõesti, summarselt probleeme ka.
Võimalusi on ka mustmiljon vähem, seega taaskord, üsna worry free.
Pigem nõus, konsoolil on tervikuna kõike vähem, nii head kui halba. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
SKG, ridade vahelt saab ju aru. Paari mängu pärast on frustratsiooni ja pettumus nii suur, et edaspidi maailma pilt must ja valge. Konsool parim asi üldse ja PC vastupid.
Järelikult olid teinud riistvarliselt halva valiku, nende miljonite võimaluste vahel _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
No antud juhul on see valik, mis on probleemne Windows.
Windowsist vähem probleemne on Linux, aga linuxis jälle töötab vähem mänge ja Nvidia driverid 10-20% viletsema perfiga vs Windows.
Kui valid AMD, siis jälle on featureset natuke nirum. Ma ei tea kuidas HDRi ja frame geni jne ga on tänapäeval, eriti Linuxil.
Ja noh, Linux ka igapäeva userile vb natuke scary (mitte et peaks olema, aga harjumused).
PC ei ole kindlasti lihtne framework mida navigeerida.
Mina olen viimsed 10a olnud põhimõtteliselt windows/nvidia, sest see annab kõige laiema feature seti ja seal juures vähem problemee kui AMD GPUdega, millel on ka vähem featureid olnud ajaliselt.
Üldiselt on olnud smooth sailing pean tõdema, aga olen avatud ka sellele,et kui sa oled 30a mänginud ja arvuteid parandanud, siis mingid väikesed ebamugavused kas silud kohe nii ära, et ei märkagi või siis on lihtasalt nii pohh, et ei sega lihtsalt. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Nii tubli video, nii palju tööd, aga üks asi mida ei ole, on lihtne võrdlus:
Mäng / Linux avg &1% fps / Windows avg and 1% fps
...aga jah, nvidia tundub endiselt a mess ikka kohati. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
SKG, mänge on ma mustmijon vähem nii et tõesti, summarselt probleeme ka.
Võimalusi on ka mustmiljon vähem, seega taaskord, üsna worry free.
Pigem nõus, konsoolil on tervikuna kõike vähem, nii head kui halba.
Minu Steam Library on 50 mängu (fps, racing, strateegia, mmo). Kõik probleemid esinesid juba selle väikese valimi puhul.
---
Viimasel ajal olen märganud üha enam trendi ja taolist frustratsiooni (Windowsist kõrini) erinevatelt suurtelt PC hardware youtuberitelt (Hardware Unboxed, Digital Foundry, JayZ Two Cents jne). Mulle tundub, et hetkel on Windowsi ja Xbox brändide avalik reputatsioon viimase aja madalamaid.
SKG kas mul äärmiselt vedanud, et probleeme on vähe esinenud või siis vastupidi, et sul on äärmiselt palju ebaõnne olnud _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
bugbrake, nagu öeldud, liiga palju võimalikke erinevaid raua ja softi konfiguratsioone, et ühtlane kogemus tagada. _________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS)
No minu stream library on paarkümmend korda suurem ja mul ei ole probleeme. Või vähemalt selliseid probleeme, mis minuga kuidagi kaasas püsiks või paneks mõtlema, et midagi on halvasti.
Saab laps mängitud ilma minu sekkumata ja mina ka.
Sellega olen vägagi nõus, et MSi ja Windowsi maine on all time low.
Isegi kaalun SteamOSi peale minekut nii pea kui vähegi paremad driverid Nvidiale tekivad.
Windowsi osas suurim ja igapäevaseim mure on see kuidas ta portrate mode'is monitoridega hakkama ei saa.
See on lihtsalt nii valus, et lõpetasin niipidi kasutamise. Ei viitsi koguaeg tegeleda mingite anomaaliatega. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Minu kogemusel content ja taskbar käituvad ebakonsistentselt, kui mängid vahepeal.
Eriti kui kasutad scalingut mõnes mängus, siis desktopile naastes ta vahetab reso ja siis kogu ekraan vilgub ja vahest ei taastu normaalselt.
Harvadel juhtudel peale display mode vahetust, jääb küljeekraani kontent risti ekraani endaga (enamasti millegi pärast just parempoolsel ekraanil) ehk ta üritab portrait ekraanil kuvada landscape pilti.
Mul on LivelyWallpaper ja Transparent Taskbar ka ning mõnikord need hanguvad selle käigus, mis ilmselt on rohkem nende süü, kui windowsi.
Aga kokkuvõttes tulemus on see, et ma aegajalt restardin explorerit manuaalselt, et asjad oleks OK ja mõni kord kui see ei aita, siis masinat.
Millegi pärast, landscape'is neid probleeme eriti ei ole.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Windows Mega Error for the win! _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Ka vist tihendi viga.
Miks see mäng või selle tootja asjasse puutub kui Microsofti hotfix asja katki tegi. Enne seda toimis okei.
tsitaat:
Lower performance may be observed in some games after updating to Windows 11 October 2025 KB5066835 [5561605]
Need mängud neil ju päris tihti katki. Väga väga pikalt pole ühtegi nende mängu ostnud.
Arvuti eelis on veel see, et mitmed väiketootjate mängud kättesaadavad ehk vs nn AAA tootja olen pigem noid ostnud. Factorio seni mängitav...BeamNG...arvestades mängude vanust tuleb selle esmase beta või alfa toetus aastate peale ikka väike summa.
Vs täna need konsoolide AAA mängude hinnad
Lisaks kui vähegi võimalik proovin nüüd asju gog alla osta. Pole seda DRM muret.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.