praegune kellaaeg 15.11.2025 00:20:39
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta Steam Deck? |
| Jah - 64GB variant |
|
5% |
[ 9 ] |
| Jah - 256GB variant |
|
11% |
[ 17 ] |
| Jah - 512GB variant |
|
18% |
[ 29 ] |
| Jah - ei oska öelda milline variant |
|
7% |
[ 11 ] |
| Ei |
|
39% |
[ 61 ] |
| Ei oska öelda / pole otsustanud |
|
17% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 154 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
14.11.2025 16:56:27
|
|
|
No väike vahe on ikka sees, kas sa pead midagi muud tegema kui valida rippmenüüst - Desktop mode.
Xbox on ehk kõige lähemal ja ma ei ole lugenud kuskilt küll, et see OS ja funktsionaalsus oleks mugavalt kättesaadav kuidagi.
PSi puhul asi veel hullem. PS3 võimaldas põgusalt linuxit. Vahe ikka sees.
Steam deck daily driverina koos monitoridega olen näinud korra vähemalt LANil.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
14.11.2025 18:37:56
|
|
|
Sa tõemeeli arvad, et inimesed ostavad Steam Deck'i ja nüüd tulevast Machine'i selleks et seda ennekõike kasutada desktop mode's kui igapäevast arvutit?
Mina näen, et see on väga lahe võimalus mis VALVE on pakkunud. Kui Valve oleks oma spetsiifilise kinnise süsteemi teinud, et siis oleks täieõiguslikuk konsool.
Mind juba ajab naerma see tõsiusklik liigutus.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.11.2025 20:57:53
|
|
|
| ot: |
| Vahet pole mida tootja või teised ütlevad - mina näen, ma olen näinud, mina ütlen ja mind ajab naerma |
Arvestades DRAM / NAND kivide nappust ka siis tulevane "GabeCube" on ilmselt mõneks ajaks kõige taskukohasem Gaming PC. Microsoft on ka liiga kaua liugu lasknud ja windowsi optimeerimise gamingus lõdvaks lasknud, äkki see linuxi osakaal sunnib natukene taas pingutama.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.11.2025 21:09:47
|
|
|
Muruniitja on ka konsool, sest sellele saab mängu installida /s
https://youtu.be/2-rSIhy9Nh4
_________________ "We're doing the studies to make the proof" - RFK Jr. |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
14.11.2025 21:58:48
|
|
|
bugbrake, see läheb rohkem juba semantiliseks ja filosoofiliseks aruteluks üle.
Faktide juurde jäädes, see on tavaline linux millele on mõned kellad viled juurde poogitud ja mis on igaühele väga mugavalt kättesaadav soovi korral.
Kas sa seda nii kasutad eks sa ise vaata, aga kõik võimalused on olemas.
Kui tahad, pane windows peale.
Konsool see vastu on suletud süsteem. Sa ei saa OSile ligi ja saad kasutada neid funktsionaalsusi ainult, mis platvormi hoidja on sulle jätnud.
So close... muruniitja on pc, sest sellel saab kasutada tootaja poolt mitte-ettenähtud funktsionaalsusi - sh mängida.
Mitte et ma tegelikult arvaks, et muruniitja on rohkem pc kui rasedustest või mignid fotobakterid vms millel ka suudeti doomi jooksutada 1 fp/70min.
https://www.engadget.com/heres-a-video-of-doom-running-on-gut-bacteria-proving-you-really-can-play-the-game-on-anything-184629896.html
...aga see kõik on kind of ebaoluline. Peputriip (bottom line) on see, et oma avatuse tõttu on Steam Machine/Deck rohkem PC kui konsool minu arvates.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|