Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ressi
HV kasutaja
|
18.08.2024 15:03:15
Youtube'i video laadimine |
|
|
Kas Youtube'i tohib laadida oma konto kaudu ERR'is Jupiteris olnud filmi, mis on oma koduse
arvuti kettale salvestatud oma tarbeks vaatamiseks?
Et kui olla nutiteleriga näiteks Youtube'is ja tahaks oma konto peal olevat videot vaadata, siis
võib see Jupiterist salvestatud film seal olla või ei tohi see olla seal, ehk et autoriõiguste puudumise
või millegi tõttu võin trahvida saada või on üldse selline Youtube'i salvestatud video laadimine keelatud?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.08.2024 15:05:22
|
|
|
Kahtlen et tohib...samas mul paar videot privaatsed, mida youtube on varem kustutanud ära piraatluse vms pärast (muusikavideo pm)
Peale seda vaikus olnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
18.08.2024 15:15:30
|
|
|
Aga mis oleks alternatiiv Youtube'ile?
Ma mõtlen sellist äppi ehk rakendust, mille kaudu saaks androidiga telerist näiteks
Google Drive'i salvestatud videoid vaadata?
Küsin seda sellepärast, et peale video kettale salvestust ei õnnestunud mul teda
mälupulgale kopeerida, kuna Windows11 ütles, et fail on liiga suur.
Tegelikult on MP4-video maht umbes 5GB ja mälupulgal on ruumi 90GB...
Google Drive'i äppi vist ei ole olemas, aga kuidagi androidi tv'ga peaks ju Drive'ile ligi saama?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
18.08.2024 15:20:00
|
|
|
FAT32 formaat, millesse mälupulk ilmselt on formaaditud, toetab max 4GB faile. Uuem exFAT formaat aga suuremaid. Proovi pulk ümber formattida, kui väga pulga pealt tahad mängida.
PS! Pulk tehakse täiesti tühjaks selle formattimise käigus ja kõik failid kustutatakse jäädavalt.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.08.2024 15:22:06
|
|
|
Formaadi mälupult ära õigesse formaati, fat32 ei lase 5gb faili peale lasta
ntfs exfat jne formaat ja lase sinna kasvõi 90gb fail peale
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
18.08.2024 16:07:35
|
|
|
Aitäh!
Mälupulga formaatimisest oligi seekord abi.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
04.09.2024 18:41:21
|
|
|
Kas androidiga teleri jaoks on mõni äpp, mill abil saaks Google Drive'is olevaid faile ja filme vaadata?
Siis ei oleks vaja mälupulga pealt faile avada.
Muidugi on tasulisi äppe ja Drive'i moodi rakendusi, aga kas on mõni File Exploreri moodi või lihtsalt
failide vaatamist lubavat äppi, millega saaks Google Drive'i kasutada ilma, et midagi väga keerulist
peaks lisaks installima või kuskile kontot lisaks tegema?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
04.09.2024 21:49:49
|
|
|
Kas vanematele android televiisoritele ei ole mingit äppi või emulaatorit leiutatud mis toetaks uuemaid rakendusi?
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2025 11:52:41
|
|
|
Ma olen otsinud internetist, kuid olen leidnud ainult tasulisi lehekülgi mis lasevad alla laadidaYoutube kanalil olevaid videosid. Ehk keegi oskab midagi soovitada kuidas ma saaksin alla laetud tunnise video hea kvaliteediga
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
09.05.2025 12:39:28
|
|
|
Ja käsurea must aken ajab hirmu nahka?
yt-dlp --no-check-certificate videolink
Kui muud/viletsamat kvaliteeti või konkreetseid subtiitreid tahad, pead käsureale mingit jura juurde lisama.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2025 12:40:59
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Ja käsurea must aken ajab hirmu nahka?
https://github.com/nicolaasjan/yt-dlp/releases/
yt-dlp --no-check-certificate videolink
Kui muud/viletsamat kvaliteeti või konkreetseid subtiitreid tahad, pead käsureale mingit jura juurde lisama. |
Pole kuulnudki sellest ja ega ei oska kasutada ka, eks ma uurin seda asja. Aga selle asjaga on nii, et tegelikult soovis mul onu seda videot alla laadida, tegemist siis eaka härraga...kahjuks ei ole võimalust tema juurde ise minna kuna elab Tartus ja ma kaldun arvama, et ta ei saaks selle asjaga hakkama. Sellepärast uuringi, et kas oleks mingisugust lihtsamat võimalust. Igatahes aitäh
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
09.05.2025 12:56:27
|
|
|
Kui konkreetne link teada, saaks ju .CMD fail tekitada, onu lihtsalt klõpsab sellele.
Jäi ennist mainimata, et yt-dlp tahab enda kõrvale ka FFmpeg faile saada.
Aga jah, pole just imelihtne variant.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
09.05.2025 14:05:58
|
|
|
yt-dlp nõuab vaid esmast seadistust. Tekitad mingi .bat faili, kus sobilik käsurida sees ning ühena käskudest lisad variandi, et võtad allalaaditavate aadresside listi .txt failist. Edaspidi jääb vaid .txt faili sisse jutuubi lingid panna üksteise alla ning varem tehtud .bat faili käivitades tiritakse kõik .txt failis olevate linkide videod alla. Ei pea käsureale neid videolinke panema enam.
Ma ise tegin endale eriti laisa inimese variandi omale koos Touch Portal programmiga. Telefonis äpp käima ning nupuvajutuse peale tiritakse see video alla, mis mul arvutis browseris hetkel lahti oleval lehel on.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
10.05.2025 13:04:16
|
|
|
Kui käsurida liiga hirmus tundub, siis võib kasutada ka mõnda yt-dlp GUI versiooni.
Näiteks see kasutab taustal täpselt samu yt-dlp ja ffmpeg faile, kuid mässib selle kõik lihtsasti kasutavasse graafilise kasutajaliidesega rakendusse: https://github.com/NickvisionApps/Parabolic
Olemas ka portable versioon ehk midagi arvutisse installima ei pea - paki lahti ja käivita ning kui enam vaja pole, viska minema.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.05.2025 14:09:39
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Kui käsurida liiga hirmus tundub, siis võib kasutada ka mõnda yt-dlp GUI versiooni.
Näiteks see kasutab taustal täpselt samu yt-dlp ja ffmpeg faile, kuid mässib selle kõik lihtsasti kasutavasse graafilise kasutajaliidesega rakendusse: https://github.com/NickvisionApps/Parabolic
Olemas ka portable versioon ehk midagi arvutisse installima ei pea - paki lahti ja käivita ning kui enam vaja pole, viska minema. |
Katsetan, aga kuna mul on vaja onul see video kätte saada ja ta on eakas siis läheks telefoni teel juhendamine väga raskeks, muidugi on TeamWiewer ja asjad olemas, aga hetkel tundub see lahendus kõige lihtsam mille kohta ma lingi postitasin, sellest sain ka muidugi hea tuttava kaudu teada. Hiljem muidugi tulin selle peale, et kasutan ju Obsi ise striimimiseks ja oleks sellega ka saanud asja aetud, aga kaldun arvama, et see tunnine lindistus oleks vist üsna mahukas tulnud ja oleksin selle pidanud temani usb pulgal toimetama postiga Tartusse.
Aitäh kõigile vastamast
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
19.05.2025 06:38:47
|
|
|
Muhekas, kas see "4K Video Downloader" tahtis sul sisselogimist ka YouTube?
Proovisin kunagi Allavsoft (trial ver), see tahtis sisselogimist https://www.allavsoft.com/ Mu seisukoht on see, et kõik mis sisselogimist tahab tuleb mingi huinaa kontoga teha.
Spoiler 
Vaatasin, et su mainitud "4K Video Downloader" lubab soovi korral koos subtiitritega tõmmata mis mlle väga istuks (ei oska seda keelt noh) https://www.4kdownload.com/howto/howto-download-youtube-subtitles/3
Siit saaks käsitsi subtiitrid tõmmata, aga tülikas https://downsub.com/
----------------------------------------
Olemas ka portable versioon ehk midagi arvutisse installima ei pea - paki lahti ja käivita ning kui enam vaja pole, viska minema. |
Ramones, Ma ei näinud kuskil selle "Parabolic" spec'i. Mingiaeg proovin kas Win7 peal ka jookseb.
Muidugi super oleks kui nii saaks playlisti alla laadida et video kuupäev ja üleslaadija/kasutajanimi oleks ka video pealkirjas. A'la.... 2025.05.19 Video pealkiri (Üleslaadija)
Ma ise käsitsi allalaetud videote comments lahtrisse olen pannud video lingi ka. Ma ei tea kas VLC playeril see viga parandatud, aga pikka aega oli, et sai comments lahtrisse kirjutada, aga kui ära salvestasid ja uuesti avasid oli kõik tühi. Mul vana VLC media player v2.1.5 selle jaoks
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
19.05.2025 08:26:01
|
|
|
Soe soovitus - käsurida on võimas tööriist. yt-dlp on väga mugav tööriist ning selle abiga saab kuupäeva ja kasutajanime kenast failinimesse näiteks, sealt saab edasi toimetada kui tahta playliste teha.
yt-dlp -o "%(upload_date)s_%(uploader)s_%(title)s.%(ext)s" URL |
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
19.05.2025 08:49:28
|
|
|
Longero kirjutas: |
Vaatasin, et su mainitud "4K Video Downloader" lubab soovi korral koos subtiitritega tõmmata mis mlle väga istuks (ei oska seda keelt noh) |
yt-dlp näiteks võimaldab käsureale lisada võtmed --write-auto-subs --sub-langs et
Esimene neist genereerib/tõlgib subtiitrid, teine näitab, mis keelt alla laadida vaja.
Lihtsalt teadmiseks, ei pea kasutama.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
19.05.2025 12:08:11
|
|
|
Longero kirjutas: |
Muhekas, kas see "4K Video Downloader" tahtis sul sisselogimist ka YouTube?
Proovisin kunagi Allavsoft (trial ver), see tahtis sisselogimist https://www.allavsoft.com/ Mu seisukoht on see, et kõik mis sisselogimist tahab tuleb mingi huinaa kontoga teha.
Spoiler 
Vaatasin, et su mainitud "4K Video Downloader" lubab soovi korral koos subtiitritega tõmmata mis mlle väga istuks (ei oska seda keelt noh) https://www.4kdownload.com/howto/howto-download-youtube-subtitles/3
Siit saaks käsitsi subtiitrid tõmmata, aga tülikas https://downsub.com/
Ramones, Ma ei näinud kuskil selle "Parabolic" spec'i. Mingiaeg proovin kas Win7 peal ka jookseb.
Muidugi super oleks kui nii saaks playlisti alla laadida et video kuupäev ja üleslaadija/kasutajanimi oleks ka video pealkirjas. A'la.... 2025.05.19 Video pealkiri (Üleslaadija)
Ma ise käsitsi allalaetud videote comments lahtrisse olen pannud video lingi ka. Ma ei tea kas VLC playeril see viga parandatud, aga pikka aega oli, et sai comments lahtrisse kirjutada, aga kui ära salvestasid ja uuesti avasid oli kõik tühi. Mul vana VLC media player v2.1.5 selle jaoks |
Ei taha sisselogimist just vaatasin
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
22.05.2025 03:37:00
|
|
|
Testisin seda triali 4K Video Downloader Plus v25.1.0.0196 Portable. (Avaleht > Download ja allalaadimisvalikutes olemas)
Eespool mainitud https://www.4kdownload.com/howto/howto-download-youtube-subtitles/3 subtiitreid alla ei laetud kuigi subtiitrid videos olemas. Lasin veel kord sandbox'is käima, mõtlesin, et subtiitrid laeti mõnda muude kausta, aga polnud.
Lasin Comodo sandboxis testiks käima. Ja kopeerisin videod ära enne sandbox'i kustutamist.
Mu arust pole selle video converter ok asi, st on jama ... 1080p fail hakkas mängima, teistega jooksis VLC kokku [HQ_2K ja Best].
MPC Player ei tahtnud ka neid mängida [HQ_2K ja Best]
Ühe neist mis mängida ei tahtnud (ei mäleta milline) selle suutis Pot player ära mängida.
Tunnistan, et mul playerid küll vanad, aga ilmselgelt on nende videofailidega midagi mäda ka.
Pole kindel veel, aga tundub nagu see Portable proge+Sandbox=TrialEiLõpeKunagi kui uuesti sanboxis käivitada... vaatamata sellele ei meeldi see soft mulle ikkagi ja väljatulnud videofailid. Vbla ei istu softi kujundus. Converter iseenesest annab erinevaid võimalusi.
Vanasti tulid brauseri kaudu allalaetavad SaveFrom.Net'ist ok 720p videod, aga tundub, et nad on seal midagi muutnud, fail küll mängib ilusti ja puha, aga midagi on teistmoodi. Ma ei mõtle kvaliteeti vaid video mängimisribal suvaliselt edasiklõpsamisel.
Ok tegin testiks annetuseversiooni, ega see mind maha löö.
YouTube sisselogimist ei taha see proge, piisab video lingist.
MassTube v20.1.5.129 https://www.masstube.cl/
Või seal pikemalt (lehe allotsas olev link viib nende "väikesele kodukale") https://www.havysoft.cl/masstube.html
VideoHelp - MassTube v20.1.5.129 https://www.videohelp.com/software/MassTube
Tasuta on 720P videod ja $9 annetus lukustab ülejäänu lahti. Kahju, et Portable ver pole. Serial kehtib ainult v20.x versioonidele on öeldud ainult, et "Personal use" seega peaks saama mitu kodust arvutit.
720p60/1080p/1440p ja 60fps need kõik (esialgu mõned testfailid) mängivad VLC'ga ok ja mingit huinaad pole.
720p ja 1080 olid MP4 ning 1440p MKV formaadis.
Ega seal mingeid erilisi valikuvõimalusi pole kõik eelseadistatud FPS sättida ei anna, playlisti allalaadida ei saa.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |