Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 292, 293, 294  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 27.04.2025 10:42:22 vasta tsitaadiga

Randi Hipper seletas foxis väga hästi ära ja mainis ka litecoini:

Spoiler Spoiler Spoiler

cl0ne kirjutas:

Monero ei kõigu ega sõltu turust (enamjaolt) kuna XMR-i kasutatakse 90% illegaalsete tehingute tegemiseks kuna seda ei ole võimalik niimoodi kuskil Blockchainis näpuga jälgi ajades traceda (minu teada). Ning seni kuni on organiseeritud kuritegevus ja lihtsalt kuritegevus siis XMR püsib seal kus ta on aastaid olnud +/- 20% - arvan mina.

Sel juhul oleks tavaline sularaha ka 90% organiseeritud kuritegevus. Juuksur on ka kurjategija kuna võtab sularaha vastu.
Seega - vanasti oli bitcoin kuritegevus ja nüüd on monero kuna ei saa jälitada..
90ndatel olid pangad ka kurjategijad kuna kasutati sularaha - nüüd äkki on see kriminaalne.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 27.04.2025 17:57:08 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Seega - vanasti oli bitcoin kuritegevus ja nüüd on monero kuna ei saa jälitada..
90ndatel olid pangad ka kurjategijad kuna kasutati sularaha - nüüd äkki on see kriminaalne.

Just see ongi see "põhjus", miks pööbel digitaalse raha orjusesse meelitada, sinake oled seda justkui varem ka välja öelnud, aga täna teed nägu, nagu oleks sul ajupuue icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cl0ne
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.04.2025 18:03:19 vasta tsitaadiga

Me räägime vist üksteisest natuke mööda - jah - on inimesi kes kasutavad XMRi tema privaatsuse tõttu aga suures osas leiab ta kasutust seetõttu, et teda ei ole võimalik jälge ajades leida... olgu ta hind 2USD või 20000USD, ostetakse ikka X EUR/USD vääringus seda coini ja minnakse oma tumedaid asju tegema. Ma pooldan privaatsust ja muud 100%, don't get me wrong aga just stating the facts.

Ja see, et juuksur võtab sularaha ja on sellepärast kurjategija? mina634 sa räägid nagu 5G mast oleks sind kiiritand veidi... /s (aga maybe not)

Need on kaks täiesti eraldi maailma ja võrdlust, sularaha leiab kasutust laias maailmas igalpool ja on riike kus pangaautomaate on mõni üksik või pole üldse või on nad tühjad - seega inimesed koguvad omale sularaha koju ja hoiavad seda ning see on pidevalt ringluses.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 27.04.2025 18:58:17 vasta tsitaadiga

Kuidas teha vahet privaatsusel ja tumedal asjal? Peale selle et keegi näpuga näitab see hea see paha.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 27.04.2025 20:24:40 vasta tsitaadiga

Sel juhul kui monero on kriminaalide tööriist, siis ütlen, et bitcoinis saab kasutada CoinJoini väga hästi ja ethereumis tornado cashi.

...

viimati muutis mina634 27.04.2025 20:33:41, muudetud 2 korda
tagasi üles
psauce
HV veteran

sõnum 27.04.2025 20:26:28 vasta tsitaadiga

Paned raha tornado cashi... [...]"ja siis käibki tuf tuf tuf trrrrrd"[...]. icon_lol.gif
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 28.04.2025 08:42:51 vasta tsitaadiga

XMR = 320 dollarit oli ära

tradeogre graafika näitab enda miljoniturgu siis:

Spoiler Spoiler Spoiler

---
Natuke selgitavat teksti ka juurde küberkriminaalide kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
psauce kirjutas:
Paned raha tornado cashi... [...]"ja siis käibki tuf tuf tuf trrrrrd"[...]. icon_lol.gif

Nii CoinJoini kasutanud ja tornado cashi. Mõlemad on legaalsed ja mugavad. Pisut on ebamugav kui mõni CEX ei aksepteeri, kuid need asjad lahendatud.
Aga siis järgneb küll selgus, et mis on detsentraliseeritud ja mis on tsentraliseeritud. icon_lol.gif tux.gif monkey.gif

Kusjuures Bitcoin CoinJoin läks läbi. Ja läbi mastercardi sularaha terminalist sularaha tasku. Pole veel vangi pandud. (pole kriminaal ka)
tagasi üles
caarel
Kreisi kasutaja

sõnum 28.04.2025 09:26:02 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Kuidas teha vahet privaatsusel ja tumedal asjal? Peale selle et keegi näpuga näitab see hea see paha.

Kõik mis pole süsteemides kontrollitav on kahtlane! Selleks ei pea 5G kiiritust saama, et selliste asjade käigust aru saada. Kes aru ei saa, see ärgu hiljem ehmatagu, et kuidas sellisesse olukorda sattus turvalisuse või muu huvitava loosungi valguses.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 28.04.2025 09:44:35 vasta tsitaadiga

Seda on maailmale näidanud, mis on kontroll - julian assange .jt. Pigem bitcoin, koos CoinJoin-iga.
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.04.2025 09:48:43 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Juba veel kõrgemal
Tänasest finantsvaba banana_dance.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 29.04.2025 09:56:34 vasta tsitaadiga

Ma ei ole elus sellist krüptoreklaami näinud nagu seda titcoins puhul:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
DVDRW kirjutas:
mina634 kirjutas:

Juba veel kõrgemal
Tänasest finantsvaba banana_dance.gif

Uudis sellest tõusust:
https://coinmarketcap.com/community/articles/680f3c656882f35153d15384/
tagasi üles
cl0ne
Kreisi kasutaja

sõnum 30.04.2025 21:13:11 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:

Mina arvan, et siin tuleb mängu inimese enda moraalne kompass. XMR-iga ostetav/toodetav/vahendatav toode mille käigus tehakse vaevu paari aastaseks saanutele traumat mida ei ole võimalik mitte kunagi ravida - ma arvan, et see on kindlasti midagi väga tumedat ja need inimesed vääriksid kuskil USA lõunaosariigi vanglas genpopis eluaegset (sest lihtne surm oleks liiga leebe karistus)... See kas keegi soovib osta kvaliteetset kanepit riskides vahelejäämisega aga samas maksta kordades vähem ning saada vastu hea (Darknet Diaries Podcast vähemalt mainis, et need "turuplatsid" on nagu midagi AliExpress/Temu sarnast, et ostja saab jätta review ja raha nö escrow'sse kuni kaup saabub) kvaliteediga "kaup".

Keda üldse cybersecurity ja kõik sellega seonduv (hacking, pankade cyber/in-person penetration testing jpm - soovitan seda ülalmainitud podcasti).
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 06.05.2025 11:46:00 vasta tsitaadiga

DAG on ennast tõestanud - ipfs ja pinata. BlockDAG = KASPA (kas) ja blockdag.network (bdag)
tavaline plokiahel - bitcoin ja ethereum ning monero - nad on piiratud võimega

DAG on:
https://en.wikipedia.org/wiki/Directed_acyclic_graph

----
Ennustan BDAG-ile TOP2 kohta. Lähima 5 rikkama seas.. sel juhul kui asi 100% toimima hakkab.
----
Mis on eriliselt oluline blockdag-i puhul: nad teevad kõik ühes - ASIC masinad, certik kontroll, börsile minek, juba kliendid, kõik võrgurakenduste väravad - ja maksimaalne reklaam - poks ja jalgpall sealhulgas. Oleks vaja veel iluuisutamist..

https://blockdag.network/
võimalik, et vitali buterin jäi oma EVM-i asendamisega mahajäänukiks, sest seda teeb blockdag-i ASIC.
Kuigi blockdag-il on EVM tugi, kuid kõik nutilepingud kinnitatakse asic kaevuritega - sel juhul. või veetakse kaevuritega ja kinnitatakse EVM-is?

Võimalik, et kui kõik hästi läheb (ikkagi 150 miljardit ühikut BDAG-i), siis sel juhul nutilepingute ja uute tokenite edus ja kiiruses - PoW ja DAG arhitektuur. 10 vahetusbörsi on väljatulekul ootamas.. 10 börsi. BÖRSILE.

Kui see pettus ei ole - siis on see edulugu ja rahaline õnn - bitcoini asendus. Igal juhul kui sul on üle või 100 000 BDAG-i. Ja kui juhtub ime, et 1 BDAG maksab 10 dollarit, siis on sul miljon olemas. Saad osta oma tahahoovi välibasseini ja väikese pereauto. Ja teha mõned õlled.

bitcoin on küll teenäitaja ja esimene - kuid bitcoinil on probleem - aeglane teine L1 kihis.

LISA: õudne blockdag promomine on küll - eelmüük, e-posti risustamine ja pidev lunimine - osta veel, osta saad niipalju soodukat. 150 miljardit vs. 21 miljonit. Jah 21 miljonit bdag-i peab muretsema, et annab seda rikkust vs. bitcoini... kogeda. Ilmselt, et kui sul on järv ja siis oled sa tegelikult rikas - viska aga õng sisse ja kala tuleb..

kodulehekülje lõpus on selline rida:
Krüptovaluutainvesteeringud on väga spekulatiivsed ja kaasnevad märkimisväärse riskiga. Krüptovaluutade väärtus võib suuresti kõikuda ja on oht kaotada kogu investeering. Enne investeerimisotsuste tegemist peaksite hoolikalt kaaluma oma investeerimiseesmärke, kogemuste taset ja riskitaluvust.

LISA2:
Spoiler Spoiler Spoiler

väike tõlge blockdag-i uudistest

Longero
HV veteran

sõnum 07.05.2025 05:41:39 vasta tsitaadiga

Pealkiri laseks nagu aimata, aga pole öeldud, et Warren Buffett ostis. BTC https://bitcoinist.com/warren-buffett-case-for-bitcoin/

How much Bitcoin can Berkshire Hathaway buy? https://cointelegraph.com/news/how-much-bitcoin-can-berkshire-hathaway-buy
Elusees ei usu, et selline mees kogu raha eest võtaks icon_biggrin.gif , ta on alati eri kohtadesse paigutanud oma raha.
Ta vist ei arvanud ennel BTC'ist midagi, aga ma pakun, et vast tal igaksjuhuks mingi väiksem ost on olemas.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.05.2025 10:48:28 vasta tsitaadiga

https://x.com/RichardHeartWin/status/1919988116972065056

Europoli tagaotsitavam mees räägib.
https://eumostwanted.eu/schueler-richard-james

xmr ja tornadocash - kaks asja, mis sind korrupeerunud valitsuse eest päästab. Ja kui on häid inimesi, kes sulle selle eest sularaha vastu annab, et sa saad söögi ja eluaseme eest
sularaha.. kasutada.
Nii hakkab ka olema CBDC - riikliku digitaalse sitaraha kohta - ikka sularaha tuleb hankida. Niikaua kui bitcoin, xmr ja vahepealsed altcoine rahvas aktsepteerib või vahetab.

Sellel aastal tahetakse veel CBDC tööle panna. Kus kõik tehingud lähevad cbdc programmi. [mina ka hakkan jälle sularaha kasutama - palgapäeval ATM-is sularahaks või kui otsustan üldse pangakonto kinni panna, siis on see kulukam ja tuleb leida inimesi, kes usaldab sind ja tahab sinule coinide eest eurosularaha anda..]

Longero
HV veteran

sõnum 07.05.2025 11:55:16 vasta tsitaadiga

mina634, üritasin brauseri ajaloost otsida, aga ei leidnud. Kuskilt vilksatas mingi jupike, et lükatakse aasta v paari jagu CBDC värk edasi.
Samas, kes seda täpselt teab, CBDC oleks suurejooneline vargus ja ühel hommikul ärkavad inimesed koos CBDC'ga. Kudagi väga vaikselt aetakse seda asja ja mingeid suuremaid uudiseid pole.
Küll ulme, aga ei imesta kui see teoks saab. Suurtel riikidel on ülisuured võlad... vbla lepitakse tõesti kokku, et pannakse võlad mingi ühise kompromissiga "kalevi alla" ja minnakse CBDC'ga edasi.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 09.05.2025 21:10:02 vasta tsitaadiga

ERR reklaamib digieurot ja pole kontot vaja. Jah. Sest see on kohe eu keskpangaga ühenduses.. monero ei ole keskpangaga ühenduses ja sinu toiminguid kinni ei panda.. rahalist likviidsust hoiab rahvas ise - FIATI puhul printivad organid.
--
Monero - CPU cores (equiv.) securing the network 44,657,163
Kuidas MiCA ja EU keelab ära 44,6 miljoni CPU võrgu heaks töötamise, üle maailma?
Keelab vahetuse ära ja paneb vangi. MONERO on internet. Pange see kinni.. Sellel ei ole piirangut ja limiiti. Pangal ja vahetusel on.
---
Ta tuleb. Ja see on Juudas. Juudas, su rahakotis.
Spoiler Spoiler Spoiler

---

Hoia BTC või XMR (ka LTC on alternatiiv) - ja oled IMF, BIS-is vaesustamisest eemal. CBDC- veel hullem kui NIXONI FIAT.
---
"6. märtsil 2025 kinnitas Euroopa Keskpanga president Christine Lagarde, et EKP kavatseb digitaalse euro ettevalmistus- ja testimisfaasi lõpule viia 2025. aasta oktoobriks. Samal päeval andis USA president Donald Trump välja täidesaatva korralduse, milles teatati strateegilise bitcoini reservi ja riikliku digitaalsete varade varu loomisest. Mõlemale teadaandele eelnes 2024. aastal Euroopa krüptovarade turgude (MiCA) määruse täielik rakendamine."

Spoiler Spoiler Spoiler

Ma ei viitsi enam CBDC teemadel rääkida. Ka USA stablecoinid on CBDC sarnased.
VIDEO - BIS kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 10.05.2025 16:33:56 vasta tsitaadiga

Mida rohkem Monerot piiratakse seda kõrgemale hind tõuseb icon_razz.gif
Kui vaadata siin siis kõik coinid on plussis viimase 7 päeva lõikes. Mis juhtus?
Tundub, et alt ja Bitcoin season mõlemad korraga icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 11.05.2025 20:07:09 vasta tsitaadiga

https://x.com/bitcointoddlers/status/1921407835537068082
https://x.com/i/status/1921407835537068082
--
Spoiler Spoiler Spoiler

„Võltsraha toob kaasa ebaausa raha, ebaausa statistika, ebaausa raamatupidamise, ebaausad bilansid, ebaausa tasustamise, ebaausad suhted, ebaausad juhid ja korruptsiooni igapäevaelus,“ kirjutas Kiyosaki.

Ta ei tea, et kõike juhib BIS. Maailma rahandust juhib BIS. USA President ei ole maailma juht. Ega Paavst. See on BIS. Monero on väljaspool BIS-i. Sellepärast tahetakse seda keelata kõige rohkem.
https://www.bis.org/statistics/rppb2504.htm
"Global cross-border bank credit remained virtually unchanged in the fourth quarter of 2024, ending the year with an outstanding stock of $32.6 trillion."

Longero
HV veteran

sõnum 11.05.2025 22:32:46 vasta tsitaadiga

EU XMR Ban Trial, UK and Crypto, Samourai Updates & more! 05/03/25 (NEWS EPI 213) https://youtu.be/xzrAEUUBXFw?t=502
8:22 Huvitatud ollakse isegi sellest mida inimene oma 1000 euriga teeb

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.05.2025 11:35:10 vasta tsitaadiga

BDAG eelmüük:

Total Coin Sales: $245,070,522.70
Total Coins Sold: 20,463,063,404

---
Monero hinnagraafika:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
lasin grokil teha uue BTC graafika python programmi:
Spoiler Spoiler Spoiler

Saan teha detsentraliseeritud hinnagraafikat.

---
„Varsti võidakse iga riigi emiteeritud stabiilse krüptoraha suhtes kohaldada ranget valitsuse regulatsiooni, mis sarnaneb traditsiooniliste pankade omaga. Ülekanded võivad automaatselt käivitada maksude kogumise nutikate lepingute kaudu ning rahakotid võidakse külmutada või nõuda valitsuse eeskirjade kohaselt paberimajandust,“..
Spoiler Spoiler Spoiler

--
Me lükkame tagasi idee, et tulevane finantssüsteem peab välja nägema nagu midagi filmist „1984” või „Minority Report”.“

https://decrypt.co/317973/monero-vets-confidential-default-network-tari

---
"Samuti võimaldab see ametiasutustel kehtestada nõuetele mittevastavatele detsentraliseeritud börsidele IP-blokeeringuid, tagades uute standardite järgimise kogu ELis."
Spoiler Spoiler Spoiler

FIAT raha tehakse rahvale palju armsamaks. See hoiab vajalikku vaesuspiiri.

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 15.05.2025 10:36:57 vasta tsitaadiga

Nüüd lõpuks mingi tagasitõmme. Aga Monero püsib Heliumi järel kõikidest coinidest kõige paremini. Sellepärast, et Euroopas keelati ära? Kui kogu maailm lõpuks bännib, siis läheb 1000$ peale ära? icon_lol.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.05.2025 12:23:14 vasta tsitaadiga

monero on väljaspool BIS süsteemi.. MiCA ja üldse kõikidest raha ja majandussüsteemidest väljas.. sellest ka hind.
cl0ne
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2025 13:18:40 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Nüüd lõpuks mingi tagasitõmme. Aga Monero püsib Heliumi järel kõikidest coinidest kõige paremini. Sellepärast, et Euroopas keelati ära? Kui kogu maailm lõpuks bännib, siis läheb 1000$ peale ära? icon_lol.gif

XMR spike on tingitud 330$ mln social engineering BTC scamist mis pandi toime vanainimesest early adopteri vastu. Kogusumma jooksutati mixeritest läbi ja converditi XMR-i (kogu 330 mln). Üsna huvitav lugu, üks inimestest kes scamiga seotud oli rööviti ja hoiti 25$ mln lunaraha vastu. 1 sõrm on ka mehel vähem aga nüüdseks vabaduses. Seda ei tea öelda kas ransom maksti või ei.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.05.2025 15:06:29 vasta tsitaadiga

võtame kolm-neli erinevat lugu - seome üheks ja süüdistame tööriista. monero on puhas kui prillikivi.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 292, 293, 294  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.