praegune kellaaeg 22.05.2025 23:20:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millega mängid? |
Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 64 ] |
Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 238 ] |
|
hääli kokku : 411 |
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
01.05.2025 23:25:27
|
|
|
.. sest rauda müüakse endiselt miinusega ning kasum tuleb pigem mängude müügist/game passist?
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
01.05.2025 23:34:58
|
|
|
Sest onu Donaldi sigatsemised maksab ülejäänud maailm ameeriklaste heaolu nimel kinni.
Lisaks tõusevad mängude hinnad. Tänaseks on kõik kolm konsoolitootjat teatanud mängude hinnatõusust.
Võibolla olekski parem, kui mängutööstuse mull lõpuks pauguga lõhki läheks. Korretkuure oleks vaja. Viimased 15+ aastat on see tööstusharu ikka väga head elu elanud.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
02.05.2025 00:08:44
|
|
|
tsitaat: |
Lisaks tõusevad mängude hinnad. Tänaseks on kõik kolm konsoolitootjat teatanud mängude hinnatõusust.
|
Need tõusevad olenemata sellest kes seal puldis on.
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.05.2025 00:21:51
|
|
|
Anna tooli kirjutas: |
.. sest rauda müüakse endiselt miinusega ning kasum tuleb pigem mängude müügist/game passist? |
PS5 disc versioon jõudis plussi 8 kuud peale launchi.
https://www.pcmag.com/news/sony-says-499-ps5-no-longer-sells-at-a-loss
Xboxi kohta pole infot näinud. Aga ega neil vist midagi hõisata pole, teevad nad ju kõik, et oma konsoole mitte müüa.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
02.05.2025 07:10:16
|
|
|
Anna tooli kirjutas: |
|
Need tõusevad olenemata sellest kes seal puldis on. |
Jah. Otsa tegid lahti Sony ja Activision/Blizzard paar aastat tagasi. (Vana)Raua hinnatõus on jällegi otseselt tariifidega seotud.
Mõned toovad inflatsiooni põhjuseks, aga millal varem on inflatsioon 5 aastat vana raua hinda tõstnud? Series S-i puhul on hinnatõus veel eriti jabur, kuna jõudluselt on tegemist One X-iga väga sarnase konsooliga. Viimane tuli välja 2017.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
02.05.2025 10:35:22
|
|
|
HPN kirjutas: |
Sest onu Donaldi sigatsemised maksab ülejäänud maailm ameeriklaste heaolu nimel kinni. |
Dunno, vaadates Sony ja Xboxi hinnatõusu siis ütleks FU ja imegu näppu, rohkem ei toeta.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
12.05.2025 21:57:40
|
|
|
Nja, viimasel ajal pole paha olla pc gamer.
Raua osas saab konsollodest johtuvalt kokku hoida, mängu hinnad on soodsamad, samal ajal kui konsoolid üksteise võidu endale jalga tulistavad...
link
"Tore" on ka see, et isegi kui mängu hinnad peaks ühtlaselt tõusma, siis see ca 30% soodsam mängu hind pc poolel kasvab väärtuses. 30% 70st on suurem kui 30% 80st või 90st või kuhu iganes need hinnad ka ei tüüri.
I guess selle valguses gamepass muutub üha väärtuslikumaks.
Imelik aeg, halbu uudiseid koguaeg pmt, aga samas mängude mõttes täielik kuld.
Isegi Nintendo kes varem oli omaette kuidagi on paistab et nii mängude, mängude hinna kui la raua hinna mõttes nüüd rohkem pildis. Huvitav saab olema vaadata, kuidss see rüselus seal välja näeb. Huvitav kui hästi switch 2 launch läheb...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
12.05.2025 23:56:49
|
|
|
|
See ei käi absoluutselt sinu pihta, aga aga see sõna, gamer, mängur, see on lihtsalt nii loll, millega mida iganes tootegruppe sellega markeeritakse; mängurimälud, -toolid ja -lauad, korpused, toiteplokid jne. Aastaid, ja lõppu ei tule.
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
13.05.2025 08:23:27
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Raua osas saab konsollodest johtuvalt kokku hoida
|
Sa ikka vist ei tea palju videokaardid tänapäeval maksavad. Kehvemapoolse eest saad konsooli, keskmise eest kõik konsoolid ja vinge eest 2 kõiki.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
13.05.2025 10:08:06
|
|
|
Anna tooli, ma ei tea, ma pean ennast pc gameriks, sest minu jaoks on PC kõige mõistlikum platvorm. Mängin 99% ajast PC-ga, hence, sõna otses mõttes PC gamer. See ei pea nii olema, kui tekib mingi minu jaoks sobilik alternatiiv, aga täna see on nii ja kogu see muu kontekst tundub mulle antud küsimuses ebaoluline.
sukelduja, pc ei peagi odavam olema, aga silmas pidades seda mida konsoolid outputivad, siis ei pea pc ka kallis olema.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
13.05.2025 10:10:16
|
|
|
PC on nagunii olemas. Konsool tuleb siis, kui hind madalale langenud. Praeguseks olen jõudnud PlayStation 3 juurde.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa telekas
|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
13.05.2025 10:52:21
|
|
|
Anna tooli, ma ei tea, ma pean ennast pc gameriks, sest minu jaoks on PC kõige mõistlikum platvorm. Mängin 99% ajast PC-ga, hence, sõna otses mõttes PC gamer. See ei pea nii olema, kui tekib mingi minu jaoks sobilik alternatiiv, aga täna see on nii ja kogu see muu kontekst tundub mulle antud küsimuses ebaoluline.
sukelduja, pc ei peagi odavam olema, aga silmas pidades seda mida konsoolid outputivad, siis ei pea pc ka kallis olema. |
Arvestades seda, mida keskmine laptop "outputib", siis on konsool väga hea lahendus. Oma kogemus, peres on 3 päris head äriklassi sülearvutit ja mängimiseks ei kõlba ükski. Gaming laptop see-eest kaalub ja maksab nii palju, et selle hankimisel pole mingit mõtet.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.05.2025 13:58:19
|
|
|
von Wu kirjutas: |
PC on nagunii olemas. Konsool tuleb siis, kui hind madalale langenud. Praeguseks olen jõudnud PlayStation 3 juurde.  |
PS5 oli vahepeal väga madala hinnaga - vabalt kättesaadav, €360-370 kandis.
Aga PS3 peal on palju häid mänge, mida jagub aastateks
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
13.05.2025 14:09:49
|
|
|
PS4 koos peotäie mängude ja kahe puldiga toodi koju kätte 110 euroga mõnda aega tagasi. Mida PC vastu panna saab?
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.05.2025 15:50:47
|
|
|
SKG kirjutas: |
Aga PS3 peal on palju häid mänge, mida jagub aastateks  |
erinevalt pc-st, millel suvalise konsoolipõlvkonna ajastust pole mänge leida?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
13.05.2025 16:00:15
|
|
|
PS3-l on veel eksklusiive. Kuigi mitte nii palju kui PS2-l.
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games
Jah, saab juba PS3-e ka emuleerida, aga see pole ikka see.
Millalgi proovisin PS2 NFS Carbonit. Graafika oli nii kehv, et müüsin maha ja jään PC-versiooni juurde.
Samas PS2 NFS HP2-te aeg-ajalt mängin, sest see on teistsugune kui PC-variant.
Müüa telekas
viimati muutis von Wu 13.05.2025 16:05:57, muudetud 2 korda |
|
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.05.2025 16:24:04
|
|
|
londiste kirjutas: |
Aga PS3 peal on palju häid mänge, mida jagub aastateks  |
erinevalt pc-st, millel suvalise konsoolipõlvkonna ajastust pole mänge leida? |
Tolle, ehk 7-nda generatsiooni ajal oli mänguarendajate rõhk selgelt rohkem konsoolidel kui PC-l ja oli palju häid eksklusiive, mis PC peale ei tulnudki. Endalgi päris hea valik olemas. Järgmine nädal lisandub sinna ritta veel "Order Up!".
Spoiler 
Jah, saab juba PS3-e ka emuleerida, aga see pole ikka see. |
Nõus.
Muuhulgas vaatasin hiljuti õpetust, kuidas vanemat Xboxi mängu PC peal emuleerida. Terve see protsess ise oli juba selline, et igasugune mänguisu oleks mul ammu läinud, kui lõpuks selle mängu mingil moel toimima saab Aga tore kui on inimesi, kel on nii palju viitsimust konfifaile redigeerida, stabiilseid settinguid otsida ja erinevaid bugisid trotsida. Ja nii iga mängu kohta eraldi.
Spoiler 
von Wu, mis konsool järgmiseks, 360?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.05.2025 16:38:33
|
|
|
miks? see oleneb kindlasti mängudest aga tänaseks peaks lõviosa päris muretult jooksma.
Muuhulgas vaatasin hiljuti õpetust, kuidas vanemat Xboxi mängu PC peal emuleerida. Terve see protsess ise oli juba selline, et igasugune mänguisu oleks mul ammu läinud, kui lõpuks selle mängu mingil moel toimima saab Aga tore kui on inimesi, kel on nii palju viitsimust konfifaile redigeerida, stabiilseid settinguid otsida ja erinevaid bugisid trotsida. Ja nii iga mängu kohta eraldi.
Spoiler 
|
xenia on mu üsna piiratud ja igavat kataloogi seni out-of-box täiesti muretult mänginud. tweakimine, konfifailide redigeerimine jms tuleb mängu siis kui tahad midagi põnevamat teha, nagu su viidatud 4k120, mis ei ole päris xbox 360 experience (720p30, one x teeb vist 2160p30 enhanced asjaga). xenia on rpcs3-st väga palju maas ka seni.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
13.05.2025 16:43:50
|
|
|
Janis kirjutas: |
PS4 koos peotäie mängude ja kahe puldiga toodi koju kätte 110 euroga mõnda aega tagasi. Mida PC vastu panna saab? |
Nja, minu lapse rx580ga pc läks kokku alla 150 natuke. Mis ps4 sellele vastu suudab pakkuda?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.05.2025 16:48:08
|
|
|
miks? see oleneb kindlasti mängudest aga tänaseks peaks lõviosa päris muretult jooksma. |
Seda on siin varem juba arutletud, PC gameritel on oma arusaam "muretust". Kui olla harjunud igasugu iseärasustega, siis lõpuks tundubki see uus normaalsus "muretuna". Sest pisiprobleemid käivad asja juurde.
Spoiler 
|
xenia on mu üsna piiratud ja igavat kataloogi seni out-of-box täiesti muretult mänginud. tweakimine, konfifailide redigeerimine jms tuleb mängu siis kui tahad midagi põnevamat teha, nagu su viidatud 4k120, mis ei ole päris xbox 360 experience (720p30, one x teeb vist 2160p30 enhanced asjaga). xenia on rpcs3-st väga palju maas ka seni. |
Asi pole ainult resolutsioonis, aga kui valgus on erinev, puuduvad varjud (auto hõljub), kohati hakkiv heli jne, siis kas see ongi out-of-box "muretu"? (mul on originaalmäng võrdluseks olemas ja hiljuti läbi tehtud). Erinevalt PC-l emuleerimisest toimib reaalselt out-of-box ja muretult. PC töölesaamise ja toimimise kogemus ei ole kindlasti samaväärne.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
13.05.2025 17:36:28
|
|
|
von Wu, mis konsool järgmiseks, 360? |
Olen siiani PlayStationip*de olnud, nii et ilmselt PS4 Pro. Kasutatute hinnad ~150€ juures.
Kasutatud RX580ga PC-le olekski umbes sama raha eest vaste kasutatud PS4 Pro (PS4 GPU jõudlus näitajate järgi pisut madalam, aga mängud jällegi paremini optimeeritud).
150 on huvitav number, peale eelmainitute saab selle raha eest mõne aasta vanuste mängude 4K resolutsiooniga mängimiseks RX6600XT videokaardi.
Müüa telekas
|
|
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.05.2025 20:46:47
|
|
|
150 eest saab kolm Xbox 360 konsooli (tihti koos mängudega) ja LAN party teha
---
miks? see oleneb kindlasti mängudest aga tänaseks peaks lõviosa päris muretult jooksma. |
Praktiline faktikontroll sinu väitele. Võtsin mõned tuntuimad-parimad PS3 eksklusiivid, mida PC peale ei tulnud:
1. Killzone 3 (PS3 peal viimane selle frantsiisi mäng)
2. MotorStorm: Apocalypse (PS3 peal viimane selle frantsiisi mäng)
3. God of War: Ascension (PS3 peal viimane selle frantsiisi mäng)
Kasutasin uusimat RPCS3 ja 4.92 PS3 fw.
1. Killzone 3 hakkab laadima ja crashib. Mängu sisse ei jõu kunagi. Eksperiment selle mänguga jooksutas mul Windowsi graafilise osa peaaegu kokku. Et desktopi ikoone ja taustapilti uuesti näha, pidin arvuti restartima.
Spoiler 
2. MotorStorm: Apocalypse mänguga sarnane probleem, jõuaks nagu kaugemale, kuid rpcs3.exe ehk emulaator crashib. Mängu menüüdesse ei jõua kunagi. Windowsi dwm.exe crashis samuti.
Spoiler 
3. God of War: Ascension hakkab laadima ja lõpuks crashib, mängu sisse ei jõua.
Spoiler 
Järjekordne näide, kuidas ei olda ausad ja liialdatakse oma väidetega. Liialdus on siinkohal muidugi veel pehmelt öeldud, sest algne väide oli "muretult jooksmine". Need mängud isegi ei käivitu, et kasvõi mõne sekundi reaalselt mängida saaks.
Xeniat ma ei hakka siis isegi proovima, kuna sa ütlesid, et see ei pidanud nii hea olema kui PS3 emulaator.
See praktiline test uusima PS3 emulaatoriga, mida on siin teemas PC leeri poolt korduvalt "promotud", näitab selgelt, et originaalplatvormil/riistvaral saab endiselt parima kogemuse. Lisaks asjaolu, et rpcs3 ei oska siiani otse ISO faile lugeda, on parajalt koomiline.
Kui väidad, et ma eksin, palun kirjelda kuidas need mängud tööle said ja tee tõestuseks gameplay video, kus mäng jookseb vähemalt 720p/30fps (see võiks kvalifitseeruda kui "mängitav"). Kui see protsess tõesti nii "muretu" on, olen nõus tunnistama, et olen ise saamatu ja sinul oli õigus.
Janis kirjutas: |
PS4 koos peotäie mängude ja kahe puldiga toodi koju kätte 110 euroga mõnda aega tagasi. Mida PC vastu panna saab? |
Nja, minu lapse rx580ga pc läks kokku alla 150 natuke. Mis ps4 sellele vastu suudab pakkuda? |
Seade, mida ei pidanud eri paigust kokkuaetud juppidest kokku panema ja millega tulid hinna sees kaasa ka mängud ning kõikide saadaolevate mängude käimaminek on garanteeritud. Oleks nagu eeliseid omajagu.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 13.05.2025 21:21:32, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
13.05.2025 21:46:10
|
|
|
Emulatsiooniga on alati olnud nii, et nvidia kaardiga ja ok prosega on parim kogemus ja for the most part, asjad töötavad.
Ma ütlen for the most part, sest % wise see on nii.
Iga konkreetse mängu kohta saad järgi uurida enne kui hakkad allalaadima 70 GB image'it või game specific confi vaatama.
https://rpcs3.net/compatibility?g=Killzone+3#jump (saad mängu sisse, aga siis probleemid)
https://rpcs3.net/compatibility?g=MotorStorm%3A+Pacific+Rift#jump (peaks töötama)
https://rpcs3.net/compatibility?g=God+of+War%3A+Ascension#jump (saad mängu sisse, aga siis probleemid)
Reeglina on probleemsed need title'id mis inimestele vähe huvi pakuvad.
Hea näide on ps4 emulaator, mille puhul pmt ainke mäng mis huvipakkus oli bloodbourne.
PS3 emulaator on nii vana projekt ka, et ilmselt kui need mängud tänaseks ei tööta, siis ei tasu aega raisata.
On the upside, asjad mis töötavad jooksevad reeglina paremini ja näevad paremad välja.
Aga no worries, sortimenti on omajagu, mis jälle kenasti töötab - 2523 kui päris täpne olla.
There are currently 3617 games with 6358 IDs listed in our database
Playable (69.75%): Games that can be completed with playable performance and no game breaking glitches
Kaalusin juba testima hakkamist, aga pole pointi.
sukelduja kirjutas: |
sukelduja, pc ei peagi odavam olema, aga silmas pidades seda mida konsoolid outputivad, siis ei pea pc ka kallis olema. |
Arvestades seda, mida keskmine laptop "outputib", siis on konsool väga hea lahendus. Oma kogemus, peres on 3 päris head äriklassi sülearvutit ja mängimiseks ei kõlba ükski. Gaming laptop see-eest kaalub ja maksab nii palju, et selle hankimisel pole mingit mõtet. |
- miks sa äriklassi laptopidega mängida üritad või eeldad, et hind/perf on kuidagigi gaminguks sobilik?
- mina võtsin endale töö laptopiks Legion 5 4070-ga, mille hind oli natuke alla 1500 ning kuigi ma ei mängi sellega eriti, siis ei ole veel olnud mängu, mis OK'ilt ei jookseks.
Seda on siin varem juba arutletud, PC gameritel on oma arusaam "muretust". Kui olla harjunud igasugu iseärasustega, siis lõpuks tundubki see uus normaalsus "muretuna". Sest pisiprobleemid käivad asja juurde.
|
Sellega võib nõus olla küll. Jah, enamik asju saab muretult tööle, aga see sõna saab ei tähenda enamasti seda, et paned emulaatori käima ja mängid, vaid seda, et:
1. vaatad copatibility listist, et kas mäng üldse töötab
2. lased silmadega üle mänguspetsiifilise konfi ,et näha, kas on vaja linnukesi panna kuhugi või ära võtta
3. kulutad enne mängu esmast käimapanemist paar minutit, et konfid ära teha.
4. lööd risti ette ja palud onu Billi ja onu Jenseni õnnistust.
Nja, minu lapse rx580ga pc läks kokku alla 150 natuke. Mis ps4 sellele vastu suudab pakkuda?
Seade, mida ei pidanud eri paigust kokkuaetud juppidest kokku panema ja millega tulid hinna sees kaasa ka mängud ning kõikide saadaolevate mängude käimaminek on garanteeritud. Oleks nagu eeliseid omajagu. |
Võib nii vaadata tõesti, aga võib ka teisiti:
Seade mille sortiment on kordades suurem ning mille jaoks kõik mängud on minul juba olemas sest family share
Seade mille MP on tasuta
Seade mille kasutamisel minu laps õpib elutähtsaid oskusi (nagu ka soetamisel ja kokkupanemisel ning ma loodan ,et ka parandamisel)
Seade millega minu laps lisaks mängimisele teeb ka koolitööd
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.05.2025 22:05:44
|
|
|
Emulatsiooniga on alati olnud nii, et nvidia kaardiga ja ok prosega on parim kogemus ja for the most part, asjad töötavad.
Ma ütlen for the most part, sest % wise see on nii. |
See on juba üks väga suur lisatingimus kui emuleerimine on võimalik ainult kindla riistvaraga.
Minu proovitud MotoStorm, oli siiski Apocalypse, mis samuti ei toimi: https://rpcs3.net/compatibility?g=MotorStorm%3A+Apocalypse#jump
Parandasin oma postituse.
Reeglina on probleemsed need title'id mis inimestele vähe huvi pakuvad.
...
Aga no worries, sortimenti on omajagu, mis jälle kenasti töötab - 2523 kui päris täpne olla.
There are currently 3617 games with 6358 IDs listed in our database
Playable (69.75%): Games that can be completed with playable performance and no game breaking glitches |
Neid numbreid pole siia mõtet panna, sest vavevalt, et kedagi nii väga huvitab multiplatvorm mängude emuleerimine, mis on ka PC peal olemas ja jooksevad seal paremini native. Huvitab ikka emuleerida mänge, PS3 eksklusiive, mida PC peale ei toodetud ja nendega paistab siiski laialdane probleem olema - nagu näha ei toimi Killzone 2 ja 3, MotorStorm 1 ja 3, LittleBigPlanet 2 ja 3, God of War 3 ja Ascension, Gran Turismo 5 ja 6, inFamous 1 ja 2, Metal Gear Solid 3, 4, 5, Ratchet & Clank mängud, Jak and Daxter Trilogy, Resistance 3, SOCOM mängud, Twisted Metal, White Knight Chronicles 1 ja 2. Kiirelt üle lastes tundub seis vastupidine - enamus kuulsaid PS3 eksklusiive sel emulaatoril ei toimi. PS3 versiooni mängust "Call of Duty 4: Modern Warfare" emuleerida ju võid, aga milleks. Jäta sinna listi alles ainult "PS3 only" mängud ja seis on üpris nutune.
PS3 emulaator on nii vana projekt ka, et ilmselt kui need mängud tänaseks ei tööta, siis ei tasu aega raisata. |
londiste jutust jäi mulje, et PS3 emulaator on parem kui Xboxi emulaator ja viimane pidavat out-of-box muretult jooksutama. Nüüd on alust kahelda ka selles väites.
mina võtsin endale töö laptopiks Legion 5 4070-ga, mille hind oli natuke alla 1500 ning kuigi ma ei mängi sellega eriti, siis ei ole veel olnud mängu, mis OK'ilt ei jookseks. |
1500 eest raual võikski nagu kõik kordades paremini joosta kui konsoolil, aga on see samasugune vali lehepuhur nagu eelkäija, samuti Lenovo Legion 5? https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11337849#11337849
Sellega võib nõus olla küll. Jah, enamik asju saab muretult tööle, aga see sõna saab ei tähenda enamasti seda, et paned emulaatori käima ja mängid, vaid seda, et:
1. vaatad copatibility listist, et kas mäng üldse töötab
2. lased silmadega üle mänguspetsiifilise konfi ,et näha, kas on vaja linnukesi panna kuhugi või ära võtta
3. kulutad enne mängu esmast käimapanemist paar minutit, et konfid ära teha.
4. lööd risti ette ja palud onu Billi ja onu Jenseni õnnistust. |
Eelnevalt väljaöeldud "out-of-box" ja "muretu" all peaks silmas seda, et näitad emulaatorile mängufailid ette ja käivitad ning mängid. Kui seal iga mängu puhul eraldi mingeid konfimisi teha veel tuleb ja loota, et käima läheb, siis on meil eri arusaamad nende sõnade definitsioonist, mida ma ka eeldasin.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|