Sain siin paar nädalat enne reliissi sellisele sülerile käpad peale ja uurisin, kui hea erinevates situatsioonides ka on. Suht põhjalikult käin kõik üle videos aga lühidalt on tegu 3000-5000€ maksva süleriga, mis kaalub tiba üle 3KG.
Tiba RASKE sellist asja "süleriks" nimetada aga kuna tal on sees 90Wh aku siis tõesti on võimalik tööd teha ka ilma juhtmeta.
Aku eluiga oli äärmiselt nutune isegi kui lülitas graafika Inteli intregeeritud GPU peale. Youtubes livestreami videot vaadates koos heliga kestis aku kuskil kaks tundi vastu.
Nagu veidi kukalt ajab kratsima sest sarnaste andmetega süler tiba väiksema ekraaniga ka ASUS-e enda poolt lubab kohati 15h+ video vaatamist.
Peale kesise aku ja sangpommi raskuse on tegu aga igati korralikult üles ehitatud süleriga.
Kõige parem asi, mis silma jäi oli klaviatuur.. ei mitte see RGB või mehhaanilised nupud vaid fakt, et klaver ei lähe kunagi kuumaks mängides!!
See on eriti hea pluss kuna sellise süleriga mängida ainult kavatsekski ning kui välist klaverit kasutada ei taha siis alati on probleem, et krt WASD juures kisub kuumaks ja häirib mängimist.
Kiirus mängudes oli igati korralik, Cyberpunkis testisin järgi mitmeid DLSS moode, Raytracingut jne.. ligi 500FPS sain tegelt kätte kui graafika ka LOW peale tirisin, niisama nalja viluks.
Ning jah suuresti tuleb abiks siin igasugu DLSS ja FRAME GEN tehnoloogia uue nVidia 5000 seeria graafika peal, mis on tore sest ekraaniks on siin 18 tolline 240Hertzine elukas ning paljudes mängudes on reaalne võimalus sellist FPS-i ka näha KUI tahta.
Kena mingi graafiline ANIME VISION led kaane valgustus on ka, saab oma nime sinna toppida näiteks.
Veel üks tore lisa on, et arvuti põhja saab kruvikeeraja vabalt lahti teha ning nii mälusi kui M.2 pesasi saab kruvika vabalt opereerida.
Üks asi, mis aga veel kukalt kratsima pani on eriti sitt veebikaamera.. nagu isegi 300-500eurostel süleritel olen paremat näinud ma ei tea mida nad mõtlevad.. selline hind ja täiesti suvaline kõige odavam veebikas, mis turul on.
Lõpp hinnang on 8.5p\10-st enda poolt.
Veel pilte:
Spoiler
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
...90Wh aku ....
Aku eluiga oli äärmiselt nutune isegi kui lülitas graafika Inteli intregeeritud GPU peale. Youtubes livestreami videot vaadates koos heliga kestis aku kuskil kaks tundi vastu.
90Wh/2h = 45W.
Suur 18" 1600p 240Hz ekraan, 24-tuumaline Intel CPU, 2xssd RAID, ilmselt 5090 ei ole füüsiliselt lahti, vaid mingi idle kulu ikka on, RGB ilmselt sees ja muud sada väikest asja, mis annavadki kokku 45W.
Ilmselt optimeerimise asi ja saab seda paremaks timmida _________________ O: Low-profile pci bracket
"pelaonakate" aku on lihtsalt UPS i eest. lisaks "oskab" masin täisvõimsusel töötada vaid juhtme otsast. loodetavasti on asus oma toiteahela mosfetide lühistumise vastu midagi ette võtnud. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
...90Wh aku ....
90Wh/2h = 45W.
Suur 18" 1600p 240Hz ekraan, 24-tuumaline Intel CPU, 2xssd RAID, ilmselt 5090 ei ole füüsiliselt lahti, vaid mingi idle kulu ikka on, RGB ilmselt sees ja muud sada väikest asja, mis annavadki kokku 45W.
Ilmselt optimeerimise asi ja saab seda paremaks timmida
Mõtlen jah, et ekraani suuruse pärast, Hz-id olid 60 peal, raid süsteemi mul polnud ja videokaart lülitab ennast by default Inteli GPU peale kui akul oled. Sellepärast ka ise olin imestunud, tegin mitu korda seda testi, mõtlesin, et midagi on viga, see ei saa nii sitt olla lol
laurx, _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.