Sattus minu kätte selline huvitav toode. Ühe komplekti tegin lahti (müün siiski uut ja avamata komplekti) ja minu prillile kahjuks ei sobinud - mul on enamvähem nii õhuke raam, kui olla saab. Enamus prillidega seda muret ei tohiks olla, karbis on kaasas ka kummijullad õhematele raamidele kinnitamiseks.
Eks ta ole ilmselt üsnagi nišitoode - enamus inimesi kannavad lihtsalt juhtmevabasid klappe. Küll aga keegi redditis kirjutas, et temale kui vaegnägijale on need päris kasulikud, kuna ta ei taha klappe kanda, kuid samas tahaks telefoniaudiot siiski kuulda ja mõni kommentaar mõnes teises internetinurgas võrdles neid bone conduction 'klappidega', mis sarnast helikvaliteeti, kuid nõrgemat aku eluiga pakuvad.
Tavakasutaja vaatenurgast andis Linus üsna ausa tagasiside, ma arvan.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.