Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Varia ja muu tehnika (sh helitehnika) ost/müük/vahetus »  » M: JLab JBuds Frames Wireless Audio prillikõlarid :: Asukoht: Kuressaare märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Mukii
HV kasutaja
Mukii

sõnum 12.03.2025 12:38:42 » M: JLab JBuds Frames Wireless Audio prillikõlarid :: Asukoht: Kuressaare vasta tsitaadiga

Uued, avamata karbis.

Sattus minu kätte selline huvitav toode. Ühe komplekti tegin lahti (müün siiski uut ja avamata komplekti) ja minu prillile kahjuks ei sobinud - mul on enamvähem nii õhuke raam, kui olla saab. Enamus prillidega seda muret ei tohiks olla, karbis on kaasas ka kummijullad õhematele raamidele kinnitamiseks.

Eks ta ole ilmselt üsnagi nišitoode - enamus inimesi kannavad lihtsalt juhtmevabasid klappe. Küll aga keegi redditis kirjutas, et temale kui vaegnägijale on need päris kasulikud, kuna ta ei taha klappe kanda, kuid samas tahaks telefoniaudiot siiski kuulda ja mõni kommentaar mõnes teises internetinurgas võrdles neid bone conduction 'klappidega', mis sarnast helikvaliteeti, kuid nõrgemat aku eluiga pakuvad.

Tavakasutaja vaatenurgast andis Linus üsna ausa tagasiside, ma arvan.

Link

Kuressaares H2H või pakiautomaadiga kuhu iganes.

AH: 10

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tommike
HV veteran
tommike

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2025 22:47:10 vasta tsitaadiga

ah
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 113
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Varia ja muu tehnika (sh helitehnika) ost/müük/vahetus »  » M: JLab JBuds Frames Wireless Audio prillikõlarid :: Asukoht: Kuressaare
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.