Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 290, 291, 292
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
sezhers
HV vaatleja

sõnum 28.02.2025 11:21:27 vasta tsitaadiga

No kui kogu maailma tariifidega ähvardada ning kogu USA majandus impordib sisendit välismaalt, siis pole ju väga kindel, mis võib veel toimuma hakata, sellepärast ka väike paanika turgudel. Ja mis on kõige riskantsem asset class, kust võiks cashi välja võtta? Krüpto. Kui peaks US poliitika stabiliseeruma ning võib olla ei kehtestata ka kõiki tariife, siis võiks oodata stabiilsust ja ka turgude taastumist.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 28.02.2025 11:37:43 vasta tsitaadiga

Kui vaadata, et mis on kõige riskantsem vara, siis on see katteta USD Fiat dollar. (ületab 10-13% inflatsiooniga aastas)
Bitcoin on kattega - 21 miljonit žetooni või Coini. 1 BTC = 100 000 000 sats-i. satoshit.

Kuld on siiski ka 2-3% inflatsioonis.

----

Mida rohkem bitcoini hind langeb, seda rohkem saab teda osta - sinnamaani kui jälle tõusma algab - tulevikus on võitja see, kes börsile kirjutab ise, mis koguses ja mis hinnaga müüa tahab ja see võib juhtuda juba järgmisel poolitumisel. Või ülejärgmisel - lihtsalt vaalade käes on bitcoinid.

Ja see jutt, et läheb ikka nulli ja te olete poolearulised..

Mis aru on eestlasel, kes usub poliitikute juttu, et maksud ei tõuse ja euro on kõige stabiilsem raha, mida pangas hoida.
Sama - 10-13% inflatsioon aastas - ega dollarist väga hind ei erinegi.

viimati muutis mina634 28.02.2025 11:42:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2025 11:40:50 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Bitcoin on kattega - 21 miljonit žetooni või Coini. 1 BTC = 100 000 000 sats-i. satoshit.
Et bitcoini katjaks on.... bitcoin ise? icon_lol.gif
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 28.02.2025 11:45:10 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
mina634 kirjutas:
Et bitcoini katjaks on.... bitcoin ise? icon_lol.gif

Jah. + vaalad ehk kogukond, kes usub selle väärtusesse.

Nüüd Fiat on see, mis on pangad + kergeusklikud, kes usuvad pankadesse.

Mis vahe on kogukonnal, kel on avatud koodiga tarkvara ja pankade eliidil, kel on omakasu ja varjatud lubadused, et Fiat on tagatud ja inflatsioon on maksimum 3% aastas??

sezhers
HV vaatleja

sõnum 28.02.2025 14:57:11 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Kui vaadata, et mis on kõige riskantsem vara, siis on see katteta USD Fiat dollar. (ületab 10-13% inflatsiooniga aastas)

Kuld on siiski ka 2-3% inflatsioonis.

----

Mida rohkem bitcoini hind langeb, seda rohkem saab teda osta - sinnamaani kui jälle tõusma algab - tulevikus on võitja see, kes börsile kirjutab ise, mis koguses ja mis hinnaga müüa tahab ja see võib juhtuda juba järgmisel poolitumisel. Või ülejärgmisel - lihtsalt vaalade käes on bitcoinid.

Ja see jutt, et läheb ikka nulli ja te olete poolearulised..

Mis aru on eestlasel, kes usub poliitikute juttu, et maksud ei tõuse ja euro on kõige stabiilsem raha, mida pangas hoida.
Sama - 10-13% inflatsioon aastas - ega dollarist väga hind ei erinegi.

kui sind uskuda, siis sul peaks olema pangakonto pidevalt nullis ning iga juurdetekkiva euroga ostad sa bitcoini, ja kui vaja millegi eest tasuda, siis müüd vaid selleks. kas on nii?

ma usun küll krüpto võidukäiku mingi hetk, aga sinu joonistatud pilt on ikka liiga idealistlik ja suht ebarealistlik, vähemalt hetkel. Hetkel ei ole bitcoiniga midagi peale hakata peale selle, et hoiad seda kuskil walletis ning tänu sellele see ongi turvaline nö... mitte keegi ei taha vahetada krediitkaardi mugavust nn turvalise UTXO mudeli vastu, kuna see ei ole piisava läbilaskevõimega, ei ole piisavalt kiire, jne.
Store of value? jah, mõningal määral on, aga järgmise 10-15 aasta jooksul järgmise 2-3 halvingu järel tekib küsimus, mis Bitcoini turvalisust tagab siis? Praegu katab block production pmst 95+% security budgetist, kuna tehingutasud ei kata isegi 5% kaevandamise kuludest. Ehk siis see väike inflatsioon, mis tal on, ongi see, mille tõttu BTC kaevandamise hash power on nii kõrge nagu ta on praegu. Kui mining difficulty pidevalt kasvab, halvingu tulemusena block reward aga väheneb, ja näiteks hind ei käi samas tempos kaasas, siis miks peaks keegi seda kaevandama kahjumiga?
Aga see selleks. Eks elame ja näeme. Ma lihtsalt soovitaks veidi pilvedelt maale lähemale tagasi tulla ja vaadata asju kriitilisema pilguga, mitte sinisilmselt uskuda mida iga bitcoin maxi KOL räägib.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.03.2025 08:48:03 vasta tsitaadiga

Ainult kulda mees tegi (Peter Schiff) ajaloolise postituse:
Spoiler Spoiler Spoiler

--
20 osariiki vähemalt paneb oma raha bitcoinidesse. Trump oma perekonnaga ka eetritesse ja solanasse ning xrp-sse.
Suvel lubas trump 100% panna raha bitcoini kui reservi, nüüd mõtles ümber, et ikka tsentraliseeritud xrp-sse ja kahtlasesse eetrisse. Ka aadrit laseb - ADA.
Jah, TRUMP token istub solanas.

USA strateegiline reserv:
Spoiler Spoiler Spoiler

erick
HV Guru
erick

sõnum 03.03.2025 09:18:21 vasta tsitaadiga

ot:
Nüüd Fiat on see, mis on pangad + kergeusklikud, kes usuvad pankadesse.

ot:
Fiat currency'te taga on siiski terved riigid koos kõigi oma inimeste, varade ja majandusega. Euro väärtust tagab näiteks 20 EU riiki. See on väga erinev Bitcoinist, mille taga on tänapäeval tont teab kes.

Lugesin hommikul, et mingi Blackrocki Bitcoini ETF nimega iShares BitCoin Trust (NYSE: IBIT) lööb lained, analüütikud pakuvad 50x upside'i sellele.
Et kui keegi tahab natuke rahaga lotot mängida (ja võibolla kõigest ilma jääda), aga ei viitsi hakata mingit walletit endale tekitama ega kontot kusagil coin exchanges, siis see on vist hea lihtne.

Allikas: https://finance.yahoo.com/news/billionaires-buying-blackrock-etf-wall-082000185.html
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.03.2025 10:25:04 vasta tsitaadiga

Vaadake ka maailma - ja eriti venemaa tootlikust:
https://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

Miks saksamaa tahab venemaaga diili teha, peale usa?
--
https://www.usdebtclock.org
Sinna on lisatud ka D.O.G.E kell.

36,5 trillionit võlga ja päris karmi hinnangu annan USD dollarile. Need pangad, kel on päris bitcoin - bitcoini walletis. Suudavad kunagi veel oma naha päästa.
USA administratsioon teab väga täpselt, et USD laenamine kui selline enam ei tööta, sest paljud pangad ei suuda "laenata" ja lähevad pankrotti. USA-s on nii, et kui pank läheb pankrotti, siis klient jääb kõigest ilma.
Jah, USD on peamine FIat raha. Ka ameerika börsid on peamised.

KULD ja BITCOIN. Rohkem siin maailmas tagatist ei ole.

Ostke bitcoini oma walletisse, tehke turvaline backup. Ja kui on windows OS. Siis kasutage mõnda turvalisemat riistvara rahakotti.

viimati muutis mina634 03.03.2025 10:50:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 03.03.2025 10:52:10 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Ainult kulda mees tegi (Peter Schiff) ajaloolise postituse:
Spoiler Spoiler Spoiler

Jään üsna kahtlevale seisukohale, et tegu õige asjaga... tundub esmapilgul mingi AI vms huinaa.
https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1j1zkti/peter_schiff_bitcoin_is_digital_gold/

Sellised inimesed nii naljalt oma veendumusi ei muuda, ma ei usu, et mees murdus.
Ootaks kuni midagi selgemat pinnale kerkib.... las kulutuli põleb suure leegiga ära, läheb pilt selgemaks icon_rolleyes.gif.

Kui "Bitcoin on digital kuld" siis mis hädapärast peaks päris kulla olemasolul BTC kasuks otsustama.
Päris kulda on võimalik pea alati müüa ja vajadusel saadud raha eest BTC osta. Vastupidi variant on rohkem riskantsem.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 05.03.2025 17:28:53 vasta tsitaadiga

bitcoin toimib siis raske kullana kui sul on oma rahakott ühendatud enda sõlmega, node.
Kui kasutad electrumi ja võõraid node ühendusi, siis jääd kindlalt kunagi ilma oma coinidest. (parem juba ainult bitcoin core programm) https://bitcoin.org/en/bitcoin-core/

Ja bitcoin plokiahel on nii suur, et kas on mõtet enam kõigil seda kasutada.

Pigem kasutan moneros laenatud nodesi:
Monero kasutab stealth-aadresse ja RingCT-d, mis muudavad rahakoti jälgimise palju keerulisemaks kui Bitcoinis ja kui kasutad võõraid sõlme, siis
vähemalt ajutise aadressi pealt läheb varsti sisemistesse aadressidesse ja isegi node ei tea, kuhu see viidi. (peaasi, et võõras node ei saa sinu salajasi võtmeid või seemnefraasi kätte)
PoW toimib kõige usaldusväärsemalt ikka oma node, mis tähendab, et sa pead kogu plokiahelat haldama. Ja siis ma ei hoiaks salajasi võtmeid/seemnefraasi lahtisel arvutil, oma arvutil.

Bitcoin on kõrge hinnaga. Ja ei saa välistada seda, et kolmandatel programmide loojatel ei teki tahe, sinu võtmed pihta panna! See ka käib kõigi teiste walletite kohta!

Üks hea võimalus on COld wallet. ehk paper wallet:
https://thebestcoldwallet.com/ hankida source kood ja teha seda veebilehtisejaga offlines ja viia ilma internetita arvutist välja turvaline fail.
Et siis suunad coine online walletist paper walleti aadressile kui kasutad electrum nodesi.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 05.03.2025 20:35:34 vasta tsitaadiga

Teemat loed nagu Õhtulehe horoskoope, iga 12 päeva tagant hakkab see soga korduma icon_lol.gif
Millal "Ambur" rikkaks saab @mina634 ?
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.03.2025 06:33:47 vasta tsitaadiga

Ei saa ka kindel olla EU programmides. Prantsusmaal on väga tugevad riiklikud häkkimiskeskused. Arvutist infot kätte saada on neil täiesti võimekus olemas. Inglismaa ja Prantsusmaa on ehe näide, et nutitelefonid ja arvutid nakatatakse ja siis saadakse vajalik info. Teame, et telegram annab prantsusmaale infot - ja ei saa kunagi teada, et kas "bitcoin walletid" ei ole juba kätte saadud. electrum rahakotid lekivad - node kaudu saab sisse tungida. kasutage paper walletit pikaajaliseks hoidmiseks. testige, et kas õige paper wallet genereerija annab õigeid võtmeid. FAKE maailm!!!
---
USA president Donald Trump allkirjastas korralduse, millega luuakse "strateegiline Bitcoini reserv" ja "digitaalvaravaru", mis mõlemad kasutavad esialgu valitsuse kriminaalasjades konfiskeeritud krüptovaluutat.
Spoiler Spoiler Spoiler

Hakkavad inimestelt bitcoine konfiskeerima ja valitsuse rahakotti vedama. Kõik maksud, mis varjatud viiakse valitsuse strateegilisse reservi.
Nakatakse bitcoin walleti programme, et ligipääseda võtmetele. Kui vaja, võetakse ära. Kui sul on "panama kanal" või "oma gröönima" - võetakse ära.. [paper wallet, mis pole kunagi salajasi võtmeid programmile andnud - neid valitsuse poolt röövida ei saa ja ka teiste poolt]
"digitaalne Fort Knox krüptovaluuta jaoks" - jah, rahvalt varastatud kuld. Nüüd saab koguda rahvalt bitcoine.

Olge, valitsus ettevaatlik - kui virutate coine, siis ärge imestage, et coinide hinnad kukuvad.

---
bitcoin core-l on vaikimisi Prune peal, kuid ikka vajab ta esmakordselt ja alguses töötlemist (16 aastat ajas maas). 2GB kaupa, kuid 600+ GB võrgumahtu peab ära töötlema, ennem kui jõuab tänaseni.
Siis leiutatigi programmid, mis kasutavad väliseid sõlmi, et seda 600+ GB töötlemist ei oleks, kuid siis on see Lazaruse grupi jaoks hea lahendus - laseme su lazaruse sõlme külge ja saame su võtmed kätte.

Näeme neid miljardivarguseid veel kui bitcoin coret ei kasuta või ametlikku sõlmi.

Et siis paper wallet. Ja ükski programm ei ole võtmetega ühendatud. Ennem kui oma sõlme külge ei ole saadud. Nii ongi.

Longero
HV veteran

sõnum 07.03.2025 07:23:03 vasta tsitaadiga

Trump allkirjastas korralduse, millega luuakse Bitcoini reserv. Kõik ootasid pikkisilmi, BTC hind pidi kohe kuule lendama, mida me nüüd graafikut vaadates näeme? Hind jätkuvalt liig kõrge, et ostuga riskida, mingeid promo oste hinna ülespunnitamiseks tehakse.

Ray Dalio: USA võlakriis võib saabuda ootamatult nagu "südamerabandus" https://tavid.ee/uudised-ray-dalio-usa-volakriis-voib-saabuda-ootamatult-nagu-sudamerabandus/
Kuskil YouTubes oli hiljuti mingi video ka enamvähem samal teemal. Vaadates neid väiksemaid rabandusi kui kuskil midagi juhtunud siis BTC hind hoopis kukub suure kolinaga.

McAffe võis küll hull vana olla kuid pole mõtet teda idioodiks pidada, ma ei imesta kui asjad muudmoodi käima hakkavad. Piisab ainult usalduse kõikumalöömisest, see juba ongi osaliselt juhtumas.
John McAffe has coke-fueled rant on Bitcoin vs. Monero https://www.youtube.com/watch?v=SgpKDVkvboE

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 08.03.2025 16:30:23 vasta tsitaadiga

vahetasin kõik oma bitcoinid litecoinide vastu ja hoian ainult paper walleti aadresside peal. miks?
USA goverment paneb bitcoini eelarve väliseks strateegiaks- st. kriminaalne tulu pannakse bitcoini ja ei osteta bitcoine börsilt vaid hangitakse börsi väliselt:
igasugused varastatud bitcoinid, rahvalt saadud annetused ja maksud + kindlasti sinna ka nakatatud programmide kaudu rahvalt vara varastamine - kui algoritm arvab, et sinu tehing ei vasta nõutele, siis tõmmatakse sinu aadressilt govermendi aadressile. kui keegi suitsetab kanepit, siis võetakse kogu vara + ka bitcoinid ära. see on fakt.

kui sa oled neeger, kes tõmbab kanepit ja ropendab - koheselt võetakse su maja, arvuti ja bitcoin wallet riiklikuks hüvanguks. eriti kui sul on CoinJoin - siis nakatatud walleti rahakotid hakkavad üle maailma virutama coine - usa strateegilisse eelarvesse!!!!!!!! [kellele sa kaebad? et varastati? kui ütled, et kasutasid segamisteenuseid??]

--
litecoin core ja bitcoin core on ainult ja paper wallet teine, mis on turvaline. paper wallet, mille võtmed ei ole internetti ja ühtegi teist programmi näinudki -- - on muidugi maksimum. salajane võti kui selline - sellele võiks lausa seifi muretseda või krüpt. välise salvesti.
--
stablecoin - stabiilne token, kas ikka on stabiilne? kui inflatsioon on rahal, dollaril näiteks ja kui tokenit saab külmutada, lukustada ja isegi kustutada?
usdc -
Freeze Key
2a950108021290010a22122094f310b651327c0163d7f6257979e0b4e3fb4b61da23a9275b3a74b6a0126c010a2212207a23bc3635f0135ca902058f7eb5605e49642d87037fbe6c7897c5b878d7c1d20a22122093fbeb957df4172eac1781e1f0d41bf9bf6c1efc9ae379787d8e2bbaf6a2a45d0a221220cda5e1229b0cb5e121451f298fd8c5cb0c61770b7bc05432e536f3b075e1c607

---
Kuna USA ei võtnud LTC-d oma strateegiasse, siis tasub juba litecoini hankida. Ja kui bitcoin hind tõuseb kõrgustesse, siis mõistliku hinnaga litecoin tõuseb. Kuid ei lange kui saavad aru, et ei ole bitcoini hinnaga seotud füüsiliselt. Kui aru saavad..
---
Hakkavad varastama. Trillionite võla vähendamiseks tuleb see rahvalt võtta.
1 million maksab 1 bitcoin. siis hakkavad kõik FAKE programmid tööle - kõik varastavad, kes aga saab..

bitcoini puhul on see, et kui alla 70 000 dollari hind ei lähe, siis on võimalik tõus. 50 000 puhul kui sellest alla, siis hakkavad vanemad vaalad müüma.
kui 30 000 siis hakkavad kõik ostma
0.5 puhul ostetakse lihtsalt igaks juhuks kõik bitcoinid ära..

0-lli hoiab ära fake vaba bitcoin core ja paper walletid.

Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 09.03.2025 14:27:51 vasta tsitaadiga

Lühikeses perspektiivis oli Trumpi võimule saamine kaos. Turud polnud valmis selliseks lükkeks novembri alguses ning viimased 2 kuud oleme ikkagi langustrendis. Trumpi Crypto Summit oli läbi viidud täpselt plaani kohaselt - Põhja-Korealik ovatsioonide etendus ning päris jutud kaamera taga. Hoiame hinda veel esialgu all ning väga suure tõenäosusega, kui turgude kapitaalselt langust ei tule, paneb M2 rahavoodi märtsi lõpus asjad korralikult liikuma. Parim aeg hakata DCA'ma.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 12.03.2025 12:58:40 vasta tsitaadiga

Raptoreum (RTM) on inflatsioonis, kuid pakub NFT lahendust revolutsiooniliselt - otse ahelasse
https://blog.raptoreum.com/nfts-and-their-decline-how-raptoreum-is-revolutionizing-digital-assets-management/

ASSET LIST: https://ipfsweb.raptoreum.com/asset-list

Mulle meeldib see NFT pilt:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kaose ost. Ostan. Ja oman steikivaid smartnode osalust.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kuniks ükskord saab inflatsioon läbi. See on minu teooria.

---
tollimaksud ja aktsiad miinuses - see võib bitcoini hinna viia 50 000 dollarile - aga samas kui jääb ikka 70 000 piirile, siis on võimalik see aasta veel 150 000 - 700 000 USD hinnaklass.
---
Rahapesu? Sanktsioonid on venemaal peal, kuid euroopa ikka ostab sanktsioneeritud kaupa - gaasi, naftat ja metalli. Selline silmakirjalikus kunagi peaks jõudma inimeseni. Ja selleks on monero. Müü poliitikutele ainult tooteid monerode eest. See väldib, seda kes nad on (poliitikud, kes ikka valetavad..).
---
EU CBDC konto võidakse sul lukku panna ja üleöö keskpanga poolt rahast tühjaks teha. Näiteks kui sa monerot ostad-müüd digitaalse euro abil. Rahapesu.
Selleks olekski vaja, et rahvas ei kasuta keskpanga CBDC-i. Ja lähevad üleöö monero rahakotile üle. Lihtsalt müüd kartulit ainult monero eest. [seda pole veel juhtunud..]
---
btc ja monero võrdlus:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
monero - xmr - see on selline, millel monero võrk plokitehingus tehinguid ei näita. Ei näita aadresse ja summasi, mis seal peal on. Kuna kaevandus on CPU põhine [CPU ja krüpteering sellel!!], siis ei nähta probleeme 51% võrgu ülevõtmisega. võrgus plokitehingus aadresside summad veel segatakse omavahel, et ka NSA ei suudaks sisse häkkimise puhul, midagi halba teha. Trumpi kindel võrk. CBDC kindel ja EU keskpanga kindel. Monero on esimene, mis suudab välistada Fiat tehingud. Sest nad on juba välja visatud. Mida bitcoin ei suutnud.. KUi CBDC või bitcoin võrk kokku jookseb - siis monero hind on normaalne s.t õiglane. Mida rohkem trump bitcoini kotib, seda rohkem monero läheb paremaks.. arvan, ma. [kui kuulete, et julgeoleku organ võttis monerosi, siis see on serveris või rahakoti walletites, millele nad on saanud füüsiliselt ligi, mitte võrgust. monerol on seemnefraas - 25 sõna ja salajane võti on ka tugev. eks inimesed annavad ka vabatahtlikult üle.. inimesed hoiavad vabatahtlikult ka panga oma raha] [paper wallet - kui sinna saadad coine - siis on see 100% võrgus, ega mitte kusagil mujal - sinu seemnefraas - selle võid ära põletada ja 25 sõna pähe õppida või kuskile plaati raiuda ja sügavale maa alla peita - soovitav üle 2 meetri sügavusele]
---
bitcoinabc e. ecash e. XEC on 51% rünnakukaitsega - ta on samamoodi bitcoin kaevuritega kaevandatav kuid avalanche stake protokolliga kinnitatakse plokitehinguid. Inimesed panustavad sellesse ja teenivad selle pealt kasumit, mis kinnitab plokke. 2x kaitse. Kui bitcoin kaevandusfirmad võivad võtta võrgu tehingud üle, siis ecashis seda ei juhtu, sest siis tuleks veel üle võtta avalanche kinnitusmehhanism.

---
Miks on litecoin parem?

Kiirem plokitehing.
Rohkem coine (84 miljonit).
Madalamad tehingutasud.
Räsialgoritm Scrypt on loodud selleks, et takistada suurte ASIC-kaevandusfarmide monopoli ja võimaldada rohkematel inimestel Litecoini kaevandada. Nüüd on muidugi ASIC, millel on DOGE ja LTC kaevandusvõimalus.
Suurem energiatõhusus – Kuna Scrypt vajab rohkem RAM-i kui protsessori võimsust, tarbib see vähem energiat võrreldes SHA-256 ASIC-dega.
Charlie Lee müüs/andis oma õigused ära 2017. aastal, mis tähendab, et LTC ei ole ühe inimese kontrolli all ning see on tõeliselt hajutatud.

EI ole riikliku huvi. See hoiab ära kapitalistide ja riigi strateegilise omastamise huvi. Nii, et lõpuks ei ole sellega midagi teha - lihtrahval bitcoiniga. Võimalus on siis, et litecoin võetakse
kui alternatiivi. Hõbe on alati olnud läbi aegade müntide seas hinnatud. Rahva raha. Litecoin on hõbe.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 290, 291, 292
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.