Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.01.2025 08:55:47 vasta tsitaadiga

Oompa kirjutas:
Kas pärast seda on kellelgi tehtud järelmaksu leping mis seob Elisa teenusega? Ma arvan et see praktika on ära kadunud Elisal.

Eraisikuna saad teha järelmaksu sõltumata numbri olemasolust ehk sind ei seota.
Ärikliendina on aluseks numbri olemasolu, nii et seal on küsimus täiesti aktuaalne.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Oompa
HV kasutaja
Oompa

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.01.2025 09:12:04 vasta tsitaadiga

Kas selle kirja sai äriklient?
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.01.2025 09:22:08 vasta tsitaadiga

Kirja veel pole saanud, aga pressikas ju oli, et iga number tõuseb icon_razz.gif
Lühidalt, ei tahaks võtta sinna siduvat kohustust kui neil on täielik õigus tõsta hinda nõnda, et jätkuvalt mul jääb tähtajaline kohustus.
tagasi üles
Oompa
HV kasutaja
Oompa

sõnum 28.01.2025 10:30:07 vasta tsitaadiga

Kui see hetk kätte jõuab kus sulle öeldakse et sa ei tohi teenust lõpetada ja nad omalt poolt hinda tõstavad siis tõsta kisa, niisama õhust paanikat tekitada pole mõistlik.

Tavaliselt kui peaks olema mingi siduv teenus ja tahetakse hinda tõsta siis peaks olema ka võimalik see lõpetada, järelmaksu puhul eeldatavasti siis tuleks toode kohe välja osta.

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.01.2025 11:38:47 vasta tsitaadiga

Polegi paanika, lihtsalt see punkt üsna napakas.
tagasi üles
Oompa
HV kasutaja
Oompa

sõnum 28.01.2025 12:01:15 vasta tsitaadiga

Mis selles napakat, vahepeal on lepingutingimusi muudetud ja nad arvestavad veel vanade klientidega. Selle asemel et ükshaaval nende päringutega tegeleda nad mainivad ühe lausega ära et neid veel see ei mõjuta.
Martüür
HV vaatleja
Martüür

sõnum 28.01.2025 18:37:54 vasta tsitaadiga

Elisa on ikka üks naljakas ettevõte. Eks nalja on juba omajagu varemgi nendega saanud. Alustame üldse sellest, et on kaks iseteenindus/kliendikeskkonda - üks enne 2021. aastat sõlmitud lepingutele, teine hilisematele (mul enda nime alt seal üks varasem Starmani ajal sõlmitud leping ka, see on loogiline). Juhtus nii, et sai mingil hetkel (enne 2021. aastat) teine leping sõlmitud ühele teisele aadressile. Nüüd tekkis mõte, et tõstaks seal oma kiirema paketi veel kiirema 1000/1000 peale.

Esiteks nö. selles vana keskkonnas pole võimalik üldse sellist paketti valida. Klienditeenindusega kontaktisaamine on juba eraldi ettevõtmine - mine kuu peale juturobot Annika. Teisel pool telefoni, kes tagasi helistasid, olid millegipärast ainult praktikandid, kes ei teadnud asjadest suurt midagi. Ühesõnaga, soovitati üldse minna sellist teed, et lõpetaksime iseteeninduses vana lepingu ja siis sõlmiksime uue, mille korral oleks võimalik juba see pakett valida. Samuti polevat võimalik 1000/1000 ühendusele staatilist IP'd tellida lisateenusena. Ma kahtlustan, et teiselepool telefoni aeti haisvat, ehk on homne päev tänasest targem ja üritame uuesti.

Kui tõesti pole tehniliselt võimalik seda lepingut "ümber tõsta" (no kuulge, ma olen siiski laisk klient!) ega nad ei soovi mulle ka staatilist IP'd kalli raha eest pakkuda, siis õnneks on mul majja tulemas ka kurja konkurendi valgus ja hääletan jalgadega.
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 28.01.2025 18:43:23 vasta tsitaadiga

Sa ei pea ju Annikaga rääkima, küsi inimest ja kohe saad.
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 28.01.2025 20:26:18 vasta tsitaadiga

Täna ei saand midagi. Ootasin, ootasin, ootasin, kuni Annika küsis telefoninumbrit kuhu nad helistada saaks. Täpsustamata mis päeval ja mis kell.

Kusjuures mul ongi millalgi 2023 aastal võetud 10eurine piiramatu mahuga pakett backupiks ja 0 osamaksega garbage tablet "wifi ruuteriks" juures. See siis 3 aastaks. Nüüd veits nõme tunne kui aasta aega peab kallimat kuumaksu maksma suht kasutu teenuse eest. KM tõusuga juba korra läks kallimaks.

Suht JOKK tingimused on ka. Mul on kindel soodustus paketi hinnale, aga paketi hinda võivad nad ühepoolselt iga kell tõsta või langetada. clown.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Spezz
HV veteran

sõnum 28.01.2025 20:28:47 vasta tsitaadiga

Valguskaabli internetti valides ütleb, et vaja Elisalt modem osta/rentida. Samas on kirjelduses "Teenuse tarbimiseks on vaja võrguga ühilduvat kaabelmodemit, mille väljastab Elisa. Elisa ei vastuta teenuse toimimise eest kliendi enda seadmega, mida pole väljastanud Elisa."
Oskab keegi öelda, milline seade seal toimiks? Suvaline ONT? Millist soovitate?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 65
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 04.02.2025 16:28:08 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Just tuli email
tsitaat:

Hea Klient!

Aitäh, et olete valinud kvaliteetse Elisa mobiilsideteenuse.

Hoolime väga, et meie kliendid saaksid kasutada aina kvaliteetsemat ja ootustele vastavat mobiilsideteenust.

Järjepidev võrkude arendamine võimaldab meil pakkuda kaasaegset ning ootustele vastavat teenust. Vastavalt Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) mõõtmistulemustele on Elisa pakutavad keskmised mobiilseinterneti kiirused tunnustatud riigi parimateks. (https://www.ttja.ee/uudised/ttja-mootis-mobiilse-interneti-kiiruseid-enne-5g-sageduste-kasutuselevottu) Jätkame arendustöödega ka lähiaastatel, et pakkuda ka edaspidi parimat kasutuskogemust.

Nagu paljudes teistes valdkondades, on ka mobiilside valdkonnas teenuse pakkumise sisendkulud jätkuvalt kasvanud. Suurenenud kulud ja vajadus jätkata investeeringuid kvaliteetse teenuse arendamiseks, et pakkuda teile parimat kasutuskogemust, on toonud kaasa vajaduse Elisa hindade korrigeerimiseks.

Sellega seoses anname teada, et alates 01.03.2025 suureneb Teie numbri(te) <snip> kuutasu 1,99 € võrra numbri kohta.

Pöörame tähelepanu, et juhul, kui Teil on sõlmitud pangaga e-arve püsimakseleping, peaksite vajadusel vastavalt muutma ka makselimiiti.

Kui olete enne 20.05.2022 sõlminud osamaksetega vara müügilepingu, millega kaasneb sideteenuse tähtajalise kasutamise kohustus, rakendub antud muudatus Teile pärast tähtajalise kohustuse lõppemist.

Täname mõistva suhtumise eest!

Elisa

Sama. Alles eelmine aasta tõsteti. Maru kulukaks hakkab minema.

Kirjutasin Annikale, et maru kalliks läheb.

Võeti siis ühendust, et no vaatame, et teil internetikasutus suht väike, et saame pakkuda avalikus hinnakirjas olevat väiksemat paketti. 5g kadus sellega ära, vist ka mobiil id soodustus. Ca 23/24 euri pealt pealt siis ca 14/15euri peale. Ja muidugi siis paketivahetus tasu ca 11 euri. Mida siis küsimise peale tehti -50%. Suht mõttetu putka see elisa, ilmselt siiski kuskile mujale vaatama.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.02.2025 14:20:08 vasta tsitaadiga

Eh elisa... 2a tagasi küsisin esindusest, et olen 20a klient olnud, teete soodust ka? Öeldi et vaata netist pakette. Nojah. Siis mingi hetk hakkasin numbrit liigutama, et Telia Diil vms oli letis juba paremate tingimustega. Järgmine päev tuli kõne, et oo pakume gigasuperhüper mega paketti super soodusega (ulmelt eri, 28 misigane > 12 euri peale, 2 aastaks). Ei ole uhke, aga valasin oma pettumuse teenindaja peale välja, et MIKS TE SOLGUTATE. Siiski võtsin elisa pakkumise vastu, kuna keegi teine paremat ei teinud kui nemad sel hetkel . Nüüd sai siis 2a täis. Küsisin Annikalt, et soodust palun - pakkus 8€. Saatsin seenele, palusin inimest. Helistas miski õpilane, pakkus 11€ soodust. Ütlesin, et nalja teete - 2a pakkusite hea hinnaga, nüüd siis, et "hinnad tõusnud blaa blaa blaa". Saatsin uuesti seenele, et sebi parem hind muidu lähen jälle minema, ja siis raudselt siis hakkate kohe ise pakkuma. Läks paar päeva, ja tuli see 1.99 hinnatõusu kiri. Helistas teenindaja tagasi, et ei saa paremat pakkuda kahjuks - küsisin, et mis hinnatõusu juttu sa ajad, kui ulmelt eri letihind on siiani sama, hinnatõusust teavitate eraldi mind - aga siis sogad mulle, et head soodust ei saa pakkuda kuna hinnad tõusevad? Pakuti siis mulle seda nö järgmist paketti, 66gb piiranguga, sellele ainult 4€ soodust - aga siis oleks ma maksnud lahjema paketi eest sama mis kallima paketi eest... Humoristi kari. Tuleb jälle konkurentide uksi kulutada, et siis jälle tagasi helistataks ja imeläbi leitakse ka kindlasti õiged soodused üles.
Debiilne süsteem ausalt, ja teenindaja peale ka ei taha karjuda - aga lojaalse kliendina oled sa nagu kõnts, alles siis kui liigud parematele tingimustele, saad ise ka midagi head.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 05.02.2025 14:32:04 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Eh elisa...

Mul on praktiliselt identne kogemus, küll mõne aja eest, ehk enne viimast hinnatõusu.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.02.2025 15:28:34 vasta tsitaadiga

Lükkan numbri liikuma kohe, sain konkurendilt parema pakkumise. Võite pakkumisi teha kas ja kui kiirelt tuleb Elisalt uus kõne uue soodusega.
tagasi üles
ailai
HV vaatleja

sõnum 05.02.2025 15:53:13 vasta tsitaadiga

Samuti sai 2a soodustus läbi. Seekord panin kohe numbri liikuma. Homme pidi vahetus toimuma. Täna Elisast helistati, et saab jälle 2 aastat soodusega. Küsisin siis ka, et miks ei vöiks kohe elu lõpuni saada norm tingimustel ja peab iga kahe aasta tagant lolli mängima. Öeldi et nii paraku on ja tema ei saa rohkem midagi teha. Eks mängime siis lolli ka edaspidi, kui Jumal elupäevi annab.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 18:12:12 vasta tsitaadiga

Teate neid sildikesi poelettidel kaupade juures kus on punane silt 1.99 ja selle all on must silt 1.99?
See on selleks, et rohkem müüa. Nüüd on müüjad targemad, panevad sinna alla selle musta sildikese 2.99 ja klient on õnnelik, et sai soodsama hinnaga kauba/teenuse.

Turg kujundab kenasti seda ärimaailma Eestis.
Vähemalt pakkujad on ausad, ütlevad, et kulud kasvavad, inflatsioon, maksutõus midaiganes, mis ei ole ka vale aga
kunagi võibolla ka see, et klientide soovidele vastu tulles tõstame hindasid, siis saab suuremat soodustust pakkuda. icon_biggrin.gif
täiesti minu arvamus. aga näib, et see hinnalammutamine sellist olukorda põhjustab.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 225
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.02.2025 19:46:26 vasta tsitaadiga

On keegi Elisalt saanud ka seadmetele sooduspakkumisi/kõvemaid allahindlusi sellise liikumise tiraadiga?
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 05.02.2025 22:42:54 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Lükkan numbri liikuma kohe, sain konkurendilt parema pakkumise. Võite pakkumisi teha kas ja kui kiirelt tuleb Elisalt uus kõne uue soodusega.

TBH süsteem on loll, aga kahjuks või õnneks on see nii Elisas, Telias kui Tele2 sama. Kuniks ise ei hakka konkurendi juurde minema, ei tee keegi kolmest sulle niisama hinna poolest paremat pakkumist. Seda võib küll juhtuda, et saad uuema (ja kallima paketi), kus on teenust rohkem ja bang for buck tuleb parem, aga et keegi niisama odavamale paketile viiks või soodukaid pikendaks...

Laias laastus enamikes ärides ju sama teema. A'la lähed uut autot ostma ja ei hakka kauplema või ei lähe konkurendi pakkumist küsima, siis naljalt keegi sulle hinnaalet ei tee, kui just avalikku soodukat pole. Kõige parem on ju saada müük tehtud täishinnaga.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 06.02.2025 01:04:55 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Teate neid sildikesi poelettidel kaupade juures kus on punane silt 1.99 ja selle all on must silt 1.99?
See on selleks, et rohkem müüa. Nüüd on müüjad targemad, panevad sinna alla selle musta sildikese 2.99 ja klient on õnnelik, et sai soodsama hinnaga kauba/teenuse.

Turg kujundab kenasti seda ärimaailma Eestis.
Vähemalt pakkujad on ausad, ütlevad, et kulud kasvavad, inflatsioon, maksutõus midaiganes, mis ei ole ka vale aga
kunagi võibolla ka see, et klientide soovidele vastu tulles tõstame hindasid, siis saab suuremat soodustust pakkuda. icon_biggrin.gif
täiesti minu arvamus. aga näib, et see hinnalammutamine sellist olukorda põhjustab.

Selline mõttevaht oleks isegi AI genereeritava teksti kõrval täiesti aegaraisatud praht.

St. Tekst on aga mõte puudub.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.