skyTronic, jah (RME Babyface Pro FS). Kõige rohkem EMIt on just siis, kui kidra on pööratud arvuti poole. Arvuti on laua all. Tahaks lihtsalt kontrollida, kas korpuse seina materjal teeb vahet või mitte. Kui ei, siis kaevan edasi. Kui jah, siis hakkan otsima, kust solid seina osta.
Ideaalis tahaks metallist normaalseid jalgu. Kuigi kohe läheb masin laua külge kanduriga, siis olemas võiksid ikka olla, LAN-ideks a'la, jne. _________________
Mis teema nende Lian Li O11 korpuste toiteploki mõõtmetega on? Mahub sinna standardne ATX toitekas või ei? Osadel korpustel on kirjas, et SFX ja osadel on kirjas ATX up to 22cm, võta nüüd kinni mis on mis, Huupi ei taha uut korpust ka osta, äkki olemasolev toide ei istugi sisse.
Mis teema nende Lian Li O11 korpuste toiteploki mõõtmetega on? Mahub sinna standardne ATX toitekas või ei? Osadel korpustel on kirjas, et SFX ja osadel on kirjas ATX up to 22cm, võta nüüd kinni mis on mis, Huupi ei taha uut korpust ka osta, äkki olemasolev toide ei istugi sisse.
Kõik mis pole o11 air mini peaks mahutama vähemalt standard atx toidet, vähemalt ma olen nii aru saanud. Omadest kogemustest on tavalistes o11 dynamic ja ka evo sees rummi piisavalt ka pikemate jaoks. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
kas kõik o11 variatsioonid ei peaks mitte atx ära mahutama (jah, mingi pikkuse piir seal on).
aga üldiselt - mis küsimus see on? tootja leht, konkreetne korpus ja variatsioon lahti ja seal on spec kirjas. kui ei ole, siis tootja on pask, seebiks ja neilt ei ole mõtet midagi osta.
https://lian-li.com/product-category/cases/
näiteks see o11 air mini kohta kirjutab atx kuni 200mm - https://lian-li.com/product/o11-air-mini/ _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Õigus, air mini peaks mahutama tavalise ATX psu, tavaline o11 mini aga mitte. See ka põhjus, miks viimane ostmata jäi omal ajal.
edit:
Nüüd ka tegelikkuses ära proovitud, mu 180mm corsair hx1000i mahtus päris kenasti ja täpselt sisse ära, jäi ruumi ka kaablimajanduseks, aga pikema puhul oleks ettevaatlik, samas iseenesest mahuks ka see väidetud 200mm. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Välimuselt väga meeldib, ei ole tavaline ja sobiks ehk tuppa ilusti, aga kuidas on kvaliteediga - on kogemusi?
Kvaliteet on selline nagu ühel 75 eurasel kastil olla saab kus nagu aru saan 3 ARGB venti kaasas. Ehk siis pole halb ja pole ka tummine tükk. Samas ellise raha eest piisabki kui on viisaka välimusega mitte selline mida 5 aastane fännaks. Ise võtaks ratsionaalses mõttes mesh variandi ja viskaks tolle magnetiga tolmufiltri nahhui sealt vahelt.
they dont make them like they used to. sebisin Corsairi AIR540 uuesti omale, lõikusin veits ja lappasin custom vee sisse. umbehää asi sai ikka _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või vestluse&fotode põhjal uue mudeli arendamine
3D-printimine kuni 350x350x400mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas
they dont make them like they used to. sebisin Corsairi AIR540 uuesti omale, lõikusin veits ja lappasin custom vee sisse. umbehää asi sai ikka
Mul oligi esimene dual chamber korpus toosama 540 air. Siiamaani toimetab naisel õepoja kastina. Sesmõttes oli väga paigas asi, et dualcmaber, samas suht väike ja kerge - samas mahutas EATX platet, ees ja üleval 3x120mm venti jne. Tänases mõttes miinuseks see, et HDD'd oleks võinud ikka olla tahakambrisse mahutatud ja ees oleks võind olla põrandal vendid ning kergelt kriimustuva pleksiklaasi asemel karastatud klaas. Aga me räägime siin millest - aasta 2013 mil keegi ei teand midagi RGB'st, platel olevast M.2 SSD'st jne.
Keegi sõna võtab kuidas paljud tänased dual chamber kastid on kõik O11 koopia siis alati muigan, et "bitch please"
Keegi sõna võtab kuidas paljud tänased dual chamber kastid on kõik O11 koopia siis alati muigan, et "bitch please"
eks see ole säärane põnev lugu, et ka air540 tulnud tühjalt kohalt. ma ei oska ega viitsi praegu otsida, aga enam kui tõenäoliselt oli ka 540 inspiratsiooniallikaks mõni lian li korpus. suured kuubikud ja dual chamber oli air540 väljatuleku ajal tollal väljaspool neid vähe levinud. air540 lõi peamiselt hinnaga. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
they dont make them like they used to. sebisin Corsairi AIR540 uuesti omale, lõikusin veits ja lappasin custom vee sisse. umbehää asi sai ikka
Mul oligi esimene dual chamber korpus toosama 540 air. Siiamaani toimetab naisel õepoja kastina. Sesmõttes oli väga paigas asi, et dualcmaber, samas suht väike ja kerge - samas mahutas EATX platet, ees ja üleval 3x120mm venti jne. Tänases mõttes miinuseks see, et HDD'd oleks võinud ikka olla tahakambrisse mahutatud ja ees oleks võind olla põrandal vendid ning kergelt kriimustuva pleksiklaasi asemel karastatud klaas. Aga me räägime siin millest - aasta 2013 mil keegi ei teand midagi RGB'st, platel olevast M.2 SSD'st jne.
pmst. mul praegu üleval ja all 240mm radikad, alumised HDD sahtlid viskasin minema, lõikasin ava sinna sisse ja printisin raami millega radikas seal kenasti kinni püsib. eks kui peaks juhtuma, et pean õhkjahutusega GPU-ga leppima, siis saab mingi tummisema õhusuunamisega tunneli sinna kahe 120mm ventikaga teha. emaplaadi taga on originaalis mingi viiene sahtel pisikeste ketaste jaoks olemas, suuri kettaid tasub ehk panna 5.25 slotti kui seal midagi muud ees pole _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või vestluse&fotode põhjal uue mudeli arendamine
3D-printimine kuni 350x350x400mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas
eks see ole säärane põnev lugu, et ka air540 tulnud tühjalt kohalt. ma ei oska ega viitsi praegu otsida, aga enam kui tõenäoliselt oli ka 540 inspiratsiooniallikaks mõni lian li korpus. suured kuubikud ja dual chamber oli air540 väljatuleku ajal tollal väljaspool neid vähe levinud. air540 lõi peamiselt hinnaga.
No kunagi oli ka siuke tootja nagu Caselabs kes tegi dual chamber kaste, alumiinimusit ja rataste peal ja puha AGA need olid ikka täielikult absurdse hinnaga ja meiemail neid saada polnud. Corsair oli 100.- ja kopkas peale euri mis ikka tooaeg oli soodus. Lian Li oli tollal spetsiaalne seetõttu, et kastid alust ja kerged ning kvaliteet oli juba piisavalt hea, et ei olnud neid teravaid servi nagu tavakastidel kus igakord kui ehitasid olid käed ka verised
ei olnud neid teravaid servi nagu tavakastidel kus igakord kui ehitasid olid käed ka verised
ilu nõuab ohvreid _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või vestluse&fotode põhjal uue mudeli arendamine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.