Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
biomehanik
HV Guru

|
31.01.2025 18:48:21
PT: Lenovo T14 Gen 1 ekraanikaabli vahetus Tartus. |
|
|
Tere
Tahaks murest lahti saada kuna tüütuks ajab, kui pilt on pilti pole ja ekraani pead väntsutama kuni jälle tööd saab teha.
Keegi Tartus, kellel vedeleks varuosa ja tahaks ära vahetada ekraani ja emaplaadi vahel oleva kaabli? Huvi korral pane PS.
Mudel : T14 Gen1
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1120 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
712 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
01.02.2025 00:28:18
|
|
|
laurx kirjutas: |
Kernel.
Ekraan on teibitud ning need peaks ka uued minema. |
Sinna enam ei vii, vahetasid sama probleemi pärast emaplaadi ja kui tuli välja see polnud probleem edasi ignoreeriti. See oli täpselt garantii perioodi lõpp.
See asi ongi tegelt kuna Kernel ei lahendanud probleemi ja nüüd on garantii läbi. Oleks võinud ehk tõesti joosta jälle kohapeale, aga ma olin seal juba tosin korda käinud kuna ostsin ühteaegu kaks Lenovo läpakat, millel tuli välja mõlemal on veidraid probleemid. (garantiiga läpparid) Mul sai endal siiber ausaltöelda aina seal käimisest müstiliste probleemidega, mis ei lahene. Uurisin ja katsetasin ise, mis viga võiks olla minu T14 ja ilmselgelt ekraanikaabel, milleni oleks võinud koha jõuda, kui kurtsin et vahest käivitades on pilt must ja mingi hetk jälle töötab. Jah, teise läpaka nad said korda vahetasid klaviatuuri välja. Minu emailidele enam ei vastatud, kui peale emaplaadi vahetust ütlesin asi jätkub.
Kernel seda näeb, siis teie tegemata töö ootab tegemist. - Saatsin ka täna emaili veel, et asja meelde tuletada. Kui asi laheneb positiivselt saab siin teada.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
712 |
|
tagasi üles |
|
 |
tranneL
Kreisi kasutaja

|
01.02.2025 14:55:45
|
|
|
Ma võin ilmselt flexi tasuta loovutada kui keegi proovida tahab aga lihtsaim viis oleks ilmselt üks surnud T14 leida ja terve ekraani kaas vahetada, kuus kruvi ja kolm pistikut.
_________________ Aktuaalsed Thinkpadide pakkumised Marketplaces Või küsi pakkumist huvipakkuvale mudelile!
Kõiki müügisolevaid sülearvuteid saab võimaluste piires konfigureerida. Saadaval ka Thinkpad USB-C docke: 40AY, 40AF, 40A9 |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
712 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|