Muidugi on teenimatut kriitikat mängude suunal. Näiteks kui Mass Effect Legendary Edition väljastati ja osad väitsid, et see on woke, kuna ühes kaadris oli muudetud kaameranurka mis varem näitas naise (Miranda Lawson) tagumikku.
Selle muutmine ei muutnud mängu kuidagi. Või kui Ghost of Tsushima ühes sidequestis oli vihjatud naistevahelisele suhtele.
Mis puutub lore, siis selles osas polnud ka eelnevad mängud 1:1 raamatutega aga kui asi ikka liiga kaugele läheb ja Ciri on nüüd mingi ultimate girlboss, siis tekib õigustatud küsimus, et kas tegu on üldse enam sama maailmaga mis raamatutes.
Eks näis kuidas W4's see lahendatud on. Kui see on mingi väike ühekordne asi või mingi side questi plot, siis see ei muuda mängu halvaks, aga kui see on pidevalt nö in your face kus Ciri on lesbi ja ainus valge mees on bad guy, siis on selge kuhu väravasse mäng käib.
Hetke arendajate kommentaarid ja isiksused igatahes annavad põhjust muretsemiseks, et esikohal ei ole hea mängu tegemine vaid the message.
Järjest tiksub infot peale. Olin traileri peale hyped juba, aga siis pole küll midagi enam oodata.
Ei huvita tänapäeva poliitika mängudes.
Ciril oli juba oma teema arendus, kus saatis omakasu eest olevad inimesed pikalt(1 nendest oli emiir(meessoost), samas oli neid ka teisi kes teda mõjutada tahtsid.
Ning Vesemir ja Geralt olid talle eeskujuks.
Nüüd siis tõmmatakse kogu eelnevale vesi peale, Geralt ja Vesimirist tehakse põhilised pahad tegelased jne...
XATM092, see on siuke so-so jutt. Õige, et kõik pole kadunud, samas suur osa ikkagi on ning asemele on tulenud tore woke kultuur ja selle austajad. Kuidas see kõik lõplikult toodet mõjutab, saame aasta-kahe jooksul lõplikult teada. _________________
SirAskAlot, ehk peaksid oma nime SirWhitKnightiks muutma?
Nii valesid järeldusi on ikka raske teha. Ju sa pole absoluutselt kriitikasse süvenenud, et siukest luulut ajad. Ning valmimas oleva mängu üle võib vabalt vinguda, eriti kui on alust. Selleks foorumid ongi.
Mängust on 1 trailer. Kogu teie kriitika on antud hetkel kuutõbiste hala Alpha Zentauri sisalikest, kes plaanivad Mickey Mousi siniseks värvida.
Pealegi on tegu RPG-ga. Kui 1 10-st võimalikust tegelase arendamisest on teie poolt kritiseeritud variant , siis on see minu silmis täiesti OK. Minu silmis oleks probleem kui ainuke võimalik variant oleks teie poolt kritiseeritud tegelase arendus.
Kas on mingi põhjus arvata,et CDprojekt red kavatseb oma Witcher3-st ja Cp2077-st tuntud tegelase arendust viletsamaks teha ?
Kui nad seda plaanivad ja reaalselt mängus ka teevad, siis ma kriiitikaga koonerdama ei hakka. Selleks pean ma muidugi witcher 4-ja enne läbi mängima.
Kas on mingi põhjus arvata,et CDprojekt red kavatseb oma Witcher3-st ja Cp2077-st tuntud tegelase arendust viletsamaks teha ?
Kui nad seda plaanivad ja reaalselt mängus ka teevad, siis ma kriiitikaga koonerdama ei hakka. Selleks pean ma muidugi witcher 4-ja enne läbi mängima.
Kas BioWare kavatses oma kuulsa Dragon Age seeria Veilguardiga wc-potist alla lasta? _________________ [Url][/url]
In fact he also writes, “This is because Ciri being the protagonist of The Witcher 4 could offer more freedom to the developers, as they will no longer be tied down with the lore of the books. There is also an opportunity to break from standard heterosexual relationships which the franchise has revolved around.”
[quote="labidas"]SirAskAlot, pmst kinnitasid mu arvamust sinust. Ega sa ei õpi.
Mind ei koti absoluutselt mida sa minust arvad. Mul on omad veendumused ja põhimõtted ja ma ei hakka neid mõne HV kasutaja arvamuse pärast muutma.
Ma jään enda arvamuse juurde , et 1 traileri põhjal ei saa mängu sisu kohta järeldusi teha.
Minu silmis pole mingit vahet sellel kas keegi ütleb teose autorile/autoritele mis peab teoses olema (1 must,1asiaat , gay paar jne) või keegi ütleb mida seal olla ei tohi (woke,dei what ever). Täpselt samad inimesed . Ainult arvamused on erinevad.
Kõige põlastusväärsem on aga "lambakari" kellle oma arvamust ei ole. Kes ei viitsi isegi teemasse süveneda ja määgib ainult ees twiitia järgi.
Igal autoril on õigus valmistada looming oma äranägemise järgi.
Meile jääb õigus valmis teost kritiseerida või kiita. Samuti jääb meile õigus autor kohtusse kaevata kui ta on kellegi arvates üle piiride läinud. (näiteks Kender-i juhtum)
1dumbpcuser kirjutas:
Kas BioWare kavatses oma kuulsa Dragon Age seeria Veilguardiga wc-potist alla lasta?
DA allakäik algas DA seeria teisest osast kui nad hakkasid mängu tegema ainult (oletan,kinnitada ei saa) rahasaamise eesmärgil.
CDprojekti viimane mäng, CP2077 oli sisu poolest aga korralik. Mul ei tekkinud seda mängides kunagi tunnet, et mäng tehti ainult rahateenimise eesmärgiga. Mäng ei olnud lihtsalt täiesti valmis kui see välja lasti.
Võimalik , et W4 on hea mäng. Võimalik , et W4 on jama. Me saame seda kunagi teada. Vähemalt ma loodan seda.
DA allakäik algas DA seeria teisest osast kui nad hakkasid mängu tegema ainult (oletan,kinnitada ei saa) rahasaamise eesmärgil.
Metakriitiku skoorid väidavad, et mäng, mis tuli pärast DA2-e oli korralik (need numbrid võtsin kiiruga Wikipedia artiklitest ):
Spoiler
Nende andmete põhjal ennustan, et 15-20 aasta pärast välja tulev Dragon Age 5 on taaskord suhteliselt hea
Aga see selleks. Ma ise pole veel Witcherit mänginud ja seega mul puudub arvamus, kas Ciri saab olla Witcher või mitte jms, aga lugedes artikleid, kus väidetakse, et CDPR on täis wokenessi ja Dei-d ja mida veel, siis vaadates, kuidas DEI vaimus tehtud mängud saavad kõva kriitikat, siis ei tahaks ma küll, et üks järgmine hinnatud seeria ära käkitakse. Jättes kõrvale Baldurs Gate 3-e, siis mis on lähiajal ilmunud woke/DEI mängudest head? _________________ [Url][/url]
In fact he also writes, “This is because Ciri being the protagonist of The Witcher 4 could offer more freedom to the developers, as they will no longer be tied down with the lore of the books. There is also an opportunity to break from standard heterosexual relationships which the franchise has revolved around.”
Leinö, Ciri pole bi ega lesbi. See on vale woke tõlgendus.
Once again, ma ei pea ise selleks raamatuid lugema.
SirAskAlot, point on selles, et sa jätkuvalt tambid sama rida "ei saa ühe traileri järgi arvustada", kui juba mitu aastat on arendaja muutus ja moraalne allakäik dokumenteeritult netis saadaval. See on su enda mure, kui ei taha arvamust kogu olemasoleva info põhjal kujundada. Mina näen siin ainult ühte põikpäist lammast _________________
It sounds like at least two of the veterans Nowakowski mentions hold key roles on The Witcher 4, too, as he adds: "The main story director is the same person since Witcher 1. The main vision holder is the same person since Witcher 1." _________________ [Url][/url]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.