praegune kellaaeg 26.01.2025 17:43:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
jeesus188
kodustatud
|
25.12.2024 17:32:53
|
|
|
mul tekkis küsimus, miks X seeria on nüüd 14 ja 15"
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
|
tranneL
Kreisi kasutaja
|
25.12.2024 17:45:26
|
|
|
Enne kui tuli multitouch plaat, oli touchpad (nt T60) suhteliselt raske kasutada, mugavam oli ühe käega trackpointi liigutada ja teise käe kahe näpuga clickereid kui oli valdavalt hiiretöö, multitouch oma ühe ja kahe näpu funktsioonidega muutis trackpointi üsna kasutuks aga Lenovo ise on selgeks teinud, et kõik alla punase nibu on kasutu rämps nende valikus.
X(tra thin) seeria on T(hin) seeria täiustatud versioonid, neid on alati olnud ka 14" (X1 Carbon) ja 15,6" (X1 Extreme)
_________________ Aktuaalsed Thinkpadide pakkumised Marketplaces Või küsi pakkumist huvipakkuvale mudelile!
Kõiki müügisolevaid sülearvuteid saab võimaluste piires konfigureerida. Saadaval ka Thinkpad USB-C docke: 40AY, 40AF, 40A9 |
|
tagasi üles |
|
|
DigeBeni
HV Guru
|
25.12.2024 18:04:23
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Mis juhul see trackpoint mugavam on? Proovisin seda just kasutada..... no ei ole miskit pidi mugav. Vbl siis kui käsi märg on ja touchpad selle tõttu tõrgub, aga kas just peab samal ajal nõusid pesema ja läpakat kasutama..... |
Pelgalt proovimine ei anna selles osas kahjuks suurt mingit aimu, reaale pikaajaline praktika on loonud selle eelistuse. Peamine eelis minu jaoks, et ei pea tõstma hiire liigutamiseks käsi klaviatuurilt n. kui töötad kitsastes tingimustes, kinnastega või liikuvas sõidukis ehk kasutad arvutit sõna otseses mõttes sülearvutina, siis on see märksa täpsem, töökindlam ja kokkuvõttes praktilisem osutusvahend.
|
|
napoleon
Unknown virus
|
25.12.2024 18:21:20
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Mis juhul see trackpoint mugavam on? Proovisin seda just kasutada..... no ei ole miskit pidi mugav. Vbl siis kui käsi märg on ja touchpad selle tõttu tõrgub, aga kas just peab samal ajal nõusid pesema ja läpakat kasutama..... |
Pelgalt proovimine ei anna selles osas kahjuks suurt mingit aimu, reaale pikaajaline praktika on loonud selle eelistuse. Peamine eelis minu jaoks, et ei pea tõstma hiire liigutamiseks käsi klaviatuurilt n. kui töötad kitsastes tingimustes, kinnastega või liikuvas sõidukis ehk kasutad arvutit sõna otseses mõttes sülearvutina, siis on see märksa täpsem, töökindlam ja kokkuvõttes praktilisem osutusvahend. |
No ma kasutasin läpakaid siis ka kui touchpadi veel polnud.
Kui tuli, siis mõne ajaga harjusin touchpadi kasutama ja enam trackpointi vaja ei olnud.
Kui miski ekstreemolukord on kus peab kindaga majandama vms. siis võib see trackpoint muidugi omal kohal olla.
|
|
tagasi üles |
|
|
tranneL
Kreisi kasutaja
|
25.12.2024 18:39:16
|
|
|
Kui miski väga uuel Thinkpadil ükskõik kui uue imagega Windowsi installida, siis vb alguses olla veel puudu Touchpadi ja Wifi draiver, siis vb trackpointist palju kasu olla, ja siis on korraks Wifi donglit vaja kui Lan-iga ei viitsi.
_________________ Aktuaalsed Thinkpadide pakkumised Marketplaces Või küsi pakkumist huvipakkuvale mudelile!
Kõiki müügisolevaid sülearvuteid saab võimaluste piires konfigureerida. Saadaval ka Thinkpad USB-C docke: 40AY, 40AF, 40A9 |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
25.12.2024 18:50:57
|
|
|
Mul on kapis üks USB hiir ka kui vaja peaks olema. LAN-i saab ka kui vaja kuigi X seerial vist enam LAN porti pole
|
|
tagasi üles |
|
|
von Wu
HV Guru
|
26.12.2024 01:29:15
|
|
|
tranneL kirjutas: |
mugavam oli ühe käega trackpointi liigutada ja teise käe kahe näpuga clickereid |
Sama käe pöidlaga ikka.
Ainult touchpadiga arvutil peab mugavaks kasutamiseks hiire välja otsima ja siis juba ei saa enam päriselt süles kasutada.
Õnneks on see Trackpointita mudel eksperimentaalne.
|
|
tagasi üles |
|
|
VR53
HV Guru
|
26.12.2024 21:08:20
|
|
|
Ma olen ka aastatepikkune trackpointi kasutaja. Kodus kasutan lisaks ka välist hiirt, aga kontoris kasutan ainult trackpointi.
Kui mul oleks valida, kas ilma trackpointita või ilma touchpadita arvuti, siis valiks ilma touchpadita... tegelikult X40 oligi selline.
Kunagi alguses tundus trackpoint võõras, aga peale harjutamist ja seadetega mängimist oleks nüüd raske ilma olla. Isiklikult panen "Mouse pointer speed" maksimumi peale. Üks suur eelis välise hiire ees on see, et ei pea käsi klaviatuurilt tõstma.
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
|
laurx
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
que
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 23:27:02
|
|
|
Offtopic kindlasti
T470s ekraan tõmmas pimedaks. Mingi taustavalgus ja klaviatuuri valgus eksisteerib.
Võtsin akud küljest, muutusteta.
Mõtteid?
|
|
tagasi üles |
|
|
tranneL
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 23:43:28
|
|
|
Pilti edastav flex kaabel? Mul on neid doonoreid hunnikus, kui midagi vaja testida.
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
11.01.2025 18:45:07
|
|
|
Videokaardi driverid maha, kui välisel ekraanil pilti näitab.
|
|
tagasi üles |
|
|
VR53
HV Guru
|
14.01.2025 22:11:52
|
|
|
See on 8 aastat vana mudel, seega põhjuseid saab olla mitu
1. Ekraani tasutavalgus väsis ära, aitab uus ekraan
2. Ekraani ja emaplaadi vaheline kaabel on ära väsinud ja mõni juhe ei anna ühendust, aitab kaabli vahetus
3. Emaplaadil LCD kaabli pesa lähedal on taustavalguse kaitse läbi, aitab vahetus. See juhtub on tavaliselt siis, kui keegi LCD kaablit ühendab ja aku pole lahti ühendatud. Kui arvutit pole lahti võetud, siis pigem ei ole selles viga. https://www.youtube.com/watch?v=tpIateTjRgg&t=898s
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|