Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Android/Google TV karbid ehk kaasaegsed digiboksid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
spezwend
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2025 23:45:41 Android/Google TV karbid ehk kaasaegsed digiboksid vasta tsitaadiga

Ma olen nüüd mõned päevad uurinud neid karpe, tunnistan, et olen veidi ajast maha jäänud, kuna eriti telekat ei vaata. Viimati vaatasin telekat, kui olid veel DVB-C karbid ja tuli DVB-T. Nende uute kohta nagu polegi teemat, kus saaks mingit infot või arutleda, mis on mingi karbi plussid/miinused. Natuke on pisteliselt Telia TV teemas, natuke Elisa TV teemas ja siis paar teemat konkreetse karbi kohta. Kes üldse pakuvad Android TV äppe Eestis? Hetkel ma tean veel lisaks mainitule Jupiteri ja Go3.

Ma pole veel päris täpselt aru saanud, aga vist on sedasi, et Google TV on rohkem reklaami ja sisusoovituste peale üles ehitatud ja Android TV rohkem puhas kasutajaliides oma valitud äppidega. Google TV on vist uuem leiutis, kui Android TV.

Mis on oluline ja mida peaks nendel karpidel jälgima? Ma arvan, et kindlasti võiks olla HDMI 2.1 ja 4K tulevikule mõeldes, lisaks võiks kindlasti olla USB ja LAN pesa. Hetkel panin rPi4 peale prooviks LineageOS 20 (Android TV v13) + MindTheGapps + Magisk root ja täitsa toimib. Kui veel leiaks adblockiga brauseri, siis saaks äkki YT ka vaadata. Brave proovisin, jubedalt läägib, ei kannata kasutada.

Miks just 4K või UHD? Vähemalt rPi4 komboga on Telia TV pilt tunduvalt parem, kui FHD puhul. Mul on mingi 5a vana Samsungi 4K telekas ja Denoni ressiiver. Proovisin erinevaid resosid. Alustasin 1920 x 1080 120Hz (automaatselt tuvastas), siis 4096 x 2160 60Hz ja siis jäin 3840x2160 50Hz peale, kuna külgedel puudusid mustad triibud ja pilt oli veidi sujuvam. Millegi pärast LineageOS ei lase panna FHD resoga 50Hz pilti. Ei viitsi rohkem leiutada ka kuna FHD oli tunduvalt udusem. Kuskil teemas jäi silma AK ja CNN all jooksvad ribad mida võrreldi, need on ka suht selgelt loetavad, muidugi mitte ideaalne, aga täiesti OK. Mingi päev sain juba HDMI kaablit lahti/külge ühendada, kuna pilti polnud, HDCP?

Kohalikus võrgus NAS pealt Kodi ega VLC äpp ei saanud midagi kätte, seadet nägid, aga ligi ei saanud ei smb ega nfs-ga. Peab veel leiutama. Plex ja Jellyfin on mu jaoks liiga uued asjad. icon_smile.gif

Kas mõni karp toimib mõne teleteenusega paremini, kui teine? Või ei ole vahet, kui on piisavalt hea prose ja mälu?

Mis võiks olla hetkel 01.2025 parimad Android TV karbid?
1. Nvidia Shield TV pro ~250€ - midagi negatiivset vist polegi peale hinna, 2025 võib tulla uus mudel, aga ei ole kindel
*. Palju tühja maad icon_smile.gif
2. Google TV Streamer 4K ~150€ - Amazonist 120-130€
3. MECOOL KM2 PLUS Deluxe TV Box ~135€ - suht OK hiinakas
4. Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K ~70€ - puudub LAN pesa
5. Strong SRT420, Android TV + DVB-T2 ~70€ Amazonist, hea alternatiiv antenniga tasuta vaatamiseks
*. Noname hiinakatest võiks eemale hoida, oht on liituda "zombide armeega"

viimati muutis spezwend 23.01.2025 19:50:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 07.01.2025 05:49:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nvidia Shield TV pro ~250€ - midagi negatiivset vist polegi peale hinna?

Riistvaraliselt on see vana, üle 5 aasta vana. Näiteks ei toeta uusimaid koodekeid rauas, nt AV1, h266/VVC jne
Põhimõtteliselt seda enam eriti ei uuendata ka tarkvaraliselt (kuigi mingid üksikud hotfixid, mille installimiseks tuleb eraldi registreerida, on siiski ilmunud)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
commer
HV Guru
commer

sõnum 07.01.2025 05:54:32 vasta tsitaadiga

Oma kogemusest on mibox 4k gen1 täitsa ok Telia jaoks, samuti sõbral Google chromecast 4k thumbs_up.gif
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 07.01.2025 07:47:36 vasta tsitaadiga

Telekavaatajana olen umbes samas kus teemaalgataja. Et ei vaata. Aga kodus on neid kes vaatavad ja nende jaoks peab setup lihtsasti kasutatav olema. Põhitelekaks on 2011 aasta Samsa plasma mis ei tea moodsatest resodest midagi. Aegade algusest Elioni-Telia otsas, algul need Motorola boksid, praeguseni hokilitrid.

Umbes aasta-kaks tagasi mängisin ka mõned korrad vaarika ja LineageOS komboga, töötas, aga lõppkasutajale see poleks sobinud.

Veidi üle aasta tagasi võtsin prooviks amazon.de-st Streamview Nokia 8010 boksi ja see on end suht viisakalt üleval pidanud, sai hiljuti lõpuks püsivalt hokilitri asemele pandud. Praegu tundub, et tootmisest ja müügist juba maas.

Kodiga olen siiani NAS-ist probleemivabalt kõik kätte saanud mida tarvis on olnud.

Muudest stickidest-boxidest või moodsatest Androidiga telekatest ei tea ma midagi.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.01.2025 08:14:38 vasta tsitaadiga

Kodi, Plex jms kasutajatel on LAN port tungivalt soovitatav.
Jah, mängivad ka kõik pulgad ja wifi vidinad aga kaabliga on igasugune laadimiskiirus palju parem.
Põhilist seadmetest on juba nimetatud...

Nõudlikumale kasutajale, kõige parem diil oli ilmselt amazon.de jõulukampaania kus Shield Pro oli 189€ vms.

Suures pildis pole vahet kas veidi paremini näpitav AndroidTV või sama asi, GoogleTV visuaaliga. Leiab ka sealt seadete/rakenduste alt peidust tavapärase Play Poe.
Asjalikumad kasutajad on AndroidTV launcheri visuaali developer modes silmasõbralikumaks kujundanud.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 225
tagasi üles
someguy
Kreisi kasutaja
someguy

sõnum 07.01.2025 08:45:06 vasta tsitaadiga

Mul on (või on olnud) kodus kasutuses androidiga Xiaomi telekas, Google Chromecast with Google TV 4K ning HD variant. Kõik suhteliselt aeglased, eriti esimesed 30-60 sekundit.

Samamoodi pikalt otsisin mingit head ja võimsat seadet asemele, kuid lõpuks loobusin. Kõik olid kas vanad või kallid või mingid imelikud hiinlased. Võtsin prooviks Telia androidi boks rendile (4 eurot kuus) ning ausaltöelda olen päris rahul.
Väidetavalt sellega Netflix ei toimi, aga pole proovinud. Ja Telia lubas vist selle ka seal toimima panna.
Ma ei ütle et sa just selle peaks valima, aga valimise ajaks augutäiteks on see hea variant.

VLC ei oska mul ühegi seadme peal minu võrguketast näha, aga see mingi VLC või seadistuse probleem. Kui mingi file exploreri kaudu võrgukettalt film valida, siis VLC mängib seda kenasti.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 07.01.2025 08:54:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kodi, Plex jms kasutajatel on LAN port tungivalt soovitatav.

Google Chromecast TV 4K peal jookseb Plex wifis rahuldavalt. Ilmselt seepärast, et pildikast ja sisu üle 1080p pole..

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 07.01.2025 09:35:48 vasta tsitaadiga

Kõige parema pildi saad operaatori digiboksiga, äpi pilt on paraku kehvem.

Kommentaarid: 873 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 657
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 07.01.2025 10:40:36 vasta tsitaadiga

ot:
Kas see on mõteldud just Googli operatsioonisüsteeme jookustavate karpide teemana?

Sest Apple TV peal peaks ka kas kõik või vähemalt enamus mainitud Eesti "telekanalite" äppe jooksma, karp ise töötab üksi vabalt, ei taha ühtegi Apple vidinat juurde (aga eks õuna ökosüsteemist saaks muidugi boonuseid, näiteks telefoni kasutamine puldina soovi korral). Lisaks kui panna kõrvale piramine ja kohalik sitaladu, siis igasugu filmid-seriaalid jooksevad ka vabalt. Ma väga peenelt erinevate koodekite osa ei tea, aga selline tavaline "4k telekas ja mingitsorti heli" setup töötab muretult. LAN on ka olemas (mitte kõigil mudelitel).
Kommentaarid: 179 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.01.2025 12:33:51 Re: Android/Google TV karbid ehk kaasaegsed digiboksid vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:
Ma arvan, et kindlasti võiks olla HDMI 2.1 ja 4K tulevikule mõeldes, lisaks võiks kindlasti olla USB ja LAN pesa.

HDMI 2.1 ei tundu videote vaatamiseks vajalik või miks see oluline on?
spezwend kirjutas:
Kui veel leiaks adblockiga brauseri, siis saaks äkki YT ka vaadata. Brave proovisin, jubedalt läägib, ei kannata kasutada.

Brauserit pole vaja, selleks on https://github.com/yuliskov/SmartTube
Olen seda aastaid kasutanud, ilma ei kujutaks ette. Saab kõik jama välja rookida ja ainult vajalikud menüüd/layouti alles jätta, reklaame blokib ka kui vaja jne.
spezwend kirjutas:
Kas mõni karp toimib mõne teleteenusega paremini, kui teine? Või ei ole vahet, kui on piisavalt hea prose ja mälu?

Mis võiks olla hetkel 01.2025 parimad Android TV karbid?
1. Nvidia Shield TV pro ~250€ - midagi negatiivset vist polegi peale hinna?
X. Palju tühja maad icon_smile.gif
2. Google TV Streamer 4K ~150€ - reklaamid, palju vilkuvat kräppi mida ei saa eemaldada?
3. Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K ~70€ - puudub LAN pesa, muidu vist OK?
4. Mingi Amazoni asi?
5. Noname hiinakatest võiks vist eemale hoida, oht on liituda "zombide armeega".

Shield on hea, teeb palju enamat kui lihtsalt striimer. Google Streamer on hea oma hinna eest. Xiaomi ja Amazon asju ei vaataks. Parem siis juba Chromecast 4K kui odavat vaja.
Hiinakatest see on päris kobe: https://www.mecool.com/products/mecool-km2-plus-deluxe

spezwend
HV veteran

sõnum 07.01.2025 14:07:24 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Kas Telia Androidi karp teeb midagi teist moodi, kui teised Androidi karbid?

Dirty Harry kirjutas:
Apple TV peal peaks ka kas kõik või vähemalt enamus mainitud Eesti "telekanalite" äppe jooksma, karp ise töötab üksi vabalt...
Mul on Apple TV 4K olemas, aga jäi kõrvale, kuna sellele on ainult Jupiteri äpp. Mis moodi sellel nt Telia TV tööle saab?

SKG kirjutas:
HDMI 2.1 ei tundu videote vaatamiseks vajalik või miks see oluline on?
Teised seadmed on mul kõik HDMI 2.1 (2017a standard), otseselt pole tõesti vajalik, aga vähemalt 2.0 (2013a standard) peaks olema UHD 50Hz jaoks.

SKG kirjutas:
Olen seda aastaid kasutanud, ilma ei kujutaks ette. Saab kõik jama välja rookida ja ainult vajalikud menüüd/layouti alles jätta, reklaame blokib ka kui vaja jne.
Tänud, proovin. thumbs_up.gif
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 07.01.2025 14:13:12 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:
von Wu kirjutas:
Kas Telia Androidi karp teeb midagi teist moodi, kui teised Androidi karbid?

Telia Androidi karpi mul pole, aga litriga on pilt parem kui Chromecast 4K-ga. Millegipärast mulle tundub, et Telia boksis pole lihtsalt see sama äpp, mis Play poes saadaval.
Vähemalt arvutis on lõpuks teise operaatori internetiga sama pilt, mis Telia omaga.
Elisa Elamuse puhul on veelgi rohkem märgatav, et Androidi/WebOS rakendusega pilt kehvem kui digiboksiga. GO3 boksi mul ei ole, aga brauseris on parem pilt kui äpis.
55" OLED teler. 32" LCD puhul ilmselt vahet ei märka.

Kommentaarid: 873 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 657
tagasi üles
fn
HV kasutaja

sõnum 07.01.2025 14:28:04 vasta tsitaadiga

commer kirjutas:
Oma kogemusest on mibox 4k gen1 täitsa ok Telia jaoks, samuti sõbral Google chromecast 4k thumbs_up.gif

Täiesti nõus, omalt poolt lisaks et gen2 mille ostsin gen1 asemele on märgatavalt kiirem veel lisaks.
Nullist vana pana plasma käima avaekraan ees 9 sekundit.
Netflix, Apple+,Go3 kõik olemas. Tegin wifile kiirustesti 190/90 läbi kahe seina puumajas.
Kellel vaja kaabliga netti siis soovitatakse usb-hubi, ise pole proovinud. https://eu.ugreen.com/products/20265
55-59€ eest suht muretu valik. Peaks toetama ka Dolby Vision, Atmost. Ise pole proovinud.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
ax100
HV vaatleja

sõnum 08.01.2025 19:47:22 vasta tsitaadiga

Kuna mulle paistavad ka Soome kanalid (kui just ülilevi ei sega) ja kevadest on seal vaid DVB-T2 siis oli vaja ka selle jaoks midagi kuna telekas on ainult DBV-T.
Lõpuks leidsin kaks ühes klotsi (antenn + android TV) - Strong SRT420. Android 11, numbritega pult.

e: Täpsustuseks - Android TV 11, Telia TV 1.83.1, Live TV 0.0.44, Jupiter 1.7.11 on siis versioonid hetkel.

viimati muutis ax100 09.01.2025 18:12:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 08.01.2025 20:00:24 vasta tsitaadiga

fn kirjutas:
commer kirjutas:

Täiesti nõus, omalt poolt lisaks et gen2 mille ostsin gen1 asemele on märgatavalt kiirem veel lisaks.
Mis android tv versioon gen2 peal jookseb?
Freezedude
HV vaatleja

sõnum 08.01.2025 20:07:09 vasta tsitaadiga

ax100 kirjutas:
Kuna mulle paistavad ka Soome kanalid (kui just ülilevi ei sega) ja kevadest on seal vaid DVB-T2 siis oli vaja ka selle jaoks midagi kuna telekas on ainult DBV-T.
Lõpuks leidsin kaks ühes klotsi (antenn + android TV) - Strong SRT420. Android 11, numbritega pult.

Palun ärge toitke kauplejaid sellega, et ostate omale surnud tarkvaraga (EOL) seadmeid (turvanõrkuste osakaal seadmes ajas suureneb ja riistvara on tõenäoliselt kehvem kui kehtiva elueaga seadmel).
Android 11 tarkvara eluiga lõppes 11 kuud tagasi. Eraldi Android TV 11 EOL-i kohta ma ei leidnud.

viimati muutis Freezedude 09.01.2025 00:59:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 08.01.2025 20:08:53 vasta tsitaadiga

Freezedude, Kuule enamus istub mingi Android TV 9 peal senimaani ja ka elus icon_biggrin.gif
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 08.01.2025 21:41:44 vasta tsitaadiga

Freezedude kirjutas:
ax100 kirjutas:

Palun ärge toitke kauplejaid sellega, et ostate omale surnud tarkvaraga seadmeid (turvanõrkuste osakaal seadmes ajas suureneb ja riistvara on tõenäoliselt kehvem kui kehtiva elueaga seadmel).
Android 11 tarkvara eluiga lõppes 11 kuud tagasi.

Üheks parimaks streamimise seadmeks peetav nVidia Shield on ka ainult Android 11 peal icon_rolleyes.gif

fn
HV kasutaja

sõnum 09.01.2025 00:22:47 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
fn kirjutas:
commer kirjutas:

Mis android tv versioon gen2 peal jookseb?

Peaks olema Android tv 11, gen1 oli vist 8 või 9. Android 11 tarkvara eluiga ei puutu siin asjasse. Android TV 11 on täiesti teine asi.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 09.01.2025 08:48:01 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:

Dirty Harry kirjutas:
Apple TV peal peaks ka kas kõik või vähemalt enamus mainitud Eesti "telekanalite" äppe jooksma, karp ise töötab üksi vabalt...
Mul on Apple TV 4K olemas, aga jäi kõrvale, kuna sellele on ainult Jupiteri äpp. Mis moodi sellel nt Telia TV tööle saab?
Ma ilmselt vaatasin valesti, paistab, et iPadi jaoks on Telia TV rakendus, mitte ATV jaoks. Minu viga, palun vabandust.

https://apps.apple.com/ee/app/telia-tv-eesti/id1458589829
Kommentaarid: 179 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 20.01.2025 11:17:32 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:

See on ikka väga hea soovitus, täpselt see mida vaja. icon_cool.gif

edit:

von Wu kirjutas:
Elisa Elamuse puhul on veelgi rohkem märgatav, et Androidi/WebOS rakendusega pilt kehvem kui digiboksiga. GO3 boksi mul ei ole, aga brauseris on parem pilt kui äpis.
55" OLED teler. 32" LCD puhul ilmselt vahet ei märka.

Ehk siis Elisa Elamuse puhul oleks mõttekam rentida see Hiina/Elisa digibox SEI804EL 4€ kuus, kui osta nt see MECOOL KM2 PLUS Deluxe TV Box? Kas SmartTube äpi saab installida sellele Elisa karbile?
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 20.01.2025 14:05:47 vasta tsitaadiga

Oman ka mitmeid android boxe ja telekaid, mõned kommentaarid -
Telekad ja 1 box on xiaomi jagu. Telekatesse pole mõtet kaableid panna, pesa on 100megane ja kiirus sealt tuli veel vähem. Wifiga sai ikka paarsada mega ilusti (võrguühendus kodus on 500/500)
Teine box on google chromecast fullhd, wifi otsas ka kiirused head.
Lokaalse videomängimise jaoks olen jäänud Nova playeri peale, see võtab mu ühest windowsi sharekastist samba sharet väga ilusti külge ja subtiitrite sikutamine ka sees, kasutajaliides täitsa norm nagu ka jõudlus kõikide seadmete peal.
Plex on ka muidu väga hea jätkuvalt, aga ei teagi kas ta suudab ka otse Lanist sisu võtta, kui ühes võrgus asjad istuvad, või käib ikka kõik üle tsentraali. Maakodu mi boxis on plexist hea vaadata asju.
SmartTube on 200% must have igal android tv karbil, ilma selleta ei taha küll ühtegi youtube videot enam vaadata.
Lihtsamaks andmevahetuseks ja appide paigaldamiseks, mis ei ole Google Play stores, on hea app nimega SendFilestoTV - paned telefoni ja telekasse, telefonis sikutad oma apk d alla ja saadad läbi selle telekasse.

Siiani ei ole leidnud ühtegi puldi confimise appi või moodust, mis kirjutaks puldi funktsionaalsuse üle, mitte ei jookseks kuskil taustal vms (teeb katki helimuutmise jms asjad tavaliselt). Tahaks netflixi jms nupud ümber mudida, aga saab ka ilma hakkama.

Igast suva random hiina android boxide vastu on hoiatatud pikalt, et võivad sisaldada palju malware kraami ja halba koodi, mis su infot siis rõõmsalt kuhugi x kohta saadab. Pigem tasub jääda suurtootjate asjade peale. Võrgupesade olemasolu loeb alles siis kui pesad oleks gigased, minu kogemus näitab mitme teleka peal et 100sed ei anna 100tki välja.

Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 85
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.01.2025 14:29:09 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Plex on ka muidu väga hea jätkuvalt, aga ei teagi kas ta suudab ka otse Lanist sisu võtta, kui ühes võrgus asjad istuvad, või käib ikka kõik üle tsentraali. Maakodu mi boxis on plexist hea vaadata asju.

Vaikimisi käib samas LAN-is mahamängimine otse. Samuti üle WAN-i kui sul Remote Access-iga kõik "roheline".

Läbi "tsentraali" ehk proxy relay käib ainult siis, kui sinu PMS pole mingil põhjusel üle WAN-i otse kättesaadav (port 32400 kinni vms). Ja seda on kohe tunda, sest bitrate on ainult 1 või 2 Mbps, vastavalt sellele, kas oled maksja või mitte.

https://support.plex.tv/articles/216766168-accessing-a-server-through-relay/

spezwend
HV veteran

sõnum 23.01.2025 19:41:11 vasta tsitaadiga

ax100 kirjutas:

e: Täpsustuseks - Android TV 11, Telia TV 1.83.1, Live TV 0.0.44, Jupiter 1.7.11 on siis versioonid hetkel.

Kuidas sellel karbil need AK ja CNN ribad all jooksevad? Kas on ilusti loetavad ja sujuvad või hakib? Kes Telia/Elisa/GO3 TV paketti ei taha võtta, siis päris hea alternatiiv nt pensionäridele. Hetkel peaksid loobuma ainult Kanal 2.

Alatest 7.01 on vabalevis ETV, ETV2, ETV+,TV3, TV6, Kanal 7,TV3 Life,Kino 7, Myhits TV HD-s ja TVP World, Current Time (Настоящее Время), FreedomTV, Euronews ning France 24 SD-s.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Android/Google TV karbid ehk kaasaegsed digiboksid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.