praegune kellaaeg 26.01.2025 16:30:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
kusti85
Tavaline kasutaja
|
09.01.2025 19:51:29
ÄA: MacBook Air aku (A1466 mudelile, s.o. kuni 2017 Airile sobiv) :: Asukoht: Tallinn |
|
|
A1466, 722 tsüklit, Service Recommended.
Rõhk sõnal recommended, paar tundi võiks ilusti kesta, suure tõenäosusega rohkemgi. Paistes ei ole ja näenb täiesti ok välja.
Mul omal oli lihtsalt mõistlikum condition: Normali vastu välja vahetada ja mul seda on minema ka kahju visata kui keegi saab sellega oma vanurile pikema kestuse kui tal praegu on.
Ma coconutiga ei oska protsenti ega mahtuvust öelda, pakutav isend on juba masinast väljas ja ootab oma saatust lauanurgal.
Tallinn, kesklinn.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
181 |
|
tagasi üles |
|
|
Krahv
Kreisi kasutaja
|
09.01.2025 22:25:27
|
|
|
Võtaks
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|