Ja mitu sellist issuet ka registreeritud on, on statistikat?
Ei tea. Valest kohast uurid seda.
Aga mis puudutab Windows 11 pidevaid probleeme, seda saab lugeda kasvõi selle foorumi vastavast teemast. Windows 11 kandideerib vigaseima Windowsi tiitlile. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
SKG, viimased uudised ütlesid, et loetletud ubisofti mängudega 24h2 automaatselt peale ei lähe praeguse seisuga. nii et otseselt probleemi pole.
probleeme leiavad beeta- ja prerelease testijad. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
m: 42" lg c2 oled telekas
Linkida sobib, aga vastutada mitte, got it. Mul on muidu antud update juba testija kanalist ma ei tea kui kaua peal ja sai kõik SW: Outlaws ja muud mängud ära mängitud ilma ühegi probleemita
Linkida sobib, aga vastutada mitte, got it. Mul on muidu antud update juba testija kanalist ma ei tea kui kaua peal ja sai kõik SW: Outlaws ja muud mängud ära mängitud ilma ühegi probleemita
Aga eks Scart teab paremini. Kui sinul probleemi pole, siis järelikult seda ei eksisteeri. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Aga eks Scart teab paremini. Kui sinul probleemi pole, siis järelikult seda ei eksisteeri.
Ma tean paremini, kui linkida mingi käputäie kasutajate probleemi kümnete miljonite kasutajate hulgast siia threadi alatooniga, näitamaks kui valesti kõik PC peal on. Aga you do you.
"Kaputäie kasutajate" pärast blokeeriti terve Windowsi service pack, cool story _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
"Kaputäie kasutajate" pärast blokeeriti terve Windowsi service pack, cool story
Sa võid alati tuua välja numbrid, mis ütlevad täpse arvu kasutajaid, kellel oli probleeme.
Sellele ma juba vastasin ja erinevalt konsipatsiooniteoreetikust ei hakka ma info lünki endale sobiva väljamõeldisega täitma - kui täpne arv pole teada ei tähenda see "käputäit kasutajaid". _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Sellele ma juba vastasin ja erinevalt konsipatsiooniteoreetikust ei hakka ma info lünki endale sobiva väljamõeldisega täitma - kui täpne arv pole teada ei tähenda see "käputäit kasutajaid".
Ma ei tea mitte kedagi oma sõprusringkonnast, kellel oleks uusima W11 uuenduste paketiga mingeid issuesid või probleeme. Now what?
Mulle täiega meeldis su Steami foorumite link btw, seal oli edasi lingitud siia artiklile: https://www.zdnet.com/article/the-windows-11-24h2-bug-list-grows-again-10-reasons-to-avoid-this-update-for-now/ Sealt võib leida pärleid nagu - As spotted by Windows Latest, dozens of users chiming in on different online forums report that the tool keeps insisting that the clipboard history is empty even though they've already copied one or more items to it. Though this bug seems to affect only a small number of users, it was flagged by Windows Insider testers a few months ago. But apparently, Microsoft didn't bother to fix it or didn't fix it properly.
Keegi võiks siia nüüd selle "there are dozens of us!" meemi linkida. Võtab kogu selle teema kokku.
Sellele ma juba vastasin ja erinevalt konsipatsiooniteoreetikust ei hakka ma info lünki endale sobiva väljamõeldisega täitma - kui täpne arv pole teada ei tähenda see "käputäit kasutajaid".
Ma ei tea mitte kedagi oma sõprusringkonnast, kellel oleks uusima W11 uuenduste paketiga mingeid issuesid või probleeme. Now what?
Mulle täiega meeldis su Steami foorumite link btw, seal oli edasi lingitud siia artiklile: https://www.zdnet.com/article/the-windows-11-24h2-bug-list-grows-again-10-reasons-to-avoid-this-update-for-now/ Sealt võib leida pärleid nagu - As spotted by Windows Latest, dozens of users chiming in on different online forums report that the tool keeps insisting that the clipboard history is empty even though they've already copied one or more items to it. Though this bug seems to affect only a small number of users, it was flagged by Windows Insider testers a few months ago. But apparently, Microsoft didn't bother to fix it or didn't fix it properly.
Keegi võiks siia nüüd selle "there are dozens of us!" meemi linkida. Võtab kogu selle teema kokku.
Sa võid ju probleemi eitada ja neid anektootlikke näiteid tuua, aga see ei muuda kuidagi asjaolu, et probleemi poleks. Tosina kasutaja pärast Microsoft oma service packi ei blokeeriks.
Sama "loogikat" järgides - kuna ma ei tea samuti mitte kedagi oma sõprusringkonnast, kel Alzheimer oleks, siis seda ei eksisteeri.
Teema võtab kokku kenasti see ZDNet artikkel - Windows 11-ga on pidevalt jamad.
Osad neist puudutavad otseselt ka PC gamingut. Sealt loetelust mitmed asjad veel puudu. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Sa võid ju probleemi eitada ja neid anektootlikke näiteid tuua, aga see ei muuda kuidagi asjaolu, et probleemi poleks. Tosina kasutaja pärast Microsoft oma service packi ei blokeeriks.
Sa ju saad ometi aru, et 24H2 on olnud saadaval laias levis juba augustist (ja seda installiti ikka mõnuga, sest AMD'i CPU'd said basically generational leapi jõudluses ühe uuendusega) ja Outlaws tuli välja 27 august, seega mingi "blokeerimine" novembri lõpus on nonsenss?
Sa ju saad ometi aru, et 24H2 on olnud saadaval laias levis juba augustist (ja seda installiti ikka mõnuga, sest AMD'i CPU'd said basically generational leapi jõudluses ühe uuendusega) ja Outlaws tuli välja 27 august, seega mingi "blokeerimine" novembri lõpus on nonsenss?
Jama ajad jälle. See, et mingid entusiastid selle manuaalselt varem installisid kui laiem saadavus läbi Windows Update tekkis ei mängi erilist rolli.
Nö. laiemale üldsusele hakkas alles tasapisi oktoobris tulema:
tsitaat:
Starting today, the Windows 11, version 24H2 update begins to roll out to Windows 11 customers.
Aga noh, eks sa tead jälle paremini kui Microsoft. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Jama ajad jälle. See, et mingid entusiastid selle manuaalselt varem installisid kui laiem saadavus läbi Windows Update tekkis ei mängi erilist rolli.
Siin samas foorumis lükati seda ikka massiga peale ja kes mängib AAA mänge Day 1, kui mitte entusiastid, kes peaks nagu märkama, et miskit valesti järsku peale uuendust?
Siin samas foorumis lükati seda ikka massiga peale ja kes mängib AAA mänge Day 1, kui mitte entusiastid, kes peaks nagu märkama, et miskit valesti järsku peale uuendust?
Veelkord - augustis? Siis ju polnud public buildi:
10.0.26100.1457 - Release Preview Channel and Copilot+ PCs: August 13, 2024
10.0.26100.1586 - Release Preview Channel: August 19, 2024
10.0.26100.1591 - Release Preview Channel and Copilot+ PCs: August 27, 2024
Esimene public build hakkas alles oktoobris sammhaaval tulema.
10.0.26100.1742 - Public release: October 1, 2024
10.0.26100.1882 - Public release: October 1, 2024
Kui see probleem Ubisofti mängudega ilmnes alles novembri keskel, enne kui Microsoft antud teate avaldas (Opened: 2024-11-22, 15:33 PT), siis on ju näha, et üks viimaseid public builde just enne seda tuligi:
10.0.26100.2314 - Release Preview Channel and public release: November 12, 2024
SKG, viimased uudised ütlesid, et loetletud ubisofti mängudega 24h2 automaatselt peale ei lähe praeguse seisuga. nii et otseselt probleemi pole.
probleeme leiavad beeta- ja prerelease testijad.
Enough said ju. Me räägime mingist triviaalsest hulgast inimestest kes on opt-ininud test programmi... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
probleeme leiavad beeta- ja prerelease testijad.
Enough said ju. Me räägime mingist triviaalsest hulgast inimestest kes on opt-ininud test programmi...
Tundub, et järgmine, kes teemasse ei süvenenud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
In other news: link
That ruling cites the belief of the Entertainment Software Association and other industry lobby groups that "there would be a significant risk that preserved video games would be used for recreational purposes."
Ei tea kas nutta või naerda. Tundub ,et publisheride lobby on tugev ja vähemalt ametlikult ei tule lähiajal game preservationit, sest kardetakse, et äkki sälitatud mänge kasutatakse meelelahtus eesmärgil:D
Suurepärane, keelame raamatukogud ära, sest muidu ei osteta raamatuid enam loogika umbes.
Also, ma ei näe senini põhjust, miks see preservation ei võiks olla tasuline, nii nagu GOG seda teeb. Kuidagi nii küündimatu ja rumal tundub see kõik.
Mõtteid veel...
Kas VR võib täna pidada mainstreamiks või mis hetkel võiks öelda,et see on nüüd mainstream?
Oculuse enda kogus on juba 20+ milj ja teised veel otsa.
Statistica järgi on täpselt 30-40 milj vahel hulk: https://www.statista.com/statistics/677096/vr-headsets-worldwide/
Seda on rohkem kui xboxe, mis on sellel genil kuskil 30 milj lähedal. Ma ütleks,et mainstream küll juba. Samas mängud ja uudised mängude ümber kuidagi sellist tunnet ei tekita.
Linus tegi ja mõned kooslused eri hindade juures ja tbh, vähemalt usas ja musta reede ajal saab väga viisaka asja ps5pro raha eest:
Võite teisi ka vaadata, aga kes ei viitsi, siis silma jäi see täitsa uus masin:
5700x3d
7700 xd
16gb ram
512 ssd (meh,aga odav fix)
@ 788 usd _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 29.11.2024 19:47:37, muudetud 1 kord
Võite teisi ka vaadata, aga kes ei viitsi, siis silma jäi:
5700x3d
7700 xd
16gb ram
512 ssd (meh,aga odav fix)
@ 788 usd
tsitaat:
One option is to turn to the second hand market like our PS5 killers...
Viitame jälle videole, kus võrreldakse kasutatud juppidest arvutit tutika konsooliga, lisaks pole üheski komplektis ei klaverit, hiirt ega OS-i. Ilma milleta pole see "killer" kasutatav. "Carbage case" on aus enesekriitika samas
512GB SSD on hea nali selle taustal kui uued mängud on tihti üle 100GB ja Windows ise 40GB.
Kallis PS5 Pro pole kuskilt otsast kohustuslik ost, miks ei võrreldud kasutatud PS5 baasmudeliga või tutika PS5 musta reede hinnaga, nii nagu ta seda arvutijuppide puhul tegi?
Ja see no-GPU "game tomorrow machine", mis 1080p mänge jooksutab, miks ei tahtnud seda Xbox Series S-ga võrrelda, mis $249? Teadagi miks.
Need Linuse võrdlusvideod pole kahjuks kunagi ausad olnud. PC fänboid noogutavad kaasa, ilma mingi kriitikata. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.