Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 285, 286, 287
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
mina634
HV kasutaja

sõnum 23.11.2024 06:16:41 vasta tsitaadiga

BTC-si ei saa keegi sinu rahakotist kätte kui sinul on ainult oma aadresside privaatvõti. See juhub ainult CEX rahakottides.
Bitcoin L1 on keskpankadest ülim.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2024 15:01:31 vasta tsitaadiga

88,650 (e)reaktsiooni oodates icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
HV kasutaja

sõnum 26.11.2024 20:49:10 vasta tsitaadiga

Mul on selline teooria, et kui panustatakse CEX börsil liiga palju longi, siis börs ise hakkab longe likvideerima põhihindu madalaks lastes ja kui panustatakse liiga palju short peale, siis samuti hakatakse tõusuga likvideerima, et hoida tasakaalu.
Selline mootor börsidel, mis saavutab reguleerimisega seda, et neil on endal kapitali, et vajadusel müü ja osta palju, et hindu korrigeerida börsi huvides.

Õnneks on panustaja parema võiduga kui likvideerimise hinda hoida võimalikult palju alla sisenemise hinnast, et suurem kukkumine ei vii minema midagi ja/kuid oodatud tõus võib-olla pisem aga võimalik.

Mul on stake poolid sellised, et lausa lainetab - kord on hind üleval, siis all. Niimoodi võib merehaigeks jääda.
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 27.11.2024 09:03:07 vasta tsitaadiga

Vett veskile
https://x.com/WatcherGuru/status/1861381084983747057
https://x.com/WatcherGuru/status/1861371357692322230
https://x.com/BitcoinMagazine/status/1861463534804091359
https://x.com/Barchart/status/1860890359598895217
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 27.11.2024 11:48:29 vasta tsitaadiga

Eile sain tugeva müügiindikaatori, kui üks tuttav "taksojuht" küsis mult krüpto kohta. Müüsin siis kõik oma memecoinid maha. Enamus olid +300% teinud ja tundus piisav profit. Raha oli ka väga vaja.
tagasi üles
mina634
HV kasutaja

sõnum 28.11.2024 15:01:52 vasta tsitaadiga

HEX on bitcoini hoidmisest kasulikum.
Tegin 1 miljoni hex põhjal arvutuse, et kui hoida 5 aastat stake peal, et mis on saadav kogus:

Kogutulu = 1 000 000 × (1 + 0,38)^5 = 1 000 000 × 4,52 = 4 520 000 HEX. 5 miljoni HEX-i sai arvuti kalkulaator, AI sai sellise.. [aga vahet ei ole, sest sõltub ka teistest asjadest veel - kui mõni võtab varem stake-st välja, saavad teised paremaid preemiaid]

Ja peale selle kui hex hind on 5 aastaga 10x kasvanud, siis veel 10x 4,5 miljoni HEX-i.

Ja hex/stake on detsentraliseeritud ja admini võti puudub. Ja pulsechain on detsentraliseeritud.

-----

Trezori iganädalane rahakotimüük on Bitcoini ( BTC ) tohutu ralli ajal kasvanud 600%
Spoiler Spoiler Spoiler

"Mantra "mitte teie võtmed, mitte teie mündid" on endiselt väga asjakohane, kuna turg tunnistab jätkuvalt riske, mis kaasnevad varade tsentraliseeritud börsidele jätmisega – see on paljude mineviku börside kokkuvarisemisest saadud raske õppetund.."

viimati muutis mina634 28.11.2024 15:14:55, muudetud 2 korda
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.11.2024 15:05:54 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
88,650 (e)reaktsiooni oodates icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif

85k ja siis ületame 100k ~dets 1. nädal
tagasi üles
mina634
HV kasutaja

sõnum 28.11.2024 19:51:57 vasta tsitaadiga

Mul on veel WETH long peal ja PLS ning HEX. Lisaks HEX stake-le.
KUi WBTC jõuab 100 000 USD peale, siis sulgen selle. Et oodata 90 000 ära ja panna siis uuesti long peale. Kui nii ei juhtu siis 92-94 peal 4x long.

Lühikeseks ei pane.

Aga muidugi - ikka päris bitcoine, pls ja hex-i tuleb ka muretseda. Pensioniks ka. Riigipension on tulevikus ikka kaugenev ja vähenev.. Loll oli, kes kolmanda samba Fiat rahaks tegi. Oleks pidanud vähemalt bitcoini panema. 4 sammas ongi bitcoin. hex on 5 sammas. 6 sammas on xec ja 7 sammas on XMR.

Elu koosnebki 7 sambast. 1,2,3 sammas on riiklik pension. 4-7 on krüptoraha.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2024 22:13:28 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Elu koosnebki 7 sambast. 1,2,3 sammas on riiklik pension. 4-7 on krüptoraha.

Norm ajupesu tüüp saanud ikka icon_biggrin.gif
Su pensioni sammas on ALKOHOL !
Selle hind ei vähene kunagi ja on korrelatsioonis inflatsiooniga ! Alati saad vähemalt selle väärtuse tagasi, ja kui õigesse pudelisse panustad, teenid ka profitit tulevikus. Kõik see muu mudru mis sa siin toodad, kahe aasta pärast uued "koinid" ja kiun ja uued "sambad" icon_lol.gif
Sa nagunii kiljud siin 100 euri piires profitiga, mis sinu elu teebki rõõmsaks antud aja hetkes ...
tagasi üles
mina634
HV kasutaja

sõnum 29.11.2024 05:56:12 vasta tsitaadiga

Eksid rängalt. Kui sa arvad,e t inflatsioon on 3% ja pensioni tootlikus kuni 6%. Tegelikult on inflatsioon 12%.
Hoopis HEX-il on enda inflatsioon 3% ja tootlikus deflatsioonis: 38%.
Need tokenid või koinid, millel on aastane protsent üle 14% - on deflatsioonis.

Ei pea uusi muretsema. HEX on uutest ja parematest tokenitest igal ajal üle. BTC ja HEX stake on mõlemad pensioni jaoks paremad. Ka ennem pensioni saab välja võtta ja keegi ei karista (tõsi- hexis kaotad preemiaid. kui stake varem lõpetad). HEX-i saab 15 aastat panna korraga stake-ma ja siis on kõige rohkem preemiaid. HEX-i on rohkem kui sa algselt panid.

Likviidsus: BTC ja Hex on likviidsemad kui kinnisvara või väärismetallid – neid saab vahetada või müüa igal ajal.
Jätkusuutlikkus: Kuna krüpto ei vaja füüsilist hoidmist ega hooldust, on see pikaajaliselt lihtsam hallata.
Volatiilsus: Kuigi BTC ja Hex on volatiilsed, pakuvad nad kõrget potentsiaalset tootlust, mida kinnisvara ja väärismetallid sageli ei suuda ületada.

Kes hindab panganduskindlusega tagatist, siis valigu 1:1 kullaga tagatud tokenites või usd dollariga tagatud tokenites. (kuigi bitcoin on ise kuld ja tagab juba ennastki)

Alkohol pole miskit tagatis - seda püüab valitsus iga aasta piirata. Eks te pange piiravasse valitsuse pensionisüsteemi oma raha edasi..
NB! Kõik on siin spekulatsioon. Minge poodi! Seal on kõik hinnad ausad, stabiilsed ja riigikindlad.
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 29.11.2024 17:01:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul on selline teooria, et kui panustatakse CEX börsil liiga palju longi, siis börs ise hakkab longe likvideerima põhihindu madalaks lastes ja kui panustatakse liiga palju short peale, siis samuti hakatakse tõusuga likvideerima, et hoida tasakaalu.

Vaatan iga päev XRP'd alates 0.7st ja mõtlen, et nüüd on hilja icon_lol.gif

mina634
HV kasutaja

sõnum 30.11.2024 11:05:33 vasta tsitaadiga

NB! Võrgutasud tõusevad PoS-is meeletult kui on kõrghooaeg (ethereum,pulsechain .jt) Isegi bitcoinil on stabiilsemad ja väiksemad võrgutasud enamasti, eriti saab väiksemaks keerata kui viitsid mitu tundi oodata........
....
Mis ma panin börsile 21 euri sentidega ja tänaseks oli PLS-i hind selline, et ma sain +$19.89 (+90.05%) e. kokku kuskil 41 euro ringis. Sentidga. Meeletu hooaeg. [kuna ma panustan vähe, siis seetõttu, et ma rohkem hoian neid füüsiliselt oma aadressil.. ei taha kaotada s.t mängida kasiiinos kõike maha.. ]
...
plsx (pulsechain võrgus) tegi +4% +15,1% tunnis, päevas tõusu! On see normaalne? Ebanormaalne.

...

HEDERA (hbar) on teinud ka meeletu tõusu. 4-5 sendilt 17 sendini. hbar-ETF ootuses. HEDERAl on veel avatud tarkvara arendus linuxi toodetele. +
Kuna KASPAL läheb ka hästi, siis küsimus olekski laiale rahvale, et mis hindu hakkab tegema BDAG? Ülesponsoneeritud, haibitud, eelväljalaskega, jalgpalli klubi ja poksiklubi reklaamiga?

hedera ja kaspa on üks kiiremaid ka. hedera energia hulk tehingu tegemiseks on üks kõige väiksemaid. Kui riigid peaksid panema maksud peale bitcoini tehingute energiale kulutamisele, siis hedera läheks top 1 peale.
.....
CEX kauplemine on selline, et võtmed on nende. Ma mängin demos, sest päriselt võib olla nagu kasiinos - demo konto pakub sulle näiduvõite ja päris konto võtab sinult raha (tõsi -praegu on krüptorahal tõusu hooaeg, kuid pärast seda inimesed kaotavad börsidel)

DEX börsil ma ikka päriselt ka mängin. Sest sellel on otseühendus minu aadressiga. Kasum otse minu aadressile. Automaatselt kui sulgeb, siis minu aadressile ja ei mingit nende aadresse. Siilile ka selge, et kui võti ei ole sinu käes, siis ei ole ka miski sinu.

Plin500 kirjutas:

Vaatan iga päev XRP'd alates 0.7st ja mõtlen, et nüüd on hilja icon_lol.gif

Mul on bybitis demokonto ja kasum on juba 10 tuhande USD ringis 100 000 USDT panusel.
Tegelt juba 12 000 USD. Hetk hiljem...
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 30.11.2024 12:57:51 vasta tsitaadiga

Tubli. Miks ei panustanud päriselt?

Suure tõenäosusega enne 12/18 FOMC miitingut tuleb korrektsioon, kus oleks hea positsioonid kindlustada. Ning 20/01 Trumpi sisseõnnistamisel tuleb ka tõenäoliselt tõus. Samas praegu igapäevaselt spot tõuseb 2-3% ning tundub, et iga hetk, millal niisama ootad, on järgmine päev juba kaotus.

mina634
HV kasutaja

sõnum 30.11.2024 16:24:57 vasta tsitaadiga

Kas inimesed on kindlad, et pangakontos eurod kuuluvad neile? Ei ole nende oma. XRP on ehe näide, et kui seal on validaatorid panga (ripple labs) omad, siis ei kuulu seaduslikult ükski sent sulle.
Kui seadusega on tagatud 20 000 eurot inimesele, siis mis tegelikult on? Kahjuks ei kuulu pangakonto inimesele ja seal olev summa samuti.

Panga kliendi kontos olev summa on tegelikult panga enda põhikontos üks jupp koopiat ainult. Euroopas on ühes riigis juba see asi ära tehtud, üleöö võeti lihtsalt summasi riigile, sest terve riik oli võlgades.

Kõik asi, mis on detsentraliseeritud asjast kaugel on suhteline asi ja ei vasta tegelikkusele.
SELGITUSEKS: MiCA reeglid võivad tsentraliseeritud börsi ühe ööga pakrotti viia kui selgub, et tagatud stablecoinid ei kata enam firma vajadusi ja pole varu üldse olla ega võtta.
Kui nad saavad üheöö laenu võtta, siis on tore aga kui ei ole DEX-ilt ka tagatist võtta, siis on kriis.

Kui CBDC-i keskpank hakkab ründama MiCA reeglitega kõike krüptorahadega euroopas tegutsevaid ettevõtteid- koormised, piirangud- siis loevad ainult piiriülesed (euroopa välised ja lollikindlad)tehingud ja detsentraliseeritud rahakotid. middle-man vabad DEXid. (niikaua kui proksi ja tor veel eksisteerib..) kui veel IP-si hakatakse blokeerima, et kaitsta eurot ja trükkida seda sõjamasinate jaoks (juhul kui trump enam ei anna ja ei trüki juurde).

See on minu must arusaam asjast ja sõjad ise on kogu aeg olnud. Pole veel kuulnud, et maailmas kuskil sõdu ei ole....... Sõda on praegu euroopas ja pange tähele seda, et kui teil on ligipääs detsentraliseeritud väärtustele, siis on hea. See on parem kui ainult pangas hoida ja loota rahvapensionile.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 30.11.2024 17:48:33 vasta tsitaadiga

pangakontol, mitte pangakontos...sa hakkad juba rääkima asjadest, millest sa ilmselgelt ei tea MITTE MIDAGI. ole lihtsalt vait selle pangakonto jutuga ja jaura oma krüprojura edasi kui tahad.
"on tegelikult panga enda põhikontos üks jupp koopiat ainult" - oled mõnes pangas töötanud ja ise näinud?! vastus - ei ole! mina olen, lausa mitmes ja tegelenud nimelt ja konkreetselt panga tuumaga. ühelgi pangal ei ole mingit kuradi "põhikontot", lõpeta juba täieliku pastakast imetud jura levitamine, muidu saad varsti aeg maha siit foorumist oma mölapidamatuse tõttu.

eurosid ei ole keegi sunnitud hoidma "pangakontos" - võta välja ja hoia padja all kui tahad. või osta küttepuid ja hoia nendes. aga kindlasti sa leiad siis ka mingi kosmilise selgituse kuidas need on vaid koopia ja tegelikult neid eurosid pole üldse olemaski. tahanteada ja opoolo läksid, uus hull tuli asemele icon_lol.gif logical progression...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
mina634
HV kasutaja

sõnum 02.12.2024 05:14:42 vasta tsitaadiga

MicroStrategy Michael Saylor andis Microsoftile kolm minutit ja 44 slaidi, miks ta peaks kulutama Bitcoini ostmiseks aastas 100 miljardit dollarit.
Spoiler Spoiler Spoiler

-----
Spoiler Spoiler Spoiler

3in1 siis ja osa on kasumina realiseeritud ja osa alles kasvama jäetud (demokontos)
bybitis ärge niisama kontot tehke, minge the moon show lingile youtubes ja sealt linkides saate boonust - saate päris panustades topelt juurde.
AGA KINDLASTI esimesed testid tehke demokontos ja võtke arvesse, et bybit on CEX (kuid tal on likviitsust ja te saate alati raha välja võtta).

Mina panustan varsti WETH-i DEX-i börsis (nime ei ütle) ja kuuldavasti lubatakse ETH tõusu 8000 USD peale...

ETTEVAATUST! 6 kuud võib olla tõusu, siis võib hakata kõik langema. Selline periood.

forexist on bybit parem - krüptode puhul on võitja sina kui sa tead, mis hingeelu on nendel tõusudel ja langustel... aga tavaliselt - ei ole selliseid tõuse kui praegu altcoinidel. täna kullas, homme mullas - ärge oma argipäeva raha küll maha mängige. üür vaja maksta, süüa ja bensukulu. (ma ka ainult börsil iga 4 aasta tagant ühe mõnekuulise perioodi) ELU VAJAB ELAMIST KA!!!!!!!

----

Wilts:
Aga nad võtsid kuskil Kreekas inimeste pangakontodelt osa raha ära. Kuidas nad küll nii kiiresti seda teha said?
...

Aga 29 ndal minutil on selline jutt:
Spoiler Spoiler Spoiler

Võib-olla tõesti ootaksime CBDC tuleku ära ja siis räägiks pangakontodest. Aga tõsi on see, et bitcoin on midagi suurt, mis läheb suuremaks.
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2024 10:45:54 vasta tsitaadiga

Kas praegu oleks paras aeg vähendada ETH positsiooni või siis siiski mitte?
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 03.12.2024 00:18:44 vasta tsitaadiga

XRP, mispuhul icon_eek.gif
mina634
HV kasutaja

sõnum 03.12.2024 06:09:55 vasta tsitaadiga

Võimalik on selline asi, et:
1.BTC
2.XRP + ripple dollar
3.HBAR + ripple dollar
4.ETH (+ripple dollar)

Oleneb, kas ameeriklased võtavad omaks ripple labs dollarit, mida varsti leidub ka hedera rahakotis.
https://www.coingecko.com/en/coins/ripple-usd

Spekuleeritakse, et 10 000 dollarit on 1 XRP. Las vehivad kui tekitavad uusi miljonäre juurde.
Selline pumpamine praegu käib, et unustad, et midagi üldse kukkuma hakkab.. ei tea, mis saabki..asjast.

Muideks 24h volume oli eetri omast ka suurem. Kas ripple labs-ist saab uus ameerika pank? Aga nad on varemgi ennast suureks puhunud..
tagasi üles
Prillpapa
HV kasutaja

sõnum 03.12.2024 08:11:30 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
Kas praegu oleks paras aeg vähendada ETH positsiooni või siis siiski mitte?

Eks ongi krdi jama, kui hind vireles ja kukkus oli hea rahulik - las ootab, kui kunagi uuesti tõuseb, siis vabanen kogu jamast, nüüd kui tõusma hakkab, märkad evangeliste kes ennustavad uusi taevaseid lagede rekordeid, tõstab endas ka ahnus pead, kuidas pärast endale otsa vaadata kui "poole hinnaga" teel tippu ära andsid icon_lol.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 285, 286, 287
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.