Täiesti ootamatu üllatus täna mega äge, et sellest HOMM V-VII laadsest 3D-st minema lähevad. Peab sõpradega jälle kokku saama ja local hot seat multiplayerit sauna ja õlle kõrval tegema _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Animatsioonidega HOMM 3 ? _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
Mul võivad mõned asjad viitega tulla, prioriteedid paigas.
M: Sonyle Sigma objektiiv ja 3D Touch V3.2 15€
Ma ootaks selle hõiskamisega -olen HOMM3-e mänginud viimased 25 aastat ja eriliseks teeb selle just mängu balanss. See on ideaalne.
HOMM4 ideelised uuendused olid ägedad kuid tasakaal oli paigast ära - alul hoidsid väga madalat profiili aga kui sõjavägi sai juba arvestatavaks
siis polnud eriti kedagi, kes vastu hakkaks. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
väga mitte midagi ütlev trailer, aga kui HOMM3 uues kuues siis võiks isegi hea olla.
Ubisoft on muidugi publisher nagu näen, see tähendab et always online ja microtransactions raudselt. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Mängu tegijaks on Unfrozen studio kellel on siiani ette näidata 1 mäng. Iratus:Lord of the Dead. (steamist saab praegu põhimängu 3 euro eest kui keegi seda proovida tahab)
Teksti autor tundus teemat valdavat.
Wow, 100% käpp. Kuradi jama, et ubisoft selle projektiga peab seotud olema _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.