Jah, Ameerika teadlased analüüsisid.. et krüptoga tegelevad inimesed on psühhopaadid.
Minu kommentaar:
Peale Covidi isolatsiooni on nüüd vaja fiatist eemaldunud inimesi "legaalselt" ravima hakata. SEC kohtukutse ja seejärel psühhaatriline ekspertiis. _________________ getmonero.org
Jah, Ameerika teadlased analüüsisid.. et krüptoga tegelevad inimesed on psühhopaadid.
Minu kommentaar:
Peale Covidi isolatsiooni on nüüd vaja fiatist eemaldunud inimesi "legaalselt" ravima hakata. SEC kohtukutse ja seejärel psühhaatriline ekspertiis.
Peaks vist pereliikmeid hoiatama, et nad elavad psühhopaadiga koos
Kasutan krüptomikserit. Ei haigemaja ja pere ei teagi, et just mina seda kasutan. Hakkasin krüptomikserit kasutama, sest kuulda on olnud, et nii mõnigi krüptomiljonär on ära koksatud.
Noh, nüüd varjan seda ka, et olen psühhopaat
Aga ilmselt see mikser on euroopas varsti kriminaalne.
Aga öelge, miks sularaha veel lubatud on? Siis mis aega me tagasi läheme kui isegi keskajal oli iga münt ja penn lubatud. Kui teda sul paunas oli.
LISA: Vaadake see videolõik ära ja kuulake RH läbielamisi:
Vaalad on ostnud languse ajal endale bitcoine pigem juurde.
Kaspa hind tõusis ka äkiliselt ülesse, pärast kukkumist - eks ikka juurde ostmine. _________________ getmonero.org
Mul ei ole seemnefraasi ja kõik salajased võtmed on rahakotti eraldi imporditud. Selle videole siis oma isiklik näide juurde. Backup siis walleti_failile.
Kui ründaja suudab mul ühe aadressi kätte saada, siis teised aadressid jäävad puutumata. Kui kaotan 1 tuhandest aadressist, siis see ei ole midagi. Rahakott suudab hallata kõike aadresse ka ilma seemneta. ilma seedita on maksimum turvalisus - puhtalt iga aadress ainult oma salajase võtmega, mis on seemnest alati olnud pikem ja keerulisem.
Ja nagu videost aru saan, siis tuleb midagi nakatada/exploitida, lisada - aga kuhu? Ma teen ühekordseid tehinguid usaldavast saidist. Ja mingit microsofti paska mul tehingutegemiseks ei ole. _________________ getmonero.org
Mul ei ole seemnefraasi ja kõik salajased võtmed on rahakotti eraldi imporditud. Selle videole siis oma isiklik näide juurde. Backup siis walleti_failile.
Kui ründaja suudab mul ühe aadressi kätte saada, siis teised aadressid jäävad puutumata. Kui kaotan 1 tuhandest aadressist, siis see ei ole midagi. Rahakott suudab hallata kõike aadresse ka ilma seemneta. ilma seedita on maksimum turvalisus - puhtalt iga aadress ainult oma salajase võtmega, mis on seemnest alati olnud pikem ja keerulisem.
Ja nagu videost aru saan, siis tuleb midagi nakatada/exploitida, lisada - aga kuhu? Ma teen ühekordseid tehinguid usaldavast saidist. Ja mingit microsofti paska mul tehingutegemiseks ei ole.
Kõige tõsisem risk on, et suletud koodiga riistvaralised rahakotid (e.g. Ledger) on ise juba selle lisanud või näiteks Prantsuse riigiasutus on andnud käsu lisada püsivara/tarkvara uuendusega.
Inimkauplemise süüdistus on vist sellepärast, et Prantsusmaa ei saa telegrami ligi.. (mis selle Assange süüdistus oligi - alaealiste vägistamine.. selline on riigi juhtimisstiil..)
Tuleks üle vaadata oma ethereumi rahakoti ja lasta sealt summad railway moodi:
https://www.railway.xyz/
Ja teha siis SHIELD.
Üldse on Telegram tsentraliseeritud ja näiteks see on parem:..
https://tryquiet.org/
LISA: Praegu on üle maailma 172 300 inimest, kelle käes on krüptovaluutat üle miljoni dollari, mis on 95% rohkem kui eelmisel aastal..
Inimkauplemise süüdistus on vist sellepärast, et Prantsusmaa ei saa telegrami ligi.. (mis selle Assange süüdistus oligi - alaealiste vägistamine.. selline on riigi juhtimisstiil..)
Tuleks üle vaadata oma ethereumi rahakoti ja lasta sealt summad railway moodi:
https://www.railway.xyz/
Ja teha siis SHIELD.
Üldse on Telegram tsentraliseeritud ja näiteks see on parem:..
https://tryquiet.org/
LISA: Praegu on üle maailma 172 300 inimest, kelle käes on krüptovaluutat üle miljoni dollari, mis on 95% rohkem kui eelmisel aastal..
mina? ma arvan, et kui nad pakuvad üleslaadimist, siis saan krüpteeritud faile saata, mis välistab igasugust nuhkimist.
ka ricochet-refresh saab üles laadida.
kõiki hindan, kel vähegi rohkem privaatsust võrgus. _________________ getmonero.org
Kas keegi oskab täielikule algajale mustvalgelt selgitada, kui ma näiteks binance kontolt enda ostetud coinid maha müün, siis kuidas need lõpuks rahas minu pangakontole jõuavad ? Ostmine on maru lihtne, aga vastupidi läheb veidi keeruliseks _________________
Milleks kasutada üldse võrku, kus saab tokeneid külmutada, kustutada või pausile panna? Näiteks USDC ja WBTC. Ühte saab külmutada ja teist pausile panna. Kusjuures kõikides võrkudes. WBTC on eetri jaoks ka KYC nõue lisaks. Või vähemalt selle küsimise võimalus. [mida KYC tähendab? organ vaatab suvalist aadressi ja küsib sellelt KYC kutsungit - ja kui KYC ei ole tuvastatud, siis paneb pausile teadmata ajaks..??]
Oled rasket tööd näiteks teinud (ehitustöö, keevitamine, maakaevandus) ja järsku saad näiteks pealtnägijas "rahvakangelaseks" ja riik otsustab sinu aadressil (KYC/AML tuvastus) olevad USDC ja WBTC - külmutada. Sa ei saa neid saata ega vahetada..? Ajakirjandus vahest teeb näiteks seda. Juhtub mingi eksitus - ja sinu tehingud on ajutiselt keelatud. Nagu pangas. CBDC on kindlasti kõik need "võimalused" sees - ka WIPE (kustutamine)
Parem kasutage originaal bitcoini, litecoini ja monero võrku - seal ei ole sellist sigadust. Igasugused L2 ja eetri sarnased kihid, kus esindab USDC - on täielikud jamad.
Või siis selline näide: KYC/AML tuvastus aadressil puudub - aga organ kasutab sellist teenust nagu AI - kes paneb kõik aadressidel olevad USDC ja WBTC "tehinguteks pausile". Pead kohustuslikus korras aadressi valideerima.
See ethereum on kõige hullem asi, kes need jamad üldse on leiutanud!!! Vitalik. _________________ getmonero.org
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.