praegune kellaaeg 03.10.2024 17:51:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Rain25
HV vaatleja
|
23.09.2024 14:28:50
Super kõnekaardi eSIM nutikella |
|
|
Tere
Otsisin alternatiivi multisimile, et saaks oma Galaxy watch 7 nutikellas kasutada eSIMi. Superiga saab seda teha. Tõmba äpp, osta kaart, ja kui tuleb ette seadista eSIM, siis võta meilist lahti voucher, QR koodiga ja hakka seadistama kella. Paari minutiga oli asi olemas. Et saaks ka äpis oma saldot näha, logisin kellal oleva brauseriga superi lehel sisse. Muidu telefoni äppi ei ilmunud kellal olev SIM.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
|
vortex
HV veteran
|
23.09.2024 14:56:45
|
|
|
Näib et seda sab teha ainult kella esmasel seadistamisel.
Ma proovisin seda hiljuti ja ei saanud hakkama.
Kui praegu kasutusel olevas kellas eSIM-i aktiveerida üritan, saan küsimuse, kas sinu kell ja telefon on sama operaatori võrgus. kui valida ei, on teema lõpetatud ja kell midagi rohkem teha ei lase. Kui valida jah, siis peab seadistust jätkama telefonis, kus ilmuvad kellas olevad SIM'id ning kella jaoks eraldi SIMi paigutamise võimalust ei ole.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
|
37 |
|
tagasi üles |
|
|
Rain25
HV vaatleja
|
23.09.2024 15:15:08
|
|
|
Ma saan Galaxy wear äpis lisada mobile plane. Kolme täpi alt add mobile plan ja use code
Mainin veel, et mul on telefonis Diili eSIM.
|
|
|
9 |
|
tagasi üles |
|
|
vortex
HV veteran
|
23.09.2024 15:41:55
|
|
|
Tõepoolest, sellest telefonis olevate SIM-ide valikus tuleb valida üks ja siis ilmub see sinu alumine pilt, kus saab QR-koodi skännida.
Mul tekitas segadust, et pakutakse vaid telefonis olevaid SIM'e ja samal ekraanil ei ole kolmandana võimalust lisada mõni muu eSIM.
Ilmselt ei ole mina ainus, kes selle koha peale toppama jääb ehk see nõuanne ka siis.
Alloleval pildil valisin siis Superi ja siis sain edasi minna. Täpsustuseks ütlen et telefonis oli katsetamise hetkel kaks füüsilist SIM-i: Elisa lepinguline ja Super ning see Super mis on pildil olevas valikuaknas EI OLE see eSIM, mille äpis ostsin ja kella lisada soovisin. Samuti, kui Superi äpis eSIM osta, siis ei tohi lubada äpil seda alla laadida lasta, sest siis aktiveeritakse see telefonis automaatselt ära ja kellas seda enam aktiveerida ei saa.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
|
37 |
|
tagasi üles |
|
|
Rain25
HV vaatleja
|
24.09.2024 06:31:21
|
|
|
Novot. Kahepeale sai vist mingi juhend kokku. Tänud! Tahtsin soodsalt seda nutikella helistamise võimalust proovida. Kuna Diil multisimi ei paku, oleks pidanud üle minema Teliasse, võtma paketi ja lisaks MultiSIM teenuse.... läks juba liiga paljuks ja kalliks. Hakkasin alternatiivi otsima. Tuli Super oma eSIMiga- mõtlesin kohe, kuidas seda kellale saada. Ise nad kodulehel kirjutavad, et kellale ei saa veel. Aga selle õpetuse järgi saab. Hea variant, kui tahad telefoni maha jätta ja kellaga helistada. Suunad telefoni kõned kellale ja ongi olemas. Pole uurinud aga arvan, et iOSiga see toimib ka.
vortex kirjutas: |
Tõepoolest, sellest telefonis olevate SIM-ide valikus tuleb valida üks ja siis ilmub see sinu alumine pilt, kus saab QR-koodi skännida.
Mul tekitas segadust, et pakutakse vaid telefonis olevaid SIM'e ja samal ekraanil ei ole kolmandana võimalust lisada mõni muu eSIM.
Ilmselt ei ole mina ainus, kes selle koha peale toppama jääb ehk see nõuanne ka siis.
Alloleval pildil valisin siis Superi ja siis sain edasi minna. Täpsustuseks ütlen et telefonis oli katsetamise hetkel kaks füüsilist SIM-i: Elisa lepinguline ja Super ning see Super mis on pildil olevas valikuaknas EI OLE see eSIM, mille äpis ostsin ja kella lisada soovisin. Samuti, kui Superi äpis eSIM osta, siis ei tohi lubada äpil seda alla laadida lasta, sest siis aktiveeritakse see telefonis automaatselt ära ja kellas seda enam aktiveerida ei saa.
|
|
|
|
9 |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|