Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Kuidas seadistada ja kontrollida Google Tag Manager ja Analytics märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Veebipoodleja
Uus kasutaja

sõnum 17.09.2024 17:20:31 Kuidas seadistada ja kontrollida Google Tag Manager ja Analytics vasta tsitaadiga

link :: Ecoshop veebipood

Tegelen ühe jätkusuutliku veebipoe arendamisega wordpressis ja sattusin väikse probleemi otsa. Äkki siin kohalikud häkkerid oskavad aidata.

Proovin leheküljel Google Tag Manageri ja Google Analytics (koos e-poe conversionitega) käima saada. Eesmärk on jälgida seda mida poe külastajad teevad, et näha kitsaskohti veebidisanis, külastajate huviobjekte, ja saada aru reklaamide kasumlikkusest.
Olen GTM ja Analytics koodid lisanud enda arust korrektselt. Kuigi, kasutan veebilehe kiirendamiseks partytown scripti, mis eemaldab need kolmanda osapoole scriptid "main-threadi" pealt webworkerite abiga. Lisaks kasutan Javascripti ja CSS minifitseerimist ja kombineerimist. Mis võivad olla segavad faktorid. Aga samas ega mul enne neid ka vist hästi see asi ei toiminud.

Google Tag Assistant ei suuda mul ära ühendada leheküljega ja kui ühendab, siis ei leia ühtegi tagi. Tagid on mul lisatud /head sektsiooni plugini abiga Google Site Kit formaadis (aga mitte selle pluginiga otseselt). Üks probleem mis oli korraks tagide tuvastamisega oli ilmselt mu brauseris küpsiste blokeerimisega seotud aga ja siis privaataknas siiski ühte neist nägin. Aga enam ei näe ka privaataknas. Mida võiksin proovida? ise arvan, et võtta tag lahti baas versiooniks, mitte selliseks nagu Site Kit. Kõigepealt saada tööle ilma partytown scriptita, ja siis lisada partytown uuesti. JS ja CSS minifitseerimine tuleks ka ilmselt lõpetada testimisfaasis. Kas kellelgi on veel ideid mida katsetada või mis võib probleeme tekitada tag assistantsiga tagide leidmisel? Tundub tegelt nagu võibolla on mingi lihtne asi millest ma aru ei saa ja hakkan palju aega raiskama nende etappide ükshaaval katsetamise peale mida ma juba korra olen läbi teinud ilma suurema eduta. Ahjaa, veel üks asi, mul on ka CookieYes consent manager plugini script leheküljel, mis võib ka takistada tag assistantsil tagide leidmise. GTM4WP script on ainult selleks, et olemasolevalt GTM Site Kit Google Tagi või Analytics tagi saaks lisada andmekihi, mis lubab jäädvustada epoe konversioone (toote nimed, ostusummad jne) aga see pole mul veel midagi reaalselt Analüütikasse salvestanud. Ühesõnaga, keeruline probleem vist ja tuleb otsast peale hakata icon_biggrin.gif Või mis arvate?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Kuidas seadistada ja kontrollida Google Tag Manager ja Analytics
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.