Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas sõidaksid vabatahtlikult reka taga? |
Jah |
|
30% |
[ 22 ] |
Ei |
|
61% |
[ 45 ] |
Olen salatoimik ja sõidan ainult rekka taga |
|
8% |
[ 6 ] |
|
hääli kokku : 73 |
|
autor |
sõnum |
|
salatoimik
HV Guru
|
10.09.2024 19:52:31
|
|
|
56km/h polegi ju väga hull, vaevalt see traktor 100km kaugusele sõidab. Kannatab ära. 40-ga sõidaks siis saaks nende jonnipunnide vahelt vastasuunda minna, kiirendada end veidi kaugemale, hoog maha, enda suunda tagasi ja edasi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
|
Look Right
Anna vin
|
10.09.2024 21:04:07
|
|
|
Renka kirjutas: |
aga need on endiselt erinevad kohad. Uusarenduse muudatused on Hipodroomi ristmikul.
See rattateeporr aga tegi Paldiski mnt alguse üherealiseks sisuliselt. Seega lihtsalt ei mahu sealt autod läbi enam. Enne Sõle ristmikku väga porri ei olegi. Just see mis peale Sõlet jääb on see pudelikael IMHO |
No sisuliselt alates Hipodroomist kuni Toompuiesteeni on üks rida ära kadunud.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
|
18 |
|
tagasi üles |
|
|
softis
HV Guru
|
10.09.2024 22:40:38
|
|
|
Look Right kirjutas: |
Renka kirjutas: |
aga need on endiselt erinevad kohad. Uusarenduse muudatused on Hipodroomi ristmikul.
See rattateeporr aga tegi Paldiski mnt alguse üherealiseks sisuliselt. Seega lihtsalt ei mahu sealt autod läbi enam. Enne Sõle ristmikku väga porri ei olegi. Just see mis peale Sõlet jääb on see pudelikael IMHO |
No sisuliselt alates Hipodroomist kuni Toompuiesteeni on üks rida ära kadunud. |
Täiesti erinevad teemad sellegipoolest.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
|
21 |
|
tagasi üles |
|
|
kjaups
MeesKesTuliMetsast
|
10.09.2024 22:49:14
|
|
|
Anti112, HDvurle, seda ma tean. Käisin siin isegi kurtmas, et tarkpead on foorid tööle pannud, pangu anna teed märk või peatee suunaga märk vmt. See pikk lont venib sisuliselt kassi tänavani ja vahepeal coopini ära
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
Mul võivad mõned asjad viitega tulla, prioriteedid paigas.
M: Sonyle Sigma objektiiv ja 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 165 loe/lisa |
|
3 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
|
kyrvas
HV vaatleja
|
10.09.2024 23:04:29
|
|
|
Miks Kingo põllumehi vihkab, tänu kellele tal leib laual on?
|
|
tagasi üles |
|
|
elukaz
HV Guru
|
11.09.2024 00:17:24
|
|
|
Leib tuleb seinast
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
|
148 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
11.09.2024 07:58:55
|
|
|
*riiulist.
|
|
Kommentaarid: 701 loe/lisa |
|
1 :: |
540 |
|
tagasi üles |
|
|
HDvurle
HV pensionär
|
11.09.2024 15:52:34
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Anti112, HDvurle, seda ma tean. Käisin siin isegi kurtmas, et tarkpead on foorid tööle pannud, pangu anna teed märk või peatee suunaga märk vmt. See pikk lont venib sisuliselt kassi tänavani ja vahepeal coopini ära |
Kes tahab Pärnu maanteele saada, see kulgebki Nõmme kaudu.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
|
16 |
|
tagasi üles |
|
|
BrutaH
HV vaatleja
|
11.09.2024 15:54:48
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Anti112, HDvurle, seda ma tean. Käisin siin isegi kurtmas, et tarkpead on foorid tööle pannud, pangu anna teed märk või peatee suunaga märk vmt. See pikk lont venib sisuliselt kassi tänavani ja vahepeal coopini ära |
Ju selle pärast pandi, et enne oli pikk lont Hiiu Rimi juures. Sai seal korduvalt 25 minutit foorini tiksutud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
11.09.2024 16:10:15
|
|
|
Kastirattaga ChatGPT-mees sõidab sust mööda ja muheleb...
|
|
Kommentaarid: 701 loe/lisa |
|
540 |
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
|
11.09.2024 17:37:21
|
|
|
Ma ei tea mis mõttega neid märke üldse postide otsa topitakse kui keegi neid ei vaata...
Kõigepealt tõmbab mingi lux express kõrvaltänavalt peateele ette tuimalt.
Seejärel mingi mutt lihtsalt plaksu jääb keset tänavat seisma ja hakkab keelatud vasakpööret tegema (see tal ofc ei õnnestunud, lõpuks mindi koputati aknale, et sõitku edasi) mingi pikk rivi taga lihtsalt seisab. Mitu märki erikõrgustel olemas mis selgelt keelavad seda...
|
|
35 |
|
tagasi üles |
|
|
iir
HV Guru
|
11.09.2024 18:24:12
|
|
|
https://www.facebook.com/share/p/GWTHgVpXzLpSx4xP/
Spoiler
Suht kettasse ajavad need täiega üle panevad tõuksid ja rattad. Ja siis mingid tegelased süüdistavad autojuhte, et nad ei jää enne igat sebrat seisma ja ei veendu et ohutu on üle sebra sõita...
Liikuri tn
https://maps.app.goo.gl/eet6a1UF6RHLMTG56?g_st=ac
Siin jälle keegi viga saand, näen igapäevaselt kuidas siin lennatakse sõna otseses mõttes täiega üle. Kes neile pähe on raiund et rattaga võib silmad kinni üle tee sõita? Autojuhil pole tihti võimalustki neid märgata, kui just hoogu täitsa maha ei võta enne kgat sebra, 100m edasi sõitis üks üherattuline mersule a piilarisse ja lendas korralikult eemale võssa, eelnevalt nägin igapäevaselt seal mingi tõesti ikka korralkku hooga lendavat üherattalist, mõtlesin et julge vend, ei tea kas oli sama... Miskipärast seda ei kajastand ükski uudis ega politsei oma info...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
|
79 |
|
tagasi üles |
|
|
avrn
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
|
11.09.2024 19:11:54
|
|
|
eriliigilised teed
mulle ei mahu pähe see jabur anna teed märgi paigutus, kord on vahetult enne sebra ja kord vahetult peale sebra, hoolimata sellest, et ristmikud on sarnase loogikaga
nagu ülevalpool toodud piltidel
märgi kehtivus hakkab peale märki, ehk peaks justkui peatuma vahetult enne märki, sebral peatuda ei tohi
lisaks mingis varasemas redaktsioonis oli veel ka jalgratta- ja jalgtee sõidutee osa, sealhulgas ka sebra
selliste totruste tõttu sõidan enamjaolt sõiduteel ja jõmmid võivad tuutu lasta ja sellega veel seadust rikkuda
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
|
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
Oisu.
HV kasutaja
|
11.09.2024 19:19:29
|
|
|
Vahva tänava nimi
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
|
3 |
|
tagasi üles |
|
|
iir
HV Guru
|
11.09.2024 19:55:46
|
|
|
Ega jalgrattureid ka väga ei koti see anna teed märk,
Tallinn, Harju maakond
https://maps.app.goo.gl/1gcedMUffo22DwgY8?g_st=ac
Ei tea mitmeid kümneid kordi ma olen neid ehmatanud seal... Lendavad sama tuimalt üle kui mujalt... Paremalt tulevaid veidi kehv näha sest mõni sportlane tuleb su paremalt pimedast nurgas krt sellise hooga et...
|
|
79 |
|
tagasi üles |
|
|
somnambuul
HV veteran
|
11.09.2024 20:28:48
|
|
|
Pealtnägijas hetkel üks taksojuht kurdab jalgratturite üle.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
|
54 |
|
tagasi üles |
|
|
iir
HV Guru
|
11.09.2024 20:30:05
|
|
|
Juba räägiti, et seal olla autojuhid ise ka süüdi... Ehk jäetakse vale mulje vist nagu ainult ratturid oleks pahad...
|
|
79 |
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
|
11.09.2024 20:34:54
|
|
|
Seal taksojuhi kurtmises oli väike aga... Rääkis midagi, et ratturid sunnivad autosi peatuma... Mingil määral tõsi, teisalt mitte.
Ka ise panen tähele, et kui ma seisan tõuksiga ülekäiguraja juures ja ma pole tõuksilt maha tulnud siis mingi tuim 80% juhtidest jääb seisma, et mind üle lasta (kuigi mul pole mingit eesõigust - ma olen arvestanud, et lasen need 10 sõidukit mööda ja lähen siis üle). Samas kui juba seisab, siis ma ei hakka käega ka enam vehkima, et jõu sul eesõigus, sõida nüüd edasi. ofc lähen tõuksiga sõites kiirelt üle.
Ega siin polegi vist mingit muud head lahendust kui fooridega ristmikud kus saab hooga üle sõita ja kõik reguleerimata ristmikud nende tõketega varustada mis raudteede ees, vähemalt ei lase täispasaga ülekäigurajale lennata.
|
|
35 |
|
tagasi üles |
|
|
somnambuul
HV veteran
|
11.09.2024 20:43:51
|
|
|
Mingi rattapäev täna - link
pilt 9, siuhti üle tee, keegi rattaseljast maas pole.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
|
54 |
|
tagasi üles |
|
|
kjaups
MeesKesTuliMetsast
|
11.09.2024 20:47:36
|
|
|
iir, see Raul W Vilbo tekst on ülim. Eriti, et jalgratturi käitumine on aimatav.
On loogilisem, et autojuht ei sõelu paraleelselt autodee, jalgratatee ja könnitee vahet. Samas velomees, tõuks, kastiratas teeb seda.
Autojuht on kole paha, istub oma maailma kahjustavas sõidukis ja otsib potentsiaalset ohvrit, keda kasti sõita tekst
somnambuul, ega too paremal tädi lasi ka kindlasti üle sebra nii, et ei vaatanud, kas keegi tuleb.
Ma jala liikudes mingi 5m ennem sebra tõstan näiteks käe üles või osutan käega sebrale, kui auto on sellise lolli koha peal, et kui kohe hoo maha võtab, siis saan ennem masina seisma jäämist üle ning autojuhil ka elu lihtsam.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
Mul võivad mõned asjad viitega tulla, prioriteedid paigas.
M: Sonyle Sigma objektiiv ja 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 165 loe/lisa |
|
134 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
11.09.2024 21:07:11
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Seal taksojuhi kurtmises oli väike aga... Rääkis midagi, et ratturid sunnivad autosi peatuma... Mingil määral tõsi, teisalt mitte.
Ka ise panen tähele, et kui ma seisan tõuksiga ülekäiguraja juures ja ma pole tõuksilt maha tulnud siis mingi tuim 80% juhtidest jääb seisma, et mind üle lasta (kuigi mul pole mingit eesõigust - ma olen arvestanud, et lasen need 10 sõidukit mööda ja lähen siis üle). Samas kui juba seisab, siis ma ei hakka käega ka enam vehkima, et jõu sul eesõigus, sõida nüüd edasi. ofc lähen tõuksiga sõites kiirelt üle.
Ega siin polegi vist mingit muud head lahendust kui fooridega ristmikud kus saab hooga üle sõita ja kõik reguleerimata ristmikud nende tõketega varustada mis raudteede ees, vähemalt ei lase täispasaga ülekäigurajale lennata. |
ma ikka väldiks pauku ehk jään seisma...isegi kui eesõigus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
elukaz
HV Guru
|
11.09.2024 21:27:56
|
|
|
Mina olin kolme sekundi pärast sebral, velomehel läks kaks. Keegi kedagi ei seganud ega pidurdanud
Spoiler
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
|
148 |
|
tagasi üles |
|
|
Ardo
HV Guru
|
11.09.2024 23:46:56
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Ega siin polegi vist mingit muud head lahendust kui fooridega ristmikud kus saab hooga üle sõita ja kõik reguleerimata ristmikud nende tõketega varustada mis raudteede ees, vähemalt ei lase täispasaga ülekäigurajale lennata. |
ma ikka väldiks pauku ehk jään seisma...isegi kui eesõigus |
See on kaduv kunst.
Ühest küljest on liikluse viisakamaks muutmine tekitanud jalgratturitele mingi võltsturvatunde ja arvamuse, et iga autojuht peaks neid nägema, sest "sõiduk on suurema ohu allikas". Päris elu ei toimi nii.
Nõmmel on veel omaette klass rattureid igapäevane nähtus - mõlemad käed on telefoni, mitte lenksu küljes. Kui rattur annab vabatahtlikult ära võimaluse enda liikumist aeglustada või suunda muuta, siis kus see loogika on?
Ma oleks täna TTÜ ringile sõites ühele peaaegu pihta saanud - tuli Mustamäe poolt näoga, et talle peavad kõik teed andma. Kõrvalauto pidurdas blokki, mina lasin tuutu - loomulikult vehkis päevakangelane selle peale vihaselt kätega. Lisaks on iganädalaselt näha rattureid, kes sõidavad autoteel, kuid eiravad fooritulesid. Või muutuvad vahepeal automaagiliselt jalakäijateks.
Olen korra - eelmisel suvel - autoga jalgratturile pihta saanud. Ei soovita kellelegi. Bolti kuller tuli mööda Tehnika tänava rattateed. Mina pistsin auto nina välja, paremalt tulevat ratturit (tema kiirus oli ilmselt 30km/h+ kui arvestada õhulennu pikkust) ja peagi me kokku saimegi. Sealjuures, auto jõudis pidurdada, minul polnud tüübi olemasolust õrna aimugi. Vastupaistva päikese, hooletuse ja tüübi kiiruse kombo.
Seal jutuksolnud Rohu-Telliskivi ristil tuiskavad ratturid tihti sellise hooga nurga tagant välja, et autojuhile ei jäeta piisavalt aega reageerimiseks.
Loomulikult oli minu paha, seda ma ei vaidlegi. A ühte- või teistpidi - no ei ole hea ratturile pihta saada. Kahjuks nad ise enda eest tihtilugu hoolt ei kanna, seega võib aimata, et see jama ainult süveneb.
|
|
Kommentaarid: 271 loe/lisa |
|
4 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|