Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  TELE2 M-Internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 209, 210, 211
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
new1
HV kasutaja

sõnum 19.07.2024 20:48:56 vasta tsitaadiga

Ilmselt tuleb sealt vastuseks, et kui ei meeldi, siis võid alati lepingu omapoolselt lõpetada ja muud jutud jah? On keegi üldse sedasi nendega seal õiendamisel peale enese pinge maandamise midagi enamat saanud? Ma ei viitsi vist hakata mingit õienduskirja neile seal saatma, ega sellest midagi muutuks ilmselt nagunii. Ootan selle jõulukampaaniate saatmislaine ära ja tulevikus tean, et ei usalda seda tele2 pläma enam. Okei neelaksin isegi alla selle hinnatõusu, kuna tegelikult olen hakanud kasutama mingi kuni paarsada giga netti kuus ka selle 6 euri eest, ent teisalt põhimõtteliselt ajab lihtsalt närvi see asi, et mida sa siis seal kõnes plähmerdad mingit jama kokku ja räägid oma 2 aastasest lepingust ja tood veel välja väite, et "aga konkurent võib igal ajal lepingut muuta ja selle valega enda alla meelitad jääma". Igatahes, teistele teadmiseks, et kui kuulete selliseid väiteid seal, millega petavad enda alla jääma, siis saatke pikalt ja võtke mõni teine, kes pakub soodsamat ja seda 2 aasta valet teile seal ei esita.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.07.2024 21:45:19 vasta tsitaadiga

cbr kirjutas:
No siis peab Diili peale minema. 100G pakett on Tele2 piiramatust odavam 2 korda. Diilil nüüd ka uus 50G pakett, mis Tele2 Piiramatust 4 korda odavam. Tele2 5G kiirused on nagunii enam-vähem samad, mis 4G kiirused.

Kui see 50 piisav, siis saad selle liikumise kiiresti teha. Samas eks nad sulle parema hinna kindlasti pakuvad kui liikuma lähed icon_razz.gif

new1 kirjutas:
Ilmselt tuleb sealt vastuseks, et kui ei meeldi, siis võid alati lepingu omapoolselt lõpetada ja muud jutud jah? On keegi üldse sedasi nendega seal õiendamisel peale enese pinge maandamise midagi enamat saanud? Ma ei viitsi vist hakata mingit õienduskirja neile seal saatma, ega sellest midagi muutuks ilmselt nagunii. Ootan selle jõulukampaaniate saatmislaine ära ja tulevikus tean, et ei usalda seda tele2 pläma enam. Okei neelaksin isegi alla selle hinnatõusu, kuna tegelikult olen hakanud kasutama mingi kuni paarsada giga netti kuus ka selle 6 euri eest, ent teisalt põhimõtteliselt ajab lihtsalt närvi see asi, et mida sa siis seal kõnes plähmerdad mingit jama kokku ja räägid oma 2 aastasest lepingust ja tood veel välja väite, et "aga konkurent võib igal ajal lepingut muuta ja selle valega enda alla meelitad jääma". Igatahes, teistele teadmiseks, et kui kuulete selliseid väiteid seal, millega petavad enda alla jääma, siis saatke pikalt ja võtke mõni teine, kes pakub soodsamat ja seda 2 aasta valet teile seal ei esita.

icon_lol.gif

Häda nüüd, et kõik jebivad. Ka Diil soovis tähtajalisel 1,5 aasta pealt hinda tõsta, aga päästis soodustusega järelmaks ehk soodustus jätkus kuni järelmaks läbi sai.
Ehk tuleb suhelda ja siis küsida, et äkki ikka pakuvad vs teine operaator...kerjamine või mitte, aga sain nõnda pool uue mobla raha säästu.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.07.2024 10:17:26 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
No muudavad paketi nime ära ja oled soodustusest ilma icon_lol.gif

tsitaat:
Niisiis, siin on lühikokkuvõte Sulle olulisematest muudatustest:

.. blabla..

Kõik need muudatused jõustuvad automaatselt 01.09.2024. Muret pole, Sinu igakuised paketitasud jäävad täpselt samaks.

kalevs
HV kasutaja

sõnum 30.07.2024 14:50:32 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on veel olnud probleem et Tele2 poolt antud staatiline IP ei asu mitte Eestis vaid Lätis?
(siiani polnud nagu probleemi kuid nüüd ei saa postimehe lehelt olümpiat vaadata kuna ma olevat mitte eestis)
edit: ka jupiter.err.ee arvab et ma olen lätis
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 30.07.2024 15:51:57 vasta tsitaadiga

Mis T2 ise ytleb?

kalevs kirjutas:
Kas kellelgi on veel olnud probleem et Tele2 poolt antud staatiline IP ei asu mitte Eestis vaid Lätis?
(siiani polnud nagu probleemi kuid nüüd ei saa postimehe lehelt olümpiat vaadata kuna ma olevat mitte eestis)
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 123
tagasi üles
kalevs
HV kasutaja

sõnum 30.07.2024 20:46:53 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
Mis T2 ise ytleb?

Tegelevad juba kolmandat päeva - ootan põnevusega lahendust
Probleem selles et nende IP range on osade Location teenuse pakkujate arvates Eestis ja teiste arvates Lätis --> https://www.iplocation.net/ip-lookup/213.101.192.226

kalevs kirjutas:
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Shaqx
HV kasutaja

sõnum 04.08.2024 22:10:33 vasta tsitaadiga

Mis vahe on Tele 2 koduinternetil (5G) vs mobiilil oleva (5G) paketil. Hinnavahe 2 kordne.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 04.08.2024 22:18:50 vasta tsitaadiga

Turunduslik vahe. Sest pea kõigil meil on juba viimased 10-15a taskus olnud arvuti, mitte telefon. Paljud suudavad vaid sealt videoid vahtides sadu gigasid kuist liiklust tekitada. Keegi ei saa ka kontrollida, kas ja kui palju hotspotti teed (AT&T vist proovis isegi kunagi, nii 15a tagasi). Kokkuvõttes arhailised dogmad, mida ikka veel müüa üritatakse, sest alati on nii olnud (kuigi vaid vanaemal oli lühike ahi, nagu ühes vanas Peep Vainu loos).
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.08.2024 22:51:31 vasta tsitaadiga

Shaqx kirjutas:
Mis vahe on Tele 2 koduinternetil (5G) vs mobiilil oleva (5G) paketil. Hinnavahe 2 kordne.

Koduinternet on rikkamatele. Mobiilne vaesemale rahvale.

rex
HV Guru
rex

sõnum 04.08.2024 22:56:07 vasta tsitaadiga

Kodu- vs kodutuinternet.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.08.2024 03:45:29 vasta tsitaadiga

Mõlemad siis piiramatu mahu ja avatud portidega? Kodusel käib ka ruuter veel juurde?
Võiks eeldada, et mobiilsel on väiksema hinna tõttu rohkem piiranguid.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 05.08.2024 09:30:58 vasta tsitaadiga

fix ip ja avatud pordid ikka eraldi teema ja see pole 99% asi nii või naa.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
ShiiL
HV veteran
ShiiL

sõnum 05.09.2024 06:53:16 vasta tsitaadiga

Kas siin on kasutajaid, kes Kuusalus Tele2 võrgu 2 septembril tehtud uuenduse järes jagaksid kasutajakogemust või kiirust? Minu jaoks on asi nii tuksis, et täna võtan teistelt operaatoritelt hinnapakkumised. Kui varem oli öösiti ja varahommikul võimalik kuni 60mb näha, päeval oli 20mb (speedtest.net).Peale nendepoolset võrgu-uuendust on max 9mb öösel ja varahommikul kuid päevasel-õhtusel ajal on 0,3-05 Mpbs. Igasugune mõistlik kasutamine (tv, kaamerad, võrgus mängimised) on võimatu.
Shaqx
HV kasutaja

sõnum 05.09.2024 11:46:37 vasta tsitaadiga

Kuu alguses vahetati automaatselt 4G pakett 5G paketi vastu. Mida ei ole on 5G. Levikaardi järgi peaks olema 5G andmesidelevi antud piirkonnas. Hea koht, kus küsida juurde teenustasu.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 08.09.2024 00:37:10 vasta tsitaadiga

ShiiL kirjutas:
Kas siin on kasutajaid, kes Kuusalus Tele2 võrgu 2 septembril tehtud uuenduse järes jagaksid kasutajakogemust või kiirust? .
Mööda maanteed uhades tuli 90 mega alla ja 10 üles. Seistes ilmselt paremad numbrid.
macc
Kreisi kasutaja

sõnum 08.09.2024 11:26:34 vasta tsitaadiga

ShiiL kirjutas:
Kas siin on kasutajaid, kes Kuusalus Tele2 võrgu 2 septembril tehtud uuenduse järes jagaksid kasutajakogemust või kiirust? Minu jaoks on asi nii tuksis, et täna võtan teistelt operaatoritelt hinnapakkumised. Kui varem oli öösiti ja varahommikul võimalik kuni 60mb näha, päeval oli 20mb (speedtest.net).Peale nendepoolset võrgu-uuendust on max 9mb öösel ja varahommikul kuid päevasel-õhtusel ajal on 0,3-05 Mpbs. Igasugune mõistlik kasutamine (tv, kaamerad, võrgus mängimised) on võimatu.

Sama probleem on ka Tallinnas, alates 5g esimestest päevadest. Kui enne levis 4g igas suunas ja pikemalt siis nüüd pritsib 5g-d ainult ühes suunas ca. 100m ja mujal on vaikus.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 08.09.2024 11:36:52 vasta tsitaadiga

seda näeb cellmapperi lehel, kuhu suunas on kiirgus sätitud icon_razz.gif
landu
HV vaatleja

sõnum 09.09.2024 10:35:59 vasta tsitaadiga

ShiiL kirjutas:

Upload 5g-ruuteriga on 5G-ga pidevalt vilets, hea kui 10 kätte saab, download kõigub 30-120 vahel. Eile 08.09 tuli telefoniga, et kõne ei hakiks, üle pika aja siseruumidest väljuda. Telefoniga kodus 5G olematu, Kuusalu masti poole liikudes saab alla ka 400 kätte, üles hea kui üle 20 tuleb.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  TELE2 M-Internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 209, 210, 211
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.