Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo IV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2024 10:39:35 vasta tsitaadiga

Olen see season Ball Lightning Sorcerer mänginud aga tundub kõige kehvem või igavam vs teiste classidega võrreldes, Druid vist on kõige rohkem meeldinud - olen iga season ainult ühe classi level 100 leveldanud.

Muidu see Season meeldib siiani kõige rohkem ja PIT aka greater rifts meeldis väga.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marko38
Kreisi kasutaja
marko38

sõnum 28.05.2024 13:29:06 vasta tsitaadiga

UnknowFunk kirjutas:
Olen see season Ball Lightning Sorcerer mänginud aga tundub kõige kehvem või igavam vs teiste classidega võrreldes, Druid vist on kõige rohkem meeldinud - olen iga season ainult ühe classi level 100 leveldanud.

Muidu see Season meeldib siiani kõige rohkem ja PIT aka greater rifts meeldis väga.

Proovi frozen orbi.
Vastased lausa sulavad sinu ees icon_biggrin.gif
Tegin pit lvl 61 sellega pmst 2 min ja olin bossi juures aga krdi kaua võtab selle buildiga maha teda.
Sain surma ja ei viitsinud selle pit lvl 61 edasi mässata enam.
Peab single targeti kuidagi paremaks saama, siis pit lvl 100 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 52
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 28.05.2024 16:42:04 vasta tsitaadiga

Ma jäin Pit T97 peale hetkel. Pole olnud aega ja vb ka viitsimist edasi teha, ca nädal pausi olnud. Plaan T100 pit ära teha ja siis vist kõik. Uut klassi peale necro ei viitsi teha, kuna grind on korralik masterwork reseti jaoks. 5m per reset on karm kui seda teha ca 3-5 korda ühe itemi kohta, no lihtsalt ei ole õnne mul icon_lol.gif

Viimane kord tegin D4 siis oli bug Helltide'is. See käis nii, et kui see monster rage bar läheb punakseks lõppu ja hakkab ise alla tulema vaikselt, siis logid kiirelt mängust välja ja tagasi mängu (vaata et surma ei saa logimise ajal, kui monsterid hitivad). Siis läks see rage bar tagasi fulli ise ja kogu aeg püsis seal lõputult kuniks sa surma ei saa. Sellega spawnivad eliidid sul kogu aeg ümberringi kui natuke edasi liigud kaardil ringi. 2h sain ca 1.7k neid angelbreath oli vist kollast craftimiste itemit. Looti oli nii palju, et lihtsalt kulda tuli kogu aeg. See rage ei resettinud ka siis ära kui sa linna portisid ja UUS helltide algas. Kohe oli uuesti rage maxis uues helltide's.

Ma ei tea kas nad fixisid selle ära vahepeal aga kui mitte siis proovige.

UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

sõnum 30.05.2024 09:04:31 vasta tsitaadiga

Ah tegin lvl 100 Ball Lightning Sorcerer ära ja võtsin shadow minion necromanceri ette, juba palju lõbusam oli paar tundi. icon_lol.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 03.06.2024 15:50:27 vasta tsitaadiga

Mul viskas suht kopa ette kui Pittidesse jõudsin ja nägin kui hirmus on kulda kokku ajda, et pittides kuskile enamvähem tasemele jõuaks.
Mõni reroll gearil ja juba üks roll maksab 3milli.. icon_lol.gif aga seda rolli mida vajan itemil kunagi ei dropi.. VÕI kui dropib siis kaks teist statti mõlemad sellised mida kunagi näha ei taha.

Oleks siis, et kõrgete pittide eest saaks vastavat kulda ka aga nope.. kui ainult pitte teha siis saad loot droppe tiba aga kulda pea mitte midagi.. ja 3milli on ÜKS REROLL.. ja tõuseb icon_lol.gif

Ja muidugi enne vaja tempering oma itemile õige saada.. see ka pidevalt muudab itemi telliskiviks. Ning siis veel see Masterworking kus pead ilmtingimata TÄPSELT ÜHE stati peale kõik kolm rolli saama.. johaaaidiii...

AINUS viis nüüd D4 mängida on farmida farmida farmida, et leida mingi item mida sa ei vaja aga keegi teine vajab ja on nõus 20-50mil vähemalt maksma.
Kuna trade site aga viisakat pole siis asjade müük on jube.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.06.2024 16:37:33 vasta tsitaadiga

ma ka jäin seisma, ei viitsi väga min-maxida. suvel muudki teha. võtsin tavalise minion necro. ei viitsi enam pitte väga taga ajada. midagi pit70 kanti sai tehtud, saaks ka rohkem (eriti selle holy boltsiga), aga bossid teevad juba päris palju liiga.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 09.06.2024 21:44:13 vasta tsitaadiga

Min maxida ei ole jah mõtet, kui just mingit leaderboardi ei aja taga või endal mingi hullumeelne idee kuskile 100+ pit tier ronida.

See eeldab iga päev farmida ja kogu looti müüa või siis whisper treed lasta. Viskab üle jah. Liiga kallis on see masterwork reset. Ma ka ei viitsinud enam, mängin muid mänge hoopis. Õnneks necro minion build ei vajanud ühtegi uber ega tavalist unique geari. Tegin kõik uber bossid ära ka lvl 200 Duriel va Lilith. Osad oli liiga lihtsad ja osadega peab veidi jälgima.

Expansion https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24096025/prepare-to-embody-the-spiritborn-pre-purchase-vessel-of-hatred

ja hinnad https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/diablo-iv?p=1753319

UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

sõnum 06.07.2024 22:17:22 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Minu seis see season, pole elu sees nii palju D3/D4 ühes seasonis mänginud icon_smile.gif

Vael
HV Guru

sõnum 07.07.2024 09:49:53 vasta tsitaadiga

Otsene konkurent First Descendant ei tõmba jah niipalju kui D4. Lammutasin Druidi veits. Kahju et One Human paari päeva pärast peale tuleb...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 07.07.2024 17:02:25 vasta tsitaadiga

First Descendant on ikka väga teise kategooria mäng kui D4. Mulle endale see hüppa karga stiilis ei meeldi nagunii. Las Epoch uus season peaks varsti algama hoopis.
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 07.07.2024 22:00:25 vasta tsitaadiga

Mängi niikaua Torchlight Infinitet, uus season algas ja oi oi kui palju muutusi tehti. PC sõbralik UI on kah nüüd olemas
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 11.08.2024 10:28:46 vasta tsitaadiga

Tegin siin S5 veidi Sortsuga. Lightning spear spec täitsa fun siiani olnud. Mobid surevad üle ekraani ja kaugemal. Esimene mythic item oli Tryrael might mille sain kohe esimese uber Druieli killist. Sellist õnne pole üheski varasemas seasonis olnud. Teise craftisin ise Shako siis (Harlequin helmet). Masterworkiga joppas ka veidi ja sain chestil damage reduction 3 korda sinna peale.
https://d4armory.io/Player/131839360/e4be2e10-5415-11ef-a583-9dfc0a3bf275

See hetkel parkim skoor uuest game mode'st T6. See tundub kõige mõttekam lasta, kuna dropib ka masterworki jaoks vajalikku.

T7 tegin ka suht easy mythic geariga, täna proovin T8 ehk kõige raskema ka ära teha lvl 200 mobid. Enamasti jääb dps taha veidi, et optimaalne oleks farmida.

Mõmmik123
HV kasutaja

sõnum 02.09.2024 16:05:24 vasta tsitaadiga

Mingit head talentreed nekromanserile keegi oskab visata ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 03.09.2024 09:20:20 vasta tsitaadiga

Ise ei ole necroga see season teinud aga see pidavat hea olema. Veidi raskem teha kui bone spear aga pidi see season parim olema necrol
https://maxroll.gg/d4/build-guides/bone-spirit-necromancer-guide

Mina tegin sortsu ja rogue endgame see season ära. Rohkem ei ole viitsinud, ootan expansioni.

Mõmmik123
HV kasutaja

sõnum 03.09.2024 12:44:15 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Ise ei ole necroga see season teinud aga see pidavat hea olema. Veidi raskem teha kui bone spear aga pidi see season parim olema necrol
https://maxroll.gg/d4/build-guides/bone-spirit-necromancer-guide

Mina tegin sortsu ja rogue endgame see season ära. Rohkem ei ole viitsinud, ootan expansioni.

Ma mängin esimest korda ja võtsin tavalise mängu, mitte seasonali, kuid vist oleks pidanud teisti tegema.
Ümber ei sa chari seasonali tõsta?
Ehk siis see talent tree on sobilik hetke seasonalile mitte tavakale ?
Kui jah siis ehk on mõnda mood soovitada... Ma teen essat korda storyt siis pmslt.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 03.09.2024 13:30:46 vasta tsitaadiga

Seasonal char ei saa ise tõsta vaid peale seasoni lõppu läheb see automaatselt alles sinna non seasoni ehk eternal realmi.

Need talent treed ja gear on jah seasoni järgi suuremas osas. Eternalis on eelmise seasoni seis. Mina isiklikult ei soovita mitte seasonis uut chari teha üldse. Teed seasonis ja leveldad ja gearid ära. Uus season tuleb, siis liigub see char eternal realmi ehk jääb alles, kui seda ise ei kustuta.

Kui sa mängu esimest korda teed, siis ma soovitan üldse Sorcereriga teha seasonis storyt.
Leveling guide'id on siin https://maxroll.gg/d4/tierlists/leveling-tier-list

Firewall sorc on väga hea alguses ja ei nõua mingit special geari kuni level 50.

Peale seda valid end-game buildi 50-100
link

Parim endgame build on lightning spear sorc hetkel aga see nõuab head geari, et oleks nomraalne teha. Minu soovitus on alguses selle järgi peale 50 proovida gearida
https://maxroll.gg/d4/build-guides/chain-lightning-sorcerer-guide

Seal guide lehel keskel on starter jne tabid. Starter ongi 50+ mõeldud ja kuni 100 on järgmien tab, mida peaksid kokku saama leveldamisel. Itemid ning affix powerid. End-game tabis on see kui oled 100 ja sul gear koos mis vaja. Axial püksid on need, mis teevad chain-lightning heaks. Minu teada droppisid need juba varakult, kui sa seasoni questi alustad. Soovitan seda kohe alustada, kui põhi linna jõuad peale introductioni.

Kui sa aga tahad easy mode teha seaonis leveldamisel ja ei hooli väga end-game'ist, siis necro minion on ka ok https://maxroll.gg/d4/build-guides/minion-necromancer-leveling-guide
Aeglane aga lihtne, minionid teevad dämmi.

marko38
Kreisi kasutaja
marko38

sõnum 03.09.2024 17:16:48 vasta tsitaadiga

ma panin selleks seasoniks pillid kotti
1000+ uber run ja ainult 1x 4ga item icon_eek.gif
craftisin lõpus 100 spargiga cd ga shakot no ei tulnud, siis läks gear delete
ajuvaba see d4 loot drop
season 6 seda probleemi vist ei pidanud enam olema.
nüüd ootan ptr, mis vist tuleb homme kui ma ei eksi.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 05.09.2024 00:19:54 vasta tsitaadiga

Õnneks PTR'is olid ka praeguse seasoni charid olemas. Lasen praegu lvl 60 selle season sortsuga seal. Osa geari mille ma viimasena sain nädal kaks tagasi ei olnud PTR'is, ka paremad rollitud mythic gear.

Sellegipoolest kõik muutub totaalselt jälle. Lvl 60 cap seal edasi paragon farm. Health on mul sotrsul Tormet II's 1292 icon_biggrin.gif vs praegune live server ca 17k health (full Int gemmid). Uued gemmid ka kõige kõrgema tieriga. Oligi vaja craftida 3 uut armor gemmi, kuna armor Torment 2's juba kukkus alla 1k ehk capi. Väga keerulien saab olema kui runewordid ka tulevad, kuna peab valima kuhu mida jätta. Armor vist saab olema suurem probleem capist üleval hoida kõrgeimas torment levelis. Resisitid õnneks endiselt veidi üle capi koos Tryael might chestiga 84.6%

Igal juhul harjumatu on enamus gear dropib on lihtsalt legendary mitte ancentrial.

Torment 4 ka avatud. Legacy gear on enamus peale MH. Seegha kõik gear rating on hetkel crap

PTR craftisin uue mythicu endale. See oleks siis uus vs minu vana vaata paar postitust eespool

marko38
Kreisi kasutaja
marko38

sõnum 05.09.2024 08:28:50 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Õnneks PTR'is olid ka praeguse seasoni charid olemas. Lasen praegu lvl 60 selle season sortsuga seal. Osa geari mille ma viimasena sain nädal kaks tagasi ei olnud PTR'is, ka paremad rollitud mythic gear.

Sellegipoolest kõik muutub totaalselt jälle. Lvl 60 cap seal edasi paragon farm. Health on mul sotrsul Tormet II's 1292 icon_biggrin.gif vs praegune live server ca 17k health (full Int gemmid). Uued gemmid ka kõige kõrgema tieriga. Oligi vaja craftida 3 uut armor gemmi, kuna armor Torment 2's juba kukkus alla 1k ehk capi. Väga keerulien saab olema kui runewordid ka tulevad, kuna peab valima kuhu mida jätta. Armor vist saab olema suurem probleem capist üleval hoida kõrgeimas torment levelis. Resisitid õnneks endiselt veidi üle capi koos Tryael might chestiga 84.6%

Igal juhul harjumatu on enamus gear dropib on lihtsalt legendary mitte ancentrial.

Torment 4 ka avatud. Legacy gear on enamus peale MH. Seegha kõik gear rating on hetkel crap

PTR craftisin uue mythicu endale. See oleks siis uus vs minu vana vaata paar postitust eespool

Ma deletesin season 5 sorc geari ja ptr oli sama gear jälle sorcil peal icon_biggrin.gif
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 05.09.2024 10:28:13 vasta tsitaadiga

Pekki icon_biggrin.gif
Torment 4 on päris karm. Kindlasti kui oleks 800 item power kõik asjad, siis paraneks aga ikkagi. Harjumatu on, et enam ei ole mob leveleid vaid world Tier määrab raskusastme. Natuke nõme on see, et isegi T4's on üsna haruldane saada ancentrial legendar geari. Enamus on tavaline legendary ehk 750 item power ja nendele ei saa kahte lisa powerit peale panna. T4 world bossi tegin ka eile veel ära ja sealt ei saanud ühtegi ancentral geari. See on väga nõme. Uber bossid proovin täna ära ja vaatan mis sealt tuleb. Tundub, et nad on ancestrial geari teinud väga eksklusiivseks.

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 05.09.2024 10:30:53 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib see suund, kuhu Diablo läheb. PTR on päris hea juba. Casualid saavad Torment 1 farmida, diehardid saavad Torment 4 punnitada. Armor + resistid muutuvad ka lõpuks statiks, mida gearile panna.
Kommentaarid: 292 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 259
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 07.09.2024 00:10:18 vasta tsitaadiga

Expansionis leveldamine hetke seisu pealt

https://www.youtube.com/watch?v=zNl6JsFpM08

TLDR.
1. Uus kampaania (expert world), siia kuulub ka S6 quest line, mis tõenäoliselt ka alguses kohe olemas
2. Helltide ja/või PvP tsooni boss, et saada Nightmare Dungeoni võti (vajalik 1)
3. Siis lased NmD kuni level 37 (Vahepeal muidugi teed oma klassi spetsiifilised questid)
3. Level 37 pealt lähed tagasi Normali peale ja teed kiirelt KÕIK Strongholdid ära, kuna sealt saab väga kiirelt XP
4. Peale seda NmD ja expert uuesti kuni level 60 (Helltide boss materjalide jaoks sõltuvalt mis unique geari vaja)
5. Lvl 60 Pit push vaatad kui hea gear on ja efektiivselt suudad teha kas T1->T3. T4 jäta hetkel kaugele maha, sinna pole mõtet ronida üldse, kuni päris hea fine tuned gear koos.
Selle osa jätsin välja, kus ta mainis grupis farmida bosse. Siin sõltub sellest mis speciga ja klassiga millsit bossi vaja. Üldiselt tasub uut grupifinderit võtta ettevaatlikult, kuan seal võivad olla scammerid koos randomitega, kes liituvad aga ei kasuta oma materjale näiteks. Discordiga sattusin ma kogu selle aja jooksul ühega kokku, kes pani jooksu kui tema kord oli kasutada (seal oli party leader viga mitte eelnevalt nõuda linkida materjalide kogused).

Enamasti kõik suurem osa farmimine T2 või T3 sõltuvalt mis on kiirem ja efektiivsem. Vahe on selles, et uber bossid dropivad rohkem geari kõrgemas tormentis ja ka masterwork materjali. Gear chance on veidi parem aga ei ole kohustuslik, T1 võib droppida samu legesid ja unque sealhulgas Greater affixitega.

Pit Tier86 tehtud. Edasi on juba sõltuv bossidest, et ajaga ära teha.
Runewordid tundub, et mõned on head aga paljud tundusid meh vähemalt sortsu jaoks. Warcry on vist kõigile must have peale barb.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo IV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.