Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
rex
HV Guru
|
20.01.2024 14:12:53
|
|
|
See pole ju näpukas ka, kui sihtsõna on "erakopeerimise". Labane Sander on ilmselt vene pärisnimega.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
24.01.2024 22:49:12
|
|
|
Uuendasin ka klappe ja võtsin mingi Best Buy kampaania raames Airpods Maxid 450$ eest ligi. Olen nüüd ca kuu kasutanud ja paar lendu nendega teinud ning hakkavad aina rohkem meeldima. Alguses tundus, et ANC on oluliselt lahjem kui nt pro kõrvasiseste klappide puhul aga kui leiad selle õige asendi üles, on mürasummutus samuti tasemel. Suurimad plussid on lummav helikvaliteet koos spiritual audioga ning aku kestvus. Saan klappe kasutada igapäevaselt 2-3h päevas ca nädala, enne kui tekib vajadus laadida. Võrdluseks prosid pidin laadima 2-3 päeva tagant. Klapid on lisaks väga mugavad, eriti arvestades ca 400g kaalu. Klappe kannatab kanda terve päeva, tundmata väsimust, kõrvasisesed klapid annavad tunda, minu puhul, juba 2-3h jooksul. Mõned vajakajäägid samuti, esiteks tundub see roostevaba metalliipeal olev värvikate õrn ja kriimustustele vastuvõtlik. Ehk siis proovin nendega suhteliselt hellalt ümber käia. Teiseks määrdub kõrvaklappide raami kattev kangas kergelt ja jäävad plekid. Eriti tüütu võiks olla see tugevamalt meikivate naiste puhul nt. Kolmandaks häirib, et klappe ei saa välja lülitada manuaalselt. Klapid lülituvad välja ainult siis kui sa paned nad tagasi sinna vultrassie, muidu on kogu aeg ühendatud su seadmetega ja tarbivad voolu. Disainiviga minu hinnangul, mulle meeldiks kui ma saaks klapid lihtsalt lauale panna ja need oleks välja lülitatud. Erti arvestades, et sellel vutlari ühtegi muud head funktsiooni st laadimist vms ei ole. Kokkuvõttes suurepärased klapid nõudlikule kasutajale aga võib olla mitte päris oma hinna väärilised.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
|
1 :: |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
|
rex
HV Guru
|
24.01.2024 23:06:22
|
|
|
Kas vutlariga on ehk mingi koha peal magnet/herkon lahendus? Nagu tahvlite ja telefonide ekraani aktiveerivates kaantes. Saad teoorias veidi mööda häkkida. Apple'i korral võib muidugi magneti ja herkoni vahel krüpteeritud tunnel olla...
|
|
|
226 |
|
tagasi üles |
|
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
25.01.2024 00:52:07
|
|
|
rex kirjutas: |
Kas vutlariga on ehk mingi koha peal magnet/herkon lahendus? Nagu tahvlite ja telefonide ekraani aktiveerivates kaantes. Saad teoorias veidi mööda häkkida. Apple'i korral võib muidugi magneti ja herkoni vahel krüpteeritud tunnel olla... |
Hea idee, vutlaril on tõesti magnetiga sulguv nahast rihm vms, millega siis klapid vultari sisse paika paned. Proovin mõnipäev laua peale mingi magneti jätta ja asetada klapid sinna peale, et näha kas paneb ennast magama. Tänud kaasa mõtlemast!
|
|
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Dev Grex
HV Guru
|
25.01.2024 08:14:20
|
|
|
Lähevad low power mode ka ilma vutlarita 5 minuti pärast.
|
|
Kommentaarid: 347 loe/lisa |
|
295 |
|
tagasi üles |
|
|
heretic666
HV Guru
|
25.01.2024 10:57:09
|
|
|
tsitaat: |
Mõned vajakajäägid samuti, esiteks tundub see roostevaba metalliipeal olev värvikate õrn ja kriimustustele vastuvõtlik. Ehk siis proovin nendega suhteliselt hellalt ümber käia. Teiseks määrdub kõrvaklappide raami kattev kangas kergelt ja jäävad plekid.
|
Mul on hõbedased APM alates day 1 kui müüki paisati ja pole siiani ühtegi kraapsu tekkinud metalli peale. Peatoe "mesh" võrkkanga määrdumise vastu pole ise ka rohtu leidnud et kuidas puhtaks saada.
Kõrvaklapipadjad olen saanud ilma tsentrifuugi kasutamata pesumasinas tagasi valgeks ning vutlari sileda osa pealt saab puhtaks edukalt nahapuhastusvahendiga, ise kasutasin selleks Saphir Renomat
Väga head klapid overall, ei saa nuriseda. Hind võiks soodsam olla.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
25.01.2024 20:05:44
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
tsitaat: |
Mõned vajakajäägid samuti, esiteks tundub see roostevaba metalliipeal olev värvikate õrn ja kriimustustele vastuvõtlik. Ehk siis proovin nendega suhteliselt hellalt ümber käia. Teiseks määrdub kõrvaklappide raami kattev kangas kergelt ja jäävad plekid.
|
Mul on hõbedased APM alates day 1 kui müüki paisati ja pole siiani ühtegi kraapsu tekkinud metalli peale. Peatoe "mesh" võrkkanga määrdumise vastu pole ise ka rohtu leidnud et kuidas puhtaks saada.
Kõrvaklapipadjad olen saanud ilma tsentrifuugi kasutamata pesumasinas tagasi valgeks ning vutlari sileda osa pealt saab puhtaks edukalt nahapuhastusvahendiga, ise kasutasin selleks Saphir Renomat
Väga head klapid overall, ei saa nuriseda. Hind võiks soodsam olla. |
Julgustav info, et värvikate on vastupidav, julgen ka vb kergemini kotti panna neid tulevikus. Mul on need Space Grey toonis aga võiks eeldada, et värvikatte kvaliteet on neil sama.
Kuidas aku kestvus on Teil, jäänud enamvähem samaks nagu alguses?
|
|
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Alari A.
HV Guru
|
30.01.2024 09:48:00
|
|
|
3-4a. vanadel 1 gen PROdel parem klapp rõvedalt ragiseb kui klappi puudutada või sättida. Läheb see veel garantii alla?
|
|
Kommentaarid: 650 loe/lisa |
|
534 |
|
tagasi üles |
|
|
Dirty Harry
HV Guru
|
30.01.2024 10:55:08
|
|
|
Alari A. kirjutas: |
3-4a. vanadel 1 gen PROdel parem klapp rõvedalt ragiseb kui klappi puudutada või sättida. Läheb see veel garantii alla? |
Ma olen sellised asjad Klaari chatist küsinud, saab enamasti mõne minutiga teada, mis läheb pikendatud garantii alla mitte ja mis mitte.
|
|
Kommentaarid: 178 loe/lisa |
|
144 |
|
tagasi üles |
|
|
tohoh
HV kasutaja
|
01.02.2024 11:38:20
|
|
|
Kui kellelgi Airpods Maxidel juhtub, et mõnikord kaob üks kanal ära kui klappe liigutada peas, siis sain abi Youtubest! Eemalda klapipadjad, seejärel vajuta SIM-kaardi eemaldamise nõeldaga paljastunud auku - seejärel eralduvad klapid ühendusasja küljest. Siis puhastada või vahetada pooli. Töötab probleemideta edasi.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
|
19 |
|
tagasi üles |
|
|
rex
HV Guru
|
01.02.2024 15:51:02
|
|
|
Magsafe(laadne) ühendus?
|
|
|
226 |
|
tagasi üles |
|
|
tohoh
HV kasutaja
|
01.02.2024 20:17:56
|
|
|
Pigem pulkpistikulaadne ühendus.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
|
19 |
|
tagasi üles |
|
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
02.02.2024 00:39:43
|
|
|
Dirty Harry kirjutas: |
Alari A. kirjutas: |
3-4a. vanadel 1 gen PROdel parem klapp rõvedalt ragiseb kui klappi puudutada või sättida. Läheb see veel garantii alla? |
Ma olen sellised asjad Klaari chatist küsinud, saab enamasti mõne minutiga teada, mis läheb pikendatud garantii alla mitte ja mis mitte. |
Garantiid ei saa 4a vanadelt asjadelt oodata, kui EU reeglite järgi on pretensioonide esitamise aeg kuni 2.a soetamisest. Enda kogemus jääb küll 2022 a algusesse aga sama kirjeldusega Pro klapid, vahetati Valges Klaaris ilusti uute vastu.
Link tagasikutsumisele ka: https://support.apple.com/airpods-pro-service-program-sound-issues
|
|
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Janis
HV Guru
|
02.02.2024 00:47:09
|
|
|
Pretensioonide esitamise aeg on siiski erinev garantiist. See ei tühista ju tootjagarantiid kui too pakub näiteks 5 või 10a mõnele tootele.
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
|
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
02.02.2024 05:50:03
|
|
|
Janis kirjutas: |
Pretensioonide esitamise aeg on siiski erinev garantiist. See ei tühista ju tootjagarantiid kui too pakub näiteks 5 või 10a mõnele tootele. |
Sisult ikka sarnane teenus, veidi erinevatel tingimustel.
Kas Appelil on mőni selline seade, mille pretensioonide esitamise aeg on pikem kui kaks aastat?
|
|
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Renka
HV Guru
|
02.02.2024 07:32:22
|
|
|
rauli, Apple toodetel on kõigil 1 aasta garantiid minuteada.
Pretensioonide esitamise aeg ei ole Apple pakutav. See tuleneb EU seadusandlusest ja seda ei paku mitte Apple vaid müüja omaenda kuludega (kuigi teoorias võib taustal olla ka Applega miski diil, et kulud kompenseeritakse, seda ma ei tea).
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
|
61 |
|
tagasi üles |
|
|
kusti85
Tavaline kasutaja
|
02.02.2024 09:52:56
|
|
|
rauli kirjutas: |
Janis kirjutas: |
Pretensioonide esitamise aeg on siiski erinev garantiist. See ei tühista ju tootjagarantiid kui too pakub näiteks 5 või 10a mõnele tootele. |
Sisult ikka sarnane teenus, veidi erinevatel tingimustel.
Kas Appelil on mőni selline seade, mille pretensioonide esitamise aeg on pikem kui kaks aastat? |
https://support.apple.com/service-programs
KB issues peab 4a. olema esmaaktiveerimisest, mitte rohkem, et mõned üksikud late 2029 seadmed veel mahuvad vb sisse. 20. ei olnud.
Kõige huvitavam on see battery recall, millega veel möödunud suvel sai uusi 2015 toppe.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 214 loe/lisa |
|
3 :: |
180 |
|
tagasi üles |
|
|
rex
HV Guru
|
02.02.2024 13:54:00
|
|
|
Ei garantii- ega pretensiooni esitamise aeg keela möödumisel ettevõttel maine hoidmiseks tasuta parandusi teha või lausa partiisid tagasi kutsuda kas paranduseks või välja vahetamiseks. Apple'i kate on piisavalt suur ja maine piisavalt oluline, et aegajalt midagi tasuta parandada või vahetada. Sellest nad ka Klaaris piisavalt vastutulelikud. Küsida tasub alati.
|
|
|
226 |
|
tagasi üles |
|
|
Urve
HV vaatleja
|
28.08.2024 10:56:22
|
|
|
kella kohta juba küsisin aga küsin siin airpodside kohta ka, kas on keegi tellinud kaup24 https://kaup24.ee/et/search?q=airpods
mul on kinkekaardid ja kavatseks neid airpodside ja watchi peale kulutada, aga kõhklen....palun kogemusi, kes tellinud
|
|
tagasi üles |
|
|
beastbeats
HV Guru
|
28.08.2024 13:37:17
|
|
|
Urve, Apple klappe tehakse juba päris hästi järele - ma isiklikult ei julgeks muijalt kui ametlikust esindusest või edasimüüja juurest neid osta.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
|
277 |
|
tagasi üles |
|
|
entusiast
HV veteran
|
03.09.2024 18:07:23
|
|
|
Urve kirjutas: |
kella kohta juba küsisin aga küsin siin airpodside kohta ka, kas on keegi tellinud kaup24 https://kaup24.ee/et/search?q=airpods
mul on kinkekaardid ja kavatseks neid airpodside ja watchi peale kulutada, aga kõhklen....palun kogemusi, kes tellinud |
olen saanud kenasti asjad kätte sealt ja probble pole esinenud.
_________________ JÖUDU! |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
|
102 |
|
tagasi üles |
|
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
04.09.2024 00:02:32
|
|
|
Pillasin ühe Airpods Pro klapi suht kõrgelt põrandale ja nüüd on kuulda, et midagi krõbiseb või loksub sees kui klappe kandes liigutada. Kas keegi on neid lahtni võtnud ja kokku pannud edukalt? Ega ma ei ole isegi väga kindel, mis ma seal tegema peaks aga eeldan, et midagi tuli klapi sees lahti ja loksub ringi. Klapid on aastast 2020 ja Valges Klaaris 2022 asendatud uute vastu selle teada-tuntud tagasikutsumise raames. Ehk võib olla oleks ka aeg see üks klapp pensionile saata ja uus osta ca 50 eest aga enne võiks ju proovida korrastada seda iseseisvalt.
|
|
|
68 |
|
tagasi üles |
|