PJT, tore, et otsa sattusid, mu arust suurepärane mäng
Ainuke asi, mis mul vahel isu ära ajab selle mängu juures on need krdi prestige 10+ vennad, kes lasevad ikka haigelt täpselt... üks mäng alles hiljuti sain kirbult 121m pealt headshoti =()
Aga muidu ise üldjuhul lasen soolos.
PJT, tore, et otsa sattusid, mu arust suurepärane mäng
Ainuke asi, mis mul vahel isu ära ajab selle mängu juures on need krdi prestige 10+ vennad, kes lasevad ikka haigelt täpselt... üks mäng alles hiljuti sain kirbult 121m pealt headshoti =()
Aga muidu ise üldjuhul lasen soolos.
Hetkel sooviks duosse kedagi juurde siis saaks kaks tiimi kokku _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
viimati muutis Muhekas 30.07.2020 17:23:59, muudetud 1 kord
d. _________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
Proovisin ka ära.
Algul tõesti need 6KD 1MMR ratinguga "täiesti legit playerid" viisid tuju alla.
Tobe haudajooksmine on, aga seda lõbusam on teinekord pumpaga terve pealetormav meeskond maha võtta.
Graafika on ikka Cryteki kohta väga kehva- vesi näeb halvem välja kui 90ndatel, selle kohal on AA artifaktid okstel. Võiks ikka olla seadetel mõtet ka, low peal saavad kõik mängida ja Ultra peale lükates peaks 10a GPUd kooma võtma.
Saab valida FPS cap, see hea. Aga isegi kui ära piirad FPS ja graafikakaart 70% peal lebotab, siis stutter on ikka sees...
Vael, mul 3440x1440 peal 5800X3D+6800XT kooslusega on fps enamus aega 144 piirajas, kõige nõudlikumates kohtades korra kukub 100 kanti vahel. Server stutterit esineb jah kohati, aga enamus aega on smooth.
Mu arust küll mäng väga ilus. Sopane vesi ei peagi ilus olema, need vee peegeldused küll on veits imelikud.
Muid mänge mängin harva, aga näiteks Warzone oli palju koledam selle kõrval. Graafika muidugi suht põhjas mul, low'ga ei peagi ilus olema.
Arx07, mul pea sama PC nagu sul.
Mäng ongi ilus, aga Crytekilt oleks Ultra peal rohkem oodanud. Ja vesi ja selle peegeldused on 1 sogane artifaktide meri vs Crysys 1 vesi, mis kannatab siiamaani võrdlust.
Alade vahel on ka laadimis stutterid, õnneks mäng pole nii märulirohke, et üheat alast teise hiilides väga segaks.
Wz oli teine teema-kaart oli väga suur ja mängjaid 10x rohkem koguaeg märulit twgemas. Seal oli graafika vs perf ohverdus mõistlik.
See on mitu hea aega tagasi kui ma seda mangu tegin, poolteist kaks aastat tagasi. Eriti ei maleta sellest graafilisest poolest a ma ei saanud kùll aru et midagi oleks veel ilusam. Igatahaes mäng käima ei tõmmanud kuid nurka ma veel teda ei viska uuesti _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Very high ise ei proovinud, aga high-ga ilusam küll. Anti-alias küll endiselt kehvapoolne, 2TX küll okei aga see teeb ka veits udusemaks vms.
Endal eelmise Huntiga GPU läks max 84C hotspot, nüüd tõmbas kuni 94C ära, pidi korralikult timmima - ei meeldi kui liiga kuum on.
Mul HwInfo alati töötab kui mängin, vahepeal viskan alt+tabi või siis peale mängimist vaatan palju temperatuurid läksid.
Aga jah täna sai hea 3 tundi mängitud. Menüüd/UI on kehva, mingi konsoolipärane variant - äkki võetakse kuulda ja tehakse PC peale parem, hetkel mingi seltskond võtnud ette reviewbombida sellepärast.
Muidu mäng ise sai alltime high peaki kätte ja järjest kasvab(51k kanti hetkel mängijaid laivis).
Ma mänguga rahul, nagu ka enne olin, aga väike värskenduskuur väga tervitatav.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.