praegune kellaaeg 18.09.2024 18:06:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
OO7
HV vaatleja
|
20.03.2024 17:15:30
|
|
|
Olen Jupiteri Android TV appi pikalt kasutanud ja kõik toimis ilusti.
Nüüd juhtus nii, et kustutasin äpi telekast kogemata ära ja tahaks tagasi.
Kui lähen poodi, siis ERR Jupiter midagi ei leia. Ilmselt asi selles, et Jupiteri äpi-l nüüd vaja vähemalt TV 10 mul aga TV 8.
Ca 4 aastat vana üsna viisakas telekas ja seni toimis nagu öeldud Jupiter ilusti. Telekas ei paku TV 8-le uuendust.
Lahendus oleks ehk siis see, et siit https://apkpure.com/err-jupiter/ee.err.jupiter/versions mõni vanem versioon USB pealt nö käisitsi installida?
Oskab keegi soovitada, mis versiooni proovida, Android TV 8 ja Philipsi telekas?
Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
|
mikk36
HV Guru
|
20.03.2024 18:03:30
|
|
|
1.7.5 on kirjade järgi Android 4.4+ (API level 19).
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
|
bugbrake
HV kasutaja
|
29.03.2024 21:12:21
|
|
|
Olen täheldanud, et viimasel ajal kui vaadata saateid nii otse kui järelvaadates ERR jupiteri keskonnas, siis saated tihti hanguvad või lükatakse kõige madalama kvaliteedi peale. Ja seda mitte ainult kodus, olen seda ka mujal tähelepannud.
Kas keegi on veel seda tähelepannud? Varasemalt (nii poolaastat tagasi) töötas paremini.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
|
6 |
|
tagasi üles |
|
|
Inspiro
HV kasutaja
|
30.03.2024 00:08:25
|
|
|
OO7 kirjutas: |
Kui lähen poodi, siis ERR Jupiter midagi ei leia. Ilmselt asi selles, et Jupiteri äpi-l nüüd vaja vähemalt TV 10 mul aga TV 8.
Ca 4 aastat vana üsna viisakas telekas ja seni toimis nagu öeldud Jupiter ilusti. Telekas ei paku TV 8-le uuendust.
Lahendus oleks ehk siis see, et siit https://apkpure.com/err-jupiter/ee.err.jupiter/versions mõni vanem versioon USB pealt nö käisitsi installida?
Oskab keegi soovitada, mis versiooni proovida, Android TV 8 ja Philipsi telekas?
Tänud! |
Bugjaeger äppi kasuta oma mobiilis, selle kaudu saad üle adb (pead lubama dev toolside all telekas) telefoni alla laetud apk-d telerisse installida https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.sisik.hackendebug&hl=en_US&pli=1 / https://apps.apple.com/us/app/bugjaeger-mobile-adb/id6463413200
Aga soovitan sul hakata mõtlema uue televiisori peale, Android 8 on väga vana ning äpitootjad kaotavad järjest sellelt ning ka Android 9 pealt tuge. Soovituslik on valida teler Android 11 või uuema Google TV-ga.
|
|
tagasi üles |
|
|
-Koppel-
Kreisi kasutaja
|
17.05.2024 13:02:19
|
|
|
Mis resolutsiooniga, kvaliteediga Jupiteri sisu tarbida saab? 720p / 1080p / 2160p ?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
|
10 |
|
tagasi üles |
|
|
Scott
Kreisi kasutaja
|
17.05.2024 16:17:28
|
|
|
Kõik nimetatud, viimane on siiski vaid ühel omatoodangusarjal.
Kvaliteet sõltub netiühenduse kiirusest.
|
|
tagasi üles |
|
|
Draqula
HV Guru
|
20.05.2024 15:32:05
|
|
|
Scott kirjutas: |
Kõik nimetatud, viimane on siiski vaid ühel omatoodangusarjal.
Kvaliteet sõltub netiühenduse kiirusest. |
Seadete alt (hammasratas nurgas) peaks laskma valida manuaalselt ka reso, sõltuvalt mis kvaliteediga materjali vaadata.
Kui ise ei vali siis on "Auto" sõltuvalt netikiirusest.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
|
34 |
|
tagasi üles |
|
|
Scott
Kreisi kasutaja
|
20.05.2024 17:14:09
|
|
|
Manuaalne reso valik ei tööta pikemat aega. Valid soovitud reso, kuid mõne videotüki järel muutub jälle selliseks, nagu süsteem netikiiruse alusel arvab hea olema.
Ma tahan üldiselt SD-resos, et netimahtu kokku hoida, ikka läheb HD peale.
|
|
tagasi üles |
|
|
Draqula
HV Guru
|
21.05.2024 08:29:09
|
|
|
Scott kirjutas: |
Manuaalne reso valik ei tööta pikemat aega. Valid soovitud reso, kuid mõne videotüki järel muutub jälle selliseks, nagu süsteem netikiiruse alusel arvab hea olema.
Ma tahan üldiselt SD-resos, et netimahtu kokku hoida, ikka läheb HD peale. |
Kas "mõne videotüki järel" tähendab, et ühe filmi/saate piires muutub manuaalselt valitud SD automaatseks HD'ks kui netikiirus lubab?
Või 1 tükk = 1 film/saade?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
|
34 |
|
tagasi üles |
|
|
Scott
Kreisi kasutaja
|
21.05.2024 16:57:54
|
|
|
Saade tuleb tükkidena, igaüks umbes kümmekond sekundit pikk.
|
|
tagasi üles |
|
|
chris85
HV vaatleja
|
27.06.2024 21:04:27
|
|
|
OO7 kirjutas: |
Tänud! |
Sama küsimus, aga teisel põhjusel. Tahaks Fire TV pulgale installida, aga Amazoni enda app stores seda ei ole saada. APKMirror seda ka ei paku millegipärast. Aga kust leida .apk faili, mitte xapk nagu enamik mirroreid pakuvad?
|
|
tagasi üles |
|
|
pinkman
Kreisi kasutaja
|
29.08.2024 18:45:50
|
|
|
Apple tv ei suuda jupiteri otse mängida-kui järgi vaadata siis kõik ok.internet ei ole probleem-alla 300-ülesse 78.pildi reso oli pandud 1080sdr.See jama juba paar päeva.Nüüd katseks panin 480sdr-720x480Nüüd vist mängib tõrgetata aga sellist pilti suht piin vaadata.Mis teha-või mis jupiteriga toimub.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
|
2 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|