praegune kellaaeg 06.10.2024 16:08:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Tanel
HV Guru
|
27.08.2024 15:41:37
Mark Zuckerbergi sõnutsi oli Valge Maja Covidi-surve Facebookile viga ja rohkem selliseid katseid ei lubata |
|
|
Meta Platformsi tegevjuht Mark Zuckerberg ütles, et Bideni administratsioon poleks tohtinud survestada Facebooki tsenseerima aastal 2021 Covidi-pandeemiaga seotud sisu ning tõotas, et edaspidi lükkavad nad igasugused sellised katsed tagasi.
Zuckerberg kirjutas, et administratsiooni surve oli «viga ning ma kahetsen, et me sellest avameelsemalt ei rääkinud». Ta ütles, et ettevõte «tegi teatud valikud, mida me tagantjärele targana ja uut informatsiooni omades täna ei teeks», ning lisas: «Ma olen tugevalt seda meelt, et me ei tohiks teha oma sisustandarditega kompromisse ükskõik millise administratsiooni surve tõttu mis tahes suunas – ning me oleme valmis vastu hakkama, kui midagi sellist veel juhtuma peaks.»
Edasi saab lugeda: https://wallstreetjournal.postimees.ee/8084646/wsj-mark-zuckerbergi-sonutsi-oli-valge-maja-covidi-surve-facebookile-viga-ja-rohkem-selliseid-katseid-ei-lubata (tasuline)
_________________ HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 461 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
12 :: |
7 :: |
356 |
|
tagasi üles |
|
|
Sahasrahla
HV kasutaja
|
27.08.2024 16:23:54
|
|
|
Hilja juba!
Aga jah, lõppude lõpuks on parem tunnistada viga nüüd, kui mitte kunagi.
|
|
tagasi üles |
|
|
pppd
Kreisi kasutaja
|
27.08.2024 18:01:19
|
|
|
oleks tahtnud ka uhhuude pealt suurt pappi teenida...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
27.08.2024 18:15:49
|
|
|
pppd kirjutas: |
oleks tahtnud ka uhhuude pealt suurt pappi teenida... |
Jõuab. Ahvirõuged ja läkaköha tulekul.
_________________ getbitcoin.org |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|