Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 154, 155, 156  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 21.07.2024 13:45:13 vasta tsitaadiga

ressi, jah.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.07.2024 13:47:25 vasta tsitaadiga

ressi kirjutas:
Mul ikka vist ei ole siis päris 23H2 versioon, kuna neid 7zipi ja WinRari valikuid ei ole rippmenüüs.
Kuigi samas winver näitab, et peaks nagu 23H2 versioon olema. Ei teagi siis, mis tegelikult on.

Kas mainitud taskbar ja mixer valikud on olemas?
tagasi üles
ressi
HV kasutaja

sõnum 21.07.2024 13:50:13 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
ressi kirjutas:
Mul ikka vist ei ole siis päris 23H2 versioon, kuna neid 7zipi ja WinRari valikuid ei ole rippmenüüs.
Kuigi samas winver näitab, et peaks nagu 23H2 versioon olema. Ei teagi siis, mis tegelikult on.

Pane nendest kuvatõmmised, kui saad.
Mul on eestikeelne Windows, aga piltide peal vist peaks näha olema samad asjad.
tagasi üles
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 21.07.2024 13:57:07 vasta tsitaadiga

Lisaks veel seda, et mul pakub 23H2 rar failide puhul ainult sisu vaatamist ja lahtipakkimist.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.07.2024 14:04:04 vasta tsitaadiga

ressi kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
ressi kirjutas:

Pane nendest kuvatõmmised, kui saad.
Mul on eestikeelne Windows, aga piltide peal vist peaks näha olema samad asjad.

Peaks asuma samas kohas ka Eestikeelsel:
Spoiler Spoiler Spoiler

vigurvänt kirjutas:
Lisaks veel seda, et mul pakub 23H2 rar failide puhul ainult sisu vaatamist ja lahtipakkimist.

Sama ka minul 7z puhul. Just testisin. Sisu saab vaadata kui valida Open with > Explorer või valida Extract All valik. Lahti pakkida saab kuigi ühe 7z puhul ütles hoopis nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mul on ka eraldi 7z ja WinRAR paigaldatud just selliste juhtude jaoks.
Paistab siis, et kokkupakkimine ikka 23H2 peal saadaval ei ole. Ju see tuleb siis 24H2 peal.
tagasi üles
ressi
HV kasutaja

sõnum 21.07.2024 14:16:48 vasta tsitaadiga

See Taskbar'i valik on mul ikka sama. Nii, et selle järgi võiks nagu ikka uuem ehk 23H2 versioon siiski olla?

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.07.2024 14:29:46 vasta tsitaadiga

Tundub, et on 23H2 jah. Seega selleks korraks on korras. Eks näis mis 24H2'ga saab. Ise ootan alati pool aastat peale suurt uuendust enne kui selle peale lasen. Kuigi tänapäevased Feature Update on ikka väga pisikesed võrreldes minevikuga kui tuli Service Pack mille paigaldamine võttis aega tunde ja mis muutis tunduvalt enam asju.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.07.2024 22:50:38 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif

Annoying Windows bug causes PCs to boot into BitLocker recovery mode
https://www.xda-developers.com/windows-bug-boot-bitlocker-recovery-mode/

S.I.L.L.U
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.07.2024 09:36:04 vasta tsitaadiga

MS patchimis tsükkel tuleb teha nii, et mai patchid installid augustis, siis loodetavasti on asi stabiilseks saanud icon_lol.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 25.07.2024 10:55:51 vasta tsitaadiga

See Bitlockeri liigselt agar triggerdumine pärast uuendusi on juba pikka aega probleemiks olnud. Huvitaval kombel BIOSi reseti peale ei tule samas mingit kobinat icon_lol.gif
tagasi üles
ressi
HV kasutaja

sõnum 31.07.2024 14:50:16 vasta tsitaadiga

Windows 10 tugi peab lõppema 14.10.2025.
Kas peale seda või mis ajani saab windows 10 pealt windows 11 peale uuendada masinaid, kui neil ei ole sobiv süsteem?
Kas üldse sellist kuupäeva on paika pandud, mis ajani saab tasuta windows 11 peale uuendada masinat ükskõik, kas vastab süsteem nõuetele või mitte?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 31.07.2024 15:32:00 vasta tsitaadiga

Tasuta Windows 11 peale uuendamine on ammu läbi.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.07.2024 15:44:01 vasta tsitaadiga

Kui ei vasta nõuetele, siis ei saa ei praegu ega tulevikus. Kui Microsoft just nõudeid ei lõdvenda, mis on väheusutav.

Seega need masinad jäävad Win10 peale. On võimalus veel kuni kolm aastat peale seda kuupäeva saada tasulisi uuendusi Win10 peal.
Muidugi on Win10 versioone mis on toetatud isegi kuni 2032 (IoT ja LTSC) aga need pole päris kodukasutajale mõeldud. Tasuliste uuenduste võimalus peaks vist olema avatud ka kodukasutajatele seekord (varem oli ainult firmadele).

tsitaat:
Microsoft has announced an Extended Security Updates (ESU) program for Windows 10 to support devices beyond the end-of-support date on October 14, 2025. This program will allow users to receive critical and important security updates for up to three additional years. The ESU program is a paid service, and while the pricing for consumers hasn't been finalized yet, it's known that businesses might pay up to $61 per PC annually, with possible discounts for those using services like Microsoft Intune or AutoPatch​.

Here are the main conditions of the ESU program:

Eligibility: Devices must be running Windows 10, version 22H2.
Updates Provided: Only critical and important security updates will be provided. There will be no new features, customer-requested non-security updates, or design changes.
Support Limitations: General support will not be provided. Technical support related to ESU will be available only for security update issues​​.
Subscription Duration: ESU is available in annual subscriptions, and partial period purchases (e.g., six months) are not allowed.
Availability: The program will be available for enrollment about a year before the end-of-support date (around late 2024)​​.

For consumers, more details and pricing are expected to be shared closer to the end-of-support date in 2025​​.

Betamax kirjutas:
Tasuta Windows 11 peale uuendamine on ammu läbi.

Kas see polnud mitte tasuta uuendamine varasemate Win7 ja Win8 pealt ja nende võtmetega?
Vähemalt eelmise aasta sügise pealkirjad kõik seda väidavad.

Win10 võtmega peaks veel saama...
tagasi üles
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 01.08.2024 14:37:04 vasta tsitaadiga

kuidas peale 23h2 uuendust uuesti juhtmeta hiir tööle seada? kunagi ma vist selle uuenduse lasin maha, aga sügisel on seda ju vaja, kui vanemat versiooni ju ei uuendata? tänud vastuste eest.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.08.2024 14:41:11 vasta tsitaadiga

Lase sinihamba driverid uuesti üle äkki
Vähemalt mu masin kaotas lambist sinihamba ära...ja nii paar korda aasta jooksul. Ka ühes teises masinas

tagasi üles
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 01.08.2024 15:06:37 vasta tsitaadiga

jeesus188, see ju läbi usb pesa tuleb sgnaal, vast nii hull ka ei ole, et sinihammas usb- d hakkab möjutama
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.08.2024 15:24:37 vasta tsitaadiga

raul141 kirjutas:
jeesus188, see ju läbi usb pesa tuleb sgnaal, vast nii hull ka ei ole, et sinihammas usb- d hakkab möjutama

Alustaks sellest, et mainid mis tootja ja mis mudeliga tegu on ja milline juhtmevaba režiim (jutu järgi siis 2.4Ghz, mitte Bluetooth) üldse kasutusel on? ja milles seisneb "tööle saada"?.

Hetkel on niimoodi võimatu mingit kasulikku vastust anda kui sa ütled lihtsalt "juhtmeta hiir".

"juhtmeta hiiri" on müügil üle 1700 mudeli. Väga tõenäoline, et mõnel neist on ühilduvusprobleem 23H2 uuendusega.
Konkreetset mudelit ja ühendust teades võiks vähemalt ise otsida, et kas tegu on tootjapoolse probleemiga mis esineb ka teistel inimestel või mitte.

Ma saan öelda, et minu Logitech G604 üle 2.4Ghz on seni normaalselt töötanud 23H2 peal. Pole mingeid anomaaliaid märganud. Muidugi ma kasutan ka vanemat Logitech Gaming Software, mitte uuemat GHUB tarkvara.
Uuemad Logitechi mudelid mõistagi toetavad ainult GHUB.
tagasi üles
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 01.08.2024 15:49:17 vasta tsitaadiga

Tomorrow, jah 2,4 GHz hiir ja westrom hiina junn. kunagi googeldasin, vist uuendusi kah vist pole talle
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.08.2024 16:16:12 vasta tsitaadiga

No vot. See odavus peab tulema millegi arvelt ja tavaliselt on selleks tugi, kui me räägime siin hiina tootjatest. Eeldusel, et hiir ise suvaliselt ära ei sure.
Selle puhul on kiirem uuem mudel asemele osta vist kui hakata lahendusi otsima vanale mudelile.
tagasi üles
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 01.08.2024 19:25:00 vasta tsitaadiga

Tomorrow, asi ei ole odavuses. Teist juhtmega hiirt ka kasutasin, ka ei tööta, ühesõnaga see uuendus keeras usb pekki. Googeldades see probleem laialdane. Ma ei saa aru kuis teil usb pesad töötavad pärast 23h2 uuendust? Kas siis olenevalt arvutist keerab pekki need pesad? Ma natuke aru ei saa, uuendustega kaasnevate probleemidega, kulutustega peaks ju tegelema tarkvara looja, mulle tundub, et mina tegelen selle arendamisega?
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

sõnum 01.08.2024 19:46:46 vasta tsitaadiga

raul141 kirjutas:
Tomorrow, asi ei ole odavuses. Teist juhtmega hiirt ka kasutasin, ka ei tööta, ühesõnaga see uuendus keeras usb pekki. Googeldades see probleem laialdane. Ma ei saa aru kuis teil usb pesad töötavad pärast 23h2 uuendust? Kas siis olenevalt arvutist keerab pekki need pesad? Ma natuke aru ei saa, uuendustega kaasnevate probleemidega, kulutustega peaks ju tegelema tarkvara looja, mulle tundub, et mina tegelen selle arendamisega?

Kõigil kolmel profiililäpakal on 23H2 uuendused peal ja kõik töötab nii kui peab. Mingi raua konflikt äkki???

raul141
HV veteran
raul141

sõnum 01.08.2024 19:51:17 vasta tsitaadiga

ajnurm, arvata on, eelmine aasta vist ka mingi samalaadne uuendus ja jälle usb pesad ei töötanud, ma ei mäleta kuis selle uuenduse maha sain. Isegi kui saan, siis tulevikus ju ikka on seda vaja. 3 uuendust on mida saaks maha lasta, aga 23h2 eraldi nagu ei saakski?
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.08.2024 21:53:57 vasta tsitaadiga

Kusjuures endalgi on USB-ga mingi jama aeg-ajalt. Kõlarid kaovad tagant ära. Tuleb arvutile restart teha või Device Manageris USB audio seadmele Disable/Enable.
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 02.08.2024 13:28:07 vasta tsitaadiga

Sai lõpuks korda, õpetuse sain googeldades, usb draiverid said pandud läptopi omad. Kas siis uuendustega paigaldati windoosa driverid voi midagi läks uuendustega katki. Jama oleks , kui isegi moblat laadida voi printerit kasutada ei saa. Ma ei tea kas uuendustega, aga chrome deinstallitakse iga restardiga maha, omaarust ma midagi näppind pole, isegi ei tea kust alustada
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 02.08.2024 13:29:15 vasta tsitaadiga

Mobla laadimiseks pole sul tegelikult draivereid vaja. Selleks pole vaja isegi windowsit käivitada icon_wink.gif
Aga windows on selle koha pealt kohati ülbe küll, et laseb mingid oma draiverid peale
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 154, 155, 156  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.