Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 293, 294, 295  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.06.2024 16:59:39 vasta tsitaadiga

Kui 56,6K-57,6K ei hoia siis järgmine peatus on 48K.
Risk on alati aga sealt ~57K pealt võib tulla korralik bounce, mis viib 80k+ peale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 28.06.2024 21:02:12 vasta tsitaadiga

Bitcoini kaevandajad müüvad oma bitcoine võlgade katteks, mõni ka ostab nendega asicuid juurde, saksa ja usa valitsus müüb bitcoine.

Kui see tühimik läbi saab, siis hakkab puhas tõus. Brasiilia ja kõik ladina-ameerika riigid muretsevad endale bitcoine- sest nende enda raha on pehme.
Kindlalt on teada, et bitcoinil mingi kindel hind, ka siis kui usa otsustab 100% valitseda bitcoini ja teiste krüptorahade üle - USA endi kodanike üle.
(Aga Monero eemaldamine listist ei aidanud - hind taastus..)

-------------------------------------------

Kaspa kavatseb bitcoini langemise sõltumisest lahti öelda..
B vaatame, mis K teeb. TUleb 0.20 USD ära.

Kaspa (KAS) on ühtlaselt tõusnud:
https://www.imghippo.com/i/9CUM31719489084.png
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 29.06.2024 11:50:59 vasta tsitaadiga

Kas tõmmati tõesti vaba bitcoinide arv poole peale selline ka kunstlikult odava asja kallimaks tegemine kui vaba raha hulk poole peale tõmmata suureneb väärtus mitmekordselt maailmas on sellised asjad ennemgi juhtunud. Ilmselt mingi ports vabu coine põletati lihtsalt ära muidu poleks steady 60k kui coine rohkem inimestel oleks siis redutaks see coin 30k peal hetkel. Kuid jah coinidel on 0 väärtus kõik mis on on mull.

viimati muutis XeStAiSy 29.06.2024 12:16:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 29.06.2024 12:15:52 vasta tsitaadiga

Bitcoin on sama reaalne kui palju sul on neid walletis. Kui neid on 0 siis väärtus on 0. Igati aus matemaatika.
Pangas on juhtunud nii, et Tartu Pank ja konto 0.

Aga ega valitsus ei jäta sind üksi kui sul on bitcoine. Ta leiutab ikka viise, et need sinult ära võtta.

viimati muutis mina634 29.06.2024 12:19:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 29.06.2024 12:18:05 vasta tsitaadiga

tundub reaalne jah
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 29.06.2024 12:22:26 vasta tsitaadiga

XeStAiSy kirjutas:
tundub reaalne jah

Jah, kes ostis sel on. Kes müüs, sellel ei ole.

Fiat raha on pidevas languses, poes on jälle midagi kallim. Kui peaminister otsustab, et eesti rahval ei tohi bitcoine olla, siis seda ka teeb ja rahvas lihtsalt annab bitcoinid ära.
See on eestlase komme.
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 29.06.2024 15:59:18 vasta tsitaadiga

mina634, öeldi ära miks poes "jälle" kallim on sest "jälle" tõsteti palku. Saiapätsi hind on tõusnud ilmselt viimase 10 aastaga 100%...palk samamoodi 100%. Tegelikkuses on kõik samaks jäänud.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 18.07.2024 11:56:56 vasta tsitaadiga

https://gopulse.com/token/0x4afcb514217e8c36e10c7d3f306e1fff5ad3fcb5

Tehtud endale token PING, pingviini token. Pulsechain võrku.
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 18.07.2024 23:35:46 vasta tsitaadiga

link
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 19.07.2024 11:03:33 vasta tsitaadiga

BTC on selgelt juba korporatiivne - suurem osa kaevandajaid on suurfirmad ja ka pangad on hakanud koos suurfirmadega bitcoine ostma.
Ainuke eelis oli see, et väikesed, kes kunagi odavalt ostsid/kaevandasid - võivad rahulikult kõik bitcoinid maha müüa. praegu, 100k ja 1000k ajal.
Edaspidi pole neid vaja hankida.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 19.07.2024 17:07:39 vasta tsitaadiga

mina634, nagu näiteks kes on ostnud suuremas koguses, peale Michael Saylor'i?
Rahaliselt üliväike ost mis pole mainimist väärtki selle firma kohta "Metaplanet buys another $1.2M of Bitcoin" https://cointelegraph.com/news/japans-metaplanet-buys-22-bitcoin-as-btc-nears-65k
BlackRock'i jt juttu ma ei vaataks pigem, nemad on ETF vahendajad.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 20.07.2024 13:35:39 vasta tsitaadiga

saylor on teinud iselaadse võlakirja, millega saab dollarite eest osta bitcoine, väga kaval trikk.
teised ostavad oma firma tavatulude eest ja saylorist on vähem.

LHV on ka bitcoine, kuid nende klientidel on ainult eurod. See on ka kaval trikk. Hoiame enda käes bitcoine ja klientidele määrime eurosi. Las Hoiavad Virtuaalselt - LHV

Sarnane ühele eesti firmale - nende käes on salajased krüptovõtmed, sinu käes on ainult firma lubadused - virtuaalselt.

LISA:
Minule potsatas postkasti, et võitleja Alex Pereira liitus blockdag võrguga.

-----

USAl on kõige rohkem bitcoine ja järgmised on inglismaa, saksamaa müüs kõik maha. Põhiliselt on kriminaalidelt saadud ja sunniviisiliselt omandatud bitcoinid.
Aga sellega on võimalik taltsutada turge - eriti kui mõlemad riigid korraga müüki panevad.. ja kui trump otsustab, et bitcoin on ikkagi tema jaoks küberkurjamite teema..
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 20.07.2024 14:41:39 vasta tsitaadiga

Jah, aga mind huvitaks, et kes v mis firmad on reaalselt osa arvestatavast rahast BTC investeerinud?
Ma pole väga näinud selliseid uudiseid icon_rolleyes.gif .
Just arvestatav summa mis on protsentuaalselt piisavalt suur? Mitte, et a'la, rahaline varu on inimesel näit 10k ja BTC on pandud 100 euri.
Ma pakun, et see protsent võiks olla vähemalt ca 25% suurfirmade rahavarudest siis on hoopis teine jutt. Mitte, et paneme 1% v vähem ja siis kuulutame uudistes, et näe panime 1M $ bitcoini alla.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 20.07.2024 14:57:03 vasta tsitaadiga

https://river.com/learn/who-owns-the-most-bitcoin/

satoshi nakamoto omab kõige rohkem. Aga ikkagi, kui palju korraga müüki panevad- ikka firmad ja riigid- saksamaa pani - mitu päeva hind langes.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 20.07.2024 15:03:18 vasta tsitaadiga

Rusikareegli järgi ei peaks üle 5% ühte varasse panema. Kes rahulikult magada tahab.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 31.07.2024 11:41:57 vasta tsitaadiga

DAI ei ole usd dollari peal vaid krüptodega hoitakse USD dollari kursil. Kui btc ja eth tõuseb pidevalt, siis DAI on rohkem stabiiliseeritud kui USD ise.. (ja kui btc juhtub kukkuma 47k peale, siis DAI puhul kukkumist ei ole)

Tegelt on DAI tagatisraha väärtus:
https://makerdao.com/en/

Ja mul on eDAI plaanis stakema otse pulsechaini farmi panna. Tagatisega tagatud tagatis + üle 70% on pidevalt olnud:

https://pulsex.mypinata.cloud/ipfs/bafybeiesh56oijasgr7creubue6xt5anivxifrwd5a5argiz4orbed57qi/#/farms

LISA:
Bitcoinerite elu võib surmaga lõppeda, eriti kui sa oled meedias leitav:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas eu tahab mikserid ära keelata? Siis ootab sind ka Ukrainas kindel surm.

LISA2:
https://blockdag.network/team

2 doktorikraadiga on tiimiliiget. harwardi ülikoolist ka.
Ametlik välja lase 5 sendi peal, praegult saab eel-ostes veel odavamalt. Kaspal näiteks täna oli 0.19 USD (blockdag on ka kaspal)
LISA3:

Kaspa ütles lahti bitcoini langemisest-kõikumisest ja täna on juba 0.20 USD
Mingi paugu ta ära teeb, kõige kõrgema tipu. Mis iial on juhtunud.
MAX LOG graafikat vaadates - ütleks, et 1 KAS = 1000 USD on võimalik mõne aastaga, teatud tingimustel.
Esimene tingimus, et max log tõusugraafika jääb samasuguse tõusu peale.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 31.07.2024 13:55:24 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
1 KAS = 1000 USD

Marketcap oleks siis 10x kõrgem kui täna kõik krüptod kokku, kõlab usutavalt thumbs_up.gif

kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 31.07.2024 14:25:54 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
mina634 kirjutas:
1 KAS = 1000 USD

Marketcap oleks siis 10x kõrgem kui täna kõik krüptod kokku, kõlab usutavalt thumbs_up.gif

ot:
peavooluaritmeetika on nii fiat

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 31.07.2024 17:48:24 vasta tsitaadiga

Ma isegi usun, et kaspa on top 1. ja peksab bitcoini kohalt minema.
Monero on teisel kohal ja bitcoin kukub 3ndaks.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 31.07.2024 22:39:22 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Ma isegi usun, et kaspa on top 1. ja peksab bitcoini kohalt minema.
Monero on teisel kohal ja bitcoin kukub 3ndaks.

Eestlastele omaselt loed jaanipäeval kristallkuulikeste pealt või millele su ajuloputus tugineb ?
Pane kuupäev ka paika, ebays müüakse pendleid ka selleks tarbeks icon_wink.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 01.08.2024 12:57:38 vasta tsitaadiga

See absoluutne tõus on kaspa DAG-i juba sisse kirjutatud. Täpselt on teada kogus, poolitamine ja Fiati inflatsioon. Puhas matemaatika.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 01.08.2024 23:17:05 vasta tsitaadiga

Kaspa-le toodetakse palju ASIC-d eks see ka loeb, et teda põhja ei lastaks ja tal on selline hea vibe. icon_wink.gif
Kuna Kaspa halving on kole kiire + kogu aeg uued ja kiiremad kaevurid, siis ainuke võimalus plussi jääda on seda koguda. Mina näiteks kogun seda. GPU coine müüsin ja paljud teised koguvad ka KAS-t, see on ka hea märk hinnatõusuks icon_exclaim.gif

Ma imestan, et isegi sellisele coin-le nagu Alephium tehti alguses 360GHs ASIC, mis kõik GPU-d minema pühkis ja 100$ päevas tootis alguses.
Siis tuli selle Goldshelli AL box-i 180W asemel 2x võimsam versioon 360W ja 720GHs.
Alles paar kuud tagasi maksis see 180W Box 10 000£+ ja nüüd 1500£ ja päevas tuleb ~10£ 100$ asemel.

Kuid mis on ime, et Bitman Antminer tegi valmis ka sellele suht pisikesele ja mitte eriti bullish coinile, Alephiumile oma kaevurid. Hind 27 500£ icon_eek.gif Kiirus 16.6THs ja hetkel päeva revenue ~500£ icon_idea.gif See tõmbab nende BOX-de revenue varsti paari taala peale päevas, alles mai kuus oli revenue 100$ ja hind 10K. See ASIC-te tootmine on hea hoo seal Hiinamaal sisse saanud paistab. GPU-del pole enam mingit varianti läbi lüüa muuga, kui mõne Kaw-Pow taolise elektrit sööva ja mälu kasutava coin-ga. Ökodele GPU coinidele tehakse juba 200 miljoni marcet capi peal 100x tõhusamad ASIC-d valmis kiirelt.

Tõeline Alephiumi kaevandamise loom: https://www.hashrate.no/asics/al1 - esimesed, kes selle kaevuri ostavad tõmbavad enam-vähem kogu pooli maksed endale... no ja kui see Alephium peaks nüüd kohe vasti alla käima, siis oleks kaotused suured.. Ma arvan, et seal on mingi salajane vandenõu või teadmine taga, et see coin nüüd kohe päris põhja ei kuku nagu ülejäänud GPU kaevandatavad coinid, näiteks Pyrin ja Radiant jne. Vb need ASIC-u tootjad ise ostavad seda siis näiteks. Noja muidugi eks nad on juba mõnda aega katsetanud oma uusi mega kiireid ALPH kaevureid ja korraliku koguse coin-i kätte ka saanud.

The live Alephium price today is $1.84 USD with a 24-hour trading volume of $2,115,342 USD. We update our ALPH to USD price in real-time. Alephium is down 5.14% in the last 24 hours. The current CoinMarketCap ranking is #261, with a live market cap of $155,811,820 USD. - Marcet Cap on nüüd 155 miljonit 200 asemel juba, hind ka enam pole 3$, nagu enne ASIC-te tulekut, aga ikka tegid ülikiire ASIC-u veel. Äkki on nende tootmise oma hind lihtsalt nii odav? - kast sama nagu näiteks KAS coinil, ainiult soft vaja teine teha ja prose ehitus veits, ma arvan. Kuidas muidu saab näiteks Goldshell oma box-i 1500£ müüa juba, kui alles 3 kuud tagasi oli see 10 000£.

Tuli jälle kaevandamise teema. icon_smile.gif Aga seesamune BTC on ainult trofee coin. Saatmine on jube kallis ja midagi tarka temaga teha ei saa.
Praegu on liiga keeruline tavalisele inimesele neid ülekandeid teha ja see musta auku minemise võimalus on hirmutav. Siis kui mingit krüptot saad maksta rahulikult viipemaksega poes, siis oleks see Bullish. Ok Binance kaardiga sai maksta krüptos teoreetiliselt, aga praktiliselt see arvutati kõige kiirema kursiga ümber ikka eurideks poele/pangale.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.08.2024 04:25:29 vasta tsitaadiga

Kaspal on sama asi, mis bitcoinil - kui kaua hoiad, siis on tulevikus sinu kogusel kõrgem hind. Hind küll kõigub, kuid esimestel inv. on varsti suva.
Muidugi pead arvestama ka argipäevaste vajadustele ja palju sul ikka üle jääb. See on alati alguses nii.

Minul on üldse suva. Kui sa juba algusest suhtud krüptosse kui tehnilisele lahendusele, siis hind enam varsti ei koti.

Salajase võtme krüptograafia tugevus on kindlam igast pangast. Pank ei ole kindel kunagi olnudki. Nad pakuvad sulle kindlust, kuid nende käes on krüptograafia tugevus, mitte sinu käes. Eks nad ütlevadki, et sa kaotad kogemata võtmed ära. Inimesed ongi kaotanud kodu võtmeid ära. Aga mõned ju ei ole ka.

Eks see on mingi õppe ja treeninguteema. Et lolle vigu ei tehtaks. Alguses tuleb lollid vead ära teha, siis edaspidi kui on suuremad summad - on risk väiksem kui oled teadlik.

NB! Krüptoraha on riskantne ja volatiivne. Ja ühest nõu ei saa anda, sest inimene on personaalne ja vajab asjale erinevalt arusaamist/lahendust.

(MUIDEKS: juba töötatakse välja quantum kindlaid lahendusi - esimene ledger on see: https://www.theqrl.org )

LISA:
Crystal Intelligence on korraldanud tulevase MiCA seaduseelnõu üle seitse ümarlauaarutelu, kus osalesid avalikud ja erasektori osalejad ning märkimisväärsed krüptofirmad, sealhulgas Binance, Bitpanda, Kraken ja Euroopa Komisjoni liikmed.

Spoiler Spoiler Spoiler

"Tehnoloogiline keerukus, krüptovarade piiriülene jurisdiktsiooni olemus muudab regulatiivse jõustamise keerulisemaks ning nõuab tugevat rahvusvahelist koostööd ja teabe jagamise mehhanisme."
--------
EI KOMMENTEERI.
...
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 03.08.2024 05:38:41 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
(MUIDEKS: juba töötatakse välja quantum kindlaid lahendusi - esimene ledger on see: https://www.theqrl.org )

Vähemalt üritatakse asja ennetada. Kvantarvutid küll arendamisel, aga samas pole teada, vbla kusagil juba tiksuvad mingid algelised asjad icon_rolleyes.gif

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 05.08.2024 08:24:16 vasta tsitaadiga

Monero suht kõige tugevam suurimate 100 hulgas praeguse kukkumise valguses. icon_eek.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 293, 294, 295  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.