Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
villu70
HV Guru
|
12.05.2024 12:01:15
|
|
|
Mis eesti saigi poolfinaalist edasi .... uskumatu. kahju, et siin keegi polnud nõus kihla vedama!!! kasvatage munad omale .....
et siis Sveits jah..... Äge värk, eurogeivisioon kuubis.
Järgmine aasta saatke Oksmaa, Tasane ja Aak sinna.... oleme kah topis.
Aga muidu, neid üksikuid lugusid mida kuulnud olen siis Küprose oma tundus selline oki-doo.
Edu ja päikest eestisse!
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
|
netcat
Kreisi kasutaja
|
12.05.2024 12:45:43
|
|
|
Scott kirjutas: |
woox2k kirjutas: |
mis selle loo juures nii head oli. Just laulu osas, |
Eri muusikastiilide miksimine - räpisugemetega EDMist Mozarti klassikalise muusikani; laulu sõnum ja sõnad - binary code - paratamatult nii ESC õhkkonna kui laulja enda eneseleidmisega seotud asi. Laulja eksimatu hääl ja mida ta sellega teha suudab. Minimaalne, samas keeruline lavashow.
Selle looga oli nii, et esimese asjana sai tähelepanu esitaja välimus, laulu sisu ja sõnum jõuab kohale palju hiljem, kuid kõik ESC võitjaelemendid olid olemas. Neist esimene ja tähtsaim - autentsus ja siirus, lugu pole punnitades eurokale tehtud, vaid elust enesest loomulikult tulnud.
|
Vabandust ette, aga siit tuleb täiega rant praegu. Siirus? Kui see oligi siirus siis see oli siiras lollus. Mul ajas see laulu tekst südame täiega täis.
Rääkimata niisama kogu maailmast päriselus, sealsamas laval on palju riike, mis on aastaid ja aastakümneid kannatanud ja läbi elanud igasuguseid õudusi, sõdu ja okupatsioone, või teevad seda just nüüd ja praegu, ja siis tuleb see roosa boaga vend neutraalsest šveitsist, kelle elu suurim mure on olnud jõuda otsusele, kas täna panna jalga püksid või seelik - ja laulab "siiralt" kuidas ta on tulnud läbi põrgu või kuidas see seal oligi.
Nõme ja üksipäinis selle eest oleks andnud loole 12 miinuspunkti kui oleks saanud.
See et see roosa suleboa, vurri otsas turnimine ja kokkuvõttes ka täiesti segadusseajav erinevate muusikastiilide miksimine mulle üldse ei istunud, on ainult veel kirss tordi peal sellele lisaks. Aga ühtekokku kokkuvõttes ei olnud vist finaalis ühtegi teist lugu, mille puhul absoluutselt kõik elemendid peale laulja häälevalitsemise oleks mulle täielikult vastumeelt olnud - tekst, muusika, välimus, liikumine, lavaline produktsioon...
Scott kirjutas: |
Kogu võistluse kõige meeldejäävam lugu, mis sai teenimatult liiga madala koha, on Hispaania Nebulosa - Zorra. See paneb esimesest taktist kaasa liikuma ja kuulama.
|
Kas nüüd just kõige meeldejäävam, ja laulja hääl oli nõrgapoolne, oli ikka aru saada et ta on algaja amatöör, aga muidu peab nõus olema et oleks võinud rohkem punkte saada, ja ootasin, et pisut rohkem saab, produktsioon ja sõnad olid head. Aga nagu lugu ise oli vanuselise diskrimineerimise ja slut-shamingu vastane, siis täpselt needsamad eelarvamused tema vastu ka mängisid. Isegi roosas kleidis kesksoolised on sallitavamad kui lõdvakombelised keskealised naised. Ja žüriilt ei saanud ilmselt selle nõrga häälematerjali tõttu punkte.
Ma ise olen hämmastunud sakslase nii kõrge koha pärast. Oleks seekord pakkunud, et sakslased jäävad viimaseks. Aga jäid (publiku punktide järgi) ikkagi UK - tuleb välja et homodele meeldib tänapäeval roosa sulevaht rohkem kui karm romantika spordisaali pesulas.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
|
6 |
|
tagasi üles |
|
|
MatchMaker
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
Winterwind
One
|
12.05.2024 13:04:33
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Mis eesti saigi poolfinaalist edasi .... uskumatu. kahju, et siin keegi polnud nõus kihla vedama!!! kasvatage munad omale .....
et siis Sveits jah..... Äge värk, eurogeivisioon kuubis.
Järgmine aasta saatke Oksmaa, Tasane ja Aak sinna.... oleme kah topis.
Aga muidu, neid üksikuid lugusid mida kuulnud olen siis Küprose oma tundus selline oki-doo.
Edu ja päikest eestisse! |
Mismõttes polnud nõus kihla vedama? ma ju pakkusin seda
|
|
Kommentaarid: 1008 loe/lisa |
|
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
|
SSD
HV Guru
|
12.05.2024 18:40:18
|
|
|
Mu meelest Leto svet saadetigi eurovisioonile just seepärast, et sellest jamast oli juba kõrini. See oleks võinud jääda eesti viimaseks osalemiseks sel üritusel. Aga noh, raha, kuulsus jmi. muud valud, sunnivad ikka jätkama seda kummalist janti.
|
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
|
263 |
|
tagasi üles |
|
|
Auron
HV Guru
|
13.05.2024 07:46:04
|
|
|
SSD kirjutas: |
Mu meelest Leto svet saadetigi eurovisioonile just seepärast, et sellest jamast oli juba kõrini. |
Kui asi on jura siis ärgu osalegu - tola pole ka vaja mängima minna, sest teised ei saa sellest "lahedast pullist" aru.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
|
128 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
13.05.2024 07:53:28
|
|
|
Kõik oli väga ok. Ei saa aru miks ta üldse veel lugusid avaldada saab. Ukraina teemal üllitas mingeid tiblameelseid lugusid, nüüd juba laulmine.
Tiba ogar ja selle keerab ka rätipeade PR looks.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
13.05.2024 08:01:26
|
|
|
Minu poolest võiks selle Eurovisiooni samuti vahele jätta. See on muutunud mingite seksuaalvähemuste ja muude woke-tegelaste paraadiks. Laulmise ja muusikaga on seal vähe pistmist nüüdseks.
Magic kirjutas: |
Kõik oli väga ok. Ei saa aru miks ta üldse veel lugusid avaldada saab. Ukraina teemal üllitas mingeid tiblameelseid lugusid, nüüd juba laulmine.
Tiba ogar ja selle keerab ka rätipeade PR looks. |
Kas see tüüp polnud mitte see ERR-i korrespondent seal Venemaal? Äkki tehti vaikselt ajupesu ja nüüd tagasi tulles aktiveeriti, kuna aeg sobiv?
|
|
Kommentaarid: 705 loe/lisa |
|
541 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
13.05.2024 08:41:51
|
|
|
Ainuke vabandus, et ta koguaeg olnud selline "erinevus rikastab". Aga see tööristakast oleks nagu tiblade käest jah.
//
Võistlusel pole häda midagi, suurim väljund.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
MatchMaker
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
|
13.05.2024 18:14:14
|
|
|
Vähemalt pani Eesti terve euroopa kommentaatorid proovile oma ajaloo pikima loo nimega
Spoiler
Ja mulle jäi kõrvu ETV+-i kommentaatorid kes ei saanud selle loo nimega üldse hakkama... Mingid tõelised eestis elavad russid ilmselt seal tööl kes riigikeelest ei mõika midagi. @00:40 peal
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
|
35 |
|
tagasi üles |
|
|
HPN
HV veteran
|
13.05.2024 19:55:36
|
|
|
Mu meelest Leto svet saadetigi eurovisioonile just seepärast, et sellest jamast oli juba kõrini. See oleks võinud jääda eesti viimaseks osalemiseks sel üritusel. Aga noh, raha, kuulsus jmi. muud valud, sunnivad ikka jätkama seda kummalist janti. |
Leto svet oli meie reaktsioon Balkanvisionile. Omal ajal oli see lugu õiges kohas ja täitis täpselt seda eesmärki, milleks see lõppvõistlusele saadeti.
_________________ /digitaalselt allkirjastatud/ |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
|
44 |
|
tagasi üles |
|
|
AlvinL
Kreisi kasutaja
|
13.05.2024 20:06:23
|
|
|
Ah mis, Laulev Parlament endiselt toimib? Täitsa meelest läinud.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
|
15 |
|
tagasi üles |
|
|
netcat
Kreisi kasutaja
|
14.05.2024 08:20:38
|
|
|
HPN kirjutas: |
Mu meelest Leto svet saadetigi eurovisioonile just seepärast, et sellest jamast oli juba kõrini. See oleks võinud jääda eesti viimaseks osalemiseks sel üritusel. Aga noh, raha, kuulsus jmi. muud valud, sunnivad ikka jätkama seda kummalist janti. |
Leto svet oli meie reaktsioon Balkanvisionile. Omal ajal oli see lugu õiges kohas ja täitis täpselt seda eesmärki, milleks see lõppvõistlusele saadeti. |
Meie enda arust täitis. Kas teised ka naljale pihta said on täiesti teine asi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
|
6 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
14.05.2024 09:12:32
|
|
|
Nagu need vennad, kes seltskonnas head inside džõuki teevad enda arvates ja siis ainsana selle üle naeravad. Samal ajal teistel veidi piinlik kõrvalt vaadates.
|
|
Kommentaarid: 705 loe/lisa |
|
541 |
|
tagasi üles |
|
|
somnambuul
HV veteran
|
14.05.2024 09:15:10
|
|
|
Ah mida, me ikka naersime terve euroopa üle, et nad naljast aru ei saa. Simple minded kapitalistid.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
|
54 |
|
tagasi üles |
|
|
denis28
HV veteran
|
15.05.2024 12:28:50
|
|
|
Varro Vooglaid :
Tõstatasin eile ERR-i nõukogu koosoleku lõpus küsimuse, miks Eesti üldse osaleb sügavalt mandunud Eurovisioonil ja kulutab selleks veel mitusada tuhat eurot maksumaksjate raha.
Ühtlasi osutasin, et minu hinnangul tuleks osalemisest loobuda ja suunata vabanev ressurss nt suurejoonelise laste lauluvõistluse korraldamiseks või laulupeo koorijuhtide töö tasustamiseks.
Mitmed nõukogu liikmed olid minuga sama meelt, et Eurovisiooni kultuuriline allakäik on satanismi propageerimises ning hälvikute ja pervertide pjedestalile tõsmises jõudnud tasemele, kus on igati mõistlik küsida, kas osalemist tasub jätkata või mitte.
Üks nõukogu liige ütles mulle koosoleku järgselt, et tema loodab kogu selle ettevõtmise iseeneslikule kokkukukkumisele, sest asi on muutunud totaalseks farsiks.
Vastasin, et mina tahaks näha just Eesti aktiivset ja väärikat, iseseisvat tegutsemist – seda, et kergitataks viisakalt kaabut, soovitaks kõike head ja jäetaks hüvasti.
Just samuti lahkuksime ju peolt, kus osalejad on lakku täis ja nilbitsevad ning keegi on juba püksidki jalast võtnud ja laseb palja tagumikuga ringi – selle asemel et oodata ja loota, et pidu lõppeb ise ära...
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Draqula
HV Guru
|
15.05.2024 12:45:24
|
|
|
Miks Varro käib pidudel kus inimesed palja tagumikuga ringi lasevad?
Kohtumised valijatega?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
|
34 |
|
tagasi üles |
|
|
somnambuul
HV veteran
|
15.05.2024 13:20:02
|
|
|
Vaenlast tuleb tunda.
|
|
|
54 |
|
tagasi üles |
|
|
greaper
HV kasutaja
|
15.05.2024 13:23:18
|
|
|
Kas need mitte need noorte kristlike meeste kokkutulekud ei ole? Või mis pidu see oli, kuidas noored poisid olid justkui hiilgusest pimestatud ja hingetud, kui vurru trepist alla hõljus
_________________ I am patient with stupidity but not with those who are proud of it. |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
|
24 |
|
tagasi üles |
|
|
Scart
HV Guru
|
15.05.2024 13:36:26
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Kohtumised valijatega? |
Millisel ta avalduse real muidu miskit selle kohta oli öeldud, et ta sellistel pidudel käib?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
|
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
|
Draqula
HV Guru
|
15.05.2024 14:04:44
|
|
|
Scart kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Kohtumised valijatega? |
Millisel ta avalduse real muidu miskit selle kohta oli öeldud, et ta sellistel pidudel käib? |
Teie hinnangul siis lihtsalt fantaseerib sellistest olukordadest?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
|
34 |
|
tagasi üles |
|
|
Mnator
HV Guru
|
15.05.2024 14:05:21
|
|
|
koer koera tunneb
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
|
1 |
|
tagasi üles |
|
|
somnambuul
HV veteran
|
15.05.2024 14:05:46
|
|
|
Talle laekus usaldusväärsest allikast info, et sellised peod toimuvad.
|
|
|
54 |
|
tagasi üles |
|