Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Telia asub suures mahus IT tippspetsialiste värbama märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.04.2024 18:04:32 Telia asub suures mahus IT tippspetsialiste värbama vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Telia seisab sel aastal ees suurem sisemiste arendusmeeskondade laiendamine, mille käigus on plaanis värvata oma ridadesse kuni poolsada IT valdkonna tippspetsialisti.

Telia ei ole mitte ainult telekommunikatsiooniettevõte vaid ka üks Eesti suurimaid tarkvaraarendusfirmasid ligi 300-st IT valdkonna tipptegijast koosneva üksusega, kus on juba aastaid praktiseeritud agiilseid tööviise kui ka DevOps metoodikat, et hallata ja arendada igapäevaselt nii ettevõttesiseseid IT rakendusi kui ka klientidele suunatud tooteid ning digitaalseid iseteeninduskeskkondi.

Selleks, et tuua ka edaspidi turule uusi ja innovaatilisi teenuseid ning pakkuda klientidele maailmatasemel kasutuskogemust, on ettevõttel plaanis mitmeid majasiseseid arendustiime tipptegijatega täiendada.
„Meie tänases üksuses töötavad ühistes meeskondades nii Telia enda IT-valdkonna inimesed kui ka mitmete partnerettevõtete arendajad ning me investeerime igal aastal miljoneid eurosid oma digikeskkondade ja -toodete kasutuskogemuse parendamiseks. Kuna meie IT arendusvõimekuse vajadus on stabiilne ja pikemaajalisem, siis on värbamiskampaania peamiseks fookuseks tugevdada majasiseseid võtmekompetentse. Selleks oleme võtnud selge suuna lähima aastaga värvata Telia ridadesse juurde kuni 50 IT-tippspetsialisti,“ kommenteeris uute töötajate kaasamise plaane Telia IT ja analüütika üksuse juht Teet Tiisvelt.

Peamiselt asub Telia värbama IT valdkonna arendajaid, nendele lisaks otsitakse veel valdkonna arhitekte, testijaid ja tooteomanikke.

Teet Tiisvelt sõnul algab IT spetsialistide värbamiskampaania aprilli lõpus ning kestab sõltuvalt kampaania tulemustest kuni aasta lõpuni.
„Kuna oleme oma põhivaldkondade turuliider ning tegutseme sektoris, mis on pidevas muutuses, siis saame pakkuda valdkonna tipptegijatele huvitavaid ja arendavaid väljakutseid. Meie ettevõttes valitseb suurepärane töökeskkond ja juhtimiskultuur, kus väärtustatakse avatust, koostööd ning pakutakse erinevaid isiklike arenguvõimalusi. Samas väärtustame Telias kõrgelt ka töö- ja eraelu tasakaalu, pakkudes oma inimestele paindlikke töötamise võimalusi, täiendavat puhkust ning riiklike pühade ja tähtpäevade ajal ka nn sillapäevi,“ lisas Tiisvelt.

Allikas: www.telia.ee

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Telia asub suures mahus IT tippspetsialiste värbama
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.