praegune kellaaeg 09.12.2023 13:46:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
LM
HV vaatleja

|
01.09.2023 21:45:18
|
|
|
Lähevad päevad, kuud ja aastad aga draakonid ei sure vaid liiguvad edasi
_________________ mmöhh Loll nagu laua jalg...
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.10.2023 18:20:23
|
|
|
Draaakoneid on mõnus jah joonistada ja linde.
Selle aasta mu lemmik laululinnu AED-ROOLIND kokkuvõte.
Spoiler 
See aasta rekord oli 14 erinevat aed-roolindu 21 mai ja 8 juuni vahel. Nad laulavad nii vähe aega nii et tuleb käia iga öö et leida võimalikult palju linde. (Ainult 7 päeva jäi minemata sest ilm oli paha, kuna tuul või sadas)
Kokku sain 15 tundi ja 16 minutit laulusid!! Oleks saand rohkem aga mõned olid pahas kohas või ei saand ligi sest laulsid kellegi aias :CCC . Pean teise lindistaja järgmine aasta juurde ostma, sest kui lindistan 1h üht lindu korraga, siis 1h läheb "raisku" ja samal ajal ei saa muid linde lindistada. Kui on 2tk, ma saan rohkem linde, rohkem temposid!!!
Nende laul teeb mu tuju lihtsalt nii heaks, tihti kasutan neid taustaheliks kui joonistan või kui mediteerin, sel hetkel tekivad ideed mida animeerida. Nagu Kinder Surprise kui leian uue laulja, siis on põnev oodata mida see lind seekord kokku on miksind!
Ööbiku kokkuvõte 2023
Spoiler 
Ööbikuid sain 13 Mai ja 5 juuni vahel 11!
Kokku sain 9h ja 6 minutit laulu! (kaasaarvatud korduvkülastused)
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warbler and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 198 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.10.2023 14:20:26
|
|
|
Omg! Tellisin pimedas helendavad öölaulikud ja mul jäi suu lahti kui tugevasti need helendavad pimedas o___O. Päeval on nagu holo ja öösel helendavad. laadisin aint 20 sekki. kasutasin Vograce kohta et neid kleepse teha
Spoiler 
Holograafilised, metalse läikega ja läbipaistvad kleepsud, kasutasin StickerAppi.
Spoiler 
Võtmehoidjad, samuti kasutasin Vograce.
Spoiler 
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warbler and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 198 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|