praegune kellaaeg 31.05.2023 23:33:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
353 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
31.05.2023 16:29:56
|
|
|
Minu arust see on lihtsalt jabur. Ma ei taha millegagi siduda oma kontot ja ma olen varasemalt sisse logginud id kaardiga kui ma midagi müünud või ostnud olen läbi foorumi.
Poed lihtsalt ei saa minult taga sidet siin lehel kui ma pean selleks mingi sidumise teiste lehtedega tegema või id kaardiga mis on väga jabur
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
31.05.2023 16:43:34
|
|
|
lopes39, kahjuks oli anonüümseid/tuvastamata kommentaare palju - läks läbuks. Ja teine asi, kui pandi negatiivne kommentaar, kes vastutab - kas on asjakohane, kontrollitav kommentaar, või lihtsalt konkurendi laim.
Elementaarne, mingigi autentimine aitab seda kontrolli all hoida.
Ilmselt lisame peagi ka pangalingi, seega kes on HV teenuseid ostnud, saab firmat kommenteerida.
_________________ HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
353 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
31.05.2023 20:22:25
|
|
|
Tanel kirjutas: |
lopes39, kahjuks oli anonüümseid/tuvastamata kommentaare palju - läks läbuks. Ja teine asi, kui pandi negatiivne kommentaar, kes vastutab - kas on asjakohane, kontrollitav kommentaar, või lihtsalt konkurendi laim.
Elementaarne, mingigi autentimine aitab seda kontrolli all hoida.
Ilmselt lisame peagi ka pangalingi, seega kes on HV teenuseid ostnud, saab firmat kommenteerida. |
Ok nüüd ma saan aru sellest põhjusest.
Põhimõtteliselt võib vast selle ot lõpetada/kustutada
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|