Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
HV kasutaja
|
25.05.2023 11:09:21
|
|
|
Youtuberid on ilmselt rahul . Sellele ei pea ilmselt isegi teksti peale lugema. Paned streami jooksma ja lased eelmise osa jutu peale.
Kõige parem on muidugi , et järgmisel aastal või siis 2 aasta pärast saad seda jälle uuesti teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
25.05.2023 14:22:24
|
|
|
Kõige rohkem huvitab mind kuidas nad seda monetariseerivad kuna Ubisoft plaanib selle osaga kogu seeria pöörata pigem online teenuseks.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 385 loe/lisa |
   |
333 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.05.2023 09:44:47
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Youtuberid on ilmselt rahul . Sellele ei pea ilmselt isegi teksti peale lugema. Paned streami jooksma ja lased eelmise osa jutu peale.
Kõige parem on muidugi , et järgmisel aastal või siis 2 aasta pärast saad seda jälle uuesti teha. |
Tegelikult küll on tegu back to basics mänguga, eesmärgiga astuda selle branchiga samm tagasi RPG-olemusest uutemate mängude puhul... aga ma ei viitsi lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
HV kasutaja
|
26.05.2023 11:22:53
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kõige parem on muidugi , et järgmisel aastal või siis 2 aasta pärast saad seda jälle uuesti teha. |
Tegelikult küll on tegu back to basics mänguga, eesmärgiga astuda selle branchiga samm tagasi RPG-olemusest uutemate mängude puhul... aga ma ei viitsi lihtsalt. |
Vabandan kui see peaks nii olema, aga trailerist pole seda küll aru saada. Kõik mängu elemendid tunduvad samad olevat.
Ju ma mängisin seda omal ajal liiga palju. Trailerit vaadates tuli igaljuhul tüdimus peale. Mõte oli , ma olen seda sama asja juba 1000 korda teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
26.05.2023 11:48:52
|
|
|
Killhoven kirjutas: |
Kõige rohkem huvitab mind kuidas nad seda monetariseerivad kuna Ubisoft plaanib selle osaga kogu seeria pöörata pigem online teenuseks. |
Ei imesta. AC Valhallat sai pirada ka üsna hästi ja ka nii, et kõik need online poe lisad (relvad ja muu pudi padi) aktiveerida. Lihtsalt iga uue patchiga pidi veidi "kaasa aitama", et save game'il ei kaoks eelnevad set asjad ära mängu uuesti laadides.
Nad lootsid palju pappi teenida nende pealt aga tundub, et ei olnud piisav.
Lähevad Blizzardi teed, mängu saab ainult käivitada läbi online teenuse, siis ei saa midagi tasuta "hankida"
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
26.05.2023 19:21:11
|
|
|
..Kõik mängu elemendid tunduvad samad olevat. |
jep, osad animatsioonid on black flag ajast tuttavad tarbijavastane käitumine online-only ja raha välja pumpamisega tõrjub sellest seeriast eemale, valhalla oli liigne grind, ning nn algusesse tagasiminek köidab veel vähem
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sn4itek
HV kasutaja

|
26.05.2023 20:55:30
|
|
|
Tahaks öelda et ootan isegi, aga... Ma juba tean et ubisoft suudab kuidagi negatiivselt üllatada
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.05.2023 19:05:04
|
|
|
rastaman kirjutas: |
..Kõik mängu elemendid tunduvad samad olevat. |
jep, osad animatsioonid on black flag ajast tuttavad tarbijavastane käitumine online-only ja raha välja pumpamisega tõrjub sellest seeriast eemale, valhalla oli liigne grind, ning nn algusesse tagasiminek köidab veel vähem |
Minu arvates nad nagu astusid sellest black flagi ajastust nagu välja ? mitte et see black flag oleks olnud halb mäng,aga nad ju uuendasid selle mängu süsteemi,tõid sisse rpg elemente originsi ja odysseyga nad s alustasid juu ja olid need teistusugused mängu kui algselt see seeria hakkas .... mulle isiklikult valhalla ei meeldinud ..ma ei tea nagu kuidagi ei läinud selle assasins teemaga kokku ... meenutas nagu mingit witcherit mängiks see mis nüüd oktoobris tuleb tundus küll äge ... ma ei tea kas nad oma combat süsteemi ka uuendavad ? unitys oli jälle väga lahe combat süsteem ja see blokkimine mulle väga meeldis .
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|