starter ikka on, lihtsalt mitte selline eraldi elektrimootor nagu varem, bensukas starditakse juba hübriidajamis olemasoleva generaatoriga
või kuidas see kompuutri bensuosa tööle lülitamine muidu välja näeks? _________________ !!
starter ikka on, lihtsalt mitte selline eraldi elektrimootor nagu varem, bensukas starditakse juba hübriidajamis olemasoleva generaatoriga
või kuidas see kompuutri bensuosa tööle lülitamine muidu välja näeks?
süüde ja kütus peale ja auto liikumishoog juba olemas, nagu öeldud, seega hakkabki tööle
mõnes mõttes sama nagu tavamootoriga masinat käima vead teise masinaga trossi otsa võttes
kogu sõidu ajal toimub ka sama värki, aeg-ajalt ainult elektriga sõit (tahhomeeter näitab nulli) ja siis jälle võetakse tavamootor lisaks
on olemas ka nupp, mis sunnib kompuutrit elektrisõitu eelistama aga kui ikka hübriidosa aku liiga tühjaks saab, siis paratamatult tavamootor tööle laadimiseks
ma ei tea mis masinast sa kirjutasid, eks võimalusi on mitmeid
mina kirjutan enda oma põhjal, Toyota Corolla Hybrid
autoga sõites näen millal bensuosa töötab ja millal tahhomeeter on nullis + EV tuluke põlemas
aga sul endal nüüd kahjuks ei läinud tuluke põlema, ma räägin sellest, et bensumootorit starditakse hübriidi generaatoriga, mitte "ei joosta käima" _________________ !!
sinu mõttekäigu kohane käivitus annaks tuntava nõksatuse
kas võiks paluda, et sa enne postitamist ennast asjaga kurssi viiksid?
ma oma masinal oman mingit praktilist kogemust, et kuidas seni asjad on töötanud
mingit tehasepoolset lahtiseletust pole tõesti ette jäänud
teistel tootjatel ja isegi sama tootja mõnel teisel mudelil võivad asjad erinevad olla
ma ei tea mis masinast sa kirjutasid, eks võimalusi on mitmeid
mina kirjutan enda oma põhjal, Toyota Corolla Hybrid
autoga sõites näen millal bensuosa töötab ja millal tahhomeeter on nullis + EV tuluke põlemas
Kus sa seal armatuuris tahhomeetri leidsid? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz, sa vaatad ehk Crossi pilte, mitte tavalise Corolla?
Nagu oma arust ei vaata...
Ma tegelikult ei ole näinud ainumastki Toyota hübriidi, millel tahhomeeter oleks.
On see mingi imelik CHG -> ECO -> PWR näidik. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz, sa vaatad ehk Crossi pilte, mitte tavalise Corolla?
Nagu oma arust ei vaata...
Ma tegelikult ei ole näinud ainumastki Toyota hübriidi, millel tahhomeeter oleks.
On see mingi imelik CHG -> ECO -> PWR näidik.
2020 aasta corollal olemas täitsa. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.