Minu eelpool lisatud lingil olevas videos ütleb virtuaalsed tsoonid ja välditavad tsoonid, mis justkui tähendaks nagu saaks ilma kaablita tsoonideks jagada _________________ Uued Lenovo sülearvutid:www.lenovoarvutid.ee Sülearvuti ekraan katki? Siit saad uue. Kindlasti maini HV-d
Minu eelpool lisatud lingil olevas videos ütleb virtuaalsed tsoonid ja välditavad tsoonid, mis justkui tähendaks nagu saaks ilma kaablita tsoonideks jagada
Täitsa võimalik jah. Ma ei teagi kas selle mooduli lisamisega vanemal mudelil ka need võimalused tulevad.
Kui on reaalne vajadus sellise asja vastu siis kindlasti õigustab ta ennast ära aga ise ma ei ole oma aias küll näinud, et mul oleks vaja tekitada mingeid tsoone kus ta minema ei peaks. Sinna kuhu tal on vaja harvem sattuda, saan ma teha juhtkaabliga ja ei ole vaja uut mudelit selleks.
Kolmas hooaeg läheb vist nüüd 430X. Ütlen ausalt, et paras kuumaastik on, vahelduva eduga saab ikka väiksemaid kohti täidetud. Kevadel esimesed 2-3 nädalat aega laseb 24/7 ning siis saab korralikult ringid peale tehtud ja muru normaalseks ja siis edasi nii 12h päevas. Kuumal ajal pigem mitte.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kas vastab tõele, et need lükatavad spiraalikujulise teraga käsiniidukid ei kõlba kuskile? Naised saunas rääkisid, et pidid täitsa mõttetud olema
Oleneb niidetavast pinnast, kui muru loetud ruutmeetrid ja füüsiline liigutamine meeldib, peaks asja ära ajama. Arvatavalt ei tohiks muru väga pikaks lasta kasvada, jääb niiduk jänni, aga see kipub kehtima ka motoriseeritud niidukite puhul.
Kolmas hooaeg läheb vist nüüd 430X. Ütlen ausalt, et paras kuumaastik on, vahelduva eduga saab ikka väiksemaid kohti täidetud. Kevadel esimesed 2-3 nädalat aega laseb 24/7 ning siis saab korralikult ringid peale tehtud ja muru normaalseks ja siis edasi nii 12h päevas. Kuumal ajal pigem mitte.
Mis 430 laadimise/niitmise suhe on, tund/tund? Mis protsendilt niiduk laadima läheb?
6.41 alustas, 9.21 läks laadima, umbes tunni laadis. Protsenti täpselt peast ei tea aga umbes 18-20% peal läheb laadima
10:21 alustas, 12:57 läks laadima. See pole tänane tabel vaid eelmise suve lõpust. Vahepeal oli tarkvarauuendus ja millegipärast ei logi enam, vb peab uuesti siduma või läks ifttt tasuliseks ma ei mäleta. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
6.41 alustas, 9.21 läks laadima, umbes tunni laadis. Protsenti täpselt peast ei tea aga umbes 18-20% peal läheb laadima
10:21 alustas, 12:57 läks laadima. See pole tänane tabel vaid eelmise suve lõpust. Vahepeal oli tarkvarauuendus ja millegipärast ei logi enam, vb peab uuesti siduma või läks ifttt tasuliseks ma ei mäleta.
Siis niidab jutiga päris pikalt, 315 mark II tund ja tund. Laadima juba 37% pealt
Mul aasta vana 430X, ca 3h niidab, siis ca 1:15 laeb. Kusagilt 24-25% pealt läheb laadima. Ma olen ta tööaja nii sättinud, et kui hommikul alustab siis käib vahepeal 2x laadimas ja lõpetab aku tühjakssaamisega. Nüüd kui muru veidi lühem sai ca 30min tööaega juurde antud.
5p nädalas niidab. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kui on sile maapind, siis niidab hästi. Muidugi reipa sammuga peab lükkama.
Spiraalterad pidavat andma ilusaima tulemuse. Loodusliku rohul puhul vahet ei märganud, ilumuruga ilmselt saab aru. _________________ Müüa Mazda 323 GT (BF) ja BMW 525TDS (E28)
Kui on sile maapind, siis niidab hästi. Muidugi reipa sammuga peab lükkama.
Spiraalterad pidavat andma ilusaima tulemuse. Loodusliku rohul puhul vahet ei märganud, ilumuruga ilmselt saab aru.
Ei ole kahjuks eriti sile ja ilumuruga ei ole ka tegemist. Palju võililli ja sellist kraami, kas ta nendega tuleb toime? Mutid külas rääkisid et ei lähe üldse, ummistub ja nüristub ja üliraske lükata jms aga kujutan ette, et kui ostetakse odavaim noname asi hinnapommist või lugupeetud aiafirma toode siis võib ka ilmselt tugev vahe funktsionaalsuses olla isegi kui kuju ja tööprintsiip on sama?
Mul ka hiina terad juba mitmes aasta ja jätkub veel järgmiseks aastaks ka. Eelmine aasta ja ka see aasta korra on õietolm suutnud roboti terad kinni kittida, vaatad, et nagu s.tasti niidab, pöörad masina kõhu taevapoole, ainult 1 tera niidab, teised kaks õietolmuga kettasse kinni kittinud ja ei "lendle". _________________ ---
Mul ka hiina terad juba mitmes aasta ja jätkub veel järgmiseks aastaks ka. Eelmine aasta ja ka see aasta korra on õietolm suutnud roboti terad kinni kittida, vaatad, et nagu s.tasti niidab, pöörad masina kõhu taevapoole, ainult 1 tera niidab, teised kaks õietolmuga kettasse kinni kittinud ja ei "lendle".
Mhmh, kirjeldad sama probleemi mis mul. Oled lihtsalt küljest võtnud ja ära puhastanud?
Panin lihtsalt uued, mul neid terasid jagub. Üks aasta nalja viluks proovisin ümaraks kulunud nurkade terasid teritada, täitsa edukalt teritatav ja niidab kenasti.
Õietolmu häda vist sellest kui pikalt vihma ei ole olnud, siis see õietolm hakkab kleepuma, kui vihma vahele viskab siis vist leotab lahti või ei lase õietolmul koguneda - see seletaks miks mitte iga aasta seda kinni kittimise probleemi ei esine. _________________ ---
Kuna murutraktor ja/või robotniiduk tunduvad liiga suured investeeringud, äkki keegi oskab soovitada muruniidukit ~2300m2 platsile? Praegu on meil miski Clint, https://www.bauhof.ee/et/p/674399/muruniiduk-clint-cl-51fwd-esivedu, millel justkui on esivedu, aga praktikas seda väga tunda ei ole, kui siis ainult väga sileda pinna peal.
Eriline pluss oleks kui saaks kuidagi käepidet pikemaks reguleerida, hetkel olen oma 193cm pikkusega väga küürus selle kohal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.