Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Läbipaistev ekraan ja juhtmevaba OLED: LG tuli välja uue telerivalikuga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2023 07:44:09 Läbipaistev ekraan ja juhtmevaba OLED: LG tuli välja uue telerivalikuga vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Tehnoloogiaettevõte LG (LG Electronics) toob sel aastal turule oma seni kõige arenenuma LG OLED-telerite valiku. Uute mudelite seast leiab näiteks läbipaistva ekraaniga teleri ning juhtmevaba 97-tollise ekraaniga mudeli.

LG uued tehnoloogiad on kohandatud vastavalt nende Sync to You, Open to All visioonile, mis muudab telerid mugavaks kodukeskuseks, mida saavad kasutajad kohandada vastavalt enda individuaalsetele vajadustele ja eelistustele.
Selle aasta tootevaliku keskmes on ettevõtte uusimad OLED-telerid, mis pakuvad isevalgustuvate pikslitega esmaklassilist pildikvaliteeti ning võimsaid pilditöötlustehnoloogiaid. Uutel mudelitel on ka täiendatud WebOS platvorm, mis pakub veelgi nutikamaid funktsioone ning juurdepääsu erinevatele elustiiliteenustele ja rakendustele.

LG tõi esimese suure ekraaniga OLED-teleri turule kümmekond aastat tagasi ning on alates sellest ajast haaranud esmaklassiliste telerite turul liidripositsiooni. Ettevõtte hiljutiste suursaavutuste hulka kuuluvad näiteks juhtmevaba Zero Connect tehnoloogiaga 97-tolline LG SIGNATURE OLED M teler ning läbipaistva ekraaniga OLED T teler.1
Selle aasta LG OLED mudelite valikus on ka täiendatud G3 ja C3 OLED evo seeria telerid. Uued mudelid pakuvad tänu evo tehnoloogia jõudlusele ning α9 AI Gen6 protsessorile paremat heledust ja värvitäpsust ning selgemaid detaile.

Uus Alpha-seeria protsessor kasutab suurepärase pildi- ja helikvaliteedi tagamiseks LG keerukat tehisintellektiga toetatud süvaõppetehnoloogiat. AI Picture Pro võimaldab nüüd kuvada varasemast veelgi selgemaid pilte ning sisaldab ka OLED Dynamic Tone Mapping Pro tehnoloogiat, mis aitab esile tuua peidetud detaile ja värvisügavust.
Selle aasta OLED evo G3 seerial on aga veel üks oluline uuendus. Nimelt sisaldab LG Brightness Booster Max tehnoloogia uut valgusjuhtimise süsteemi ja valgust võimendavaid algoritme, mis aitavad heledust suurendada kuni 70 protsenti.2 Super Anti Reflective tehnoloogia3 aitab tõhusalt vähendada ka visuaalseid segajaid.



Uutel LG G3 OLED evo mudelitel on ka uuenduslik One Wall Design4 välimus. Telerit on lihtne liigutada ja seinale kinnitada tänu komposiitkiust materjalile5, mis vähendab iga teleri üksuse kogukaalu. OLED evo C3 seeria mudelitel on kaasas ka Swivel Stand alus6, mis võimaldab kasutajatel ekraani mugavalt pöörata vastavalt oma vaatenurgale.
Sellest aastast on LG teleritel ka OLED Care hooldusprogramm, mis aitab kasutajatel hoida oma telerid parimal tasemel. Hooldusprogrammil on ka Memory Optimizer funktsioon, mis parandab seadme jõudlust ning pakub ekraani ja heli enesediagnostikat. Samuti annab see kasutajatele juurdepääsu funktsioonidele, mis aitavad hoolitseda teleri OLED-paneeli eest, nagu näiteks Pixel Cleaning, Screen Move, Adjust Logo Brightness, ja Care Recommendations. OLED Care programmile pääseb lihtsasti ligi ka teleri puldi kiirvalikute nupust.

LG OLED telerid toetavad jätkuvalt ka kodukinolahendusi Dolby Vision ja Dolby Atmos ning nende pildi- ja heliparandusvõimalusi.
LG isevalgustavad OLED-telerid sobivad hästi ka mängimiseks, kuna neil on ülikiire 0,1 millisekundiline reaktsiooniaeg, väike sisendviivitus ning sõltuvalt telerist kuni neli HDMI 2.1 48 Gbps porti. LG OLED-telerid on varustatud ka Game Optimizer funktsiooniga, mis võimaldab kasutajatel kiiresti valida ja vahetada mängužanritele kohandatud ekraani eelseadeid, sealhulgas uut kohandatavat kasutajapõhist User eelseadet ning teisi mänguspetsiifilisi funktsioone. Lisaks on LG OLED teleritel Game Dashboard avamenüü, mis pakub mitmeid kasulikke juhtnuppe ning teavet kuvaseadete ja jõudluse kohta, millele kasutajad mängimise ajal kiiresti ligi pääsevad.

Lisaks on LG oma 2023. aasta tootevalikusse lisanud ka uusi QNED-telereid. Esmaklassilised LCD-telerid kasutavad ettevõtte enda Quantum Dot NanoCell Color tehnoloogiat, et kuvada täpseid ja realistlikke värve, mis aitavad luua kaasahaaravama vaatamiskogemuse. QNED Million Gray Scale Block Dimming tehnoloogiaga varustatud uued QNED Mini LED-telerid on võimelised pakkuma OLED-ile sarnast kontrasti ning sügavaid musti tooni.



Samuti on LG uute mudelite puhul rakendanud erinevaid funktsioone, mis muudavad telerite kasutamise lihtsamaks ka puuetega inimestele. Pikk vajutus LG Magic Remote teleripuldi vaigistusnupule avab juurdepääsetavuse menüü, kust kasutajad leiavad Learn TV Remote funktsiooni, mis õpetab neile kaugjuhtimispuldi võimalusi. Sign Language Zoom funktsioon võimaldab vaegkuuljatel ekraanil muuta selle ala suurust, kus viipekeele tõlki näidatakse. Kuulmisprobleemidega kasutajad saavad oma kuuldeaparaadi Bluetoothi või HDMI-pordi kaudu teleriga ühendada ning reguleerida seeläbi helitugevust.

Allikas: LG

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Läbipaistev ekraan ja juhtmevaba OLED: LG tuli välja uue telerivalikuga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.