Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Innovaatiline mänguribränd Evnia toob välja uue tipptasemel monitori märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
AOC/MMD
HV vaatleja

liitunud: 01.02.2022




sõnum 20.02.2023 21:46:09 Innovaatiline mänguribränd Evnia toob välja uue tipptasemel monitori vasta tsitaadiga


Uus Evnia mängumonitor tekitab tunde, justkui saaks reaalsusest mäng. Innovatsioon on mängumaailmas jõudsalt kanda kinnitamas ning selle trendi tuultes pakub uuendusi ka Philipsi bränd Evnia, mille eesmärgiks on tuua mängutööstusesse mängulist, innovaatilist ning kaasavat lähenemist.

Uue Philips Evnia 42M2N8900 monitori välja toomise näol pakutakse mängusegemendis midagi uut, levitades samas ka positiivseid muutuseid julgustavat sõnumit.

Tutvustame Philips Evnia 42M2N8900 monitori


Positiivsed muutused pole kõik, mida Evnia endaga kaasa soovib tuua. Uus monitor on osaks Evnia 8000 sarjast – Evnia tippklass – kus mängukogemust täiendavate võimalustega tagasi ei hoita. Eriliste lahenduste seas on näiteks: 10-bitine ekraan sujuvamate värvigradientide jaoks; OLED paneel väljapaistvate rikaste kontrastide jaoks; 138 Hz värskendussagedus, mis võimaldab kiireloomulist tegevust ekraanil sujuvalt edasi kanda; 0,1 ms GtG reageerimisaeg; DTS, mis võimendab heli, ning UltraClear 4K UHD (3840x2160) resolutsioon, mis toob endaga täpse pildi. Lisaks on uuel monitoril ka neljal küljel õhukesed raamid, selle ekraan on aga 42-tolline. Monitoril on sisse ehitatud KVM lüliti, mis võimaldab mugavalt monitori kahe arvutiga ühendada, samas kui selle USB-C port ning reguleeritav ergonoomiline jalg pakuvad kõikehõlmavat kasutuskogemust.

Ambiglow valgustus, mis on osaks viimastest Evnia 8000 seeria monitoridest, on esindatud ka Philips Evnia 42M2N8900 puhul. Peamised omadused, mis aitavad Philips Evnia 42M2N8900 monitori teiste seast välja paista, on selle 138 Hz värskendussagedus, madal sisendiviivitus ning OLED paneel. Need tehnilised lahendused tagavad sujuva mängukogemuse ning erksad visuaalid.
“Ma olen väga elevil, et saan välja kuulutada uue Philips Evnia mudeli. Evnias loodame, et see mudel lööb teid oma värvidega pahviks,” ütleb Xeni Bairaktari, Philipsi monitoride ja lisaseadmete globaalne turundusjuht. “Lisaks selle vaimustavale mängukiirusele on sellel tootel väga realistlik pilt. Uue OLED tehnoloogiaga saavad mängijad nautida mängumaailma, mis on täis eredaid värve ning väljapaistvaid kontraste.”

Mängimine innovatsioonist kaugemal

Üks Philips Evnia eesmärke Evnia 8000 sarjale on „mängida innovatsioonist kaugemal“ ning OLED mängukogemus vastab sellele põhimõttele hästi. Philips Evnia 42M2N8900 monitor toob endaga suurema 42-tollise ekraani, ereda pildi ning erksad värvid, kiire mängukogemuse ning Philips Evnia eksklusiivse Ambiglow funktsiooni, pakkudes läbi selle koosluse muljetavaldavat kogemust kõikidele mängijatele.

Uue monitori innovatiivsete lahenduste ning puhta ja kasutajasõbraliku disainiga püüab Philips Evnia tuua mänguskeenele uue lähenemise ja rohkem kaasatust.

Philips Evnia 42M2N8900 kättesaadavus

Philips Evnia 42M2N8900 mudel on poodides kättesaadav alates veebruarist hinnaga 1699€. Aksessuaarid, mis on loodud spetsiaalselt Evnia monitoride täiendamiseks, on kättesaadavad alates juunist 2023.

Allikas: philips.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Innovaatiline mänguribränd Evnia toob välja uue tipptasemel monitori
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.