Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Philips 27B1U7903: Thunderbolt™ 4 ja MiniLED märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
AOC/MMD
HV vaatleja

liitunud: 01.02.2022




sõnum 23.11.2022 19:54:17 Philips 27B1U7903: Thunderbolt™ 4 ja MiniLED vasta tsitaadiga


Pressiteade - Loometöötajad ja kunstnikud töötavad mitmetel erinevatel viisidel ning seega vajavad nad lahendusi, mis vastaks nende individuaalsetele ja spetsiifilistele nõudmistele, seadmata samas piire loovusele. Oma töö jaoks vajavad nad võimsat monitori, mis pakuks tootlikkust tõstvaid omadusi, hea kvaliteediga visuaale ning mugavat ühenduvust.

MMD, Philipsi monitoride brändi litsentsipartner ja juhtiv ekraanispetsialist, toob neile vajadustele vastamiseks turule Philips 27B1U7903 monitori. See stiilse disainiga ja 4K, MiniLED ja Thunderbolt™ 4 tehnoloogiatega monitor ühendab endas silmapaistva pildikvaliteedi mugava ühe kaabliga ühenduslahendusega, pidades seejuures meeles ka jätkusuutlikkust. Monitori loomisel on kasutatud erinevaid suure jõudlusega komponente, mis võimaldavad professionaalidel jõuda järgmisele taseme. Philips 27B1U7903 on ka esimene Philipsi monitor, mille puhul pakutakse järgmise põlvkonna ühenduvuse tagamiseks Thunderbolt™ 4 tehnoloogiat.

Peamised omadused
• Thunderbolt™ 4 sisse/välja ühendus video, audio, andmete edastamise, Ethernet ühenduse, voolu edastamise, seadmete ritta aheldamise ning muude funktsioonide tarbeks
• Mini-LED ekraan, millel on 27-tolliste monitoride seas suurim number lokaalseid hämardustsoone (2304 tsooni, tavapäraselt on tsoone 576)
• VESA DisplayHDR 1400 sertifikaat, mis aitab esile tuua sügavamad mustad ja erksamad valged toonid ning pakub mängudes ja filmides ultrarealistlikke värve ja varje
• UltraClear 4K resolutsioon võimaldab edasi anda kõrgtasemel detaile ja täpsust
• Neljalt küljelt raamita disain ning sisse ehitatud kaablijuhtimisava loob puhta ja segamatu välimuse

“Täis kaasaegseimaid jõudlust suurendavaid omadusi, on Philips 27B1U7903 monitor ideaalne valik kõigile loovatele professionaalidele. See ei paku oma ekstreemse värvitäpsusega ja detailirohkusega ainult vapustavaid visuaale, vaid toob kasutajani ka läbi Thunderbolt™ 4 tehnoloogia kiiruse, jõu ning lihtsuse,” ütleb Xeni Bairaktari, MMD Monitors & Display globaalne turundusjuht ning EU seenior brändijuht.

Jõud, jõudlus ja täpsus
Tippspetsialistid, näiteks operaatorid, koloristid, fotograafid ja graafilised disainerid vajavad väga suurt värvitäpsust ja detailsust ning Philips 27B1U7903 mudel suudab nende vajadusi väga hästi täita. UltraClear 4K (3840x2160) resolutsioon toob endaga täpsuse ja detailid, mis on vajalikud CAD ja 3D-graafiliste rakenduste kasutamiseks. Monitori IPS tehnoloogia pakub eriti laiasid 178/178 kraadiseid vaatenurki ning MiniLED taustvalgustus aitab kontrollida eredust ning kontrasti.

Monitoril on ka VESA DisplayHDR™ 1400 sertifikaat, misläbi suudab see pakkuda kuni 1400 nitist eredust, tõstab tuntavalt kontrastiulatust ning pakub ka laiemat värvispektrit (1,07 miljardit värvi), mis toovad ultrarealistlikuks efektiks välja varasemalt märkamatuks jäänud detailid ja nüansid. Philips 27B1U7903 monitori graafilist jõudlust laiendavad veelgi enam selle visuaale toetavad omadused.

Quantum Dot Technology – innovaatilise pooljuhtide nanokristalltehnoloogia – kiirgab suure täpsusega valgust kindlates lainepikkustes, andes seeläbi edasi erksaid, dünaamilisi ja silmatorkavaid värve. Zero Bright Dot™ tehnoloogia eemaldab LCD eredate täppide defektid ja SmartUniformity ühtlustab ekraani eredust. Delta E väärtus on alla 1, pakkudes kõrgeimat värvitäpsust ning kindlustades mitme sama tüüpi monitori kasutamisel selle, et ei teki värvierinevuseid.

Üks Philips 27B1U7903 erilisemaid omadusi on Thunderbolt™ 4 toetamine, mis pakub lihtsust, kiirust ning töökindlust viisil, mida selle eelkäijad pole suutnud. Olenemata sellest, kas kasutajal on vaja ühe kaabliga tagada kiire andmevahetus, tarbida mitmel ekraanil 4K-meelelahutust, kasutada 90W jõuülekannet laadimiseks või sülearvutitele voolu andmiseks, ühendada mitu monitori, pakub Thunderbolt™ 4 seda kõike. See pole ka kõik – Thunderbolt™ 4 töötab USB4-ga, mis tähendab, et kasutajatele pakutakse parimat ja kiireimat USB kiirust, garanteerides kuni 32 Gbps andmeteedastuskiiruse.

Viimasena, kuid kindlasti mitte vähetähtsana, pakub Philips 27B1U7903 mitmeid ergonoomilisi ja jätkusuutlikkusele suunatud funktsioone, nagu näiteks peidetav PowerSensor, mis võimaldab kuni 80% energiasäästu, ning SmartErgoBase, mis annab kasutajatele võimaluse monitoril muuta vaatenurka, kallet ning kõrgust, pakkudes nii pikkadel töö- või mängutundidel maksimaalset mugavust.

Hind ning saadavus
Philips 27B1U7903 monitor on saadaval hinnaga 1299 eurot.

Allikas: Philips.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Philips 27B1U7903: Thunderbolt™ 4 ja MiniLED
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.