Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Huawei tutvustas uusi Mate 50 Pro ja nova 10 seeria nutitelefone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.10.2022 11:41:49 Huawei tutvustas uusi Mate 50 Pro ja nova 10 seeria nutitelefone vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Huawei tutvustas eile Tallinnas uusi Mate 50 Pro ja nova 10 seeria nutitelefone, mille kaamerad ja tehnoloogilised uuendused pakuvad läbimurret senisel nutiseadmete maastikul.

Fotografiska restoranis toimunud tutvustusüritusel tõi Huawei Eesti seadmeäri üksuse juht Taavi Ting välja, et ettevõte on seadnud strateegiliseks eesmärgiks jätkata paljude teiste tooteklasside kõrval eeskätt just tipptasemel nutitelefonide tootmist. “Täna tutvustatud uued mudelid on selles osas meie ärifilosoofia parimaks näiteks, sest pakuvad tarbijale revolutsioonilist uuendust ja aitavad Huaweil juhtida ülemaailmset nutitelefonide tööstuse arengut,” märkis Ting.

Mõlema nutitelefoni seeria puhul on fookuses eeskätt nende senisest veelgi tugevamad näitajad ja omadused kaamerate tehnoloogia osas. “Uue Mate 50 Pro nutitelefoni puhul on tegemist Huawei ajaloo võimsaima mudeliga, mis on varustatud kõrgeima taseme tehnoloogiaga nii fotograafia, üldise jõudluse kui ka stiili ja vastupidavuse osas,” märkis tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina tooteid tutvustades.

Mate 50 Pro nutitelefoni eripäraks on tema sõnul eeskätt just 50-megapikslise liikuva avaga kaamera, mille 10-astmeline reguleeritav füüsiline ava sisaldab kõrgeimat optilist süsteemi. Tänu sellele, et valgus jõuab paremini kaamera avani, saab teha parema kvaliteediga pilte ja videoid, millel avalduvad selgemini nii heledus, valgus ja varjud kui ka külmad ja soojad toonid. Eraldi selleks ette nähtud professionaalrežiim võimaldab aga käsitsi teravussügavust ja hägususe astet reguleerida. Nii on Mishina selgituste kohaselt võimalik jäädvustada erakordseid portreesid, tekstuure, maastikke või hoopis makrovõtteid terava esiplaani ja häguse taustaga ning seda said tutvustusüritusel kohalviibinud ka ise kohe järele proovida. Tänu täiustatud tehnoloogiale on ka pimedas tehtud võtted varasemate mudelitega võrreldes veelgi detailsemad ning häguste piltide pärast pimedas enam tehnoloogiaeksperdi sõnul muretseda pole tarvis.

Lisaks Mate 50 Pro tehnoloogilistele uuendustele on Huawei teinud arendustööd ka seadme füüsilise vastupidavuse osas. Nii näiteks võimaldab materjaliteaduse alal kõrgeimal tasemel hinnatud elastne ekraaniklaas muuta seadme oranži värvi mudeli erakordselt kukkumiskindlaks. Samuti selgitas Mishina, et seade on kuni 6 meetri sügavusel veekindel ning on ühtlasi esimene omataoline mudel, mille tegemisel on kasutatud vegannahka.

Üritusel tutvustatud nova 10 ja nova 10 Pro nutitelefonide mudelid paistavad lisaks esmaklassilistele 60MP esikaameratele silma ka stiilse disaini ja täiustatud SuperCharge laadimisrežiimide poolest. “Jätkuvalt on nova 10 põlvkonna telefonid oma mobiilsete esikaamerate tehnoloogia uuenduste tõttu nutitelefonide maastiku juhtpositsioonil,” märkis Mishina. Tänu muljetavaldavale ülilainurk esikaamerale on mõlemad telefonid võimelised jäädvustama 4K videot. Sealjuures suudab nova 10 Pro mudel tänu 8 MP portreekaamerale teha revolutsiooni selfie-de ehk selvefotode vallas, sest võimaldab teha kristallselgeid lähivõtteid, olles sealjuures ühtlasi esimene omataoline mudel, mis toetab kahekordset optilist ja kuni viiekordset digitaalset suurendust. Eraldi tähelepanu väärib Mishina sõnul kaamerate tervustamise võimekus ja seeläbi fotodele pakutav täiendav kvaliteet.



“Lisaks võimsale esikaamerale on mõlemal nova mudelil ka silmapaistev 50MP tagumine kaamera, mis koos täiustatud pilditöötlusvõimaluse ja ekraani kõrge värskendussagedusega on tänu tehisintellekti tehnoloogiale võimeline pakkuma erakordselt teravaid võtteid,” lisas Mishina. Foto- ja videoentusiastid ei pea muretsema ka seadme kiire tühjenemise pärast, sest näiteks nova 10 Pro täislaadimiseks kulub ainult 20 minutit.

Lisaks uutele telefonimudelitele oli täna võimalik Fotografiskas tutvuda ka Huawei uue kellamudeliga Watch D, mis pakub lisaks uusimate spordikellade omadustele ka võimalust mõõta vererõhku ning monitoorida südame kardiogrammi (EKG-d).

Fotod: https://www.dropbox.com/sh/r1d8w9cq8ssii6y/AABAv7wZXbcf0HrxULdqXBFSa?dl=0

Vaata tutvustavat videot

Link


Allikas: Huawei

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.10.2022 11:57:34 vasta tsitaadiga

https://forte.delfi.ee/artikkel/120078192/oluline-labimurre-huawei-telefonides-tootavad-taas-google-i-apid

tsitaat:
Mitmete märgiliste tehnoloogiliste uuenduste kõrval on märksa olulisem see, et toodetes on suudetud mööda minna USA sanktsioonidest ja taaskord tööle saadud Google’i rakendused.
„Mul on teile väga hea sõnum: nüüd on olemas GSPACE. Selle võimaluse ei loonud Huawei, vaid meie partnerid. See on tavaline rakendus, mida saab kasutada igas Huawei telefonis ja mis annab kasutajale ligipääsu Google Play Store’i,“ ütles Huawei Eesti koolitusjuht Jekaterina Mishina.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vortex
HV veteran
vortex

liitunud: 02.02.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2022 13:53:52 vasta tsitaadiga

Käisin ka Huawei pressiüritusel, aga seal kohapeal olles ei osanud isegi selle peale mõelda ega küsida ja loomulikult nad ei maininud võrgustandardite kohta midagi:
Näib et Huawei on ainus telefonitootja kes teeb üle 1000€ maksvaid telefone, millel puudub (ilmselt sanktsioonidest tulenevalt) 5G tugi. Kuidas neil 2022 a. lõpus selliseid seadmeid selle hinnaga müüa õnnestub on puhas müstika. Ometi on need telefonid saadaval ka operaatorite valikus.

_________________
twitter: @meelisv
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2022 14:17:18 vasta tsitaadiga

Tulevikukindluse mõttes on muidugi 5G tugi suur pluss, aga samas ma jälle ei kujuta väga ette mida sellist telefoniga teha, kus neid ulmekiiruseid või ülimadalat latentsust vaja on.
Isegi 4K video pisikesel ekraanil on suht overkill
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.10.2022 15:05:57 vasta tsitaadiga

vortex, ainsana pidi Mate 50 Pro Elisa müüma, 5G võrk telefonidele alles avatakse tulevikus
_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Bunny
HV kasutaja
Bunny

liitunud: 02.09.2018



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2022 15:25:56 vasta tsitaadiga

5G tugi täitsa olemas icon_lol.gif
https://www.ithome.com/0/641/478.htm
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Prillpapa
HV kasutaja

liitunud: 04.06.2022




sõnum 07.10.2022 15:27:32 vasta tsitaadiga

Osadele Huawei telefonidele pidi 5G tugi tulema mingi trikiga, kus 5G moodul on kaitseümbrises - omamoodi jokk skeem, kus USA ei luba Huaweile 5G kiipe müüa-kasutada aga kui lisavarustuse tootja selle lisana teeb, ei ole sanktsioonide vastu eksitud ja on korrektne.
https://www.huaweicentral.com/meet-the-worlds-first-5g-phone-case/

_________________
---
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Huawei tutvustas uusi Mate 50 Pro ja nova 10 seeria nutitelefone
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.