Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  DIY Elektrijalgratas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 181, 182, 183  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 04.10.2022 10:35:31 vasta tsitaadiga

Alis kõik hinnad nii laes, et polegi mõtet midagi tellida sealt. VA mõned spetsiifilised asjad mida mujalt tõenäoliselt ei saagi
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 07.10.2022 14:44:54 vasta tsitaadiga

Just Ma ostsin suvel mootorisse hammasrattad pidasin kalliks see 35euri nüüd sama asi 45+ Kilo nikkli eest juba tuleb üle 100euri ok selle elab üle teeb mingi paari-kolme akuga tasa ennem kui plussi hakkad jääma. Kui midagi kokku ostad healhuhul pead törts akusid tegema ilma mingit raha tagasi saamiseta. Summad on jah tunduvalt suuremaks läinud. Neid pakke on ilmselt jah tunduvalt vähemaks jäänud 2-3 nädalat rändab ainult. Otse eesti lennukit ei käi enam tuleb kusile euroopasse või lätti seal uimerdab kaua ennem kui omniva kätte saab.
Etiti down asi on kui pakk tuleb NL kaudu pane kohe paar nädalat juure üle kuu aja ootad. Mida mina teinud olen on on korraga igaltpoolt ostu sooritamine ja valinud ali standardi ja põlvitanud ,et läheksid kõik consolidated warehouse kus lihtsalt kombineeritakse kõik ühte pakki mis muutub EE omaks. Sa maksad küll rohkem kuid võid võita ajaliselt. Ilmselgelt kallinevate hindade pärast peab juba mujalt ostma hakkama. Ilmselgelt peab hakkama vaatama kas kuskilt firmakaudau alibabat ,et juba suuremat kogust võtma rullidena paberit ja nikklit siis jaguks päris aastateks.

EDIT:

Poleks uskunud ,et KT kontrolleri omamine keeruliseks võib kujuneda eriti idiootseks kujuneb mustmiljon parameetrit alguses kui ostad ok toimib, nädala 2. nüüd sai suvi läbi ja hakkasid jälle ajad kus parameetreid kottima peab.
Üks lahe parameter on P5 LCD3 displayl kuna me kõik teame ilmade jahenedes aku muutub veits kehvemaks siis suvine parameeter enam ei sobinud. Pidevad constant shutdownid jne. Kuna P5 parameeter on lausa fun ok P5 oli 12 naojaa 36v aku middle setting peaks toimia ok kuu tagasi toims mis jama see on äkki aku või bms kanns, no ei ole natuke veereb no cm ikka shuttib down no mida pekki loeme manuaali parameeter 0 P5 no ei saa madalam on 01, manuaal on ilmselgelt valesti sest autamooatne value on 36v akul hoopis 15 mitte any 0. Eriti närvi ajas juba uuendatakse rauda pidevalt manuaalid valetavad mis seal tegelikult on. Ilmselt. KT asjade omamine eeldab ka knowhowd. Manuaal täiest valetab P5 kohta Juhul kui on USB pordiga KT LCD3. Soovitan ka C5 parameeteid madalamaks kakkuda seda currentit mida kasutab niipalju vaja pole vähemalt poole peale. Neid ampreid niipalju seal soojuseks põletada pole vaja mingit erilist vahet pole eks peab iga testimise järgi madalamaks tõmmata kui midagi eriti ei muutunud. Sõltub kaalust ka ja kummide rõhust.

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 09.10.2022 16:10:16 vasta tsitaadiga

Päris veider asi juhtus... Laadisin täis ja aku seisis kapi peal... Järsku käis susin ja aku lasi kuumad mahlad välja. Lambist sisemine lühis. Nikkel põles ilusti lahti.. Pmslt õue tõstsin siis kukkus see element välja.
Bms näitab ka aiateibaid

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
new1
HV kasutaja

liitunud: 02.06.2007




sõnum 09.10.2022 18:53:02 vasta tsitaadiga

Ise kokku keevitatud pakk või tehasetoodang?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 10.10.2022 12:34:22 vasta tsitaadiga

Jah ikka. Viimasel sõidul aku logises korpuse sees, sai mööda kruusa kimatud paarkümmend kilomeetrit... Ei soovita mööda "matkaradu" sõita. Ilmselt logistas midagi lühisesse aga alles hiljem andis järele kui toas üles soojenes

Mis muud kui uut akut ehitama. Nkonist keegi mingeid vähem plahvatusohtlikke elemente soovitada oskab? icon_lol.gif e5-st LG MH1-ed?

Kui displei on savi, siis KunRay kontrollerid kõige töökindlamad minu arvates olnud. Väikest mõõtu on nad kah. Nt 45A noname controller põles vähem kui 6 kuuga maha aga väiksem 25A käib siiani. Pole kordagi peale paigaldust jamanud. Ainuke jama on see, et kui halli andurid saba annavad, siis võimsus kukub 10x ja otseveo mootoriga ei pruugigi üldse liikuda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 10.10.2022 17:05:38 vasta tsitaadiga

Kas said ennem parandatud aku? Rääkisid ,et mingi seeria kukkunud ära. Kui mingi seeria halvaks läheb tuleb ilmselt seal seerias kõik vahetada. Kuid jah 3-4 aastat vanad elemendid muutuvad ohtlikuks see igaljuhul paneb vältima akut teha reclaimed elementidest.

Nendest mji elementidest tuleb ka tuld ma olen näinud vussinud asju. Need reclaimed juba ennem võivad shorti saada transportimise ajal lammutamisel nkonis nad müüvad neid mitte tootmise kuupäeva järgi, vaid mitmesugust ühe ja sama voltaaziga. Nad sorteerivad neid voldi järgi ja loot on ebaühtlane palju nad veel microshortivad neid lammutamisel.
Osta jah mida tahad soovitan neid valkjad 3200 panasonicuid need on tunduvalt advekaatsemad kui lg käkk mul omal ka järgimsl aastal läheb sisu vahetusse kui ennem talvega maha ei põle pinge langused seeriates balanssis enam ei seisa jne. 60+40 tk

Kui uuesti plastikusse teed küljed vaja teha paberiga või vähemalt balanss juhtmed jääksid paberi peale juhtmed peaks jah olema nii ,et kuskilt ei lömastuks kapton teip on ka 1 asi kust läbi ei nühi. Nendel plastikutel kas alt sevast saab vedada kuid väga ei saa vedada juhtmeid pealt tihti on kohad kust juhe panna. Oleneb täitsa plastik spacerist mis seal kaasas.

Need tolmuimejad ja asjad mis LG elemtidega läbi käinud kõik 3-4 aastat vana koodiga. Need väikese mahtuvusega elemndid on kergemad sellest ka kukuvad kiiremini ära 48-49 grammi element talub rohkem koormuseid. Kuid jah kõigil enamjaolt 1 ja sama laadimiskorrad mingi kergem asi talub 300 kui sedagi ei pruugi isegi 200 korda täis saada.

Ilmselt mina teen neljakandilise pätsi pakiraamile ja jääb kasti sisse ei hakka hilonge pidama EPOXI plaatidest teen kesta mis omakorda läheb suurde kasti need hilongid pole jah nii kindlad, paned juhtmed liimiga, teibid kuid ikkagi kipub nagisema jääma. Epoxi paatidega kui teed veadki aku pealt juhtmed paber all, ruumi rohkem. Bmsi võid ka plaaditada eraldi epoxy plaadiga. Kõik juhtmed mis küljepealt jooksevad ja all on down asi.

Hiinlased võtavad alati 50 euri plastiku eest sama rahaeest saad custom koguse epoxy plaate tuleb isegi natuke kallim kuid on kindlam.
Veelparem kui saad hunniku spacereid ka juurde. Kapton teip, paberid, fiiber teip.

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 10.10.2022 21:55:57 vasta tsitaadiga

Oleks siis olnud see kahtlane grupp aga oli täiesti lambine grupp mis pauku tegi. See, et üks grupp teistest maha jäi oli mingi anomaalia, 8s grupp tegi pauku ja 3s jamas mingi aeg. Viimased 5 laadimist pole ühtegi jama olnud, alati pinged 0.01V täpsusega paigas olnud

Maksin Nüüd selle plastikust raipe eest 64€. Ei viitsi seda raami ümber ehitada.

Mõtled neid?: https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/18650-size/panasonic-ncr18650bd-3200mah-10a.html
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 11.10.2022 13:27:34 vasta tsitaadiga

jah
https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/18650-size/panasonic-ncr18650bd-3200mah-10a.html

MH1 elementi ära vaata hind ok kuid mingist hetkeks muutuvad imelikuks 3 aastat kasutatud või vanust liiga vähe.

Ilmselt peale laadimist läks elemendis midagi nihu. Lampi võivad need 0v peale minna ja siis võib tuli taha minna kui palju peale kõrvalt tuleb. Laadimine on alati ohtlik ja kui seisis ja alles siis, siis element ei pidanud vastu.
1 asi mis see 0v on kas kontakti riba katki, teine asi element seest lühises. Kui lühisesse läheb seest ja vastu ei pea on tuld palju. See ,et nikkel pealt läheb on ebareaalne tavaliselt paberi rõngapealt põleb läbi. Paberirõngas on soe materjal sela läheb siva punaseks kergelt eemal on ka.

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 21.10.2022 16:22:46 vasta tsitaadiga

Aku taseme indikaatorisse minev kaabel oli aku alt mul veetud ja tampis kaablit... Aku ju logises korpuses logistas nii, et lõpuks üks poolus puudutas aku kesta, sulari oleks pidanud mõlemale poole panema, siis poleks seda pauku tulnud. Nii et päris lambist see pauk ei käinud. Panin uue purgi asemele ja käib edasi

Aga hoian pigem seda metall anumas, et kui peakski juhtuma (mis pole võimatu) siis vähemalt ei lähe ümbrus põlema
Peab korpuse külge vist päris liimima või mingi tiheda materjaliga ära pakkima
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
new1
HV kasutaja

liitunud: 02.06.2007




sõnum 21.10.2022 17:11:27 vasta tsitaadiga

Mul ka siin vedeleb ise kokku keevitatud akupakk ratta küljes, tegelikult tunnen ka veidi ebamugavust selle olemasoluga elamises. Kas mingisugune tulekustutus/tuletõkketekk eksisteerib kusagil kellegi toodangus, et oleks piisavalt suur ja viskaks üle ratta või akupaki ja võiks kindel olla, et leek sealt alt välja ei pressiks naljalt?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 21.10.2022 20:08:03 vasta tsitaadiga

Kuuma liimiga või silikooniga kuumliim on etem. Kuigi kuumaliimi kasutamisest tahetakse hoiduda kuid tegelikult peab oleneb akust need hilongid ja teised korpused on porno, enda hiongil on penmendused vahel mittemingil juhul ei lõtsuta alumist põhja kus juhtmed. Need igasugused korpused on piix kuubis ja hoiduda tuleks metallkestas olevat akut. Kuid jah igaljuhul soovitan sellist kesta kus saad ise paigaldada kõik peale nii bms kuid ka juhtmed. Kui kaks poolt kokku panna siis heljuhul kas peale või otsa ja see külg ei tohi kuskile vastu minna.

Epoxy plaatidest saad teha kuhu vaja ei ole piiratud ruumiga.

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maidor
HV kasutaja

liitunud: 20.08.2013




sõnum 03.11.2022 13:20:39 vasta tsitaadiga

Kumb 18650 element on parem, kas samsung 35E või LG Mj1?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DVDRW
HV Guru
DVDRW

liitunud: 13.10.2003




sõnum 03.11.2022 16:17:08 vasta tsitaadiga

MJ1 Kui kunagi tsükliteste uurisin on meelde jäänud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 04.11.2022 11:14:29 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Kuuma liimiga või silikooniga kuumliim on etem. Kuigi kuumaliimi kasutamisest tahetakse hoiduda kuid tegelikult peab oleneb akust need hilongid ja teised korpused on porno, enda hiongil on penmendused vahel mittemingil juhul ei lõtsuta alumist põhja kus juhtmed. Need igasugused korpused on piix kuubis ja hoiduda tuleks metallkestas olevat akut. Kuid jah igaljuhul soovitan sellist kesta kus saad ise paigaldada kõik peale nii bms kuid ka juhtmed. Kui kaks poolt kokku panna siis heljuhul kas peale või otsa ja see külg ei tohi kuskile vastu minna.

Epoxy plaatidest saad teha kuhu vaja ei ole piiratud ruumiga.


Miks just metallkest halb on? Mõtlesin just, et järgmine projekt kindlasti roostevabast/alumiiniumist ja mingil määdal isolatsiooniga, et aku ei jahtuks külmaga ülemäära kiiresti
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 04.11.2022 19:41:34 vasta tsitaadiga

Ma pidasin neid väkeseid akusid millel on alu ümber. Kui ise metall kasti teed ja paned midagi paksemat ümber siis on jah hea. Ise kasti pannes saab sellise suuruse nagu vaja. 1-2cm võiks jah pehmendus ümber olla. BMS ja juhtmed igaljuhul aku pealmisele küljele seal võiks olla rohkem ruumi.

MJ1 on hea ainult suvel, tavel on isegi sony murata parem. Mj1 läheb külmal ajal ruttu lufti nagu teised lg elemendid enamuse LG akusid mis läbi käinud vanus nendel 3-4 aastat.
Mingist hetkeks kas seeriad paigast või 0v
1 asi mis pikendab aku eluiga lae 4.10v näiteks seeriad. Igaljuhul saad paar aastat juurde. See 4.10v seal see 1v mis ära kaob ei tunne ka.
Vanemate elementide probleem on see ,et vananedes kaotab ampri taluvuse. 10A elemendist võib saada 3-5A mingi 4ja aastaga, Siis kui element ei talu enam ampreid ja on pingelangused siis parem on ikkagi võimalikult palju paraleeli neid panna ,et vananedes sein ruttu ette ei tuleks. Kui on näteks 10p10s tellis healjuhul nädalas korra laed igaljuhul on kulukas kuid hiljem on igatpidi win kui selline tellis 36v peal on. Kui teha natuke suuremaks võid litsuda teisse eesti otsa ka. Iseasi kui tohutult aega on istuda sadulas kann läheb piirdesse kui naisteratta sadulat pole. Elektriratas on parajalt raske kummid kivid meie teed on igatepidi veidrad siis sadul peab olema võimalikult mugav ja kuskilt ei tohi õeruda. Muidu nelja tunnipärast sirutad jalad sadulast eemale. Iseasi eks igaüks teab palju sadulas istuda saab ja millal võimatuks muutub seal istumine.

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

liitunud: 28.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.11.2022 20:51:51 vasta tsitaadiga

Margus, kui vana on see vana element, millest räägib? aasta tootmisajast, 2, 5? või pead silmas seda vanust kui aku on lihtsalt juba palju tsükleid saanud?
_________________
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 04.11.2022 22:00:15 vasta tsitaadiga

Jah juba kasutatud element mis on tsükkleid saanud. Ja üks asi veel mina 3 aastat lihtsalt laos seisnud elementidest akut ei teeks aeguvad asjad on need elemendid. Niikui ostad teed aku on 3 aastat kindlalt mureta kui värsked saad. Praktika on näidanud kõik nad kõlbavad kasutada mõned mudelid vajuvad kiiremini ära kui teised. Rõhku peaks panema ka sellepeale ,et mitte akut uputada veega peale uppumist näiliselt voolud on paigas kuid nad on kerge lühise saanud siis viska terve akupakk minema. Sõltub muidugi uppumise suurusest. Peale uppumist tavaliselt smart laadijad ei lase laadida. Elektronid on sama kuid elemendi endaga juhtub midagi.
Ei tasu kokku neid elemente osta kui kohe kasutust ei leia, suure P arvuge ehk vananemine ei paista välja. Kuid igavesed need elemendid ei ole.

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maidor
HV kasutaja

liitunud: 20.08.2013




sõnum 05.11.2022 15:49:21 vasta tsitaadiga

Kas keegi tellib lähi ajal Nkon lehelt akusid ja sooviks mind kampa võtta? Oleks vaja 6 elementi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

liitunud: 28.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2022 21:02:55 vasta tsitaadiga

võib täitsa juhtuda küll, et läheb tellimiseks...aga pole veel tellimust päris kokku pannud
_________________
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2022 21:41:29 vasta tsitaadiga

Maidor, 18650?
_________________
M: SFP Telia GPON võrgu jaoks - 40€
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maidor
HV kasutaja

liitunud: 20.08.2013




sõnum 05.11.2022 22:02:48 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Maidor, 18650?


No just.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2022 22:35:54 vasta tsitaadiga

Maidor, viski linki, mul oleks ka tegelikult 6 pulka vaja.
_________________
M: SFP Telia GPON võrgu jaoks - 40€
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maidor
HV kasutaja

liitunud: 20.08.2013




sõnum 06.11.2022 14:38:56 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Maidor, viski linki, mul oleks ka tegelikult 6 pulka vaja.

LG INR18650MH1 3100 mAh – 6A – taaskasutatud
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
HV Guru

liitunud: 12.12.2001




sõnum 23.11.2022 11:28:02 vasta tsitaadiga

Kalisopeedi leiutamine lihtne puudub mootor sellel veel https://www.facebook.com/photo/?fbid=5856641837712933&set=g.51050728458
Pidin keepsud saama ,et annab reformi voodist jalgratas teha.

So elektri rattõõd on surnud.

Link


Minuarust ei tasu ise leiutada ratast enam hinnad on alla tulnud BAFANG mootoriga saab alla 1k katte eestis. Paras chillimise ratas. Kolmnugad keevitatud sinna kuhu vaja. Poe kirjed politsei torgib v'hem.
https://hansapost.ee/et/sport-puhkus-matkamine/jalgrattad-toukerattad-rulluisud-rulad/elektrijalgrattad/elektrijalgratas-ecobike-basic-28-104-ah-must?id=4955432

_________________
Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkus
HV kasutaja

liitunud: 11.11.2014




sõnum 23.11.2022 11:54:45 vasta tsitaadiga

Paned display-l rehvi suuruse 20" ja tiksud kenasti 30-40km/h icon_lol.gif
Töötavad päris hästi need rattad. Vahest peab natuke parandama ka aga üldiselt kestab hästi. Aku oli ainuke mure neil. Vesi kippus sisse ronima
Ise panin mingi odava BMSi originaali asemele ja lasin liimiga termokahaneva sinna ümber... Tavaline IP55+ teema, et vesi sisse pääseb aga välja ei pääse icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  DIY Elektrijalgratas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 181, 182, 183  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.